canımm maşallahhhh
süper bir değer buuu..
ikiz bu kesin..
tebrik ederim..değerim çok yüksek maşallah subhanallahhhhhh...
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasib etsinnn
bugün kan verip geldim benn
sonuç bekliyorum şuanda. 11. günü bugün. en düşük kaç olmalı sizce??
selam kızlar
çok acil bir sorum var size, transferimin bugün 5.günü ve dün gece ben salak gibi birden çelik tencere kaldırdım ve salladım elimde , gece uyku uyuyamadım resmen trasfer olduğumdan beri yatıyorum elimi bişeye sürdürmüyolar ben gittim arada böyle bişey yaptım nası yaptım farkında bile değilim çok korkuyorum şimdi :18:
sizler tencere vs kaldırdınızmı yemek falan yaparken ,yapıpta pozitif alan varmı kızlar yada doktorundan bu konuda bilgi alan ? çünkü ağır kaldırma diyolar hepte neye göre ağır yani deliricem
ben sabah 10 gibi kan verdim bugün transferin 9.günü diye...
343,6 çıkmış.doğru değil mi dedim,tekrar aradım,yine adımı soyadımı sordular,beta hcg değil mi dediler evet dedim.
bugün mü kan verdiniz dediler evet dedim.bir kere daha baktılar.yine 343,6 dediler...
adıyaman da tek bir özel hastane var.oraya kan verdim.ptesi yine vercem
kızlar nolur dua edin,boş gebelik falan olmasın,
bugün adet olacak gibiydim,korkudan gittim,bi an önce ne olacaksa olsun dedim.bari evde 2 gün ağlarım ptesi okula daha moralli giderim diye yaptırmıştım.
Allahım kızlar nolur yardım edin dua edim,boş olmasın...
geçmişe çok bakamadım ama arkadaşlar alıntı yapmışlar orda gördüm değerin çok güzel maşallahhhhh.....
benim 9.gün 20.91 di biliyosun.senden kat kat düşükkk
şimdi ben tırsmaya başladım sanırım benimki boş seninkine bakarsak....
tebrik ederim rabbim dualarını kabul etmiş bak.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
inşallah bitanem ya.netten bakıyorum sık sık çıkar çıkmaz yazıcam...hayırlı olsun cnm inşallah güzel bir değer gelir..
bugün kan verip geldim benn
sonuç bekliyorum şuanda. 11. günü bugün. en düşük kaç olmalı sizce??
Bnm değerim 333 tü:)vee seninde bnm gibi ikizzz.Sakın bozma moralini bebişleerin seninle.Hayırlı olsun.Ne güzelll
oooo ondan bişeycik olmaz korkma olacağı varsa olur.Ben yemek bile yapıyordum.Anlayamaığm tencereyi niye sallıyon:))
Dikkat et bundan sonra ,dinlen
evi süpürdüm,toz almaya başlaMADAN 5 DAK. MOLA VERİM DEDİM.
ÇOOOK GÜZEL HABER ALDIM.
ALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ VAKİTTE YAŞATSIN İNŞALLAH.
TOZ ALMAYA GİDİYORUM,MOLADA GÖRÜŞÜRÜZ.
selam kızlar
çok acil bir sorum var size, transferimin bugün 5.günü ve dün gece ben salak gibi birden çelik tencere kaldırdım ve salladım elimde , gece uyku uyuyamadım resmen trasfer olduğumdan beri yatıyorum elimi bişeye sürdürmüyolar ben gittim arada böyle bişey yaptım nası yaptım farkında bile değilim çok korkuyorum şimdi :18:
sizler tencere vs kaldırdınızmı yemek falan yaparken ,yapıpta pozitif alan varmı kızlar yada doktorundan bu konuda bilgi alan ? çünkü ağır kaldırma diyolar hepte neye göre ağır yani deliricem
canım perşembe çarşamba 15.04 perşembe 20.91 di. bugün 40larda olması lazım ama korkuyorum...oyyy ne hareketli bi güünnnnn...
en düşük diye değerlendirmeyeceksin şekerim..
en son değerin 20 değilmiydi senin ona göre iki günde 2 kat artması lazım...
evi süpürdüm,toz almaya başlaMADAN 5 DAK. MOLA VERİM DEDİM.
ÇOOOK GÜZEL HABER ALDIM.
ALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ VAKİTTE YAŞATSIN İNŞALLAH.
TOZ ALMAYA GİDİYORUM,MOLADA GÖRÜŞÜRÜZ.
cnm evham yapma bence evet ani hareketler yapma ama ayağa kalk dolan ağırkaldırma..selam kızlar
canım perşembe çarşamba 15.04 perşembe 20.91 di. bugün 40larda olması lazım ama korkuyorum...
yavaş mı yükseliyo yaa..
ÇIKAR ÇIKMAZ YAZICAM
değerinin yavaş artıp artmadığını ancak bugün anlayabiliriz şekerim..
40 ın üzeri gelirse süpper olur..
topiği bi açtım bi de ne göreyim ikiz gebelik haberiiiiii
maşallahhhh çok tebrik ediyorum yarısını bana versene değerinin valla ikimizede yeter hadi be nolurrrr
seni şu anda gıdıklamaktan bayıltırım he..
bu kadar güzel habere ancak bu kadar olumsuz yaklaşılabilir...
şu anın tadını çıkar sonrasını düşünme gayet güzel ve normal bir değer...
valla biraz daha olumsuz takılırsan öyle bi hapşırır seni grip ederim ki gebe gebe bi de ilaç alamadan öylece kalırsın...
şimdi ben bu güzel haberi havai fişeklerimlen kutlamammııııııı....
Eki Görüntüle 565883 Eki Görüntüle 565881 Eki Görüntüle 565882 Eki Görüntüle 565885 Eki Görüntüle 565887 Eki Görüntüle 565886 Eki Görüntüle 565888 Eki Görüntüle 565883 Eki Görüntüle 565881 Eki Görüntüle 565882 Eki Görüntüle 565885 Eki Görüntüle 565887 Eki Görüntüle 565886 Eki Görüntüle 565888 Eki Görüntüle 565883 Eki Görüntüle 565881 Eki Görüntüle 565882 Eki Görüntüle 565885 Eki Görüntüle 565887 Eki Görüntüle 565886 Eki Görüntüle 565888 Eki Görüntüle 565883 Eki Görüntüle 565881 Eki Görüntüle 565882 Eki Görüntüle 565885 Eki Görüntüle 565887 Eki Görüntüle 565886 Eki Görüntüle 565888
Merhaba arkadaşlar.
Canım çok sıkkın..Dün kanamam başladı.Önce az azgeliyodu.Sonra baya adet kanaması kadar kanamam oldu.Beta HCG tekrarladım ama net sonuç alamadım.Çünkü bugünler 1600 üzeri çıkması gerekiyorken hastanemizin labaratuarı yeterli olmadığı için tahlili >1000.00 diye verdi.hastane dr u 1000 in üzeri ama makinemiz göstermiyo dedi.tüp bebek merkezindeki dr um jeli arttırdı.Yatıyorum sadece ve dua ediyorum.Çok sevinmiştim.10 yıl sonra ilk defa yaşadım bu duyguyu.İnşallah Rabbim kesmemiştir nasibini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?