anlıyorum canım ben 6 yıllık evliyim aslında 7. senem doluyor .... ve ilk 4 yılı başka sağlık problemleri ile geçirdim gerçekten zor günlerdi ben o günleri anne olacağımın bebişlerimi kucağıma alacağım hayaller ve şükürlerle geçirdim. bebek istediğimde ise aslında hiç kolay olmadığını ve asla anne olamayabileceğimi gördüm bunu söylemek bile çok acıtıyor insanın canını dr. hataları önce sağlığımı sonra endeğerli şeyime sebep olacaktı 1.5 yılda 4 defa denedik ayrıca test mest ne varsa yaptırdım ayrıca birde ameliyat oldum elimden gelen herşeyi yaptım gerisini allaha bıraktım ve hayalerimdeki mucizem benimle inşallah hepte benimle olur sağlıkla gelirlerr. o yüzden umutsuz olma bitti dediğin yerde yeniden başlıyor hep umut et rabbim bebek isteyen herkese çifter çifter versin yada en azından 1 tane sağlıklı hayırlı ömürlü bebiş versin....
çok uykum var ama üçüzcü hatunu öğrenmezsem uyuyamam yazık bana ama yaaaa...
bari özelden yazaydın da rahat edeydim
hımmm doğru öteki tarafa giriyodu,ordada yok artık,ara bakalım,neler yapıyo acaba,onunda az kalmıştır
işyerinden kk ya giremiyor canım...
zaten işteyken bizimle oluyodu...
bir ara diğer tarafa takılmak için cep ten internet paketi almıştı ama epeydir o tarafta da yok...
bir ara ararım onu epey oldu görüşmeyeli...
en son benim hamileyim dediğim zamanlarda görüştük yani bir ay oldu...
Zor günler gecmirmissin gercekten, mükafatını simdi aldın alacaksın inşallah.
onemli olan zatenn elden geleni yapıp Allaha bırakmak gerisini. Ne mutlu sana bunu basarabilmissin.
Tabiki bende cok cok bir bebis istiyorum ama esimi o kadar sevindirmek istiyorumki pozitif haberle, inanılmaz sekilde. Esim 16 yasında annesini kaybetti ve asırı bir cocuk düşkünlüğü var, cok üzülüyorum.. Bunun dısında akdeniz ateşi var. Almanyada teshisi cok gec koydular. Almanlar bu hastaligi pek bilmez, almanlarda cok nadirdir. Teshis konulana kadar dogru durust ilac da vermediler, hep ateslendi durdu. Bizim mizmizlanip kullandığımız iğnelerden o hergün kullanıyor. Allah'a sükür etkisini gösteriyor. Onun sınavı daha büyük.
dedigin gibi en azından bı tane bebis nasib olsun inşallah
Diger taraf neresiii
vazgeçtim daha da sormam işte çatlamayacamda
iyi geceler kızlar allah rahatlık versin kocaman öpüldünüz
canlarım ben kaçayım yavaş yavaş,yoruldum azıcıkk bugün,,yatayım dinleneyim,,öpüyorum hepiniziiii,,ii geceler
Sanada bende gidicem birazdan, iyi uykularAllah rahatlık versin arkadaşlarım...
Canim burdaki guzel arkadaslarimin dedigi gibi hic birsey olmaz Allahin izniyle, kafa rahat olmuyor yine biliyorum..selam kızlar
öğlen transferimi oldum geldim ,çok dikkat ederken az önce wc ye gittim kalkınca küt diye öne eğilip şortu çektim yukarı bi an unuttum şimdide aklıma takıldı nası böle salaklık yaptım diye bişey olurmu yaaa :2:
Evetttttt bizimde olsunnnnn guzel bir cocugumuz baktikca cenneti görelim onun nur yüzünde bizlere hayirli evlat olsunlarrrrrrr insAllahhhhhhhh cok guzel canim sagol paylasim icinBir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
Egunalcim inanki bu yazin beni deriden yaraladi ne yasadigini inanki çok ama çok iyi biliyorum, zor bir süreç sabir guzel kardesimama sen beni akşam akşam niye üzüyosun ki
hergün bebeğimin gidişini izliyorum lavaboya girdiğimde...
şimdi bunu okudum fena oldum yani...
Rabbim hamilelerimize sağlıklı gebelik ve kolay doğumlar
Beklemede ve tedavideki arkadaşlarımada en kısa zamanda hamileyim demeyi nasip etsin...
seviyorum kız seniii
Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Emir BebekKizlar gebelik var yalniz pzartesi test tekrarlanacakmis. Doktor aradi. :))
doktor kesinmi konustu? belki diger bebek daha gelisecek? Allahtan ümit kesilmez canim?canlarım msj yazdım gelmemiş... bilgisayar sorunlu..
evettt.. bebişlerimin değil ama bebişimin kalp seslerini duydum...küçük bebişim oluşmuş aslında..kesesinin içinde görünüyor ama sessiz sedasız baktı bana....
dr. um tek bebekle devam edeceğiz dedi.. demek ki annesini bıraktı bebeğim... hem sevindim kalp seslerine hemde üzüldüm bebişime..çünkü çok alıştırmıştım kendimi ikizlerime.. Rabbim kalanına sağlık versin...hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim herkese ve sonuna kadar sağlıklı hamielikler ve doğumlar nasip etsin insallah...
Canim burdaki guzel arkadaslarimin dedigi gibi hic birsey olmaz Allahin izniyle, kafa rahat olmuyor yine biliyorum..
Hayirlii haberlerini bekliyoruz
Evetttttt bizimde olsunnnnn guzel bir cocugumuz baktikca cenneti görelim onun nur yüzünde bizlere hayirli evlat olsunlarrrrrrr insAllahhhhhhhh cok guzel canim sagol paylasim icin
Egunalcim inanki bu yazin beni deriden yaraladi ne yasadigini inanki çok ama çok iyi biliyorum, zor bir süreç sabir guzel kardesim
Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Emir Bebek
doktor kesinmi konustu? belki diger bebek daha gelisecek? Allahtan ümit kesilmez canim?
eger bir nasibi yoksa birsey diyemeyiz, rabbim bu guzel bebisine hayirli saglikli guzel omurler versin sizlere hayirli evlat eylesin!!
Kizlaaaar ben hala adetimi beklemedeyim aslinda bugun gelmesi lazim ama suan bekliyorum ya gelmez yine bekletir beni, uff fazlada uzamasin istiyorum oruçlar girecek dahada zorlasacak
insAllah hemen gelir ve baslarim tedavime.. dondurulmus icin adet gununden itibaren kac gun sayiyorlardi transfer icin unuttum inanki?
ama bana ozel clomen veriyorlar yumurta buyumesi icin sonra catlama ignesi snradan dondurulmuslari transfer ediyorlar gicik belcika iste
öptum sizi kizlaaar, hersey gonlumuzce olsun insAllah en kisa zamanda bizde buralara mujdeli haberi vermeye geliriz!
evet canım hep özele gitsende sağlık ocağına kayıt yaptırmak zorundasın . hemen yapmıyorlar galiba çünkü bana hala aşı yapmadılar
evet şükürler olsun bebeğin seninle annesi...
ve kötü şeyler düşünme o seninle ve seninle kalacak...
Cnm senin degerin kacla baslamistiRabbim bebisini korusunn
defnecimmm ben de ikizlerinin olacağına çok inanamıştım da dr. tavsiyesinde bile bulunmuştum sana...çok üzüldüm ben de...
ama olacağın önüne geçemiyoruz maalesef Rabbimin takdiri böyleymiş...çok şükür bebeklerinden bir tanesi seninle...allah onu sağlık sıhhatle doğurup kucağınıza almayı nasip etsin...her şerde bir hayır vardır arkadaşım...sakın üzme kendini...çok şükür hamilesin...
1 tane olsun senın olsun canım
sakın üzülme herşeyde vardır bir hayır canım
.
canım dmek bebişin bir taneymiş,,Allah ona ömür versin canım,sağlıklı olsunda bi tane olsun,senin donduurlmuşlarında vardı dimi,ilerde kardeş yaparsın yavruna yine,sağlık olsun yeterki,,
sağlık ocağına bildir tabi hamile olduğunu,tetanozu 5.ayda yapıyorlar,2.dozuda 6 ayda yapıyorlar,zaten doktorunda yönlendiriyor seni,aşı zamanı gelince,bana söylemişti dr.yaptır diye,doktorunun haberi olsun yine yaptırırken aşını,
doktor kesinmi konustu? belki diger bebek daha gelisecek? Allahtan ümit kesilmez canim?
eger bir nasibi yoksa birsey diyemeyiz, rabbim bu guzel bebisine hayirli saglikli guzel omurler versin sizlere hayirli evlat eylesin!!
!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?