Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım söylenecek söz bulamadım

allah sabır versin inşallahhh

tatlım ne denir böyle bi durumda bilemedim

Allah sabır versin tez zamanda bebeğini göndersinki bu acını çabuk unut inşallah

her şerde bi hayır vardır canım belki böylesi daha iyiydi bilemeyiz

inşallah doğal yoldan gelir bebeğin

ecrinim nasılsın nasılsın canım,görüşemedik ne zamandır,,

COK SUKRU IYIM KUZUM HEMEN CIKTIM O GUN CVP VEREMEDIM KUSURA BAKAM HAYATIMMMMMMMMM
SEN NASILSINNNNNNNNNNNN

Kuzucummm darisi basina insallahh. Devam ederse insallah tavsiyelerde bulunucam haftaya sana msj atcmm mutlaka buraya da yazicam insss

AMIN CANIM INSSSSSSSSSSSSS
BEKLIYORUM VALLA TEKRAR UMUT OLDUN SEN BANA YAAAAAAAA
EDECEK KUZUM OYLE DUSUNMEEE

rabbım sabır versın canım yaaaaaaa

kız sen kaç gündür yoksun...
nasıl misafirmişki bunlar seni bu kadar uzun ayırdılar yatılı bile olsa misafirleri yatırır öyle yazarsın iki kelime...
ay kuzummmm sorma gıtsın kımısı yatılı kımısı ölesıne misafir deniz kenarı olunca yazın otel görevı görüyo evım.... bende kat hizmetlısı köleeeeeeeeeee

gecmıs olsun canımmmm rabbım sabır versın... hepımız aynı dertten muzdarıpzzzz

canım başka bebeişim yok .. Ilk tüp bebek denememdi 4 sene sonra tutmuştu ve gittii işte... Neden oldu bende bilmiyorumm ama yok artık işte. Ağlasamda üzülsemde elimde bişey gelmiyor

Cok üzüldum cnm yaaaaaaaaaa

baharcım cok saol bilgi için,
buarada medikalde betahcg 35 tl ye yaptırabiliyorsun özel gidince bile ,özel musteri indirimi yapıyorlar aklında olsun,
ben hep oraya yaptırdım şimdiye kadar.saglık ocagı yapıyor mu bilmiyorum..

medikalde zekariya beye gidiyorum ben biraz suratsiz ama iyi bi doktor diye duydum ,merve hanım sarısın bir bayan galaiba ,git bakalım memnun kalacak mısın,
buarada medikalde seni takip eden doktorun istediği testler 5 kuruş ödemiyorsun ,o güzel

nesliis'cim seni anlıyorum hayallerin ertlenmesi durumu ama herseyde bir hayır var canım transfer olup sonradan 0 cıksa emeğine yazık olacaktı inan boylesi daha iyi aslında bidahaki sefere bomba gibi embryolar gelir inşallah bitanemm,zamanı değilmiş demekki ,böyle düşünmek lazım.bidahaki sefer engüzel sekilde olsun inşallah canım

canlarım günaydın ve iyi haftalar,
misafirdi koşturmaydı derken haftasonu uğrayamadım hiç. Biraz geçmişi okuyup geliyim ben. Var mı havadis?

hamıs hamısssssssss ne mısafırı yaaaaaaaaaaa
ıyı olmaya calsııyoruz kotu basladık haftaya ıns oyle gıtmez kuzum sen nasılsın bakım kartalım nasılll

CANIM RABBIM KALAN BEBGINE CAN VERSIN UZULME NE OLURRRRRRRRRR
TEK OLSUN SENIN OLSUN SAGLIKLI OLSUN YETER HAYATIMMMM

Canım merhaba sogan kur kacıncı gundesın akıntın fln varmı yogunmu ansıl bende ıcıyorum 21 den berı yogun olmamak kaydıyla akıntım var az az....

canım merhaba nasılsın nasıl gıdıyor bakım ....
Evet medıkalparkta doktoruna ucret oduyorsun muayeneye degıl demekkı heryerde boyleee

Gunaydin kizlar, benim gibi fraksiparine kullanan bi arkadas vardi. Benim gobegimin her tarafi sert yumru yumru kist oldu, sende de boyle oldu mu arkadasim? Simdiden yapicak et kalmadi. Bacaga mi gecsem?

canımm tabi bacağına geçsene...sonra biraz iyileşince göbeğe dönersin...

Allah sabır versin arkadaşım...

defnecim üzülme Allah bu bebeğine sana tutunması için güç versin

tek olsun senin olsun böyle düşün canım menim

nesliis Allah sabır versin arkadaşım...her şerde bir hayır aramak gerek arkadaşım, vardır bunda da bir hayır diyelim...başka söyleyecek birşey yok...

hamıs hamısssssssss ne mısafırı yaaaaaaaaaaa
ıyı olmaya calsııyoruz kotu basladık haftaya ıns oyle gıtmez kuzum sen nasılsın bakım kartalım nasılll

Hiç sorma ya kocişin işgüzarlıkları işte, zaten 1 karış suratla oturdum bütün hafta sonu.
Yavru kartalım iyi herhalde, bişi hissetmiyorum henüz. Ne bulantı, ne aşermesi hiççç, sadece sık yemek yemem lazım çünkü acıkınca çok kötü oluyorum, çok tok olunca da midem rahatsız oluyor öyle arada olmam lazım. Cuma akşamı düğündeydim, herkes kilo almamışsın Ebru Şallı gibisin falan dediler çok mutlu oldum. Zira 3 kg aldım, ve tedaviden de 2 kg fazlam vardı zaten. 57 kg oldum resmen. Yavaş gitmeye çalışıyorum ama ne yesem yarıyo

pıs enıste hıhhhhhhhhhh
Demekkı dıkkatlı gıdıyorsun kuzum alsanda bebege gıdıyor demekkı yaaaa.... Ohhh ne guzel bak anlamamıslar kılo aldıgını oda guzelll....
Dememkkı oglumuz gelıyor hee ne dersınnn ... Bulantı yokya oyel derler ya...
Oh ye ye yarasın ama kartalıma sana sonra yarasın sut verırken kuzum yaaaa....

Evet enişteyle kapıştık zaten, benimle ilgileneceğine başkalarıyla ilgilensin o ...
Ya oğlan mı diyosunn? herkes öyle diyor. Prof.Hayri Ermiş % 70 kız gibi ama daha çok küçük kesin değil dedi (11 haftalık falandı). Benim kendi Dr um 14.haftada pozisyonundan dolayı tam göremedi ama erkek gibi dedi....ortadayız yani. Ben kız gibi hissediyorum ama her gören erkek diyo bilemedim yani..Haftaya randevum var, 4 lü test yapılacak ve amniyosentez yapılacak mı karar vericem

Allah sabir versin canim diyecek birsey yok ama kendini bunalima sokma

Canim cok uzuldum kac defa denizin kayaliklara carpip geri donmesi gibi kac
Defa gel git yasayacagiz buda bizim sinavimiz allah sabir versin:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…