Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyy ne kadar güzel..
bisürü güzel haber olmuş burdaaa...
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Darısını da ben ve benim gibi tüüüüm bekleyenlere nasip etsin inşallah..

Ne guzel cnm bende 8. Gun yaptirmistim bgn 17.gunum 12. Gunde 50 lerde ki degerler normal diye biliyorum rabbim kucagimiza almayi nasip etsin allah tum isteyenlere tez zamanda cifter cifter versin insallahhhhhh

Son düzenleme:
kızlar bugün 2 kez kan vermek zorunda kaldım ben ilkini 11de vermiştim cihaz bozuldu diye başka tere gidip verdim2.yi
ilkinin sonucu 47 miş. şimdi aradılar. 2.testle arasında 1.5 saat var. 2.de 51.70 olmuş..

bu kocalar bi alem valla, benimki de dünden beri soruyo yaptırsak çıkmaz mı diye sabah yine sordu daha 5. günüm bugün çıkmaz diyorum. ben 12. gün yaptıracam diye düşünüyorum tabi o zamana kadar dayanabilirsem, belki 11. gün idrar testi yaparım.

Son düzenleme:
kızlar bugün 2 kez kan vermek zorunda kaldım ben ilkini 11de vermiştim cihaz bozuldu diye başka tere gidip verdim2.yi
ilkinin sonucu 47 miş. şimdi aradılar. 2.testle arasında 1.5 saat var. 2.de 51.70 olmuş..

o kadar fark olması çok doğal cnm takılma bence buna..

bak işte ne güzel..saat bile fark edince artmış.inşallah artarak devam eder değerlerimiz ve tüm arkadaşlarımızınki de.

canım illa ki test yaptıracaksan kan tahlili yaptır.
idrarda çıkmayabiliyomuş olsa bile.moralini bozma hiç bence.direk kanda baktır...

benim sevgili kocacımda 7.gün beni pıhtı için kana çağırdılar gün test yapılcak sanıyomuş
keşke okadar erken olsa ama 10.günde son buldu ehrşey zaten..
sen sakın kocana uyma benim 11.güne tutmaıdğında lekem başlamıştı öyle durumların yoksa bekle 12. günü...
öncekilerdede 10.gün başlıyodu hemen maalesef...

canım illa ki test yaptıracaksan kan tahlili yaptır.
idrarda çıkmayabiliyomuş olsa bile.moralini bozma hiç bence.direk kanda baktır...

valla canım ben ilk denememde 11. gün kanda negatif 12. gün pozitif (hemde 92 çıkmıştı) görmüş biri olarak ona da güvenemem herhalde. neyse biraz daha geçsin de bakalım.

Son düzenleme:
valla canım ben ilk denememde 11. gün kanda negatif 12. gün pozitif (hemde 92 çıkmıştı) görmüş biri olarak ona da güvenemem herhalde. neyse biraz daha geçsin de bakalım.
canım 92 çıktıktan sonra noldu??
büyük ihtimalle benimde yarın 90 falan anca olur...
yani dış gebelik gibi bişi mi oldu??
benim durum da da tehlikelimi yani...
ben 51e sevindim artıyo gerçi 2ye katladı ondan seviniyoruz ama bilemedim şimdi ben....
katlanırken düşme ihtimali var mı?

güzel bişey 1,5 saatte bile artmış demekki yarın öbürgün daha da katlanacak

Tebrikler canim Benim Allah tamamini erdirsin insallah bol bol dinlen sari Kafalari zok CEp telimde

duru gelde işin içindne çık hadiii
kızz orkide gebesin sen düşünme şimdlik rabbim göstermesinde öyle bişi olursa düşünürsün aaaa
haydi sev karnını yaaa....

duru gelde işin içindne çık hadiii
kızz orkide gebesin sen düşünme şimdlik rabbim göstermesinde öyle bişi olursa düşünürsün aaaa
haydi sev karnını yaaa....

Evet bencede karnini Sev dusunme kotu Seyler beyaaa

yok canım sen içini ferah tut artmıştı değerim. ben 2 aylıkken düşük yaşadım, sonradan bölünme oldu ikiz oldu yani ama o da yaşamadı. sonuçta herkes farklı şeyler yaşıyor doğurana kadar tehlike her zaman var ama biz pozitif düşünmeliyiz canım.

Selam kızlar
Bende bu güzel haberlere bir tanesini eklemek isterdim ama malesef sonuç iyi değil
10. gün 5.44 çıktı Sanırsan negatif
Çok canım sıkıldı bu değere
Bu değerle ilgili yorumlarınızı bekliyorum

kızlaaaar benide aranıza alırmısınız.. bugün ilk tüp bebek deneyimime başladım inşallaahh sonuç iyi olurda ilk ve son olur :) geçen ay başlamak istedik ama estradoil 120 civarı çıktı bugün ölçüldü 35 çıktı ve hemen iğneleri aldık doktorumuz gösterdi bende kendime yaptım göbişimden... çook heyecanlı mutlu herşeyi araştırmış biliyorum amaaa bir okadarda napıcağımı bilmez bi haldeyimmmm karışığımmm:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…