teşekkürler canımmm çok mutluyum Allahım herkese tattırsıntabiiki çok iyi tebrik ederim seni inşallah herşey güzel gider tekrar tebrikler
canım çok sağolliyi mi de lafmı çok iyi canım maşallah
Allahım hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün.
sen de vereydin kanı bugün.ne olacaksa olsun kokunun ecele faydası yok ya allah dedim verdim sabah 10 gibi.
günaydınnn kızlarr....olsun öğlende olsun günaydınnn....
bende bugünde az az iş yaptım canım istemiyor yaa geb e kalıp geleydim hiç yapmayacaktım anam olucaktıda..
şimdide negatfiifn yorgunluğu var bedenimde ruhumda hala...
yinede valizlerimi tam boşalttım yatağımı düzelttim ön balkonu yıkadım 1aylık kirini..
briazdanda eşimle çıkcaz adam çok hoşlanmaz ama ben demeden yürüyelim hava alalım dedi..
durumumu vahim görüyor galibaa
Maşallah canımm süper valla..İkiside tutmuşta olabilir 6. gün embriyosu olması münasebeti ile değerin ondan böyle yüksek olabilir..
Rabbimmm 9 ay göbüşünde nasib etsinn..
amin canım çok sağol.allahım herkese versin.hayırlı olsun cnm bak yükselmiş..
sağsalim kucağına al inşallahhhh
ben sana ne dedim...
güneş birgün bizim içinde doğacak gülümmmmm
üzülme çık ve anı yaşa..eşinle baraber bir yürüyüş yap cicim bir kahve iç..
bu anlarımızıda birdaha gelmez di mi ama..
önümüze bakalım şekerrrr
vallahi aklıma soktun elim ayağım buz gibi oldu şimdiden ne yapsam bilmemki:26:
teşekkürler canımmm çok mutluyum Allahım herkese tattırsın
canım çok sağoll
kimyasal falan olsa böyle artmazdı dimi?
yürü arkadnas kim tutar seni beeeeee...
cnm ne yapmak istiyosan onu yap.ben dün çok stres oldum,dünden karar vermiştim.inşallah yüzün güler.inşallah sen de güzel haberler alırsın
maşallah maşallah.... tebrik ederim canım. Allahım bize de göstersin böyle değerler..benimde içimden sanki bu sefer tutacak ve böyle yüksek değer alacakmışım gibi geliyor. kaç gündür öyle hissediyorum.
kızlar biz eşimel dışarı çıkıcazz öpüyorum görüşürüzz
vallahi dayanamadım canım yaaabak canımm kendine eziyet etme ben hep derdimkii tescillene kadar gebeyim değilmii....
ki senin bak tescillendii anı yaşa nolursun inş. sağlıklıda gebeliktir tamammı..
takma kafana hem 3.embyosu hem ağır ağır hcg saldın belkiii olabilir..
rabbim tamamına erdirsin diyorum..
kız sen daha beklemiyecekmiydin???
hatta 14.gün öğrensem v. bende okurken kıs kıs gülüyodum dayanamaz diye amaa
bende diyodum salıyı beklerim test gününü..
ama olmuyor sizlere çoks evindimm acele ettniz belki ama rabbim yüzünüzü güldürdüü...
maaşallah suphanallah canlarımmmmm
sağol canımCnm hayirli olsin sonucta 2ye katlanmis sevinmelisin bence bende 1haftadir test yapmadim yapiyim diyorum yok esim keci gibi inatci nuh diyo peygamber demiyo carsamba randevumuz saliya alalim dedik doktorun cekimi varmis hatun her sali cekimde sende bozma moralini sonucta bebisin var artik strese sokma onu :):):):)
sağol canım
benim eşimde izin vermiyodu...
Ben habersiz gidip yaptırdım
düşük çıksaydı söylemicektim az yüksek çıkınca söyledim...
Bizimde normalda salı günüydü randevumuz..
O zamana kadar dayanmam çok zormuş zaten...
Sende imkanın varsa yaptır....
çok sağol bitanem.canım tebrik ederim.
Ne güzel ya hep böyle güzel haberler alalım inşallah.
bugün 11.günüm canım. ben ilk 8.gün yaptırmıştım dayanamayıpYok be cnm basimdan ayrilmiyo ki evde simdide toplama gununden beri evdeyim hastane harici daha disari cikmadim bgun kacinci gunundu tatlim senin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?