Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim hic sorunsuz gecer insallah kucaginiza alirsiniz

Hadi bakalım inşallah iyi bir sonuc elde ersiniz
bizde aldık simdi bakalım artık. Emre bey iste büyük ihtimal tese dedi ama hani spermde hiç yok dili. Bende yaptirmicam eğer biraz düzelme olursa inşallah..

Sifa marketede baktım, hangi ürün senin söylediğin?

Nesliis

canım benim eşim tese oldu aslında olması gerekmeyen bi amelıyat yaptılar hemen karar vermeyin ilaç ları deneyin canım

Gecmis olsun canım :44:bişey buldularmi peki? Niye gereksizdi??

Son düzenleme:

Ayy yerim yaa, cok duygulandim.. Az kalmış, sag salim kucağınıza alırsınız insallah

canım telden yazamıyordum cıktım demın kuzura bakmaaaaaaa............
sımdı emre bey sıze bu ılacları kullansanızda tese dıyebılır kalıtelı olsun dıye alın demıstır belkımmmmmmmm
sıfa markette gırınce kısırlık bolumu var ordan gır zaten canlı yardım var soruna gpore bakıyorlar ... sıfa marklet / kısırlık ... bak esıne sakınlıkca pısmemıs sarımsak yedırme ve adacayı ıcırme kuzummmmm saracoglunu aradım dedımya o yasakaldı ...
ıns sıfa gorurusunuz kuzummmmmmm
bu arada bal polen arısutu karısımı yaptırıp yesın esın kuzummmmm... ıcıne gılsenglı dıye bır bıtkı var onuda koydurabılrısınnnnn

Son düzenleme:
bak canlı destek verıyor sıteye gır cnm acıklar sımdı tel verırsen onlarda arayabılırler hemennnnnnnnnnnn

bak canlı destek verıyor sıteye gır cnm acıklar sımdı tel verırsen onlarda arayabılırler hemennnnnnnnnnnn

Ne kusuru ccanım
Evet bakalım bı hayırlısı inşallah etkisi olur, dediğim gibi pek istemiyoruz mecbur kalmazsak.
sagol cnm ya evet gördüm simdi, iyice bir araştırırım.. Sarımsağı bak bilmiyodum..
Şu karışım hakkında bida konuşuruz, yapıcaz iinşallah
şimdilik kaçmam lazım, karnım cok ağrıyor,ilaçları birakinca hemen adet oldum daha bavulumuzu kapatmam lazım, bu gece geri dönüyoruz.. OÖptümm

Ne kusuru ccanım
Evet bakalım bı hayırlısı inşallah etkisi olur, dediğim gibi Tese pek istemiyoruz mecbur kalmazsak.
sagol cnm ya evet gördüm simdi, iyice bir araştırırım.. Sarımsağı bak bilmiyodum..
Şu karışım hakkında bida konuşuruz, yapıcaz iinşallah
şimdilik kaçmam lazım, karnım cok ağrıyor,ilaçları birakinca hemen adet oldum daha bavulumuzu kapatmam lazım, bu gece geri dönüyoruz.. OÖptümm

canım yaa maşallah prensesimizee herşeyin yolunda olmasına çok sevindiimm 1 eylülde geliyo kızımızz demek maşallah subhanallaahhh

aaaaa ecrinimmmm gelmiş,,,,,naber

ıyım balım sen nasılsın bakımmmmmmmmmmmmm

tmm canım herzaman yardımcı olurummmmmmmmmmm

ii vallaa,ne olsunnn,,,sıcaklar var,annem bende bugün geldi,kalacak bir kaç gün,yatışıyoruz onla,,sen neler yapıyon bakalım,

aynen canım,,,birde ecrinim gelmiş,sürpriz yapmış,,pek girmezdi geceleri,,
birde akasyammm dönse artık istdan...

kıyamam ben sana yaaaaaaaa...
neslıyle yazısıyorduk yardımcı olım dıye gırdım sonra sıfamarketı aradık bızde bakalım bu hafta gene ılac almammız lazım ne olucak bakızac balım yaaaaa
sıcak evet bende bugun lıze arkadaslarıyla gorusutum aksamda kına vardı komsunun mahallede oaray gıtıtık elena kocek oynadık geldıkkkkkkkkkk
gelsın tabı anancıgın baksın sana beyaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…