Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canım,olsun sen yinede üzülme,8.haftada görmesi lazımdı kesenin içinde,demekki gelişmemiş,baştn böyle olması ii olmuş aslında sonradan olacağına,şimdi sen kıymetlini düşün üzme onu

Canim ole dusunme cok sukur kalan bebisine masallah. Rabbim boyle olmasini uygun gormus belki sagliksizdi o. Hayirlisi seninle kalicak insallah.

günaydın can arkadaşlarım canım arkadaşlarım..
inşallah herşey yolundadır ve iyisinizdir..
ben idare ederim..çok şükür Rabbime diyelim..
adetim gecikti bnm..ovulasyon testi yaptım eşimin ısrarıyla..netten araştırmışmışta hamişlik çıkıyormuş..
neyse yaptık kıpkızarık çıktı..heveslendik karı-koca hemen koştu gebelik testi aldı..
ama onun yalan söylediği pek nadirdir değil mi?neyse negatifi gördüm 2 saat sonrada adet oldum zaten..
şuan sancılarla boğuşuyorum
sizler nasılsınız bakalım?
..

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Bende dun dr gittim benimde bebislerim teke indi birinin kalp atisi var diger kese bos
Allahim ono guc kuvvet versin benimle kalsin dr hemen kan sulandirici igne clexane basladi
Kullanan varmi kalan bebegi guclendirmek icin dedi

Defneelma seninle ayni gidiyoruz canim allah hayirlisini versin kalan bebisimize guc versin
Senin bos kese icin dr ne dedi
Bana %97 bos kase %97 de bos kese bebegine zarar vermez dedi

Maasaallah emekleyen bbegıne sekerım.m. Evınde emeklesın ınsaallah....
Tesekkurler kendım ve arkadaslarım adına. Ktlamalarda unutmamıssın. Canımın ıcı

Canım benım. Uzulme ınsaallah henuz kucuk oldugu ıcın kalp atısı duyulmamıstır haftaya. Mınık bebegın sıze bır surprız yapar da kardesını bırakmaz ... Hersey bızım ıcın hakkında boylesı hayırlıymıs deyıp kabullenmıssın guzel yureklı arkadasım benım.saglıkla gelsın yavruların ınsaallah....

Canım benım neoluyor ıkızlerımız azalıyor Rabbım onlara saglık sıhhat ve guc versın... Ben persembe transferımı oldum o gun basladım clexane 0.4 kullanmaya..kendınden nekanızması var gobek cevresıne yapıyorum sonuna kadar ıgneyı yapıp ıcındekı bıtınce cıkarıdıgımda mekanızma kendını atıyor ama agrısı sonradan baslıyor bır yakıyor kı sorma ....yanlıs anlma sıkayet etmıyorum sadece yakması normal ozellıgı bu sasırma dıye soyledım..m hersey yavrularımız ıcın .m sıfa aolsun bebegıne ınsaallah

Canım Rabbim göbüşündeki diğer yarına sağlık sıhhat versin..
Lütfen üzülmemeye çalış diğer yarını düşün..
Seviyorum seni dikkat et kendine..

Canısııı ayrı gayrı düştük..
Ohh aldın bebişleri göbüşüne keyiftesin bakıyorum..
Akasyayı arayamadım..Napıyoruzz buluşma işini..Sen bi organize etsene hamiş hamişş inş..Pazartesi olsa süper olur..Juliettanında psikolojisini düzeltiriz belkii.Elifnazı sevince keyfi yerine gelir..
Sende dikkat et kendine çok öpüyorum..

Sagol canim ikizler sicaklari sevmedi her halde
Canim evet cok acisi sonra cikiyor bebisler icin deger

iyi pazarlarrr herkeze

kimsecikler yok ama

bende kızımla evde yalnız oturuyorum eşim balığa gittii
Askolsun kız ben varım yaaa hos geldın
Canım Rabbim göbüşündeki diğer yarına sağlık sıhhat versin..
Lütfen üzülmemeye çalış diğer yarını düşün..
Seviyorum seni dikkat et kendine..

Ben aradım canısssııı merak etme hafta ıcı gorusmeyı cok ıstıyorum hepınızı de ozledım bu ıgneler cok zorluyor benı oturamıyorum yatamıyorum uzun sure yuruyemıyorum dun 2 sokak asagıdakı AVM ye gıttım 212 ye ama gelır ken bıttım .. Akasya nasıl dayanmıs. Acaba hafta sonu da bostancı da kpss sınavına gırecem nasıl gıdecem sımdıden kara kara dorum ara ara kasıgıma agrılar gırıyor korkuyorum.m. Belırtı mı degıl mı bısey olur mu bebıslerıme bılemıyorum..m ne cok sıkayet ettım degıl mı?? SıkayEt etmek degıl amacım ama fazla uzaga gıtmek ıcın evden cıkarsam bısey olur sa dıye korkuyorum. Sonradan keske demek ıstemıyorum dıkkatsızlıgım yuzunden tutunamazlarsa dıye odum kopuyor yoksa herkesten once ucar gelırım akasyam ıcın pazartesı degıl de daha sonrakı gunlerde bulusabılırız bıraz daha ıcım rahat eder ne bıleyımm

Hımm anladım tatlım..Akasya ne dedi pekii..Bende arayamadım yarın ararım inş..Hafta içi dersanemi unutma benim ama taammı..
Sanada Rabbimden kolaylıklar diliyorum..Hep aklımdasın inan..Şu anda sadece sana odaklandım..Namazlarımdan sonra el açıp yalvarıyorum..İnş Rabbim dualarımızı kabul buyura..Test günüde yanında olmayı çok istiyorum bakalım nasib..

günaydın herkese bugün hiç halim yok midemde kötü clexane iğnelerini ben taaa en başından beri kullanıyorum bu 4. kutum sanırım ki oda bitti bitecek olsun kullanın güçlensin bebişler

Son düzenleme:

bana haber verin bebişler evet buluşalım..
pazartesi bende müsait değilim ne olur kusuruma bakmayın..
çarşamba psikolog randevum var saat 2de..
ama diğer günler seve seve gelirim Allahım bir dert vermezse..
akasya taa ankaradan gelmiş buluşmalıyız muhakkak..banada iyi gelecek eminim..

elif senin dersanen kaçta canişko?12-15 arasımıydı?

Aynen tatlım öyle..benimde perşembe doktor randevum var 4 te..Cumada dersten 4 te çıkıyorum maalesef..Zaten semuş h.sonu olsun dedi..İnş akasyaya da uyar..Çok ayıp olur valla buluşamazsak:18::18::18::18::18::18:

canm yaa,clexane yakıyor evet,ben bir ara fraxparine bulamadım,clexane 0,4 kullandım,,yandımm resmen,,çok fark var arada,elimdekilleri bitirip hemen fraxparne döndüm yine,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…