canım inşallah düşmemiştir.tedirginim. inşallah yüksek çıkar.çok tebrik ederim canım maşallah ne güzel bir sonucun var kaç tane transfer etmişlerdi sana kesinlikle tek değil gibi gözüküyor hazırlıklı ol
orkide seninkide yükselmiştir merak etme en az 100 e yakın bir değer bekliyorum senden , sonucunu kıyaslama canım keşke benimde 9.gün 20 çıksa
orkidecim birlikte gülcez inşallah dedik,inşallah öyle olacak.
arkadaşlar benim 6.gün embriyosu idi ve 2 tane idi.transferinde 9. günüydü.
ben sabah 10 gibi kan verdim bugün transferin 9.günü diye...
343,6 çıkmış.doğru değil mi dedim,tekrar aradım,yine adımı soyadımı sordular,beta hcg değil mi dediler evet dedim.
bugün mü kan verdiniz dediler evet dedim.bir kere daha baktılar.yine 343,6 dediler...
adıyaman da tek bir özel hastane var.oraya kan verdim.ptesi yine vercem
kızlar nolur dua edin,boş gebelik falan olmasın,
bugün adet olacak gibiydim,korkudan gittim,bi an önce ne olacaksa olsun dedim.bari evde 2 gün ağlarım ptesi okula daha moralli giderim diye yaptırmıştım.
Allahım kızlar nolur yardım edin dua edim,boş olmasın...
canım benim 3.gün embriyosu. belki onun için düşük çıkıyodur...orkidecim birlikte gülcez inşallah dedik,inşallah öyle olacak.
arkadaşlar benim 6.gün embriyosu idi ve 2 tane idi.transferinde 9. günüydü.
Bnm değerim 333 tü:)vee seninde bnm gibi ikizzz.Sakın bozma moralini bebişleerin seninle.Hayırlı olsun.Ne güzelll
canım benim 3.gün embriyosu. belki onun için düşük çıkıyodur...
inşallah 300lere ulaşırız bizde
Sonucum çıktııııı
51.70
iyi mi şimdi buuuu..........
ben sabah 10 gibi kan verdim bugün transferin 9.günü diye...
343,6 çıkmış.doğru değil mi dedim,tekrar aradım,yine adımı soyadımı sordular,beta hcg değil mi dediler evet dedim.
bugün mü kan verdiniz dediler evet dedim.bir kere daha baktılar.yine 343,6 dediler...
adıyaman da tek bir özel hastane var.oraya kan verdim.ptesi yine vercem
kızlar nolur dua edin,boş gebelik falan olmasın,
bugün adet olacak gibiydim,korkudan gittim,bi an önce ne olacaksa olsun dedim.bari evde 2 gün ağlarım ptesi okula daha moralli giderim diye yaptırmıştım.
Allahım kızlar nolur yardım edin dua edim,boş olmasın...
canım seni çok tebrik ediyorum çok güzel bir sonuç sakın korkma benimde bugün 9.günüm vallahi içim kıpır kıpır tekrar tekrar tebrik ediyorum bizlerede dua et
Sonucum çıktııııı
51.70
Sonucum çıktııııı
51.70
tebrik ederim cnm ama 6. gün embriyosu da hiç duymamıştım maşallahh..Bayağı bebek koymuşlar senin göbüşe zatenNazar
Sonucum çıktııııı
51.70
Sonucum çıktııııı
51.70
Güüünnaayyyddıınnnn
Güzel bir hafta sonu bizimle olsun...
Öyle güzel cicili bicili günaydın mesajı yazamıyorum bu sabah...
İşlerimi halledip ilk fırsatta gelicem aranıza...
günaydınnnnnnn
iyi bir haftasonu olsun inşallah kızlar...
bende kahvaltı hazırlıyorum..
eşimle birkaç işimiz var dışarı çıkıcaz..
yarında ş.dışına cıkacak eşim ama akşama gelecek bakalım..
Günaydın şekerler.
biraz geç oldu ama biz uyumuşuz bugün.
yeni kahvaltı ettim.
şimdi temizlik zamanı.
başlamadan size selam verim dedim.
SARAAA canım transferin olmuştur,dua ettim senin için.Rabbim bebek haberiyle yüzünü güldürsün inşallah.
ben temizliliğime başlıyorum.
arada uğrarım.
canım cuma günü yumurta toplandı,haftaya perşembe transfer oldu.bana baştan 5.gün hatta yaşarlarsa 6. gün transferi tercih ediyoruz dediler.6. güne 3 tanem kaldı,ikisini transfer ettiler.
tebrik ederim cnm ama 6. gün embriyosu da hiç duymamıştım maşallahh..Bayağı bebek koymuşlar senin göbüşe zatenNazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?