Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canım nasılsın

iyiyim canım annemdeyim alışverişe gidiciimm burdan...
malum enerji dolu bebeler gelecekler yedirip içirmek lazım ki enerjileri daim olsun...

hepınıze cok güzel bı gunnnn diliyorummmmmmmmmmmmm umarım bugun dünyada bınlerce saglıklı ve cok güzel bebekler dogar ve bıgun bızede nasıp olurrrrrrrr

Aminnnn şekerim..

günaydınn canım valla çok merak ediyorum Allah yardımcın olsun güzel haberle gel inşallah...

ooooo paşalarla bol bol eğlen canım tadını çıkar biz bekleriz seni

saol kuzum bu kez uzunca kalmayacaklar bi kaç güncük....

Bugün paşalarıma tekrar kavuşuyorum
Bir kaç gün aşk yaşayacam sadece ve sonra yeni evlerine gidecekler artık
O nedenle bu aralar aktif olarak katılamayabilirim ama mutlaka uğrarım...
seviyorum sizi....

keyfini çıkar bol bol
benım yerimede bol bol mıncıkla onları canım

(baharkus) : canımcımm yaaa umarımm stres yapma dıcem ama yapılmayacak gıbı deıl kı yaa...ınsallahh guzel haberlerr getırırsın bıze....

hayırlı haberlerle gelirsin inş. bahar

Günaydın canlarım dün hiç uğrayamadim çünkü evimde kandil programı vardı gecede ben başka bir yere davetliyim derken sabah 4 oldu uğradım fakat yazamadi gece eve gelince cok sinirim bozuk cok ağladım bana neler oluyor böyle bilmiyorum yine anne, başlattı ama hep söylüyorum beni Dr değil sen dogurtucaksin biryerde diyorum ben anlayınca kızım huzursuz oldu galiba o kadar kötü iktirdiki beni içeriden o öyle yaptikca daha cok agladimmmm hayat cok zor iste Rabbim kızımı verdi ama hamilelik hep stresler gecti Rabbim hepimize herseyin hayrlisini nasip etsin insallhhhh şimdi de hiç birsey yok gibi kadıncağız dolanıyor etrafım da hep diyorum ki bana ne olur sonuna geldik beni sinirlendirme çünkü hormanl sebebten galiba bir anda sinirleniyorum insallh kızım iyidir suanda beni nasiliktiriyor sanki dasari çıkmıcak gibi karnımı yarip bizden hbrler pek iç açıcı değil ama böyle siz nasılınız

günaydın canım...
hava sıcak,hamilesin,hormanlar tavan yapmış,kilo aldın,iyice şiştin vs...bi de canını sıkan en ufacık şeyde patlayıveriyorsun...
bence normal bunlar ama kendini ağlayarak yıpratma bu kadar...
annenle ne yaşadınız bilmiyorum ama konul düzgünce sinirlenmeden neler yaşadığını anlat ona sonuçta senin anne o anlar seni...
uzaktan akıl vermesi kolay gibi gelebilir sana ama al karşına konuş sıkıntılarını...

seviyorum sizi....

Bizim içinde öp,mıncıkla,ısır

Canım hayırlı,iyilik haberlerinizi bekliyoruz

Son düzenleme:

Walla bitanem çocukluğumdan beri ortalığı idare etmekten yoruldum galiba hep anne baba babane kavgası icinde büyüdük hiç birsey eksik degildi hamdolsun ama cok dönüp baktığım da huzurlu bir çocukluk hatırlamıyorum arkamda kalan kimse anlamıyor yani siz buldunuz bizim gibi anne baba itip kakın diyorlar herkes kendine göre haklı esimin yanım da olmaması Çök geriyor beni cok fazla görünmemek lazım ailen de olsa biz haftanın enaz 4 gecesi beraberz doğumdan sonra uzak uzak insallh yani biz de suanda kimse kimseyi anlamıyor anlayacağın cnikommm sen demekki bizi birakicksin paşaların geliyor demekki

günaydıınnn şeker...
napıyosun nasılsın bakiim..
sanki az geliyosun bu ara...

Canım benim çok şükür halimize diyelim...

Aynen devam...

Her adet başlangıcıyla yeşeren transfer umudumun filizlenip,meyve vermesini beklemekteyim:97:

Evet buara pek giremedim canım ya,sıcaklar,gelen,giden derken....

Sen nasılsın?

hadi hayırlısı çok heyecanlanma canım benim gibi....... ben heyecan yaptım tansiyonum fırlamış rahat ol bi aksilik çıkmıycak inş.

Son düzenleme:
günaydın güzeller

yine çook sıcak birgüne uyandık Allah bu günlerimizi aratmasın

seviyorum sizi....

hepınıze cok güzel bı gunnnn diliyorummmmmmmmmmmmm umarım bugun dünyada bınlerce saglıklı ve cok güzel bebekler dogar ve bıgun bızede nasıp olurrrrrrrr

(baharkus) : canımcımm yaaa umarımm stres yapma dıcem ama yapılmayacak gıbı deıl kı yaa...ınsallahh guzel haberlerr getırırsın bıze....

Günaydın canım arkadaslarımmmmmmmmmmmm
ıns hepımızın ıslerı ras gıder mutlu bır gun olurrrrrrrrrrrrrrr

canım doğumun yaklaşmış bebek odası ciciler aldınmı bebişine... hazırlıklar doğum yapacağın hastane falan ayarladınmı

canım doğumun yaklaşmış bebek odası ciciler aldınmı bebişine... hazırlıklar doğum yapacağın hastane falan ayarladınmı
Cnm insallh yaklaştı. Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin insallh hepimize
Odamız malesefki yok ortada esim agsts tn once sipariş verilmicek diyor oda hazır değil durur öyle neduvaro boyandı ne eşyası var kizimn cicileri var cnm hem de cok Allh tan bu konuda dinlemedim kimseyi alma toplu alırız dediler ama ben ne bulduysam beğendiğim aldım iyiki hastanemiz de hazır insallh oda süsleme ısımız ay bası insallh seçilmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…