Tüp Bebek Günlüğümüz !

almaz olur muyuz yavrimu , burdaki herkes hem tatlı tatlı bayanlar hem de bi o kadar destekleyici bi grup bu.. hakkında hayırlısı olsunnn.
Allah en güzelini ayarlamıstır merak etme, kul her daim Ona muhtaç

oooooooooo sen daha yenisin bol şanslar inşallah dediğin gibi hemen olur gerçi olsunda 1,2,3,5, farketmez dime ama

çok teşekkür ederim...
kendimden bahsedeyim 5 yıllık evliyim 4 yıl olmadı sonra çikolata kistlerim oluştu büyüktü ve tğplerimdede sıvı birikintisi vardı ameliyat oldum kistlerim alındı tüplerim mecburen bağlandı içindeki sıvı gebeliğe engel olurmuşş ve üstülelik eşiminde değerleri çok düşük sayı az hareket yok şimdi iyileştim amliyatı olalı 2 ay oldu ve doktorum en doğru zamanı belirledi başladık

Anestezi olursa ondan korkmuyorum. Alıştım yani :) Ben de zaten tüp tedavisi esnasında oluştu. Östrojen artışından dolayı. Hemen adet biter bitmez gitmek gerekiyormuş sanırım. Haftasonuna denk gelmezse beni işten atarlar herhalde.

Kendi kendine geçer mi sence?

Canım hoşgeldin. Hayırlı olsun öncelikle. Ben de çikolata kisti için ameliyat oldum. Geçmiş olsun sana da.

gülden merhba cnm
gecen hafta salı olan sezeryanım acil olarak pazartesi sabah 13.30 gerçekleşti ..cumartesi sabah doğum nişanım geldi..pazartesiye bekler sanıp randevuyu pazartesi 12 ye kaydırdık..fakat pazar akşamı doğum sancılarım gerçekleşti ve gece sezeryana girdim ve dünyalar güzeli oğluma kavuştum..
rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah...anesteziye hazırlarken rabbime hep dua ettim bunu isteyen herkese tattır diye

bebem ağlıo

gözlerimin gittiği gerçek..
bide astigmat varki bende üzzerine kaymak niyetine..
ama ne olursa olsun..
isterse 5 numara olsun onlar her zaman için kara kargaaaaa
sakın biyere gitme haaaa..
bak yenilirsiniz filan

ama ama amaaaa ben doğruları süledim yaaaaa...

bu arada nasıl oldun kız iyileştinmi..

olum bak git
bu konu uzar gider sataşma var ama hanım efendiliğimi bozarsam şikeci başkanınızdan girer satın aldığınız şampiyonluklardan çıkarım
çok pis futbol bilgim vardır zira buna topik tarihinde şahit olan fenerliler oldu tavsiye etmiyorum..
gittim geldim skor 2-1 arz ederim
daha iyiyim bugün şekerim

hayifli olsun cnm.insallah guzel haberlerini aliriz ...

canım beniimmm...
taze annemiz yazını okurken çok duygulandım
Allah anneli babalı sağlıklı uzun ömürler versin maşallah size
erkenden alınmadı paşa bak kendisi gelmek istediği zamanda geldi
vallahi gözlerim doldu kocacım nolduuuuu ne okuyonnn neye üzülüyon diyoooo ama ben sevindim diyoruummm

Şükürler olsun aselnazcım sağlıkla meleğini kucağına almışsın

Rabbim bir ömür boyu sağlık huzuru eksik etmesin üzerinizden..Tüm dualarına aminn cnmm..

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. ne güzel kavuşmuşsun oğluna

tüp bebekten başka şans kalmamış gerçekten..
Allah aratmasın canım emeklerini boşa çıkarmasın ve bebeğini göndersin bu tedavide inşallahhhh..

kesinlikle anestezi olmalı..
kendiliğinden geçermi bilmiyorum ama soğan kürünün faydalı olduğunu biliyorum..
3.gün 12 hücreli hızlı bölünmüş gerçekten ama haklısın kaliteleri iyi değilse neden dondurdular...
peki o zaman donmuşları denemeyecekmisin bu durumda..

hello kitty ler:)))

hello baby...

evet canım bende ikinci tüp te bunu yaşadım biliyorsun 11.gün değerim 9 du...
kendimizi avutacak hep bişeyler bulmak zorundayız bu bizim güçlü olmamıza yardımcı oluyor..
iyi düşünmek umudumuzu hiç kaybetmemek lazım

uyuyom tabiki suandaama ayaktaGozlerimi kibrit copu koydum kibritci kizim yaa ben artik

Ay neguzel bir igum hbri daha rabbim anali babali buyutsun insallh boyle dogum hbrleri alunca kizimin dogumu geliyor o gunu hic unutamiyorum ve bir tane daha dogurasim geliyor sonra gecenin yarisi yanimda ufak bir keci ciyaklayinca odum kopuyor vaz geciyorum bu tatli ruyadan rabbim herkese yasatsin insallh darisi butun arkadslarimizn basina insallh rabbim evladina saglik versin

aksi ispat edilene kadar herkes masumdur cicim..
sen öle konuş dur..
bide bozarsam dio şuna bak..
bozmuşsun işte daha hanımefendiliği mi kalmış bu işin yahu..
sataşma filan da yok haa..
doğruları söledim sadece

ama yinede seviom seni kıs muju muju

Son düzenleme:

Allah analı babalı büyütsün..
Rabbim akıl versin inşallah..Nazarlardan korusun sizi...

Hayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütsün
Allahım bizlerede kendi bebeğimizin ağlama sesini duymayı nasip etsin

heh bende öle tahmin etmiştim ondan sorduydum
keçi teyzoşum benimmmm

Keci kizim opsun seni sende ona cukulata ver en cook seni sevsin benm cok uykum var sacmaliyorum sen bana bakma tatlim takiliyorum iste ben kendi halimde bir guluyorum bir agliyorum
Guldenim sana busiy diyimmi halen popom aciyor igne yerlerim hesapyaptim35 tane proloton depot 90 tane progestan yemisim 15. Haftayakadar anam bu keci kiz harbi tepiklemis beni

canım benim ben histreskopi odlum doktorum muayenemden ve bazı şikayetlerimden dolayı ofis yapıcam dedi..
ve ben hep ya bişey görüp müdahale ederse dedim durdum hatta sordum yok sana vajiandan iğne yapıyos dediler...
veee çok ağır geçti doktor kamerayı sokunc akendide şok oldu etbeni yani polip çok fazlaydı maalesef..
temizlediler patoloji aldılar derkenn...
ben acı çekince hemen bi ağrı kesici yaptılar
ama nafile bacak üstünden.....sonrasında bikaç gün kanamam ağrım oldu..
hatta ertesi gün burdan bi ardkaşımızın doğumuna gittik egunalle iydim yani...
korktuğum başıma geldi ama neyse 2.histrskopiye olucağım zman doktor bu ağrılı geçmez dedi diğerinde kürtaj oldun dedi düşün halimi...
gerçekten 2.rahat geçti..
bu benim başıma hep gelir zatne .r.ahim filmindede çok acı çektim pişman oldum anestzi olsa dedim tamam uzun sürmüyor ama canım fana yanmıştı...
doktorumun bana dediği ben bu şekilde yaparsam ya tutardı düşük olurdu yada tutmazdı bebişler...
tabi yinede tutmadı ama takdir mevlanın değilmi...
şimdi senin en baştanmı vardı meselesi geldi aklıma bakılmadna direk yapıldı tüp değillmii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…