seninde gözün aydın canım inşallah ikizler geliyo Allah tamamına erdirsin
canım nerdesin hangi ildesin akapunkturu bende düşünüyorum...omega3 olarak ne kullandın?
bu arada osteocare, benexol ne işe yarıyor
ayyyyy uyumuşum yawww
bişi sorcam transferden sonra cefaks hap kullanan varmı kızlar
TEBRIKLER CNM RABBIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSSSSSSSSSSSS
min inş hepimize nasip etsin haftaya çarşaamba kese bakılacak inş şuana kadar herşey çok güzel gidiyo rabbim bozulmasına izin vermez inş maaşallah :)))
Ben kullanmadim o ne icin
enfeksiyon oluşmaması için verdiler opudan sonra ama devam et dedi
kızlar gülden bugün hastaneye gidecekti haber alabildinizmi
ben ara ara baktığım için topiğe yazdıysanızda görmemişimdir
gülden kendiside gelmemiş bugün zaten
onu merak ediyorum inşallah herşey yolundadır
ayyyyy uyumuşum yawww
bişi sorcam transferden sonra cefaks hap kullanan varmı kızlar
Cnm insallah biran evvel biter biran evvel guzel gunlerin gelir. Biliyorum olucak cunku bu da bir isaret sayilir. Lutfen olumlu olmaya calis. Bak dis gebelik sonrasi gelecege umutla bakanlar topigi var. Eskiden cok cok aktifti. Dis gebelik gecirenlerin cogu hamile kaliyor ve cocugu oluyor ... Orda okuyup umut alirdim ben gecen sene. İnsallahh basaricaz bizdecanım saol değerim düşmüş biraz daha
508 den 343 e...
bir hafta sonra bi daha bakılacak sıfırlandıysa rahim filmi çekecek bakalım tüpe zarar verdimi bebek...
her zaman ki gibi kan verdim...
508 olan değerim 343 e düşmüş hafta 2 ya da 3 kez verdiğim kanı bu kez bir hafta sonra tekrarlayacam...
değerimin o gün sıfırlanmaya yakın olması gerekiyor...
değerim sfırlanıncada rahim filmi çekecek daktır...
inşallah tüpüme zarar vermemiştir bebişim...
her zaman ki gibi kan verdim...
508 olan değerim 343 e düşmüş hafta 2 ya da 3 kez verdiğim kanı bu kez bir hafta sonra tekrarlayacam...
değerimin o gün sıfırlanmaya yakın olması gerekiyor...
değerim sfırlanıncada rahim filmi çekecek daktır...
inşallah tüpüme zarar vermemiştir bebişim...
Cnm insallah biran evvel biter biran evvel guzel gunlerin gelir. Biliyorum olucak cunku bu da bir isaret sayilir. Lutfen olumlu olmaya calis. Bak dis gebelik sonrasi gelecege umutla bakanlar topigi var. Eskiden cok cok aktifti. Dis gebelik gecirenlerin cogu hamile kaliyor ve cocugu oluyor ... Orda okuyup umut alirdim ben gecen sene. İnsallahh basaricaz bizde
hadi bakalım hayırlısıyla bitecek bu sıkıntın Güldencim.Rabbim sana çok güzel şeyler yaşatacak bundan sonra inşallah.
Cnm Benm insallh zarar vermemiş olucak yaramaz bebeğin tüpüne duamız seninle insallhhersy cok guzel olucak rahim filmi uyutupta çektir iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?