sağol canım
benim eşimde izin vermiyodu...
ben habersiz gidip yaptırdım
düşük çıksaydı söylemicektim az yüksek çıkınca söyledim...
bizimde normalda salı günüydü randevumuz..
o zamana kadar dayanmam çok zormuş zaten...
sende imkanın varsa yaptır....
kızlar bugün 2 kez kan vermek zorunda kaldım ben ilkini 11de vermiştim cihaz bozuldu diye başka tere gidip verdim2.yi
ilkinin sonucu 47 miş. şimdi aradılar. 2.testle arasında 1.5 saat var. 2.de 51.70 olmuş..
Hadi hayırlı uğurlu bol bebişli bir topik olsun. Biz hamilelerde her daim burdayız ona göre
kızlar bugün 2 kez kan vermek zorunda kaldım ben ilkini 11de vermiştim cihaz bozuldu diye başka tere gidip verdim2.yi
ilkinin sonucu 47 miş. şimdi aradılar. 2.testle arasında 1.5 saat var. 2.de 51.70 olmuş..
canım illa ki test yaptıracaksan kan tahlili yaptır.bu kocalar bi alem valla, benimki de dünden beri soruyo yaptırsak çıkmaz mı diye sabah yine sordudaha 5. günüm bugün çıkmaz diyorum. ben 12. gün yaptıracam diye düşünüyorum tabi o zamana kadar dayanabilirsem, belki 11. gün idrar testi yaparım.
Ne guzel cnm bende 8. Gun yaptirmistim bgn 17.gunum 12. Gunde 50 lerde ki degerler normal diye biliyorum rabbim kucagimiza almayi nasip etsin allah tum isteyenlere tez zamanda cifter cifter versin insallahhhhhh
bu kocalar bi alem valla, benimki de dünden beri soruyo yaptırsak çıkmaz mı diye sabah yine sordudaha 5. günüm bugün çıkmaz diyorum. ben 12. gün yaptıracam diye düşünüyorum tabi o zamana kadar dayanabilirsem, belki 11. gün idrar testi yaparım.
o kadar fark olması çok doğal cnm takılma bence buna..
canım illa ki test yaptıracaksan kan tahlili yaptır.
idrarda çıkmayabiliyomuş olsa bile.moralini bozma hiç bence.direk kanda baktır...
canım 92 çıktıktan sonra noldu??valla canım ben ilk denememde 11. gün kanda negatif 12. gün pozitif (hemde 92 çıkmıştı) görmüş biri olarak ona da güvenemem herhalde. neyse biraz daha geçsin de bakalım.
sağol canım
canım 92 çıktıktan sonra noldu??
büyük ihtimalle benimde yarın 90 falan anca olur...
yani dış gebelik gibi bişi mi oldu??
benim durum da da tehlikelimi yani...
ben 51e sevindim artıyo gerçi 2ye katladı ondan seviniyoruz ama bilemedim şimdi ben....
katlanırken düşme ihtimali var mı?
sağol canım
duru gelde işin içindne çık hadiii
kızz orkide gebesin sen düşünme şimdlik rabbim göstermesinde öyle bişi olursa düşünürsün aaaa
haydi sev karnını yaaa....
canım 92 çıktıktan sonra noldu??
büyük ihtimalle benimde yarın 90 falan anca olur...
yani dış gebelik gibi bişi mi oldu??
benim durum da da tehlikelimi yani...
ben 51e sevindim artıyo gerçi 2ye katladı ondan seviniyoruz ama bilemedim şimdi ben....
katlanırken düşme ihtimali var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?