almaz olur muyuz yavrimu , burdaki herkes hem tatlı tatlı bayanlar hem de bi o kadar destekleyici bi grup bu.. hakkında hayırlısı olsunnn.
Allah en güzelini ayarlamıstır merak etme, kul her daim Ona muhtaç
oooooooooo sen daha yenisin bol şanslarinşallah dediğin gibi hemen olur gerçi olsunda 1,2,3,5, farketmez dime ama
hoşgeldin...
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah ve ikinci denemeye gerek kalmadan meleğine kavuşursun..
hiç kendinden bahsetmemişsin ama nerde başladın tedaviye ve neden tüp bebek yapmak zorunda kaldınız..:13:
canım bende de 2-3 yıl önce vardı polip aldılar anestezili olduğundan bişey hissetmiyosun, sonrasında biraz kanama ve ağrım olmuştu gözünü korkutma. anestezi olmadan alınanlar var onlar acı çekmiştir muhtemelen. benimki öyle olmamıştı ama tüp bebek tedavilerinden sonra ilaçlardan oluştuğunu da duydum, beni 2. negatiften sonra her ay kontrole çağırdı doktorum ve kist, yapışıklık polip vs. oluşabiliyo onun için kontrol ediyorum demişti.
çok teşekkür ederim...
kendimden bahsedeyim 5 yıllık evliyim 4 yıl olmadı sonra çikolata kistlerim oluştu büyüktü ve tğplerimdede sıvı birikintisi vardı ameliyat oldum kistlerim alındı tüplerim mecburen bağlandı içindeki sıvı gebeliğe engel olurmuşş ve üstülelik eşiminde değerleri çok düşük sayı az hareket yok şimdi iyileştim amliyatı olalı 2 ay oldu ve doktorum en doğru zamanı belirledi başladık
gözlerimin gittiği gerçek..
bide astigmat varki bende üzzerine kaymak niyetine..
ama ne olursa olsun..
isterse 5 numara olsun onlar her zaman için kara kargaaaaa
sakın biyere gitme haaaa..
bak yenilirsiniz filan
ama ama amaaaa ben doğruları süledim yaaaaa...
bu arada nasıl oldun kız iyileştinmi..
hayifli olsun cnm.insallah guzel haberlerini aliriz ...çok teşekkür ederim...
kendimden bahsedeyim 5 yıllık evliyim 4 yıl olmadı sonra çikolata kistlerim oluştu büyüktü ve tğplerimdede sıvı birikintisi vardı ameliyat oldum kistlerim alındı tüplerim mecburen bağlandı içindeki sıvı gebeliğe engel olurmuşş ve üstülelik eşiminde değerleri çok düşük sayı az hareket yok şimdi iyileştim amliyatı olalı 2 ay oldu ve doktorum en doğru zamanı belirledi başladık
Anestezi olursa ondan korkmuyorum. Alıştım yani :) Ben de zaten tüp tedavisi esnasında oluştu. Östrojen artışından dolayı. Hemen adet biter bitmez gitmek gerekiyormuş sanırım. Haftasonuna denk gelmezse beni işten atarlar herhalde.
Kendi kendine geçer mi sence?
canım kendi kendine geçme konusunda çok bilgim yok ama genelde doktorlar ameliyatla aldıklarına göre geçmeyebilir diye düşünüyorum, soğan suyunun kistlere iyi geldiğini duydum işe yararmı bilmem denemekten zarar gelmez tabii. polip benim bildiğim et beni gibi bişey. sonuçta gebelik için engel oluşturuyo, bir an önce alınmasında fayda var bence.
gülden merhba cnm
gecen hafta salı olan sezeryanım acil olarak pazartesi sabah 13.30 gerçekleşti ..cumartesi sabah doğum nişanım geldi..pazartesiye bekler sanıp randevuyu pazartesi 12 ye kaydırdık..fakat pazar akşamı doğum sancılarım gerçekleşti ve gece sezeryana girdim ve dünyalar güzeli oğluma kavuştum..
rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah...anesteziye hazırlarken rabbime hep dua ettim bunu isteyen herkese tattır diye
bebem ağlıo
gülden merhba cnm
gecen hafta salı olan sezeryanım acil olarak pazartesi sabah 13.30 gerçekleşti ..cumartesi sabah doğum nişanım geldi..pazartesiye bekler sanıp randevuyu pazartesi 12 ye kaydırdık..fakat pazar akşamı doğum sancılarım gerçekleşti ve gece sezeryana girdim ve dünyalar güzeli oğluma kavuştum..
rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah...anesteziye hazırlarken rabbime hep dua ettim bunu isteyen herkese tattır diye
bebem ağlıo
gülden merhba cnm
bebem ağlıo
çok teşekkür ederim...
Ben kesin anestezi isterim. Transferde öldüm öldüm bayıldım buna hiç dayanamam. Canım sen nasıl olsun iyileştin mi?
Bu arada hiç poliplerin kendiliğiden geçtiğini duydun mu? Benimki 2 günde ilaç yüzünden olduğu için kendiliğinden gidebilir gibi geliyor. Soğan kürü yapacağım. Belki işe yarar ne biliim.
Bir de 3. gün 12 hücre pek iyi değilmiş. Benim dondurulmuşlarım hızlı bölünenler. Doktor şansı biraz düşük dedi. %70 dediği tutmadı bu da %30 diyor. Maden kötüydü embriyolar neden dondurdu di mi?
hello kitty ler:)))
Canım benimde olmasından çok korktuğum bir değerdi İnsan nasıl hissedeceğini bilemiyor
Bazen bir yerde yanlış mı yapıyorum diye düşünüorum ama bir sonuca varamıyorum
Bebeğmi kaybettikten snra tek tesellim en azından hamile kalabiliyorumdu Ancak 3 tedavide de negatif alınca insan kendisine başka bir teselli bulamıyor Allahıma her defasında sağlıklı ve hayırlı evlat vermesi için dua ediyorum Demekki zamanı gelmedi yada sağlıksızdı diye kendimi avutuyorum
mikemmel bir artış tekrar tebrik ediyorum şekerim..
bi gidip geldim iki test olmuş
ama ne güzel bak bir buçuk saatte bile artmış..
fulyacım gerçekten ne diyeceğimi bilemediğim bir değer muallakta kalıyorum..
gebelik var evet ama çok düşük değer kimyasal olma ihtimali yüksek gibi görünsede yükselenleride bildiğimizden negatif diyemiyorum ben..
Rabbimden sağlıklı bir gebelik diliyorum..
hoşgeldin...
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah ve ikinci denemeye gerek kalmadan meleğine kavuşursun..
hiç kendinden bahsetmemişsin ama nerde başladın tedaviye ve neden tüp bebek yapmak zorunda kaldınız..
saol cicim
anlatan hatun anestezi olmadan poliplerini aldırdığından acıyı hissetti canım..
anestezi verirlerse daha iyi olur..
boşver sen kdr i aşkısım ben senin herşeyini beğeniyom
selam canım..
uyuyonmu acaba şu an çok merak ettim
bende kendim kendime izliyorum:13:
uyuyom tabiki suandaama ayakta Gozlerimi kibrit copu koydum kibritci kizim yaa ben artik
gülden merhba cnm
bebem ağlıo
olum bak git
bu konu uzar gider sataşma var ama hanım efendiliğimi bozarsam şikeci başkanınızdan girer satın aldığınız şampiyonluklardan çıkarım
çok pis futbol bilgim vardır zira buna topik tarihinde şahit olan fenerliler oldu tavsiye etmiyorum..
gittim geldim skor 2-1 arz ederim
daha iyiyim bugün şekerim
şu tam takır sözünü beğenmedim..
sen gayet dolusun süpersin..
gülden merhba cnm
bebem ağlıo
gülden merhba cnm
bebem ağlıo
heh bende öle tahmin etmiştim ondan sorduydum
keçi teyzoşum benimmmm
Ben kesin anestezi isterim. Transferde öldüm öldüm bayıldım buna hiç dayanamam. Canım sen nasıl olsun iyileştin mi?
Bu arada hiç poliplerin kendiliğiden geçtiğini duydun mu? Benimki 2 günde ilaç yüzünden olduğu için kendiliğinden gidebilir gibi geliyor. Soğan kürü yapacağım. Belki işe yarar ne biliim.
Bir de 3. gün 12 hücre pek iyi değilmiş. Benim dondurulmuşlarım hızlı bölünenler. Doktor şansı biraz düşük dedi. %70 dediği tutmadı bu da %30 diyor. Maden kötüydü embriyolar neden dondurdu di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?