Tüp Bebek Günlüğümüz !

hepsinin bi mazereti var tabii küselimde yaz geldi çiçekler böcekler derken tatil modunda herkes...
o yüzden küsemiciiiizz şekerim...
ramazanda görürüm ben herkesi gezemicekler hem sıcak hem oruç olunca topik mesaisi yine başlayacak

neyse gezsinler tozsunlar stres atsınlar hem ramazana ilk bebişlerde doğacak topiğimiz şenlenecek...

Sagol cnm inşallah.. Bununla yasamalıyız biz artik, kendimizi yıpratmadan. Olabilirde olmayabilirse.
Bunu başarmak maalesef cok zor ama başka çaremiz yok, sağlıklı hayirli bir yaşam sürdürmek için.
Kendimi zorluyorum bazen bişeyler yapmaya, keyfim olamsada. Kocisimle moralimiz cok bozuk olsada birbirimizeı çaktırmadan bişey yokmuş gibi gezmeye cçalışıyoruz
hakkimizda hayırlısı olsun...
"hayir zannettiğimiz şer, şer zannettiğimiz hayir olabilir"

neyse gezsinler tozsunlar stres atsınlar hem ramazana ilk bebişlerde doğacak topiğimiz şenlenecek...

doğru dedin valla 15 gün içinde birer birer gelir bebeklerimiz...
sonrada ikişer ikişer
henüz üçüzümüz yok gerçi biz üçüz adayı olduk bir ara sen iki de ben sıfırda kaldım

sonrada ikişer ikişer
henüz üçüzümüz yok gerçi biz üçüz adayı olduk bir ara sen iki de ben sıfırda kaldım

oyyyy zaman ne çabuk geçiyor yaaaa,,anlamadım hiççç,,bebeler gelicek bilee,,,
bakalım belki üçüz bebeler de gelirr

anlıyorum canım ben 6 yıllık evliyim aslında 7. senem doluyor .... ve ilk 4 yılı başka sağlık problemleri ile geçirdim gerçekten zor günlerdi ben o günleri anne olacağımın bebişlerimi kucağıma alacağım hayaller ve şükürlerle geçirdim. bebek istediğimde ise aslında hiç kolay olmadığını ve asla anne olamayabileceğimi gördüm bunu söylemek bile çok acıtıyor insanın canını dr. hataları önce sağlığımı sonra endeğerli şeyime sebep olacaktı 1.5 yılda 4 defa denedik ayrıca test mest ne varsa yaptırdım ayrıca birde ameliyat oldum elimden gelen herşeyi yaptım gerisini allaha bıraktım ve hayalerimdeki mucizem benimle inşallah hepte benimle olur sağlıkla gelirlerr. o yüzden umutsuz olma bitti dediğin yerde yeniden başlıyor hep umut et rabbim bebek isteyen herkese çifter çifter versin yada en azından 1 tane sağlıklı hayırlı ömürlü bebiş versin....

oyyyy zaman ne çabuk geçiyor yaaaa,,anlamadım hiççç,,bebeler gelicek bilee,,,
bakalım belki üçüz bebeler de gelirr

öyle valla zaman geçti gitti ve bebeklerimizin gelmeleri çok yakın artık...
bi de hamile kalamaynlarımızı azalttıkmı süpper olacak...

öyle valla zaman geçti gitti ve bebeklerimizin gelmeleri çok yakın artık...
bi de hamile kalamaynlarımızı azalttıkmı süpper olacak...

inşşşşş,o günleride görücezzzzzzzzzzzzzzz,,,,herkes tatsın bu duygularııı,,,deminden beri kızım kıpır kııpır,sanki çıkıcak yaaaaaaa,,,
babası konuşunca onunla duruyor resmenn,beni dinlemiiyor ,babasının kıızı olucak galiba yaramazımmm

sonrada ikişer ikişer

evet ervadan ikizlerimiz var aslında biri var üçüz bizim topiğe çok gelmedi ama daha paylaşmıyor eğer terslik olmazsa ondanda üçüz gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…