sibelcim belki enfeksiyon oluşmuştur o yüzden devam ettirmişlerdir.çünkü bana cefaksı içme demişlerdi.
canım banada verdiler ama trasferden sonra kullan ma dediler .
güldencim maşallah baya düşmüş çoğu gitti azı kaldı sıfırıda görücez en kısa zamanda inşallah canım buna şükür ameliyatsız biticek buda
güldencim maşallah baya düşmüş çoğu gitti azı kaldı sıfırıda görücez en kısa zamanda inşallah canım buna şükür ameliyatsız biticek buda
inşallah canım ameliyatsız bitecek belliki bide tüpüme ya da başka bi yere zarar vermemiş olduğunu öğrenirsem süpper olacak
Canım arkadaşlarım saolun...
Biliyorum anne olacam ama tüpüme zarar vermemiş olmasını diliyorum Rabbimden...
olacakolacak canım evet o topiğe uğradım bi ara nerdeyse dış gebelik geçiren herkes hamile bazıları bebeklerini kucağınaalmış çok güzel yazılarda okudum...
ve tebiki umutluyum ve asla bu dış gebelik geçirdim diye anne olamam demiyorum olacam biliyorum...
Allahim en kisa zamanda sizlere de nasib etsin insallah. Dualarimi hic ama hic esirgemicem sizlerden.
alla allaaa ben yanlışmı anladım ozman acaba
mutlu bana transfer günü ilaçlarına devam et dedi antibiyotik varmıydı dedi ,bende bize eczane cefaks yerine enfexia vermiş onun üstünde antibiyotik yazmıyodu yok dedim oda devam et dedi sonra başı kalabalıklaştı gitti hatta ilaçların bitse bile al dedi
bugün o enfexia bitti diye eşime cefaks aldırdım onların dedikleri olsun diye bi baktım antibiyotik yazıyo bunda içmedim bunu ama 3 gündür diğerini içtim
yanlış anladım sanırım inşallah bişey olmaz
canım saol değerim düşmüş biraz daha
508 den 343 e...
bir hafta sonra bi daha bakılacak sıfırlandıysa rahim filmi çekecek bakalım tüpe zarar verdimi bebek...
inşallah canım ameliyatsız bitecek belliki bide tüpüme ya da başka bi yere zarar vermemiş olduğunu öğrenirsem süpper olacak
bugün alışverişten sonra anneme geldik mutfakta yemek yiyen annem beni hemen gel gülden karşı binada bi evden duman çıkıyooo dedi bende baktım ev yanıyooo apartmanda kimsenin haberi yok bir iki kişi çıktı ama kimsenin aklına itfaiyeyi aramak gelmezmi uleeennn...ev sahibide evde yok...tabii hemen 110 nu aradım ve abartısız 5 dk da geldiler el attılar olaya tam o esnada ev sahibi geldi ayıldı bayıldı dular etti bana evini ben ve itfaiyeci abiler kurtarmıştı çünkü:)) ve belkide apartmanı...apartmanın bi yanı simsiyah şu an evin mutfağında çıkmış yangın diğer odalara geçene kadar kahraman gülden ve itfaiyeciler el attık olaya...
heralde yanlış anlamışsın Sibelcim.kullandığından bir şey olmaz ama artık kullanma bence.istersen yarın tüp bebeği ara sor bakalım.
oooo maşallah kuzumaaaa Allah sıfırlanmasını da göstersin tez zamandaaaa.duamdasın gülümmmmm.
canım benim komşum ilk gebeliğinde dış gebelik geçirmiş,ve ölümlerden dönmüş,ameliyat olmuş ve bir tüpü alınmış,,tüp bebek demişler ona,ama doğal yollar hamile kalmış ve 6 yaşında bir kızı ve 1 yaşında erkek çouğu var,ikiside doğal yolla olmuş,,,inş senin tüplerinde sağlamdır o zaman daha kolay kalırsın hamiş,,
çok güzel canım değerinin bugün 300 lerde olması gerekiyodu zaten
inşallah kazasız belasız atlatacaksın inan bunu yazarken ezan okunmaya başladı Allah senin yardımcın olsun dualarım hep seninle
tüplerede zarar vermemiştir kalbini ferah tut Allah büyük rahim filmini de sorunsuz atlatıp buraya müjde yazacaksın canım ben buna inanıyorum
hızır acil servis güldenim menim
altın kalpli iyilik perisi arkadaşım menim Allah razı olsun bi evi bi binayı ve dahi belkide bi canı kurtardın itfaiye zamanında gelmese
yangın apartmana sıçrasa belki çok büyük felaketlere sebeb olacaktı bu hareketin takdire şayan
slm arkadaşlar perşembe günü yazmıştım ilk gebelik testimi 73.7 çıkmıştı bugün 2 cisi tekrarlandı 517 olmuş çok şaşırdım bu kadar yüksek beklemiyordum çok mutluyuuuuummmmm:) rabbim herkesin gönlüne göre versin herşeyin hayırlısını versin hepimiz için.rabbim tamamına erdirir
her zaman ki gibi kan verdim...
508 olan değerim 343 e düşmüş hafta 2 ya da 3 kez verdiğim kanı bu kez bir hafta sonra tekrarlayacam...
değerimin o gün sıfırlanmaya yakın olması gerekiyor...
değerim sfırlanıncada rahim filmi çekecek daktır...
inşallah tüpüme zarar vermemiştir bebişim...
nasılsınız canlarım.. ?uzun süreli yanınızda kalamasamda takibimdesiniz...
defnecikk,,bugün pek yokmuşsun sende,neler yapıyosun bakalım,nasıl gidiyor
inşallah canım sıfırlandığı ve asıl önemli olan zararsız sonlandığı günü göstersin Rabbim...canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın insallah..
canım.. insallah sıfırlanacak ve bebişin sana hiç zarar vermemiş olacak..içini ferah tut canım..az kaldı biraz daha sabır sadece güzelim..Rabbim yardımcın olsun insallah...
Hayirli olsun canim operasyonsuz atlaticaksin insallah
Arkadan gelen bebisde seni bir daha birakmayacak
kızlar negatif sonucun ardından adet görmeye başlıyorum sanırım. moralim bozuk diye arkadaşlarım bir şeyler planlamışlar yarın 2 saatlik bir yolculuk yapacağım ama adet oluyorum lekelenmelerim başladı. normalde de sancılıdır adetlerim ama ilaçla falan hallederim. bu kez daha sancılı olur muyum merak ediyorum. yola çıkma mevzusu olmasa sorun değil ama kötü olursam yollarda diye korkuyorum.
ne dersniz bi cesaret çıkayım mı yola?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?