evet ervadan ikizlerimiz var aslında biri var üçüz bizim topiğe çok gelmedi ama daha paylaşmıyor eğer terslik olmazsa ondanda üçüz gelecek
inşşşşş,o günleride görücezzzzzzzzzzzzzzz,,,,herkes tatsın bu duygularııı,,,deminden beri kızım kıpır kııpır,sanki çıkıcak yaaaaaaa,,,
babası konuşunca onunla duruyor resmenn,beni dinlemiiyor ,babasının kıızı olucak galiba yaramazımmm
:98::98::98::98::98::98:
evet ervadan ikizlerimiz var aslında biri var üçüz bizim topiğe çok gelmedi ama daha paylaşmıyor eğer terslik olmazsa ondanda üçüz gelecek
vayyyyyy,,üçüz haaa,süper yaaa,,kim acaba tanıyozmuu
amin canım sende sağlıcakla kucağına al... sen yeni mi anladın kızlar babacı olurrr...
ya canım,melike vardı,,ne zamandır girmiyor topiğe falan,erkek bbeği olucaktı,,varmı haber ondan
e ben çat diye çatlayımmm şimdi merakımdan kim oooo üçüzcü hatun yaaaa
belki ismi tanıdık gelebilir ama daha hiçbiryerde yazmamış buraya çok gelmiyordu ben yazsam ayıp olur
belki ismi tanıdık gelebilir ama daha hiçbiryerde yazmamış buraya çok gelmiyordu ben yazsam ayıp olur
aminnnnn,,,valllahi az çok biliyodum ama daha ana karnında yapılırmı bee,,babacı kızım benimmm,,ama babasıda bir konuşuyorki onla sormaa,,karnımı öpe öpe hal oldu adamcazım,,,sen öpemiyosun diye kıskanma demezmi bana birde
işyerinden kk ya giremiyor canım...
zaten işteyken bizimle oluyodu...
bir ara diğer tarafa takılmak için cep ten internet paketi almıştı ama epeydir o tarafta da yok...
bir ara ararım onu epey oldu görüşmeyeli...
en son benim hamileyim dediğim zamanlarda görüştük yani bir ay oldu...
ahanda ben de çatlayacammmm,,şimdiii kimm o acabaa
aman deyim sen çatlama bebe çatlaklarından sızar dışarı ben çatlarım senin yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?