merhabalar..........
selam sekerım nasılsınnnnnnn
olsun cnm sende bır ondan al bır ondan sonra gıyer bebekkken ne olcakkkk
sukru cnm onlarda gecıt bundan sonra sorunsuz olacak ınsss
sen nasılsın tatlımmmmm
canım sen c.tesı gttınmı doktora ne oldu ben kacırdım galıbaaaa
ayyyyyyyyyyyyy cok gecmıs olsun canım yaaaaaaaa
benim geçen haziran başladı bu haziran 5. denemem sonuçlandı.son 3. deneme üstüste oldu...kimyasal gebelik falan derken hazır kaliteli yumoş var bu sefer olcak diye diye hemen denedim:)kısmet işte...ben ilk zamanlar kimseye söylememiştim.1-2 kişi biliyordu.baktım sürekli tedavideyim.bi program oluyo,iğneydi,dinlenmeydi derken uyamayıp yalan sölüyoruz.içim daralldı, bi de insanların merakıyla uğraşamıycam dedim herkese çatt diye söylemeye başladım:)) o hhhh bi rahatladım ki sorma!!:) şimdi sağır sultan bile biliyo valaaa:) nasıl yaa!!hiç biri mi döllenmedi yumurtalrın?sperm problemi yok di mi sizde??[/QUOTE
ya ne bileyim kimseye söyleme taraftarı değilim neden dersen çok az kişi bildiği halde sürekli sorular soruluyor ve ben çok bunalıyorum.tam unutmaya çalışıyorum olmadık biri nasıl öğrendiyse bana sorular sormaya başlıyor.çok sinir bozucu benim için( sperm azlığı da var canım morfoloji bozukluğu onunda ne kadar etkisi vardır bilemiyorum .ama doktorlar genelde yumurta kalitesizliği var diyorlar ve ona bağlıyorlar problemi. ağustos gibi tekrar denicez bakalım artık hayırlısı
ıyılık saglık guzellık kotu basladık ıns ıyı bır hafta olur kuzum sen nasılsın bakımmmmmmmmm
Benimde 2. kez 20 Haziran´da 3.gün 2 embryo transferim yapildi. Transfer sonrasi üc-dört gün sonra adet agrilarim basladi. Annem psikolojiktir dedi. Kendimi öyle bir hazirladimki olmayacakmis gibi. Siyah ic camasiri, siyah günlük ped vede siyah tuvalet kagidi aldim. Cünkü ilkinde 8. gün lekelenmeler ve ardindan adetim baslamisti. Bu sefer görmek istemiyordum kirmiziyi. 8. günü atlattim oh dedim. Ama 9. gün annemlere gittim ziyarete, siyah tuvalet kagidim yoktu ve yine kirmizi....Doktorumu aradim kan sulandirici hapi biraktim, vajinal ilaca devam ediyorum. Ve dün itibariyle tam gününde ve saatinde hic sasmadi adetim basladi.Buarada hafta sonu zehir gibiydi salya sümük misali. Evi kaldirdim temizlik yaptim. Maalesef sigara..Hatta dün evlilik yildönümüzmüs onu bile unutmusum. Esim sinemaya götürdü dün orda söyledi.
Test tarihim carsamba 4 Temmuz, Doktorumu aradim yarin gelmemi söyledi test icin. Ne icin gideceksem..... dedim ve evde bir tane gebelik testim vardi onu yaptim. Insan duramiyor iste. Hupsss sok oldum sanki incecik silik zor görünen 2. bir cizgi. Yok ya dedim yine piskolojiktir. Gözüm öyle görmek istiyor yaniliyorum. Belide test bozuk cikti. Icimi bir heycan kapladi yinede ya tuttuysa. Kimyasal gebelik olsa ona bile sevinecegim nerdeyse....
Hayirlisi bakalim, yarin bi olsaydi. Herkesin Allah diledigini versin.
topıgımızın eksıgı gelıd hos geldıııııııııııııııııııı
yoklugun cok bellı ama yaaaaaaaaaaaaaaaa
slmm kızz nasılsınn???
iyimm vallla sen nasılsın kızz?sabahtan yoktunnnn
slmm kızz nasılsınn???
iyimm vallla sen nasılsın kızz?sabahtan yoktunnnn
neden kötü başladın kii????
Herkese merhaba nasılsınız.
canım benimmmm.... valla benim içinde büyük eksiklik o kadar alışmışımki hergün sizinle muhabbete... evde net var ama benim laptobu servise verdik,, başkasının bilgisayarından girmekte olmuyo ne yazıkki...
iyiyim tatlışım... bi curcuna geçiyo burda günler:))))
ıste topıkte hep kotu haber aldık sabaah sabah ondan cnm
sabahtan ısım avrdı patronda erken gelı ondan yoktum bırde onun pc bozuk benım yanımdaydı yaaa
sen naptın carş. ıgne var yaaaa dımı
merhaba kuzum ıyılık saglık sendennnn
ohh valla bebişlii günler güzel geçiyor deseneee
hee anladım canımm bende dedımm senle ılgılı bısey mı varr..ya elbette olanlaraa üzülüyor ınsan ama ne olursa olsun hayat devam edıyorrr ne yapalımm allah ne verse cekıcez yanı caresı yokk..
Canım merhaba sogan kur kacıncı gundesın akıntın fln varmı yogunmu ansıl bende ıcıyorum 21 den berı yogun olmamak kaydıyla akıntım var az az....
Nasilsin canım nere kayıp oldun yaaaa????
aynen canım cekılen cıle kutsal yaradandan dıyıp hayata devam edıyoruz napalımmmmmmmm
bak yogur dıyetı var sanada ayzım dur ben yapcam sende yap kuzummmmm
YoğurtDiyeti1.Gün
Kalkınca1bardaksoğuk su
KAHVALTI : 300 Gr yağsız yoğurt, 1 Yemek kaşığı yulaf , Şekersiz çay
ÖĞLE:300Gryağsızyoğurt,Sebzeçorbası
ARA:300Gryağsızyoğurt,Çay,Meyve
AKŞAM: 300 Gr yağsız yoğurt, Sebze çorbası
YATMADAN EVVEL: 1 Fincan papatya çayı, 3Kuru erik
YoğurtDiyeti2,3,4ve5.Günler
Kalkınca1bardaksoğuksu
KAHVALTI: 300 Gr yağsız yoğurt, 1 Yemek kaşığı yulaf, Şekersiz çay
ÖĞLE,300Gryağsızyoğurt,SebzeçorbasıMeyve
ARA:300Gryağsızyoğurt,Çay,Meyve
AKŞAM: Haşlanmıs tavuk , Karışık salata(10gr sıvıyağ ve limon sosuyla), Portakal suyu,1Kepeklisandviçekmeği
YATMADAN EVVEL: 1Fincan papatya çayı, 3 Kuru erik
offff onu nasıl ıcıyosunuz yaaa..ben deneyım dedım amann allahım..amelıyat olurum kıstım ıcın ama onu ıcemem
kız bunları yersen tabı kılo verırsınn cnkuu hıcbısey yemıosun nerdeysee..ama mesela kılo verdık yaa yemek yemeye baslayınca gene alırız cnku ben cok denedım canım yaa -sıkı dıyet yaptım 7-8 kılo vermstım sonra bı bıraktım daha fzla kılo aldım nerdeyseee
Gunaydin kizlar, benim gibi fraksiparine kullanan bi arkadas vardi. Benim gobegimin her tarafi sert yumru yumru kist oldu, sende de boyle oldu mu arkadasim? Simdiden yapicak et kalmadi. Bacaga mi gecsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?