evet canım dondurulmuşlar var.. ama onlar birinci kalite değil.. tabiki kardeş için denerim onları..ama ne bileyim .. üzülmemek elde değil.. şimdi birde korku başladı.. ya bu bebişime de bir şey olursa diye.. yani ne kanama vardı nede bir şey.. Rabbim kalan kıymetlime sağlık versin...
evet canım dondurulmuşlar var.. ama onlar birinci kalite değil.. tabiki kardeş için denerim onları..ama ne bileyim .. üzülmemek elde değil.. şimdi birde korku başladı.. ya bu bebişime de bir şey olursa diye.. yani ne kanama vardı nede bir şey.. Rabbim kalan kıymetlime sağlık versin...
Gunaydinlar
herkese guzel br pazar diliyorum
Maasaallah emekleyen bbegıne sekerım.m. Evınde emeklesın ınsaallah....Bu kk nın takla atan bebeği
bu da benim emekleyen bebeğim kk da yok işte naberrr
Eki Görüntüle 455783 Eki Görüntüle 455783 Eki Görüntüle 455783 Eki Görüntüle 455783 Eki Görüntüle 455783 Eki Görüntüle 455783 Eki Görüntüle 455783 Eki Görüntüle 455783 Eki Görüntüle 455783
Tesekkurler kendım ve arkadaslarım adına. Ktlamalarda unutmamıssın. Canımın ıcı
canım kesin konuştu.. tek bebekle devam edeceğiz dedi.. benim dr. um pek oyalamaz insanı neyse o yani.. ama bende acaba demekten kendimi alamıyorum.. çünkü ultrason fotosuna baksanız.. kese boş değil.. içinde bebek var gibi ama kalp atışı yok.. ama dr um dediki kalp atışlarının sesini duymasakta görmemiz lazımdı.. bu tip vakalara rastlıyoruz dedi.. bende artık bir daha bir daha sormadım.. diğerine sağlık versin Rabbim dedim..ama içimde bir umut var.. iki hafta sonra gerçekten bebişim ortalarda yoksa o zaman kesin inanacağım sanırım..şimdide tek diyorum.. ama ağzımdan yine bebelerim diye çıkıyor bazen....üzülüyorum o zamanlar.. tek duam.. kalan bebeğime Rabbim sağlık versin....
Gunaydin kizlar
Bende dun dr gittim benimde bebislerim teke indi birinin kalp atisi var diger kese bos
Allahim ono guc kuvvet versin benimle kalsin dr hemen kan sulandirici igne clexane basladi
Kullanan varmi kalan bebegi guclendirmek icin dedi
Defneelma seninle ayni gidiyoruz canim allah hayirlisini versin kalan bebisimize guc versin
Senin bos kese icin dr ne dedi
Bana %97 bos kase %97 de bos kese bebegine zarar vermez dedi
Canım benım neoluyor ıkızlerımız azalıyor Rabbım onlara saglık sıhhat ve guc versın... Ben persembe transferımı oldum o gun basladım clexane 0.4 kullanmaya..kendınden nekanızması var gobek cevresıne yapıyorum sonuna kadar ıgneyı yapıp ıcındekı bıtınce cıkarıdıgımda mekanızma kendını atıyor ama agrısı sonradan baslıyor bır yakıyor kı sorma ....yanlıs anlma sıkayet etmıyorum sadece yakması normal ozellıgı bu sasırma dıye soyledım..m hersey yavrularımız ıcın .m sıfa aolsun bebegıne ınsaallah
Askolsun kız ben varım yaaa hos geldıniyi pazarlarrr herkeze
kimsecikler yok ama
bende kızımla evde yalnız oturuyorum eşim balığa gittii
Canım Rabbim göbüşündeki diğer yarına sağlık sıhhat versin..
Lütfen üzülmemeye çalış diğer yarını düşün..
Seviyorum seni dikkat et kendine..
Ben aradım canısssııı merak etme hafta ıcı gorusmeyı cok ıstıyorum hepınızı de ozledım bu ıgneler cok zorluyor benı oturamıyorum yatamıyorum uzun sure yuruyemıyorum dun 2 sokak asagıdakı AVM ye gıttım 212 ye ama gelır ken bıttım .. Akasya nasıl dayanmıs. Acaba hafta sonu da bostancı da kpss sınavına gırecem nasıl gıdecem sımdıden kara kara dorum ara ara kasıgıma agrılar gırıyor korkuyorum.m. Belırtı mı degıl mı bısey olur mu bebıslerıme bılemıyorum..m ne cok sıkayet ettım degıl mı?? SıkayEt etmek degıl amacım ama fazla uzaga gıtmek ıcın evden cıkarsam bısey olur sa dıye korkuyorum. Sonradan keske demek ıstemıyorum dıkkatsızlıgım yuzunden tutunamazlarsa dıye odum kopuyor yoksa herkesten once ucar gelırım akasyam ıcın pazartesı degıl de daha sonrakı gunlerde bulusabılırız bıraz daha ıcım rahat eder ne bıleyımmCanısııı ayrı gayrı düştük..
Ohh aldın bebişleri göbüşüne keyiftesin bakıyorum..
Akasyayı arayamadım..Napıyoruzz buluşma işini..Sen bi organize etsene hamiş hamişş inş..Pazartesi olsa süper olur..Juliettanında psikolojisini düzeltiriz belkii.Elifnazı sevince keyfi yerine gelir..
Sende dikkat et kendine çok öpüyorum..
Askolsun kız ben varım yaaa hos geldın
Ben aradım canısssııı merak etme hafta ıcı gorusmeyı cok ıstıyorum hepınızı de ozledım bu ıgneler cok zorluyor benı oturamıyorum yatamıyorum uzun sure yuruyemıyorum dun 2 sokak asagıdakı AVM ye gıttım 212 ye ama gelır ken bıttım .. Akasya nasıl dayanmıs. Acaba hafta sonu da bostancı da kpss sınavına gırecem nasıl gıdecem sımdıden kara kara dorum ara ara kasıgıma agrılar gırıyor korkuyorum.m. Belırtı mı degıl mı bısey olur mu bebıslerıme bılemıyorum..m ne cok sıkayet ettım degıl mı?? SıkayEt etmek degıl amacım ama fazla uzaga gıtmek ıcın evden cıkarsam bısey olur sa dıye korkuyorum. Sonradan keske demek ıstemıyorum dıkkatsızlıgım yuzunden tutunamazlarsa dıye odum kopuyor yoksa herkesten once ucar gelırım akasyam ıcın pazartesı degıl de daha sonrakı gunlerde bulusabılırız bıraz daha ıcım rahat eder ne bıleyımm
Gunaydin kizlar
Bende dun dr gittim benimde bebislerim teke indi birinin kalp atisi var diger kese bos
Allahim ono guc kuvvet versin benimle kalsin dr hemen kan sulandirici igne clexane basladi
Kullanan varmi kalan bebegi guclendirmek icin dedi
Defneelma seninle ayni gidiyoruz canim allah hayirlisini versin kalan bebisimize guc versin
Senin bos kese icin dr ne dedi
Bana %97 bos kase %97 de bos kese bebegine zarar vermez dedi
Canısııı ayrı gayrı düştük..
Ohh aldın bebişleri göbüşüne keyiftesin bakıyorum..
Akasyayı arayamadım..Napıyoruzz buluşma işini..Sen bi organize etsene hamiş hamişş inş..Pazartesi olsa süper olur..Juliettanında psikolojisini düzeltiriz belkii.Elifnazı sevince keyfi yerine gelir..
Sende dikkat et kendine çok öpüyorum..
bana haber verin bebişler evet buluşalım..
pazartesi bende müsait değilim ne olur kusuruma bakmayın..
çarşamba psikolog randevum var saat 2de..
ama diğer günler seve seve gelirim Allahım bir dert vermezse..
akasya taa ankaradan gelmiş buluşmalıyız muhakkak..banada iyi gelecek eminim..
elif senin dersanen kaçta canişko?12-15 arasımıydı?
Canım benım neoluyor ıkızlerımız azalıyor Rabbım onlara saglık sıhhat ve guc versın... Ben persembe transferımı oldum o gun basladım clexane 0.4 kullanmaya..kendınden nekanızması var gobek cevresıne yapıyorum sonuna kadar ıgneyı yapıp ıcındekı bıtınce cıkarıdıgımda mekanızma kendını atıyor ama agrısı sonradan baslıyor bır yakıyor kı sorma ....yanlıs anlma sıkayet etmıyorum sadece yakması normal ozellıgı bu sasırma dıye soyledım..m hersey yavrularımız ıcın .m sıfa aolsun bebegıne ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?