evet kselim onlaraama kıyamam kiiii
olumsuz olma canım sana bebişlerini nasip edecek allah.... o dilerse niye olmasın hakkında hayırlısı olsun. söylenmen normal şu an gel gitler yaşıyorsundur saol canım rabbim gönlüne göre versin bebişini hayal etmekten vazgeçme vakti zamanı geldiğinde seninle olacaktır....
hepsinin bi mazereti var tabii küselimde yaz geldi çiçekler böcekler derken tatil modunda herkes...
o yüzden küsemiciiiizz şekerim...
ramazanda görürüm ben herkesi gezemicekler hem sıcak hem oruç olunca topik mesaisi yine başlayacak
evet kselim onlaraama kıyamam kiiii
olumsuz olma canım sana bebişlerini nasip edecek allah.... o dilerse niye olmasın hakkında hayırlısı olsun. söylenmen normal şu an gel gitler yaşıyorsundur saol canım rabbim gönlüne göre versin bebişini hayal etmekten vazgeçme vakti zamanı geldiğinde seninle olacaktır....
neyse gezsinler tozsunlar stres atsınlar hem ramazana ilk bebişlerde doğacak topiğimiz şenlenecek...
neyse gezsinler tozsunlar stres atsınlar hem ramazana ilk bebişlerde doğacak topiğimiz şenlenecek...
doğru dedin valla 15 gün içinde birer birer gelir bebeklerimiz...
sonrada ikişer ikişer
henüz üçüzümüz yok gerçi biz üçüz adayı olduk bir ara sen iki de ben sıfırda kaldım
ben geldimmm,kocişe yemek hazırladım ee tabi bende yedim onla geldimmmm
hoşgeldinnn şekerim...
bak bu saate kalınca acıktım ben yaa bişi yememeliyim
Sagol cnm inşallah.. Bununla yasamalıyız biz artik, kendimizi yıpratmadan. Olabilirde olmayabilirse.
Bunu başarmak maalesef cok zor ama başka çaremiz yok, sağlıklı hayirli bir yaşam sürdürmek için.
Kendimi zorluyorum bazen bişeyler yapmaya, keyfim olamsada. Kocisimle moralimiz cok bozuk olsada birbirimizeı çaktırmadan bişey yokmuş gibi gezmeye cçalışıyoruz
hakkimizda hayırlısı olsun...
"hayir zannettiğimiz şer, şer zannettiğimiz hayir olabilir"
oyyyy zaman ne çabuk geçiyor yaaaa,,anlamadım hiççç,,bebeler gelicek bilee,,,
bakalım belki üçüz bebeler de gelirr
hoşbuldumm,,,,neden kızz yesene bişilerr,,,aç kalmaa
öyle valla zaman geçti gitti ve bebeklerimizin gelmeleri çok yakın artık...
bi de hamile kalamaynlarımızı azalttıkmı süpper olacak...
doğru dedin valla 15 gün içinde birer birer gelir bebeklerimiz...
sonrada ikişer ikişer
henüz üçüzümüz yok gerçi biz üçüz adayı olduk bir ara sen iki de ben sıfırda kaldım
yok canım bu saatte yiyemem yatacam birazdan yediğim direk totoma 250 gram yağ olarak ekleniverir mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?