Tüp Bebek Günlüğümüz !

sibelcim belki enfeksiyon oluşmuştur o yüzden devam ettirmişlerdir.çünkü bana cefaksı içme demişlerdi.

canım banada verdiler ama trasferden sonra kullan ma dediler .

alla allaaa ben yanlışmı anladım ozman acaba
mutlu bana transfer günü ilaçlarına devam et dedi antibiyotik varmıydı dedi ,bende bize eczane cefaks yerine enfexia vermiş onun üstünde antibiyotik yazmıyodu yok dedim oda devam et dedi sonra başı kalabalıklaştı gitti hatta ilaçların bitse bile al dedi
bugün o enfexia bitti diye eşime cefaks aldırdım onların dedikleri olsun diye bi baktım antibiyotik yazıyo bunda içmedim bunu ama 3 gündür diğerini içtim
yanlış anladım sanırım inşallah bişey olmaz

güldencim maşallah baya düşmüş çoğu gitti azı kaldı sıfırıda görücez en kısa zamanda inşallah canım buna şükür ameliyatsız biticek buda

güldencim maşallah baya düşmüş çoğu gitti azı kaldı sıfırıda görücez en kısa zamanda inşallah canım buna şükür ameliyatsız biticek buda

inşallah canım ameliyatsız bitecek belliki bide tüpüme ya da başka bi yere zarar vermemiş olduğunu öğrenirsem süpper olacak

inşallah canım ameliyatsız bitecek belliki bide tüpüme ya da başka bi yere zarar vermemiş olduğunu öğrenirsem süpper olacak

canım benim komşum ilk gebeliğinde dış gebelik geçirmiş,ve ölümlerden dönmüş,ameliyat olmuş ve bir tüpü alınmış,,tüp bebek demişler ona,ama doğal yollar hamile kalmış ve 6 yaşında bir kızı ve 1 yaşında erkek çouğu var,ikiside doğal yolla olmuş,,,inş senin tüplerinde sağlamdır o zaman daha kolay kalırsın hamiş,,

heralde yanlış anlamışsın Sibelcim.kullandığından bir şey olmaz ama artık kullanma bence.istersen yarın tüp bebeği ara sor bakalım.

canım saol değerim düşmüş biraz daha
508 den 343 e...
bir hafta sonra bi daha bakılacak sıfırlandıysa rahim filmi çekecek bakalım tüpe zarar verdimi bebek...

çok güzel canım değerinin bugün 300 lerde olması gerekiyodu zaten
inşallah kazasız belasız atlatacaksın inan bunu yazarken ezan okunmaya başladı Allah senin yardımcın olsun dualarım hep seninle
tüplerede zarar vermemiştir kalbini ferah tut Allah büyük rahim filmini de sorunsuz atlatıp buraya müjde yazacaksın canım ben buna inanıyorum

hızır acil servis güldenim menim
altın kalpli iyilik perisi arkadaşım menim Allah razı olsun bi evi bi binayı ve dahi belkide bi canı kurtardın itfaiye zamanında gelmese
yangın apartmana sıçrasa belki çok büyük felaketlere sebeb olacaktı bu hareketin takdire şayan

heralde yanlış anlamışsın Sibelcim.kullandığından bir şey olmaz ama artık kullanma bence.istersen yarın tüp bebeği ara sor bakalım.

Arıycam canım yarın ,
ama araştırdım baya nette ENFEXIA hamilelerde kullanılıyormuş idrar yolu enfeksiyonlarında falan veriyolarmış hep bunu zararsızmış, hamileye zararsız olsuğuna göre bnada zararsızdır heralde biraz rahatladım

oooo maşallah kuzumaaaa Allah sıfırlanmasını da göstersin tez zamandaaaa.duamdasın gülümmmmm.

Aminnnn canım cann...

bende hep böyle şeyler okuyup duyuyorum bu ara dış gebelik maceramdan sorunsuz çıkarım inşallah canım...
hep aklımda rahim filmi var...

canımmmm Allahrazı olsun ne mutlu bana dularında yer veriyorsun çok saol...
bende bebiş zarar vermemiş demek istiyorum Allahın izniyle...
yangın durumu aslında herkesin yapması gereken bişey ama sanki herkes dondu kaldı kimse bişi yapmıyooo öyle bakıyorlardı...
olması gerekeni yaptım aslında...ve çok huzurluyum...Allah korudu...

kızlar negatif sonucun ardından adet görmeye başlıyorum sanırım. moralim bozuk diye arkadaşlarım bir şeyler planlamışlar yarın 2 saatlik bir yolculuk yapacağım ama adet oluyorum lekelenmelerim başladı. normalde de sancılıdır adetlerim ama ilaçla falan hallederim. bu kez daha sancılı olur muyum merak ediyorum. yola çıkma mevzusu olmasa sorun değil ama kötü olursam yollarda diye korkuyorum.

ne dersniz bi cesaret çıkayım mı yola?

canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın insallah..

canım.. insallah sıfırlanacak ve bebişin sana hiç zarar vermemiş olacak..içini ferah tut canım..az kaldı biraz daha sabır sadece güzelim..Rabbim yardımcın olsun insallah...

Hayirli olsun canim operasyonsuz atlaticaksin insallah
Arkadan gelen bebisde seni bir daha birakmayacak

defnecikk,,bugün pek yokmuşsun sende,neler yapıyosun bakalım,nasıl gidiyor

iyiyim canım kayınvalidenm kayınpederim bende.. gelemedim çok yanınıza.. ama tam tekmil takipçisiyim topiğin..yarın biraz daha serbest olacağım.. bol bol görüşürüz.. artık kayınvalidem kalacak benimle sağolsun..bende durumlar böyle işte...
sen nasılsın, bebiş nasıl?

inşallah canım sıfırlandığı ve asıl önemli olan zararsız sonlandığı günü göstersin Rabbim...

Hayirli olsun canim operasyonsuz atlaticaksin insallah
Arkadan gelen bebisde seni bir daha birakmayacak

saol kuzum...
Allahın izniyle bitiyor dış gebelik maceram Rabbim hiçbirimize yaşatmasın...
değerini 1300 lerde gör hamileyim de ve üzerinden bir aydan fazla zaman geçsin hala bitmeyen bi sürecin içinde ol...
beterinden korusun Rabbim bunada şükür kü ameliyatsız bitiyor..

canım benim ilk tüp bebekte sancım çok olmuştu regl olurken ama ikincisinde kimyasal gebelik yaşamama rağmen ağrım yok denecek kadardı...
belli olmaz yani..
yanına ağrı kesici al ve keyifli zaman geçireceğine inandığın bir ortamsa katıl derim değişiklik olur sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…