Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhabalar..........

slmm kızz nasılsınn???

iyimm vallla sen nasılsın kızz?sabahtan yoktunnnn

umudunu kaybetme sen sonuc negatıf olmadan sadece kanamayla negatıf aldıgını dusunme ve sıgara asla
yarın ıns pozıtfı oldugunu goreceksın bak gor ve gec tutunma olucak burada o kadar kanamalı hamısımız vardıkı sorma yaaaaaa....

topıgımızın eksıgı gelıd hos geldıııııııııııııııııııı
yoklugun cok bellı ama yaaaaaaaaaaaaaaaa

canım benimmmm.... valla benim içinde büyük eksiklik o kadar alışmışımki hergün sizinle muhabbete... evde net var ama benim laptobu servise verdik,, başkasının bilgisayarından girmekte olmuyo ne yazıkki...

beni neden görmüyosunuzzzzz yaaa..o kadr da bebelerın var artık aaaaa tek olsan anlıcam kacırdın ama kac kısısınızz artık....

slmm kızz nasılsınn???
iyimm vallla sen nasılsın kızz?sabahtan yoktunnnn

neden kötü başladın kii????

ıste topıkte hep kotu haber aldık sabaah sabah ondan cnm
sabahtan ısım avrdı patronda erken gelı ondan yoktum bırde onun pc bozuk benım yanımdaydı yaaa
sen naptın carş. ıgne var yaaaa dımı

Herkese merhaba nasılsınız.

merhaba kuzum ıyılık saglık sendennnn

anladım cnm evet zordur baskasından devamlı gırmek muhabbet bırde bıze gormeye geldı elınde derler yaaaaaaaaa.....
olsun sen ve kızımız ıyı olunda gerısı onemlı degıl yaaaaaaaaaaaaaaaa

iyiyim tatlışım... bi curcuna geçiyo burda günler:))))

ohh valla bebişlii günler güzel geçiyor deseneee

hee anladım canımm bende dedımm senle ılgılı bısey mı varr..ya elbette olanlaraa üzülüyor ınsan ama ne olursa olsun hayat devam edıyorrr ne yapalımm allah ne verse cekıcez yanı caresı yokk..

aynen canım cekılen cıle kutsal yaradandan dıyıp hayata devam edıyoruz napalımmmmmmmm
bak yogur dıyetı var sanada ayzım dur ben yapcam sende yap kuzummmmm
YoğurtDiyeti1.Gün
Kalkınca1bardaksoğuk su
KAHVALTI : 300 Gr yağsız yoğurt, 1 Yemek kaşığı yulaf , Şekersiz çay
ÖĞLE:300Gryağsızyoğurt,Sebzeçorbası
ARA:300Gryağsızyoğurt,Çay,Meyve
AKŞAM: 300 Gr yağsız yoğurt, Sebze çorbası
YATMADAN EVVEL: 1 Fincan papatya çayı, 3Kuru erik

YoğurtDiyeti2,3,4ve5.Günler
Kalkınca1bardaksoğuksu
KAHVALTI: 300 Gr yağsız yoğurt, 1 Yemek kaşığı yulaf, Şekersiz çay
ÖĞLE,300Gryağsızyoğurt,SebzeçorbasıMeyve
ARA:300Gryağsızyoğurt,Çay,Meyve
AKŞAM: Haşlanmıs tavuk , Karışık salata(10gr sıvıyağ ve limon sosuyla), Portakal suyu,1Kepeklisandviçekmeği
YATMADAN EVVEL: 1Fincan papatya çayı, 3 Kuru erik

kız bunları yersen tabı kılo verırsınn cnkuu hıcbısey yemıosun nerdeysee..ama mesela kılo verdık yaa yemek yemeye baslayınca gene alırız cnku ben cok denedım canım yaa -sıkı dıyet yaptım 7-8 kılo vermstım sonra bı bıraktım daha fzla kılo aldım nerdeyseee

offff onu nasıl ıcıyosunuz yaaa..ben deneyım dedım amann allahım..amelıyat olurum kıstım ıcın ama onu ıcemem

canım evet anlık ama koruycaksın bırakmayacaksın hanı aman verdım dıye devam etmemezlık yapmayacaksın yaaaaaa......
yanı onları yemesende baska seylerden kesmeye davam hanı ona gore bırazdaha vereceksın yaaaaa ama buseferkı yıyerek olucak sporla yaaa
gayet guzel sıkıntı yok tadında 1-2 gun zorlanıyorsun ama sonra alısıyro ınsan 7 sınde bırakıcam ben bak 15 gun oldu bıle yaaaaaaaaa

Gunaydin kizlar, benim gibi fraksiparine kullanan bi arkadas vardi. Benim gobegimin her tarafi sert yumru yumru kist oldu, sende de boyle oldu mu arkadasim? Simdiden yapicak et kalmadi. Bacaga mi gecsem?

ewet canım,bacak ve kollara geçebilirsin,ben kollarıma yapıyorum artık,ilk başlarda kollarımda beze yapmıştı ama artık alıştı herhalde,hiç sorun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…