Gunaydin arkadaslar.. Haberler iyi degil, transferim iptal, korktugum basıma geldi.
embryolarin kalitesi transfer edilmeyecek kadar kötüymüş..Elimiz boş dönmek zorundayız.. Vardır inşallah budada bir hayir..
eşime daha söyleyemedim uyuyor offff
çok sağolun arkadaşlar en azından sizlere derdimi anlatabiliyorum. tanımıyoruz belki birbirimizi ülkenin farklı yerlerinden farklı insanlarıyız amacımız bir. derdimiz ortak. düşük olmadı, kanama olmadı. sadece tesadüfen gittim ve dr hadi gelmişken bakalım dedi ve baktı kalbi durmuştu. kürtaj ile aldılar. kaderde bunları yaşamaktı varmış. Allahım çok büyük. çok sevinmemiştim ama buna da hazır değildim. Rabbim kimseye yaşatmaın. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin kucağımıza.. Teşekkür ederimm..
Gunaydin arkadaslar.. Haberler iyi degil, transferim iptal, korktugum basıma geldi.
embryolarin kalitesi transfer edilmeyecek kadar kötüymüş..Elimiz boş dönmek zorundayız.. Vardır inşallah budada bir hayir..
ecrinim nasılsın nasılsın canım,görüşemedik ne zamandır,,
Kuzucummm darisi basina insallahh. Devam ederse insallah tavsiyelerde bulunucam haftaya sana msj atcmm mutlaka buraya da yazicam insss
gunaydin arkadaslar.. Haberler iyi degil, transferim iptal, korktugum basıma geldi.
Embryolarin kalitesi transfer edilmeyecek kadar kötüymüş..Elimiz boş dönmek zorundayız.. Vardır inşallah budada bir hayir..
Eşime daha söyleyemedim uyuyor offff
ay kuzummmm sorma gıtsın kımısı yatılı kımısı ölesıne misafir deniz kenarı olunca yazın otel görevı görüyo evım.... bende kat hizmetlısı köleeeeeeeeeeekız sen kaç gündür yoksun...
nasıl misafirmişki bunlar seni bu kadar uzun ayırdılar yatılı bile olsa misafirleri yatırır öyle yazarsın iki kelime...
size kötü haberimle geldim. 30 haz iti bari ile 9 haftalık olan bebişimin kalbi bu hayata yenik düştü ve artık benimle değil. oysa herşey benim hayatımda daha farklı olacaktı o bana bu hayatta en büyük destek olacaktı ama artık yokkkkk(((((((((
canım başka bebeişim yok .. Ilk tüp bebek denememdi 4 sene sonra tutmuştu ve gittii işte... Neden oldu bende bilmiyorumm ama yok artık işte. Ağlasamda üzülsemde elimde bişey gelmiyor
size kötü haberimle geldim. 30 haz iti bari ile 9 haftalık olan bebişimin kalbi bu hayata yenik düştü ve artık benimle değil. Oysa herşey benim hayatımda daha farklı olacaktı o bana bu hayatta en büyük destek olacaktı ama artık yokkkkk(((((((((
canım kentte sgk yok özel sigortan varsa iyi
ama yoksa pahalı
muayene 170 tl bir bhcg yaptıyorsun 60 tl 2 li 3 lü testleri düşün
doğum 4500 tl tutuyor
medıcalpark çok daha uygun ama ıyı doktor bulmak sorun
ben 12 temmuz a merve hanıma randevu aldım bakalım neler olacak
canlarım günaydın ve iyi haftalar,
misafirdi koşturmaydı derken haftasonu uğrayamadım hiç. Biraz geçmişi okuyup geliyim ben. Var mı havadis?
baharcım cok saol bilgi için,
buarada medikalde betahcg 35 tl ye yaptırabiliyorsun özel gidince bile ,özel musteri indirimi yapıyorlar aklında olsun,
ben hep oraya yaptırdım şimdiye kadar.saglık ocagı yapıyor mu bilmiyorum..
Medikalde zekariya beye gidiyorum ben biraz suratsiz ama iyi bi doktor diye duydum ,merve hanım sarısın bir bayan galaiba ,git bakalım memnun kalacak mısın,
buarada medikalde seni takip eden doktorun istediği testler 5 kuruş ödemiyorsun ,o güzel
Gunaydin kizlar, benim gibi fraksiparine kullanan bi arkadas vardi. Benim gobegimin her tarafi sert yumru yumru kist oldu, sende de boyle oldu mu arkadasim? Simdiden yapicak et kalmadi. Bacaga mi gecsem?
size kötü haberimle geldim. 30 haz iti bari ile 9 haftalık olan bebişimin kalbi bu hayata yenik düştü ve artık benimle değil. oysa herşey benim hayatımda daha farklı olacaktı o bana bu hayatta en büyük destek olacaktı ama artık yokkkkk(((((((((
hamıs hamısssssssss ne mısafırı yaaaaaaaaaaa
ıyı olmaya calsııyoruz kotu basladık haftaya ıns oyle gıtmez kuzum sen nasılsın bakım kartalım nasılll
hiç sorma ya kocişin işgüzarlıkları işte, zaten 1 karış suratla oturdum bütün hafta sonu.
Yavru kartalım iyi herhalde, bişi hissetmiyorum henüz. Ne bulantı, ne aşermesi hiççç, sadece sık yemek yemem lazım çünkü acıkınca çok kötü oluyorum, çok tok olunca da midem rahatsız oluyor öyle arada olmam lazım. Cuma akşamı düğündeydim, herkes kilo almamışsın ebru şallı gibisin falan dediler çok mutlu oldum. Zira 3 kg aldım, ve tedaviden de 2 kg fazlam vardı zaten. 57 kg oldum resmen. Yavaş gitmeye çalışıyorum ama ne yesem yarıyo
pıs enıste hıhhhhhhhhhh
Demekkı dıkkatlı gıdıyorsun kuzum alsanda bebege gıdıyor demekkı yaaaa.... Ohhh ne guzel bak anlamamıslar kılo aldıgını oda guzelll....
Dememkkı oglumuz gelıyor hee ne dersınnn ... Bulantı yokya oyel derler ya...
Oh ye ye yarasın ama kartalıma sana sonra yarasın sut verırken kuzum yaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?