Tüp Bebek Günlüğümüz !

evett yaaa izmirden geliyo mobiylalar izmirdekiler nerdesinisss

evet canım ya sinir ettiler beni ama turginurcum rahatlattı şimdi ben onları bekleticemm evde yokum çünkü ne yapayıımm

slm kızlar nasılsınız.benim transfer tamam bebeklerim benimle ama 2. kalite embriyo.diğerleri kötüleşmiş.dr embriyonun çok ii olmAdığı için tutmayabilir yada tutar düşebil,ir ihtimal var hazırlıklı ol olursa eğer genetik incelenecek dedi.yüzde 50 şansın veriyorum inş tutar dedi elimi göbeğime koyarak dua et anneleri dedi.evde kanamam oolmuş korktum çok aradım rahminden kaynakklıbi durumdan dolayı zorlandığı için.kırmızı olmdğı sürece herley yolunda dedi.dua ediyorum şimdi.laptop bozuk 2 gün yatarım sonra masaüstünden yazarım.öptüm hepinizi.inş hepimizin yüzünü güldürs-ün rabbim

Dersten çıktım rota evi gösteriyor trene yetişmem lazım bir yandaşda gecmisi okumam lazım Nasılsiniz bakemmmm?????

canım... insallah bebeşin kendiliğinden gelir canım.. ama sakın kendini suçlama.. çünkü olacağı varsa olurdu.. aynı şeyi bende ikizimi kaybedince düşünmüştüm..acaba bir yerde hata mı yaptım diye.. kendimce de bir çok neden buldum... ama sonra düşününce bunun benimle bir ilgisi olmadığını gördüm.. Rabbim sabır ve tez zamanda bebiş versin sana...

kızlar bu aralar beni bir görüp bir kaybedebilirsiniz.. hala takipçinizim... öptüm sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…