bebişleri görmeye tatlım ya niye kızıyım aşkolsun ben herkes biliyo diye azdım işte öyleCanım neye 5 gün var valla anlamadım kısssmaaa bana
Canım neye 5 gün var valla anlamadım kısssmaaa bana
iyi geceler cnmkizlar size cik dedim cikiyorum cok uykum var gozum kapanio hepinizi opuyorumm iyi geceler
Nes17 canım dr kim diye sormustum yaa
İlk doktorum Betül dü sonra Aynur sonra Nur bide Semra gördü
Kaç yumurta geliştş cnm kaç tane transferin var hadi hayırlısı tatlım çokkk sevindim
Güüünnaayyyddıınnnn
Güzel bir hafta sonu bizimle olsun...
Öyle güzel cicili bicili günaydın mesajı yazamıyorum bu sabah...
İşlerimi halledip ilk fırsatta gelicem aranıza...
cicili değil ama renklisini ben yazdım canımmm
günaydınnnnnnn
günaydınnnnnnn
iyi bir haftasonu olsun inşallah kızlar...
bende kahvaltı hazırlıyorum..
eşimle birkaç işimiz var dışarı çıkıcaz..
yarında ş.dışına cıkacak eşim ama akşama gelecek bakalım..
günaydıııın
güzel bir hafta sonu diliyorum bende herkese,gününüz aydın olsun mutluluğunuz daim olsun.allah dert keder vermesin ,verirsede çabuk geçsin inşallah.hayat devam ediyor.
ben bi süre bu konulardan uzaklaştım diye pek takılamıyorum size ama arada bakıyorum.sanırım zamana ihtiyaç var.bu arada hep yapmak istediğim ve hep ertelediğim şeyleri sırayla yapmaya başladım.bir türlü sıra gelmeyen ehliyet kursuna yazıldım 35 lik öğrenciyim :)) sonracıma seneye kaldı ama 2. üniversitemi türk dili edebiyatı okumaya karar verdim,sonracıma fotoğrafçılık kursu düşeş araştırıyorum eşimle gidelim diye seviyoruz rahatlıyoruz...kısa vadede planlar bunlar arada görüşmek üzere kendinize iyi bakın çünkü siz değerlisiniz kimse sizden daha iyi size bakamaz :) öptüm şekerler byee
gunaydin kizlarr
cicibaby
tupbebek kiymetli bebekmis ya normal dogum yapmiolar diye biliom.mesela ben hep normal dogurmak istiyorum derdim sonra iste tedaviye basladim herkes bana normal dogumu unut tup bebek sezeryanla alinio dedi.
sabahin köründe yaziorum artik uzun ve deliksiz uykulara hasretim simdi de acim zaten bi kek yedim ama kesmedi bu oglan hic doymuyo yawzaten kilolu cikio ya insallah cok tombik dogmaz ben normal dogum istiodum ama doktor boyle giderse yapamazsin dedi kafa capi da buyuk cikio :-( gerci baska bi hastaneye gittim orda da oyle ama bizimki biraz daha fazla olcmus galiba diger doktor da tup bebekci cikti normal dogum konusunda aklini mi kacirdin sen dedi nie bukadar korkuolar anlamiom bu normal dogumdan ozaman sadece tup bebeleri degil diger bebeleri de riske atmasinlar onlara da yazik degilmi :-! hadi benim doktorum isine geldigi icin sezeryana yonlendirio ama bu kadinda oyle diyince mecbur dedim artik kacis yok gerci bi arkadasimda alt tarafin kesilecegine karnin kesilsin daha iyi dedi o da dogru ;-) anadolu yakasinda kartal maltepe civarinda dogum fiyatlari uygun baska hastane varmi bildiginiz medipol medical park var cok pahali benimkisi delta o kadin doktor da hospitalima dogumlara gidiomus fiyatlari iyi ama bize cok uzak kendi doktorumdan son 1-2 muayenede sogudum ne bilim tavirlarindan falan bikac fikir verirseniz sevinirim kizlar hoscakalinnn optm sizi..
günatdın kızlar.6.30 dan beri ayaktayım.daha doğrusu uyanığım çünkü ayağa kalkmak gibi bi lüksüm yok.:) bi bacağım zaten öle ağrıo ki,uykumdan uyandırıo sancısı.belim kasıklarım midem kaburgam ciğerim böbreğim ...:) sanırım daha fazla dayanamıcam.kendimi çok dayanıklı zannederdim ama benimde artık acıya daha fazla katlanamıcağım zamanlar varmış demekki.biliırom bebeklerimin yüzünü görünce tüm acılarımı unutcam...Allahımdan ağrılarımı dindirmesi için dua etmekten başka elimden gelen bişi yok. sanırım doğuma 10 günüm kaldı pazartesi kontrolüm var kesin tarihi belli olur.Artık bebeklerime kavuşmak istiyorum Allahım sağlıklı sıhatli kucağıma alıp koklamayı nasip etsin.küveze girmekten korusun bizi.size hep dua ediyorum sizde bana dua edin nolur...sabah sabah sinir boşalması yaşadım başınızı ağrıttıysam afedin güzel arkadaşlarım...
canım beniiiimmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükür teyzoşlarımı aldın demek
saol saracım bak gittin 2 gündür yoksun yataklara düştüm
Sen bnm yazdiklarimi bile okumuyrsun kus oldum sanaaaa kizimin teyzesiiiAma seni seviorum o guzel sari saclari dn opuyorum babiskom anjiyo oldu acil olark dun gitti hmn bugun aldilar bir hadtadr agzindn ve burnun da kan geliyordu tansiyn hastasi bir de Oncden kalp krizigecrmisti iste bukadar Yokyok bizde
Canım hayırlı olsun! İnşallah tutunurlar. İkisi de!
Rabbim hic ayrmasin 9 ay seni bebeklerndn pozitf ol sara kiz sen annesin artikkk ay neguzel kinus bebelernke soyle uslu dursunlr kapismasinlar yer parsellemek icin kardes jardes otrsunlar
sara canım transferin oldu hayırlı osun dün yazıcaktım yoktun cnm 2 gün sakın oturma bana doktorum üstününe basa basa söyledi sürekli yat 2 saat yat 15 dak gez dedi bilgine sende öyle yap cnmsağol canım çok sevindiğini tahmin edebiliyorum sağol darısı başına inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
geçmiş olsun canım menim yokluğumda hasta oldun bak benden ayrı kalmak iyi gelmedi :))))))))))
geçmiş olsun canım Allah babana acil şifa versin
amin sağol canım
amin canım sağol annesin demişsin ya çok hoşuma gitti sağol Rabbim seninde kızını sana çok bağışlasın
günaydınlaaaar..
uffff istanbul bu gün yine sıkıcı soğuk ve kasvetli:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?