Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım çok normal belli ve silik çıkması tatlım regl hisside normal o tatlı canını sıkma hamilesin Rabbimin izniyle tatlım çok yeni oldugu için bunların olması normal

Hayırlısıyla inşallah ne bilim pek inanamıyorum bu regl ağrımdan olcakmış hissinden dolayı çünkü bu zamana kadar hep bildim bu ağrıyı ayrıca değişik duygular içindeyim bi ağlamak geliyor içimden bir sinirlilik geliyor üstüme bağırmak ayyyy ne oluyo bana bilmiyorum belkide regl belirtisi

Oyy canım başladı duygusalllık desene hangi hstanede tedavi gördün canım

Siz keki nasil.yapiyonuz bakem portakal derken icine kapugunu mu koyuyorsunuz yoksa suyunu mu ben kapugunu koyuyorum herzaman

kesinlikle kabuğunu koyuyorum her daim..

taammm atlamamaya çalışırım kuzum ama bende insanım dimiiiii...
ya kaçırırısam..

iki gün sonra test yaptır bence...

Ay deme öle canım ya ya deilsem:) Şişli Memorialda oldum.ilk denememiz daha önce aşılama.bizim sorunumuzda sebepsiz. Sen nerde oldun bakalım?

Canım yaramı deştin valla bende en son memoriel aynı hastanede olmusus Nur hanım ve semra hn ilgilendi çok garanti verdiler ama olmadı ben memoriele küs ayrıldım yani

Canım çok büyük ihtimalle hamilesin. 7. gün artık çatlatma iğnesinden hormon kalmazdı. demek ki tutunmuş embriyo.

İlk denemen miydi?

ooffffff kızlar ya nasıl bunaldım toplama işleminden beri evdeyim 21 gündür dışarıyada çıkarmıyo kocam bişii olucak diye ölen bebişte çok gezmiştik taşınma falan vardı şimdide korkuyo ama çooookk bunaldıımmm bennnnnnnnnnnnn sigarada içmiyorummm off ki ne offffffffffffff

niye bunalıosun bak biz varız burada ama yaaaa

Üşümeden çıkıp biraz yürüsen? Çok hareketsiz kalmak da iyi değil. Bence doktoruna danış ne diyorsa ve sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap. Evde kalman gerekiyorsa da kal. Hamile olup evde oturuyrum diye üfleyip püfleme bence keyfine bak :)

Canım yaaa istedign hamiş olmak degilmi yaaa bunalma eşin dogru olanı yapıyor tatlımm kızma bana

yok canım doktorumda dikkat et yorma kendini çok dolaşma falan dedi diye şimdi daha pimpirikli oldu benim ki insanoğloyuz canım ya nankörüzde biraz allah ım evde durmaya herşeye razıyım yeter ki sağlıklı bebişim olsun diyodum şimdi sıkıldım diyorum belki daha görmedik ya bebişleri onun sıkıntısıdır:18::18::18::18::18::18::18:

Canım çok büyük ihtimalle hamilesin. 7. gün artık çatlatma iğnesinden hormon kalmazdı. demek ki tutunmuş embriyo.

İlk denemen miydi?

İnşallah isteyen herkesle birlikte. Evet ilk denemem sebepsiz inferlitife sorunumuzda. Sen hangi aşamadasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…