Tüp Bebek Günlüğümüz !

enıstem baksın sana aaaaaaaaaaaaa
sımdı gececek sonlara dogru agıyacak cnm yaaaaaaaaa transfer sıkıntılı gecmedı dımı kuzumm... rahatmıydı ?
sukur ıyıım cnm bende bende tedavı olmak ısıtoym yaaaaaaaaa ozentı oldu hehe evde yatıyom degınceeeeeeeeeeee

canım benımmm ıyıyım saol sen nasılsın???????????benı untmadıgın içinde sana kocaman bı öpücükkkkkkkkk

neden unutayım balım sen gelmıyon ama hep aklımdasın balım aaaaaaaaa
ıyıdır canım ya sukur halımıze ne yapalım kosturmaca hayatın ıcnde kaybolmadan ayakta durmaya calısıyoruz ıste yaaaaaaa.... muckkkkkkk tatlımmmmmmmm

• narsude+, sen nasılsın kacakkkkk
  • sblkmbsr, sen naıslsın cnm aldın dımı bebelerı sıkı sıkı tutunsun ınsssssss
  • olacakolacak taze annecık senden naberrr deger kac bakım ?

Cancan ben telefonda ilk degerimi 88 duydum ama 888 mis ve bugun 2000 kusur cikinca ogrendim ve soka girdim! Saka gibi!
2 kere dis gebelik gecirdigim icin o keseyi icerde gormeden inanamiyorum hala.. Korkuyorum hep. Ama degere sasirdim tabii.

Ben transferden once 2 ay, omega3, osteocare, benexol kullandim. Kesinlikle 4. Denememde tuttu faydasina inandim. Bir de akupunktura gittim.

canım degerlerlerın cok guzel masallahhhhhhh
2 transfermı oldu yada aynı yumurta ıkızı olabılrı belkı korkma hemennnnnnnnn
anladım cnm ılacşarı sen kendın kulalndın ama dımı...
cnm sızdekı sorun neydı yaaaa

uy uy uy çok sevindim yaaa ALLAHIM nasıl bi mutluluk buu ALLHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN CANIMMMMMMMMMMM.

hoşbulduk canım hayır görmedim canım bidaha yazarmısın lütfennnn

düşünmem lazım yazsammı yazmasammıııııııııı
hımmmmmm yazayım barııııııııııı
3 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı tarcın
1 yemek kasıgı çörek otu övütülmüs ama

adetn 2 gunu baslanıyor ve 7 gun yenılıyor devamlı taze yap ben 7 gunde 3 kere yaptım sabah aksam 1 tatlı kasıgı yıyeceksın cnm ...ama kontrole gıtmedım kac yumos var bılmıyommmmmm

Son düzenleme:
2 tane kondu cnm 4. Deneme diye ya kendim kullandim diger gittigim merkezde birine verdiler bende kullandimm. Hamile kalincada biraktim
uy uy uy çok sevindim yaaa ALLAHIM nasıl bi mutluluk buu ALLHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN CANIMMMMMMMMMMM.

Amin canimmmm hepimizin insallahhh

kızlar hepinize çoook teşekkür ederim ayrı ayrı umarım hepimiz bu yolda sağ salim bebeklerimizi kucagımıza alırız
degerim 117 sizce nasıl? inş artış olur 2gün sonra tekrar vercem çünkü:26:

gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin

2 tane kondu cnm 4. Deneme diye ya kendim kullandim diger gittigim merkezde birine verdiler bende kullandimm. Hamile kalincada biraktim

Amin canimmmm hepimizin insallahhh

rabbım saglıklı bırsekılde kucagına almayı nasıp etsın canım benımmmmmmmmmmm
ıkısnede can versın ınssssssssss

canım nerdesin hangi ildesin akapunkturu bende düşünüyorum...omega3 olarak ne kullandın?
bu arada osteocare, benexol ne işe yarıyor

zlar gülden bugün hastaneye gidecekti haber alabildinizmi
ben ara ara baktığım için topiğe yazdıysanızda görmemişimdir
gülden kendiside gelmemiş bugün zaten
onu merak ediyorum inşallah herşey yolundadır

arkadaslar güldenın degerı 343 cıkmıs aksama gelıp kendısıde yazar zaten suankı bılgım bu kadar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…