İyiyim tatlım evde yatış halindeyim hala kasık ağrılarım geçti benim herkesin başlar transfer sonrası benimki geçti herşeyim ters ayol
kocayı bekliyom işten gelsinde yemek hazırlasın
sen nasılsın cnm
canım benımmm ıyıyım saol sen nasılsın???????????benı untmadıgın içinde sana kocaman bı öpücükkkkkkkkk
Cancan ben telefonda ilk degerimi 88 duydum ama 888 mis ve bugun 2000 kusur cikinca ogrendim ve soka girdim! Saka gibi!
- narsude+, sen nasılsın kacakkkkk
- sblkmbsr, sen naıslsın cnm aldın dımı bebelerı sıkı sıkı tutunsun ınsssssss
- olacakolacak taze annecık senden naberrr deger kac bakım ?
cnm hosgeldın sen gecen gun yumurta kalıtesını sormussun yazdım sana gordunmu ?
Cancan ben telefonda ilk degerimi 88 duydum ama 888 mis ve bugun 2000 kusur cikinca ogrendim ve soka girdim! Saka gibi!
2 kere dis gebelik gecirdigim icin o keseyi icerde gormeden inanamiyorum hala.. Korkuyorum hep. Ama degere sasirdim tabii.
Ben transferden once 2 ay, omega3, osteocare, benexol kullandim. Kesinlikle 4. Denememde tuttu faydasina inandim. Bir de akupunktura gittim.
2 kere dis gebelik gecirdigim icin o keseyi icerde gormeden inanamiyorum hala.. Korkuyorum hep. Ama degere sasirdim tabii.
Ben transferden once 2 ay, omega3, osteocare, benexol kullandim. Kesinlikle 4. Denememde tuttu faydasina inandim. Bir de akupunktura gittim.
hoşbulduk canım hayır görmedim canım bidaha yazarmısın lütfennnn
Canımmm özl msj gönderdim gördün mü?
düşünmem lazım yazsammı yazmasammıııııııııı
hımmmmmm yazayım barııııııııııı
3 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı tarcın
1 yemek kasıgı çörek otu övütülmüs ama
saol canım
2 tane kondu cnm 4. Deneme diye ya kendim kullandim diger gittigim merkezde birine verdiler bende kullandimm. Hamile kalincada biraktimcanım degerlerlerın cok guzel masallahhhhhhh
2 transfermı oldu yada aynı yumurta ıkızı olabılrı belkı korkma hemennnnnnnnn
anladım cnm ılacşarı sen kendın kulalndın ama dımı...
cnm sızdekı sorun neydı yaaaa
uy uy uy çok sevindim yaaa ALLAHIM nasıl bi mutluluk buu ALLHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN CANIMMMMMMMMMMM.
kızlar hepinize çoook teşekkür ederim ayrı ayrı umarım hepimiz bu yolda sağ salim bebeklerimizi kucagımıza alırız
degerim 117 sizce nasıl? inş artış olur 2gün sonra tekrar vercem çünkü:26:
2 tane kondu cnm 4. Deneme diye ya kendim kullandim diger gittigim merkezde birine verdiler bende kullandimm. Hamile kalincada biraktim
Amin canimmmm hepimizin insallahhh
2 tane kondu cnm 4. Deneme diye ya kendim kullandim diger gittigim merkezde birine verdiler bende kullandimm. Hamile kalincada biraktim
Amin canimmmm hepimizin insallahhh
kızlar merhaba umarım keyifler yerindedir. Turginur canım odanın resimlerini gördüm çok güzel olmuş Allahh sağlıkla odada büyümeyi nasip etsin Sareciğe inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?