evet enişteyle kapıştık zaten, benimle ilgileneceğine başkalarıyla ilgilensin o...
Ya oğlan mı diyosunn? Herkes öyle diyor. Prof.hayri ermiş % 70 kız gibi ama daha çok küçük kesin değil dedi (11 haftalık falandı). Benim kendi dr um 14.haftada pozisyonundan dolayı tam göremedi ama erkek gibi dedi....ortadayız yani. Ben kız gibi hissediyorum ama her gören erkek diyo bilemedim yani..haftaya randevum var, 4 lü test yapılacak ve amniyosentez yapılacak mı karar vericem
1 yıl içinde 5 tüp bebek ?????????? doktorlar genelde yapmıyorlar bende çok ısrar etmiştim ama yapmamışlardı.maddi- manevi çok yıpratan bir süreç benimde 5.denememdi sadece ilk denememde transfer işlemim yapılmıştı ve tutmamıştı.yani nerdeyse 1 ev parası gidiyor bu tedavilerde.psikolojik olarak yaşanan problemler bence en önemlisi.benim çok canım sıkıldı bu süreçte işyerimden izin alarak gitmiştim bir geldim herkez herşeyi öğrenmiş birsürü soru,çok yıpratıcı bir süreç,sanki insanlara herşeyi anlatmak zorundaymışım gibi(ki şimdiye kadar hep saklamıştım)bu süreci yaşamayanlar bunu anlamıyor.benim maalesef canım herzamanki gibi döllenme problemi var
cnm bakcasan bulantı fln yok ne bılım rahat hamsılık ama burda bır kızın bulantı aserme felakettı kız dedık erke olabılır demıs doktor ama gorememıs tabı yaa....
Saglıklı olsun da rabbım ne verırıse versın yaaa onemlı olan o ama baklım prof mu bılecek senın doktormuuuu....
ınssss amniyosenteze gerek kalamz kuzum yaaaa
Gunaydin arkadaslar.. Haberler iyi degil, transferim iptal, korktugum basıma geldi.
embryolarin kalitesi transfer edilmeyecek kadar kötüymüş..Elimiz boş dönmek zorundayız.. Vardır inşallah budada bir hayir..
eşime daha söyleyemedim uyuyor offff
selam kızlar.nasılsınız?haftasonu hiç uğrayamadım.eşimin abisi geldi yurt dışındam onunla ilgilendik.ctesi de düğünümüz vardı.yoğun bir haftasonu geçirdik.bu arada mide bulantılarım ve halsizilik devam ediyo.herkes bebişinin sağlıklı geliştiğine dair belirti bunlar diyo.hayırlısı bakalım,umarım gelişiyodur bebişim ve gül yüzünü gösterir bize bu hafta.
Cnmlrim nasilsinz biz Azonce kızimla sandalyeden kaydık pat yere cok korktum ama kızım oynuyor şimdi Allh tn icim rahat etti gerçi tam popo ustu sert düşmedim son anda ellerimle tutundum yere :18::18:
Cnmlrim nasilsinz biz Azonce kızimla sandalyeden kaydık pat yere cok korktum ama kızım oynuyor şimdi Allh tn icim rahat etti gerçi tam popo ustu sert düşmedim son anda ellerimle tutundum yere :18::18:
SLMM şekerimm nasılsnn
Gunaydin arkadaslar.. Haberler iyi degil, transferim iptal, korktugum basıma geldi.
embryolarin kalitesi transfer edilmeyecek kadar kötüymüş..Elimiz boş dönmek zorundayız.. Vardır inşallah budada bir hayir..
eşime daha söyleyemedim uyuyor offff
iyi diyelim iyi olalım şekerim :) sen nasılsın?
ayyy, geçmiş olsun canım.. neyseki bir problem yok.. dikkat edin kendinize
Evet valla rahat hamilelik maasallah, ilk 3 ay zordu biraz kanamalardan dolayı, yorgunluk oluyordu ama şimdi iyiyim allahtan. Ben de merak ediyorum kız mı erkek mi, bazen bişiler almak istiyorum alamıyorum tabi cinsiyet bilmediğimiz için..
SLMM şekerimm nasılsnn
selam kızlar.nasılsınız?haftasonu hiç uğrayamadım.eşimin abisi geldi yurt dışındam onunla ilgilendik.ctesi de düğünümüz vardı.yoğun bir haftasonu geçirdik.bu arada mide bulantılarım ve halsizilik devam ediyo.herkes bebişinin sağlıklı geliştiğine dair belirti bunlar diyo.hayırlısı bakalım,umarım gelişiyodur bebişim ve gül yüzünü gösterir bize bu hafta.
merhabalar..........
aynenn canımm ıyıyımm ben.bugun nedense haftaya guzel basladımm bakalımm hayırlısııı...
nbrr kızlarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?