Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ne desem boş,,çok üzüldüm,ama dediğin gibi bunda da vardır bir hayır,

ewet canım,bacak ve kollara geçebilirsin,ben kollarıma yapıyorum artık,ilk başlarda kollarımda beze yapmıştı ama artık alıştı herhalde,hiç sorun yok :)

nasılsın balımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sabah yazdım sana gormedım o gun ayzdıgını hemen cıktımdı ben esımın yıgenı bızde kalıyorrr o geldı yenge oyun oynayayyımmı dıye yaaaaaaaaaaa

canlar ben çıktım.... ve koccaman öptüm sizi..

canım söylenecek söz bulamadım

allah sabır versin inşallahhh

rabbım sabır versın canım yaaaaaaa

nesliis Allah sabır versin arkadaşım...her şerde bir hayır aramak gerek arkadaşım, vardır bunda da bir hayır diyelim...başka söyleyecek birşey yok...

Canim cok uzuldum kac defa denizin kayaliklara carpip geri donmesi gibi kac
Defa gel git yasayacagiz buda bizim sinavimiz allah sabir versin:2::2:

ay zor bır durum yaa o kadr uğras ve sonunu getıremeeeee ama dediğin gibi hakkında hayırlısı boyleymıs boyle olmusss...sıkma canını lütfen cnm

Canım benımm cookk uzuldum. Rbbım sbır ve dayanma gucu versın ınsaallah. En kısa zamanda. Tekrar tedavıye baslama gucu bulur ve umutlarla bebısıne kavusursun canımm

Gecmis olsun canım benim seni cooook iyi anlıyorum benimde transferim iptal oldu Mart'ta aynı seninki gibi ben memorialdeydim tekrar cooook gecmis olsun canım benim

Allah razı olsun hepinizden yaa, iyini varsınız. Sizden iyi kim anlar bu durumu..
Transferin iptal olması bir yana, kalitesiz embryolarimizin üzülüyorum. İnşallah doktorum bir an önce ararda ne gibi analiz gerektiğini söyler.. Yumurtalar mı kalitesiz spermler mı söyleyen yok of

anladımm canım masalah valla gayretlısın sen..bende nerde o azimm

evet cok zor bır durumm yaaa...

canım merhaba nasılsın nasıl gıdıyor bakım ....
Evet medıkalparkta doktoruna ucret oduyorsun muayeneye degıl demekkı heryerde boyleee

ecrincim iyiyim ,iş yogun baya, oyuzden sayfa acık ama bakamıyorum pek sen nasılsın canım? ben bildiğin gibi hayalperestliğe devam ,belki kendiliğinden olmustur diye bekliom ama heralde bugun yarın regl olucam ..hersey aksini soyluo ama ben hayallerdeyim napim hosuma gidio :)

Cnmlrim nasilsinz biz Azonce kızimla sandalyeden kaydık pat yere cok korktum ama kızım oynuyor şimdi Allh tn icim rahat etti gerçi tam popo ustu sert düşmedim son anda ellerimle tutundum yere :18::18:
ooff Allah korumus canım ya dikkat et kendine nazarlık tak biyerine lütfeen ,

canım inşallah hayırlısıysa bebişin seninledir,bazen kanama oluyor oyuzden bi ihtimal var :)ama eksik hacet dileme kimyasal gebelikde hic iyi hissettirmiyor bende ilkinde "0" görmüstüm 2.de yine sıfır görücem diye korkuyodum 68 gördüm 2 gün sürdü mutluluğum geçen aydı ama sanki üstünden aylar gecti ,sanki bunları ben değil başkasi yaşiyor..buarada ilkinde benimde evlilik yıldönumumdu ve ben kan testini ogun yapmıstım sozde eşime evlilik yıldönümü hediyesi verecektim..
yani anlayacağin yalnıoz değilsin burda herkes yazıyor butip korkular tereddurtle ,inşallah senden güzel haberler alırız budefa ,

bende iyiyim kuzum,,,uykusuzluk devam,,heyecan artık son noktada,,yarın kısmetse belli olucak herşey,,,hayırlısı diyorummm,,senin işler nasıl,

bugun yogun canım malum ay bası kıradır ... maaştır... raporlardır derken yogundu sabahtan ama maaş hesaplaması kaldı her ay bası aynı ısler yaaaaaaaaa
esım ızın al dıyo bazen ne zaman dıyom hep ay sonu yada ay basını dıyo dıyom haytata olmaz
oyle ıste ... hadı hayrılısı canım benım yaaaaaaaaaaaa... haberlerını beklıyor olucam yarın yaaaaaaaaaaa

anladımm canım masalah valla gayretlısın sen..bende nerde o azimm

canım bız bır haftadır haslanmıs yemek yıyoruz ıste sadece yogurt yıyorum 1 dılım ekmekle ve her aksam yuruyuse gıdıyoruz + yaglarım avr onları suruyorum yaaaaaaaaa

Canım benim ben pgd yaptırdım ve hepsinin kromozomları kötüydü 4 ve 16 olan parçalar eksikti iste böyle cooook kötü bı durum ama vardır bundada bir hayır canım ben ikinci tedaviye başlamaya korkuyorum yine aynı sonuc alacam diye bende Almanya'dan gelmiştim

cannlar ben geldmmmm.naılınız bakalı görüşmeyeli .bende durumlar aynı yatışşşş.
bide ütüne ırtıma kulunç girdi tobağa gibi dönemiyom bile.naıl ağrıyo yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…