Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım inşallah düşmemiştir.tedirginim. inşallah yüksek çıkar.
allahım seni de kavuştursun bebişine....

orkidecim birlikte gülcez inşallah dedik,inşallah öyle olacak.

arkadaşlar benim 6.gün embriyosu idi ve 2 tane idi.transferinde 9. günüydü.

tebrik ederim cnm ama 6. gün embriyosu da hiç duymamıştım maşallahh..Bayağı bebek koymuşlar senin göbüşe zaten Nazar

canım seni çok tebrik ediyorum çok güzel bir sonuç sakın korkma benimde bugün 9.günüm vallahi içim kıpır kıpır tekrar tekrar tebrik ediyorum bizlerede dua et

canım benim 3.gün embriyosu. belki onun için düşük çıkıyodur...
inşallah 300lere ulaşırız bizde

maşallah maşallah.... tebrik ederim canım. Allahım bize de göstersin böyle değerler..benimde içimden sanki bu sefer tutacak ve böyle yüksek değer alacakmışım gibi geliyor. kaç gündür öyle hissediyorum.

anammm neler olmuş öyleee güzel güzel sayılar görüyorummmm
9ay,ben ,turgu,hoş sadayal yaşadığımız travmadna sonra hepimize iyi gelicek bunlarrr....

canım seni çok tebrik ediyorum çok güzel bir sonuç sakın korkma benimde bugün 9.günüm vallahi içim kıpır kıpır tekrar tekrar tebrik ediyorum bizlerede dua et

Allahım hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün.
sen de vereydin kanı bugün.ne olacaksa olsun kokunun ecele faydası yok ya allah dedim verdim sabah 10 gibi.

tebrik ederim cnm ama 6. gün embriyosu da hiç duymamıştım maşallahh..Bayağı bebek koymuşlar senin göbüşe zaten Nazar

canım cuma günü yumurta toplandı,haftaya perşembe transfer oldu.bana baştan 5.gün hatta yaşarlarsa 6. gün transferi tercih ediyoruz dediler.6. güne 3 tanem kaldı,ikisini transfer ettiler.

Güüünnaayyyddıınnnn
Güzel bir hafta sonu bizimle olsun...
Öyle güzel cicili bicili günaydın mesajı yazamıyorum bu sabah...
İşlerimi halledip ilk fırsatta gelicem aranıza...

günaydınnn kızlarr....olsun öğlende olsun günaydınnn....
bende bugünde az az iş yaptım canım istemiyor yaa geb e kalıp geleydim hiç yapmayacaktım anam olucaktıda..
şimdide negatfiifn yorgunluğu var bedenimde ruhumda hala...
yinede valizlerimi tam boşalttım yatağımı düzelttim ön balkonu yıkadım 1aylık kirini..
briazdanda eşimle çıkcaz adam çok hoşlanmaz ama ben demeden yürüyelim hava alalım dedi..
durumumu vahim görüyor galibaa

canım cuma günü yumurta toplandı,haftaya perşembe transfer oldu.bana baştan 5.gün hatta yaşarlarsa 6. gün transferi tercih ediyoruz dediler.6. güne 3 tanem kaldı,ikisini transfer ettiler.

Maşallah canımm süper valla..İkiside tutmuşta olabilir 6. gün embriyosu olması münasebeti ile değerin ondan böyle yüksek olabilir..
Rabbimmm 9 ay göbüşünde nasib etsinn..

yaniiçocuk baya gelişmiş dışarıdaa....maaşalllah arkdaşımızada değerinede .çokkk sevindimmmmmm canım...
düşükte çıkarsa takardın baya güzel değer normal olur yani tekde bebek olabilri bu işler belli olmuyor...
sağlıkla al kucağınada inşaallahhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…