Tüp Bebek Günlüğümüz !

Zor günler gecmirmissin gercekten, mükafatını simdi aldın alacaksın inşallah.
onemli olan zatenn elden geleni yapıp Allaha bırakmak gerisini. Ne mutlu sana bunu basarabilmissin.
Tabiki bende cok cok bir bebis istiyorum ama esimi o kadar sevindirmek istiyorumki pozitif haberle, inanılmaz sekilde. Esim 16 yasında annesini kaybetti ve asırı bir cocuk düşkünlüğü var, cok üzülüyorum.. Bunun dısında akdeniz ateşi var. Almanyada teshisi cok gec koydular. Almanlar bu hastaligi pek bilmez, almanlarda cok nadirdir. Teshis konulana kadar dogru durust ilac da vermediler, hep ateslendi durdu. Bizim mizmizlanip kullandığımız iğnelerden o hergün kullanıyor. Allah'a sükür etkisini gösteriyor. Onun sınavı daha büyük.
dedigin gibi en azından bı tane bebis nasib olsun inşallah

Diger taraf neresiii

geçmiş olsun canım allah yar ve yardımcınız olsun.....

canlarım ben kaçayım yavaş yavaş,yoruldum azıcıkk bugün,,yatayım dinleneyim,,öpüyorum hepiniziiii,,ii geceler

Canim burdaki guzel arkadaslarimin dedigi gibi hic birsey olmaz Allahin izniyle, kafa rahat olmuyor yine biliyorum..
Hayirlii haberlerini bekliyoruz

Evetttttt bizimde olsunnnnn guzel bir cocugumuz baktikca cenneti görelim onun nur yüzünde bizlere hayirli evlat olsunlarrrrrrr insAllahhhhhhhh cok guzel canim sagol paylasim icin

Egunalcim inanki bu yazin beni deriden yaraladi ne yasadigini inanki çok ama çok iyi biliyorum, zor bir süreç sabir guzel kardesim

Kizlar gebelik var yalniz pzartesi test tekrarlanacakmis. Doktor aradi. :))
Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Emir Bebek

doktor kesinmi konustu? belki diger bebek daha gelisecek? Allahtan ümit kesilmez canim?
eger bir nasibi yoksa birsey diyemeyiz, rabbim bu guzel bebisine hayirli saglikli guzel omurler versin sizlere hayirli evlat eylesin!!

Kizlaaaar ben hala adetimi beklemedeyim aslinda bugun gelmesi lazim ama suan bekliyorum ya gelmez yine bekletir beni, uff fazlada uzamasin istiyorum oruçlar girecek dahada zorlasacak
insAllah hemen gelir ve baslarim tedavime.. dondurulmus icin adet gununden itibaren kac gun sayiyorlardi transfer icin unuttum inanki?
ama bana ozel clomen veriyorlar yumurta buyumesi icin sonra catlama ignesi snradan dondurulmuslari transfer ediyorlar gicik belcika iste
öptum sizi kizlaaar, hersey gonlumuzce olsun insAllah en kisa zamanda bizde buralara mujdeli haberi vermeye geliriz!

slm sizidemi uyku tutmadıı??

evet canım hep özele gitsende sağlık ocağına kayıt yaptırmak zorundasın . hemen yapmıyorlar galiba çünkü bana hala aşı yapmadılar

canım bende haber vereceğim hemde şu ilaçları yazdıracağım.. iki hafta daha kullanacakmışım bütün ilaçları ve iki hafta sonra randevum var tekrar...

evet şükürler olsun bebeğin seninle annesi...
ve kötü şeyler düşünme o seninle ve seninle kalacak...

Rabbim e dua ediyorum.. bizlere önce tutunsunlar.. sonrada asla bırakmasınlar insallah...

Cnm senin degerin kacla baslamistiRabbim bebisini korusunn

canım ilk değerim 597 idi benim...sonra 1900 e çıkmıştı.. ikiz bebeklerim olacaktı... tek kıymetlim kaldı.. Rabbim buna sağlık versin insallah...

evet canım bende öyle.. narmik i aramıştım.. ikizler arasında bir haftalık fark hep olur diye okumuştum.. oyüzden geç gelişeceğini düşünmüştüm.. ama beni bırakacağını hiç düşünmemiştim..
Rabbim kalan bebeğime sağlık versin.. eminim hayırlısı böyledir.. bu bebişim hiç bırakmasın beni....hiç ama hiç.. ne olur sizlerde dua edin..

1 tane olsun senın olsun canım
sakın üzülme herşeyde vardır bir hayır canım
.

amin canım.. bundan sonra çok daha dikkatli olacağım.. ve bebişimin ilerleyişini izleyeceğim insallah.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlat olmasını nasip etsin hepimizin bebişinin...

evet canım dondurulmuşlar var.. ama onlar birinci kalite değil.. tabiki kardeş için denerim onları..ama ne bileyim .. üzülmemek elde değil.. şimdi birde korku başladı.. ya bu bebişime de bir şey olursa diye.. yani ne kanama vardı nede bir şey.. Rabbim kalan kıymetlime sağlık versin...

doktor kesinmi konustu? belki diger bebek daha gelisecek? Allahtan ümit kesilmez canim?
eger bir nasibi yoksa birsey diyemeyiz, rabbim bu guzel bebisine hayirli saglikli guzel omurler versin sizlere hayirli evlat eylesin!!
!

canım kesin konuştu.. tek bebekle devam edeceğiz dedi.. benim dr. um pek oyalamaz insanı neyse o yani.. ama bende acaba demekten kendimi alamıyorum.. çünkü ultrason fotosuna baksanız.. kese boş değil.. içinde bebek var gibi ama kalp atışı yok.. ama dr um dediki kalp atışlarının sesini duymasakta görmemiz lazımdı.. bu tip vakalara rastlıyoruz dedi.. bende artık bir daha bir daha sormadım.. diğerine sağlık versin Rabbim dedim..ama içimde bir umut var.. iki hafta sonra gerçekten bebişim ortalarda yoksa o zaman kesin inanacağım sanırım..şimdide tek diyorum.. ama ağzımdan yine bebelerim diye çıkıyor bazen....üzülüyorum o zamanlar.. tek duam.. kalan bebeğime Rabbim sağlık versin....

canlarım.. önce geçmişi okudum.. cevaplarımı yazdım.. bilgisayarımın 3-5 kere azizliğine uğradım.. ve şimdi de size günaydın diyorum... gününüz aydın olsun arkadaşlarım benim.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…