eşin ve sana bol kılo vermelerr canımm..sizii alkışlıyorumm
canım Rabbim sağlık versin tek bebişime..Canım insallah sende haftaya göreceksin bebeğinin pıt pıtlarını...hep dua ediyorum inan canım..
insallah canım insallah.. iki hafta daha var bu sonucu öğrenmeye... Rabbim ne verirse hayırlısını versin insallah.. şimdilik inan ki sadece bunu düşünebiliyorum.. birde tek kalan bebişimi kucağıma alabilmeyi...
evet canım.. ikiz bebeklerin riski gerçektende fazla...Rabbim hayırlısını versin hepimiz için insallah.. insallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi...
inan ne diyeceğimi bilemiyorum.. çok ama çok üzüldüm...
canım şükretmem mi... hergün tekrar tekrar şükrediyorum canım.. Rabbim hayırlısını versin insallah... spring mahvetti beni ya...
bu arada defne nerelerde yahu?sabah girdiğimde de yoktu.
canım.. evet ikiz bebeklerin riski çokmuş.. açıkcası savunma mekanizması mı bilmem ama bende böyle deyip sakinleştirdim kendimi hep.. ama şimdi tek düşüncem,tek dileğim.. göbüşümdeki bebişimin sağlıcakla gelişmesi.. ve sağlıkla kucapıma alabilmek canım...
canım ya.. çok üzüldüm..
yok kuzuşumm.. üzülmüyorum atık.. ama ikizlerken pek cinsiyetini merak etmiyordum şimdi çok merak ediyorum nedense..???
sağlıklı olsunda gerisi boş gerçi...
amin canım... Rabbim herkesin bebeklerini sağlıcakla anne ve babalarına bağışlasın canım...
çok çok geçmiş olsun.... ayyyy... iyi olmana çok sevindim canım...
işte geldim burdayım....ayyyy yerim ben seni birde bebişini... beni merak edermiş....
canım kayınvalidem.. kayınpederim geldi.. çok sık giremem artık nete...konuşuyoruz felan.. onlar orda otururken ben pıtır pıtır yazamıyorum canım..
yaa hakkında hayırlı boyleymıs ıste canım allahım diğer yavrunu sonuna kadar bağışlasın sanaaaa hep annecığınle kalsın inşallahh....
hımmm anladım tatlım.aman siz iyi olun da gerisi önemli değil.size iyi muhabbetler o zaman.
insallah canım.. Rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsın ve tamamına erdirsin insallah...
slm arkadaşlar perşembe günü yazmıştım ilk gebelik testimi 73.7 çıkmıştı bugün 2 cisi tekrarlandı 517 olmuş çok şaşırdım bu kadar yüksek beklemiyordum çok mutluyuuuuummmmm:) rabbim herkesin gönlüne göre versin herşeyin hayırlısını versin hepimiz için.rabbim tamamına erdirir
tebrijkler canım maşallah size:))belkide ikizdir kaç emb konulmustu ?
saglıkla huzurla kucagına almayı nasip etsin Rabbim,
tebrijkler canım maşallah size:))belkide ikizdir kaç emb konulmustu ?
saglıkla huzurla kucagına almayı nasip etsin Rabbim,
slm arkadaşlar perşembe günü yazmıştım ilk gebelik testimi 73.7 çıkmıştı bugün 2 cisi tekrarlandı 517 olmuş çok şaşırdım bu kadar yüksek beklemiyordum çok mutluyuuuuummmmm:) rabbim herkesin gönlüne göre versin herşeyin hayırlısını versin hepimiz için.rabbim tamamına erdirir
- narsude+, sen nasılsın kacakkkkk
- sblkmbsr, sen naıslsın cnm aldın dımı bebelerı sıkı sıkı tutunsun ınsssssss
- olacakolacak taze annecık senden naberrr deger kac bakım ?
[/QUOTcanım benımmm ıyıyım saol sen nasılsın???????????benı untmadıgın içinde sana kocaman bı öpücükkkkkkkkk
- narsude+, sen nasılsın kacakkkkk
- sblkmbsr, sen naıslsın cnm aldın dımı bebelerı sıkı sıkı tutunsun ınsssssss
- olacakolacak taze annecık senden naberrr deger kac bakım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?