Canım çok normal belli ve silik çıkması tatlım regl hisside normal o tatlı canını sıkma hamilesin Rabbimin izniyle tatlım çok yeni oldugu için bunların olması normal
Hayırlısıyla inşallah ne bilim pek inanamıyorum bu regl ağrımdan olcakmış hissinden dolayı çünkü bu zamana kadar hep bildim bu ağrıyıayrıca değişik duygular içindeyim bi ağlamak geliyor içimden bir sinirlilik geliyor üstüme bağırmak ayyyy ne oluyo bana bilmiyorum belkide regl belirtisi
Oyy canım başladı duygusalllık desenehangi hstanede tedavi gördün canım
Siz keki nasil.yapiyonuz bakem portakal derken icine kapugunu mu koyuyorsunuz yoksa suyunu mu ben kapugunu koyuyorum herzaman
Cnmmm bnm tederiz bakim bakim goremiyrm senin bana yazini bana nee yaa atlama sen bizi biz seni cook seviyoruzz cok
Gercektn cook sevinirz bize gelirsen beklerim seni ve oglunu gel gel pasta alirim ama cook guzel bogurtlenli sonra dondurma sonra istersen kunefe ya da sufle daha ne istersen bende kimseye soylemedim arkdslrdn kimsede bilmiyr bak ortak arkds cikar ise izmirdn aramizda sakin bizden bahsetmek yok ona gore
Arkadaşlar merhaba.bugünde dayanamadım idrar testi yaptım transferimin 7.günü 2.çizgi belli fakat silik çıktı dünkü gibi.uff regl olcak gibi de karnım baya baya ağrıyor anlamadım umutlanmak istemiyorum test tarihim p.tesi bu be demek Acaba uff beklemek baya zormuş. Allahım cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah.
Ay deme öle canım ya ya deilsem:) Şişli Memorialda oldum.ilk denememiz daha önce aşılama.bizim sorunumuzda sebepsiz. Sen nerde oldun bakalım?
Canım yaramı deştin valla bende en son memoriel aynı hastanede olmusus Nur hanım ve semra hn ilgilendi çok garanti verdiler ama olmadı ben memoriele küs ayrıldım yani
Hayırlısıyla inşallah ne bilim pek inanamıyorum bu regl ağrımdan olcakmış hissinden dolayı çünkü bu zamana kadar hep bildim bu ağrıyıayrıca değişik duygular içindeyim bi ağlamak geliyor içimden bir sinirlilik geliyor üstüme bağırmak ayyyy ne oluyo bana bilmiyorum belkide regl belirtisi
ooffffff kızlar ya nasıl bunaldım toplama işleminden beri evdeyim 21 gündür dışarıyada çıkarmıyo kocam bişii olucak diye ölen bebişte çok gezmiştik taşınma falan vardı şimdide korkuyo ama çooookk bunaldıımmm bennnnnnnnnnnnnsigarada içmiyorummm off ki ne offffffffffffff
canımmmmm zaten iyi varsınız sizde olmasınız çoktan cozutmuştumniye bunalıosun bak biz varız burada ama yaaaa
ooffffff kızlar ya nasıl bunaldım toplama işleminden beri evdeyim 21 gündür dışarıyada çıkarmıyo kocam bişii olucak diye ölen bebişte çok gezmiştik taşınma falan vardı şimdide korkuyo ama çooookk bunaldıımmm bennnnnnnnnnnnnsigarada içmiyorummm off ki ne offffffffffffff
yok canım doktorumda dikkat et yorma kendini çok dolaşma falan dedi diye şimdi daha pimpirikli oldu benim ki insanoğloyuz canım ya nankörüzde biraz allah ım evde durmaya herşeye razıyım yeter ki sağlıklı bebişim olsun diyodum şimdi sıkıldım diyorum belki daha görmedik ya bebişleri onun sıkıntısıdır:18::18::18::18::18::18::18:Üşümeden çıkıp biraz yürüsen? Çok hareketsiz kalmak da iyi değil. Bence doktoruna danış ne diyorsa ve sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap. Evde kalman gerekiyorsa da kal. Hamile olup evde oturuyrum diye üfleyip püfleme bence keyfine bak :)
evet canım doğru söylüyosun bi görsem rahatlıcam belki daha da 5 gün var :18::18::18::18::18:Canım yaaa istedign hamiş olmak degilmi yaaa bunalma eşin dogru olanı yapıyor tatlımm kızma bana
Canım çok büyük ihtimalle hamilesin. 7. gün artık çatlatma iğnesinden hormon kalmazdı. demek ki tutunmuş embriyo.
İlk denemen miydi?
kizlarrr napiosunuzzzzz ben de istiyorum o kekten:))
evet canım doğru söylüyosun bi görsem rahatlıcam belki daha da 5 gün var :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?