Nasilsin canım nere kayıp oldun yaaaa????
Gunaydin arkadaslar.. Haberler iyi degil, transferim iptal, korktugum basıma geldi.
embryolarin kalitesi transfer edilmeyecek kadar kötüymüş..Elimiz boş dönmek zorundayız.. Vardır inşallah budada bir hayir..
eşime daha söyleyemedim uyuyor offff
ewet canım,bacak ve kollara geçebilirsin,ben kollarıma yapıyorum artık,ilk başlarda kollarımda beze yapmıştı ama artık alıştı herhalde,hiç sorun yok :)
canlar ben çıktım.... ve koccaman öptüm sizi..
canım söylenecek söz bulamadım
allah sabır versin inşallahhh
tatlım ne denir böyle bi durumda bilemedim
Allah sabır versin tez zamanda bebeğini göndersinki bu acını çabuk unut inşallah
her şerde bi hayır vardır canım belki böylesi daha iyiydi bilemeyiz
inşallah doğal yoldan gelir bebeğin
rabbım sabır versın canım yaaaaaaa
baharcım cok saol bilgi için,
buarada medikalde betahcg 35 tl ye yaptırabiliyorsun özel gidince bile ,özel musteri indirimi yapıyorlar aklında olsun,
ben hep oraya yaptırdım şimdiye kadar.saglık ocagı yapıyor mu bilmiyorum..
medikalde zekariya beye gidiyorum ben biraz suratsiz ama iyi bi doktor diye duydum ,merve hanım sarısın bir bayan galaiba ,git bakalım memnun kalacak mısın,
buarada medikalde seni takip eden doktorun istediği testler 5 kuruş ödemiyorsun ,o güzel
nesliis'cim seni anlıyorum hayallerin ertlenmesi durumu ama herseyde bir hayır var canım transfer olup sonradan 0 cıksa emeğine yazık olacaktı inan boylesi daha iyi aslında bidahaki sefere bomba gibi embryolar gelir inşallah bitanemm,zamanı değilmiş demekki ,böyle düşünmek lazım.bidahaki sefer engüzel sekilde olsun inşallah canım
nesliis Allah sabır versin arkadaşım...her şerde bir hayır aramak gerek arkadaşım, vardır bunda da bir hayır diyelim...başka söyleyecek birşey yok...
Canim cok uzuldum kac defa denizin kayaliklara carpip geri donmesi gibi kac
Defa gel git yasayacagiz buda bizim sinavimiz allah sabir versin:2::2:
ay zor bır durum yaa o kadr uğras ve sonunu getıremeeeeeama dediğin gibi hakkında hayırlısı boyleymıs boyle olmusss...sıkma canını lütfen cnm
Canım benımm cookk uzuldum. Rbbım sbır ve dayanma gucu versın ınsaallah. En kısa zamanda. Tekrar tedavıye baslama gucu bulur ve umutlarla bebısıne kavusursun canımm
Gecmis olsun canım benim seni cooook iyi anlıyorum benimde transferim iptal oldu Mart'ta aynı seninki gibi ben memorialdeydim tekrar cooook gecmis olsun canım benim
COK SUKRU IYIM KUZUM HEMEN CIKTIM O GUN CVP VEREMEDIM KUSURA BAKAM HAYATIMMMMMMMMM
SEN NASILSINNNNNNNNNNNN
bende iyiyim kuzum,,,uykusuzluk devam,,heyecan artık son noktada,,yarın kısmetse belli olucak herşey,,,hayırlısı diyorummm,,
senin işler nasıl,
canım evet anlık ama koruycaksın bırakmayacaksın hanı aman verdım dıye devam etmemezlık yapmayacaksın yaaaaaa......
yanı onları yemesende baska seylerden kesmeye davam hanı ona gore bırazdaha vereceksın yaaaaa ama buseferkı yıyerek olucak sporla yaaa
gayet guzel sıkıntı yok tadında 1-2 gun zorlanıyorsun ama sonra alısıyro ınsan 7 sınde bırakıcam ben bak 15 gun oldu bıle yaaaaaaaaa
COK SUKRU IYIM KUZUM HEMEN CIKTIM O GUN CVP VEREMEDIM KUSURA BAKAM HAYATIMMMMMMMMM
SEN NASILSINNNNNNNNNNNN
bende iyiyim kuzum,,,uykusuzluk devam,,heyecan artık son noktada,,yarın kısmetse belli olucak herşey,,,hayırlısı diyorummm,,
senin işler nasıl,
kızzzz heycan olmaz mı hıcc bebişin geliyoo allahıma sükürr yaa bide doğduktan sonra kş resimlerini görsekk ohhhhh valla..odanıza bayıldım ayrıcaa..
Allah razı olsun hepinizden yaa, iyini varsınız. Sizden iyi kim anlar bu durumu..
Transferin iptal olması bir yana, kalitesiz embryolarimizin üzülüyorum. İnşallah doktorum bir an önce ararda ne gibi analiz gerektiğini söyler.. Yumurtalar mı kalitesiz spermler mı söyleyen yok of
Biliyorum canım benim bende TRye gelince sizlerle buluşacak tak etti canıma yahuuuu buluşuyor hepsi ben yokum olmuyor ama yaaaaaıstanbulda canım o oyuzden gıremıyor yaaaaaaaaaaaaa
canım merhaba nasılsın nasıl gıdıyor bakım ....
Evet medıkalparkta doktoruna ucret oduyorsun muayeneye degıl demekkı heryerde boyleee
ooff Allah korumus canım ya dikkat et kendine nazarlık tak biyerine lütfeen ,Cnmlrim nasilsinz biz Azonce kızimla sandalyeden kaydık pat yere cok korktum ama kızım oynuyor şimdi Allh tn icim rahat etti gerçi tam popo ustu sert düşmedim son anda ellerimle tutundum yere :18::18:
Benimde 2. kez 20 Haziran´da 3.gün 2 embryo transferim yapildi. Transfer sonrasi üc-dört gün sonra adet agrilarim basladi. Annem psikolojiktir dedi. Kendimi öyle bir hazirladimki olmayacakmis gibi. Siyah ic camasiri, siyah günlük ped vede siyah tuvalet kagidi aldim. Cünkü ilkinde 8. gün lekelenmeler ve ardindan adetim baslamisti. Bu sefer görmek istemiyordum kirmiziyi. 8. günü atlattim oh dedim. Ama 9. gün annemlere gittim ziyarete, siyah tuvalet kagidim yoktu ve yine kirmizi....Doktorumu aradim kan sulandirici hapi biraktim, vajinal ilaca devam ediyorum. Ve dün itibariyle tam gününde ve saatinde hic sasmadi adetim basladi.Buarada hafta sonu zehir gibiydi salya sümük misali. Evi kaldirdim temizlik yaptim. Maalesef sigara..Hatta dün evlilik yildönümüzmüs onu bile unutmusum. Esim sinemaya götürdü dün orda söyledi.
Test tarihim carsamba 4 Temmuz, Doktorumu aradim yarin gelmemi söyledi test icin. Ne icin gideceksem..... dedim ve evde bir tane gebelik testim vardi onu yaptim. Insan duramiyor iste. Hupsss sok oldum sanki incecik silik zor görünen 2. bir cizgi. Yok ya dedim yine piskolojiktir. Gözüm öyle görmek istiyor yaniliyorum. Belide test bozuk cikti. Icimi bir heycan kapladi yinede ya tuttuysa. Kimyasal gebelik olsa ona bile sevinecegim nerdeyse....
Hayirlisi bakalim, yarin bi olsaydi. Herkesin Allah diledigini versin.
canlar ben çıktım.... ve koccaman öptüm sizi..
bende iyiyim kuzum,,,uykusuzluk devam,,heyecan artık son noktada,,yarın kısmetse belli olucak herşey,,,hayırlısı diyorummm,,senin işler nasıl,
anladımm canım masalah valla gayretlısın sen..bende nerde o azimm
Allah razı olsun hepinizden yaa, iyini varsınız. Sizden iyi kim anlar bu durumu..
Transferin iptal olması bir yana, kalitesiz embryolarimizin üzülüyorum. İnşallah doktorum bir an önce ararda ne gibi analiz gerektiğini söyler.. Yumurtalar mı kalitesiz spermler mı söyleyen yok of
kızzzz heycan olmaz mı hıcc bebişin geliyoo allahıma sükürr yaa bide doğduktan sonra kş resimlerini görsekk ohhhhh valla..odanıza bayıldım ayrıcaa..
vallah, son 1 aydır ne yerdeyim ne gökteaklım hep ondaa,,hayırlısınla atlatsam,,tşk ederim canım,benimde içime çok sindi odamız,artık herşeyimiz hazır,bekliyoruz Sare'mizi,,
vallah, son 1 aydır ne yerdeyim ne gökteaklım hep ondaa,,hayırlısınla atlatsam,,tşk ederim canım,benimde içime çok sindi odamız,artık herşeyimiz hazır,bekliyoruz Sare'mizi,,
Evet yaaaa resminide görsek cooook daha güzel olacakkkk
bugun yogun canım malum ay bası kıradır ... maaştır... raporlardır derken yogundu sabahtan ama maaş hesaplaması kaldı her ay bası aynı ısler yaaaaaaaaa
esım ızın al dıyo bazen ne zaman dıyom hep ay sonu yada ay basını dıyo dıyom haytata olmaz
oyle ıste ... hadı hayrılısı canım benım yaaaaaaaaaaaa... haberlerını beklıyor olucam yarın yaaaaaaaaaaa
vallahi canım1 aydır çalışmıyorum ya,sanki hiç çalışmamışımm,bak ay sonuymuş bugün hiççç haberim yok
hele şu muhasebe işleri offf işin çok zor vallahi,yıllık izin hakkın ne kadar?
yarın sabahtan hastenede olucaz,tahliller yapılcak,öğleye doğru ancak çıkar,1,30 da da dr.randevum var,işte o zaman herşey belli olucak,karnım ağrıyo heyecandan,,
Evet yaaaa resminide görsek cooook daha güzel olacakkkk
ayyyy,o kadar merak ediyorum kiii,ilk sizlerle paylaşıcam resmini buna inanınn canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?