gunaydin cnm
ben iyiyim ama sen biraz iyi degilsin galiba
hangi asanasindasin tedavinin suan trabsfer olmus sanirim
Günaydın canım. Neden nerde kocan?
Geçmiş olsun çok ağrı sızı yapıyor mu?Hiç sanmıyorum zarar vereceğini. Yinede doktoruna danış bence. Centrumda da yüksek b vitamini var. Dışarıdan da b vitamini alıyorsan belki fazla olur. Gerçi hiç sanmıyorum çünkü b vitamini suda çözülür ve toksik olmaz. Ayrıca zona da yüksek dozda kullanılır. Centrum da harika bir multivitamin. Şimdi elevit ile içeriğini karşılaştırdım neredeyse aynı. Sadece 2 katı kadar A vitamini var. Ben normalde besinlerle de alıyorum (çok havuç yerim). O nedenle centrumdan vaz geçtim şimdilik. Yoksa çok iyi bir vitamin.
Kocaman aminnnn diyorummm valla bu dediklerinin bircogunu dusunmemeye calisiyorum .... Ama Ama bize gosterecen resim demi ???? Evet Ya benimde kusum var mavisimmm bana Selma annecim diyor cooook mutlu oluyorum Ama insan ne kadar dayanir bebissizlige bilmiyorum benden sonra Eckenwinkel cooooktan dogurdu bile yazik gorümcem Benim olmuyor diye bebek yapmiyor kiziyorum yap diyorum bENI bekleme diyorum benim ne zaman tedaviye basliyacami siruyor devamlu((onunda kaynanasi yap diye Baski yapiyormus
canı maşallah ne düşünceli görümcen var
bnm kardesim kendısınınkıde sıkıntılı oldugu halde Allah nasıp etti, hamile şu anda, bana sen de cok bekleme dior, sanki keyfimden bekliyorum
çok üzülüyorum cok hele facede gercekten 9ayın dedıgı gibi hamileliğini duyurmaya calışan, boy boy göbek resmi koyanları görünce hiç koymayacagım nasıp olursa diyorum ben de, kimseyi için için üzmeye hakkım yok,
bi e hamile kaldıkta sonra yakınanlara sinir oluyorum o da ayrı mesele
Uzulme canim Benim Biz Burdaki arkadaslarimizin bebisini diger tarafta girdumuzde COk mutlu oluyoruz inanki Aileye gelince Bir tek kaynanam Gil Biliyor Ben Biraz bu konuda sert cikan tiplerdenim Aileye Karsi size ne Benim cocuk yapmamdan diyip kestirip Atiyorum ..... Uzulme lutfen bizim zamanimiz gelmemis henuz
ah ahh
ilk hamileliğimde kaybettiğimde ikizlerdi bebeklerim, zaten de nasıl bakacaktın bile demişlerdi..:2::2:
insanlar düşüncesiz gercekten, bir arkadasım bbegı oldu, hamileleiğini de kimseye duyurmamaya calıştı, kendısı de zor hamile kalmıştı, belki benım gibi olan vardır, kalbı kırılmasın bir de benı görüp ağlamasın derdi..
günaydınnnnnn
iyi pazarlarrrrrrrr..
kocamsız bir pazarrrrr offf offff
gerçekler öyleyıpratıyor ki rüyamızdaki mutluluğumzla gülümsemeye razıyız çoğu zaman
ben uzun zamandır ilk defa çok güzel bir ruya gördüm ve bu rüyamı anne olacağıma yordumm
memleketime gitmiştim bilirsiniz az çok kaç gündür yoktum erkek kardeşim geçen sene ev aldılar ama ban kalmak nasip olmamıştı ilk defa bu sefer onlarda gece kaldık ve ben bütün gece rüyamda çocuğumla eşimle gayet mutlu bir aile olduğumuzu gördümm hatta birden fazlaydı sanki çocuklarım....sabah uyandım ve kardeşime sordum ben burda ilk defa yattım değil mi diyeee...çok enden ruya gören biri olarak o yorgunlukla böle rüya görmeme ve etkisinde uyanmam çok şaşırmıştım...
sen de rüya görmemiş rsmen yaşamışsın Rabbim gerçek etsin inşşallah ruyanda gördüğün bebeni kucağına versin Güzel Allahımm bu mübarek günün hürmetine
Gunaydinnnn hiç gelmiyecen sandim askitomEki Görüntüle 566668 Eki Görüntüle 566666 Eki Görüntüle 566668
Güüünnnaayyyddıınnnn
Güzel bir pazar günü diliyorum
Beylerinize çemkirmeyin cici kadınlar olun
Allah hepimizin cümleten iyiliğini versin
Eki Görüntüle 566674 Eki Görüntüle 566667 Eki Görüntüle 566669 Eki Görüntüle 566670 Eki Görüntüle 566671 Eki Görüntüle 566672 Eki Görüntüle 566673 Eki Görüntüle 566674
günaydıınlaaaarrrrr..
biraz daha burda oyalaanırsam bende bundan sonraki pazarları kocaszı yapıcam..
adam kahvaltı bekliyo ben hayla burdayımm..
Kahvaltıdan sonra daha bi sürü iş var..
ev toplanacaaakk,karşıya geçilecek kaynanatöreee....
ooooooo yani görüşürüz şekerrler..
Ben genelde yaşarım zaten rüyalarımı o ladar gerçek olur yani canım ilk defa uyuduğun bir evdeki ilk rüyan çok önemli diye bîliyorum gerçek olur inşallah işte rabbim diyorki sabret kulum vericem yaşatıcam sanada bu da bana dayanma ve savaşma gücü veriyor azimle savaşıyorum ve şükrediyorum durumumuz vahim değil benim de ilk denememde 11 yumurtadan 3 ü olgun çıktı 3 ü de döllendi birisi gelişmedi onu elediler biri 8 diğeri 6 hücreli 3. Gün embriyosu oldu. Neden onca yumurta boş çıktı bilmîyorum. Bu kabuğunun inceltilme olayı her merkezde yapılıyormu ben eurofertil e giyorum. Muhakkak sorucam bu inceltme olayını.
Gunaydinnnn hiç gelmiyecen sandim askitom
Ooooo ben hep kahvaltıyı annemle yapıtım kocis gececi gündüz uykucu malesef((((
canım geçmiş olsun, çok üzüldüm...kısmet işte
ben adet beklıyorum ugun yarın gelir işte o üzden adet öncesi kist agrım var, benımki bir tahmin hani tutmazsa eger ıne adet agrısı olacagından onu da anlarım heralde diyorum,
bana kistn büyüyebilecegını söyledi dr, negatıf olursa heralde bır kıst ameliyatı olurum diyorum..off cok zor u hastalık hiç gecmiyor koskoca tıp nasıl olur da bunun caresını bulamadı bilmiyrum
sen napmayı planlıyorsun şimdi
Kocaman aminnnn diyorummm valla bu dediklerinin bircogunu dusunmemeye calisiyorum .... Ama Ama bize gosterecen resim demi ???? Evet Ya benimde kusum var mavisimmm bana Selma annecim diyor cooook mutlu oluyorum Ama insan ne kadar dayanir bebissizlige bilmiyorum benden sonra Eckenwinkel cooooktan dogurdu bile yazik gorümcem Benim olmuyor diye bebek yapmiyor kiziyorum yap diyorum bENI bekleme diyorum benim ne zaman tedaviye basliyacami siruyor devamlu((onunda kaynanasi yap diye Baski yapiyormus
Hemde nasil agri yapiyor lösende kurtulsmamissin diye agladim iki gece Bugun cooook sukur Biraz iyiyim yarin doktora gitcem yine 5 Tane Antibiotikum kaldi oda Savage kadar bitecek
canı maşallah ne düşünceli görümcen var
bnm kardesim kendısınınkıde sıkıntılı oldugu halde Allah nasıp etti, hamile şu anda, bana sen de cok bekleme dior, sanki keyfimden bekliyorum
çok üzülüyorum cok hele facede gercekten 9ayın dedıgı gibi hamileliğini duyurmaya calışan, boy boy göbek resmi koyanları görünce hiç koymayacagım nasıp olursa diyorum ben de, kimseyi için için üzmeye hakkım yok,
bi e hamile kaldıkta sonra yakınanlara sinir oluyorum o da ayrı mesele
Canim Benim bak Hamile Kalmussin Bir sefer hemde hemde ikiz olmus Bende Transfer Gunu iptal oldu dusun translokation yuzunden 5 emrioda sakat çıktı pgd den üzülme Allah insallah birdaha nasip edecek sana Bidenem veeee burda kutlama yapacak insallah....
Ben genelde yaşarım zaten rüyalarımı o ladar gerçek olur yani canım ilk defa uyuduğun bir evdeki ilk rüyan çok önemli diye bîliyorum gerçek olur inşallah işte rabbim diyorki sabret kulum vericem yaşatıcam sanada bu da bana dayanma ve savaşma gücü veriyor azimle savaşıyorum ve şükrediyorum durumumuz vahim değil benim de ilk denememde 11 yumurtadan 3 ü olgun çıktı 3 ü de döllendi birisi gelişmedi onu elediler biri 8 diğeri 6 hücreli 3. Gün embriyosu oldu. Neden onca yumurta boş çıktı bilmîyorum. Bu kabuğunun inceltilme olayı her merkezde yapılıyormu ben eurofertil e giyorum. Muhakkak sorucam bu inceltme olayını.
pazar canım benim ondan gelişim gecikti malum herif günü bugün
Canim Benim bak Hamile Kalmussin Bir sefer hemde hemde ikiz olmus Bende Transfer Gunu iptal oldu dusun translokation yuzunden 5 emrioda sakat çıktı pgd den üzülme Allah insallah birdaha nasip edecek sana Bidenem veeee burda kutlama yapacak insallah....
Teşekkür ederim canım evet Allah nasip etmedi ne yapalım
Östrojene bağımlı olduğu için büyüyebilir evet. Bu gerçekten de berbat bir hastalık. Ama inşallah hamile olursak kurtulacağız öyle düşün.
Benim 3 tane dondurulmuşum var ama çok hızlı bölündükleri için doktor pek ümitli değil. Ben yinede şansımı deneyeceğim. Ocak ayında onların tranferi yapılacak olmazsa mayısta 2. tüp bebeğe başlayacağız napalım
Senin de tedavin hayırlı olur inşallah. Daha önceden hamile kalmış olman bir daha kalabileceğini gösteriyor. Özellikle tüp bebek konusunda çok şanslısın. Ben de hiç gebelik oluşmadı o nedenle tüp bebeğin işe yarayıp yaramayacağını bile bilmiyorum. Sen kisti düşünme artık. Hamile kalana kadar da düşünme.
Ameliyat için sakın acele etme yumurta rezervini düşürüyor. Benim sağdan kist alındı. Solda 10 yumurta oluştu sağda 3 tane 2 tanesi de olgun değildi.
Östrojene bağımlı olduğu için büyüyebilir evet. Bu gerçekten de berbat bir hastalık. Ama inşallah hamile olursak kurtulacağız öyle düşün.
Benim 3 tane dondurulmuşum var ama çok hızlı bölündükleri için doktor pek ümitli değil. Ben yinede şansımı deneyeceğim. Ocak ayında onların tranferi yapılacak olmazsa mayısta 2. tüp bebeğe başlayacağız napalım
Senin de tedavin hayırlı olur inşallah. Daha önceden hamile kalmış olman bir daha kalabileceğini gösteriyor. Özellikle tüp bebek konusunda çok şanslısın. Ben de hiç gebelik oluşmadı o nedenle tüp bebeğin işe yarayıp yaramayacağını bile bilmiyorum. Sen kisti düşünme artık. Hamile kalana kadar da düşünme.
Ameliyat için sakın acele etme yumurta rezervini düşürüyor. Benim sağdan kist alındı. Solda 10 yumurta oluştu sağda 3 tane 2 tanesi de olgun değildi.
Ah canım keşke olsa isteyene gösteririm tabi :) Saklamam ama kimseyi üzmemek için elimden geleni yaparım.
Ben de ilk bebek istediğimize karar verdiğimizde doktor 3 ay öncesinden folik asit kullanmam gerek diyince tüh 3 aydan kısa olacak diye üzülmüştüm. Şimdi 1 yıldır kullanıyorum. Acı ama komik de :44: Sonra KK'ne üye oldum. İlk zamanlarda konuştuklarımın çoğu doğurdu.
Görümcen çok düşünceliymiş ama ertelemesin o da kim bilir belki onun da zor olur. Benim çevremdeki herkesim maşallah ilk denemede oluyor ama belli de olmaz.
Geçmiş olsun yaStresten de oluyor zona. Kendini çok mu üzdün yoksa?
Aynen ben de! Hamile kalmış şikayet edip duruyorlar. Bir de istemiyordum diyenler yok mu... off gerçekten çok kızıyorum!
PGD neden baktılar peki? Genetik bir rahatsızlık mı tespit edilmişti yoksa standart işlem olarak mı baktılar?
Canım sen kaç yaşındasın? 11 taneden sadece 3ünün olgun çıkması seninle ilgili olmaya bilir. Erken almış olabilirler. Kabuk inceltme olayını ben sordum önermiyoruz dedi doktor nedense!
Ah canım keşke olsa isteyene gösteririm tabi :) Saklamam ama kimseyi üzmemek için elimden geleni yaparım.
Ben de ilk bebek istediğimize karar verdiğimizde doktor 3 ay öncesinden folik asit kullanmam gerek diyince tüh 3 aydan kısa olacak diye üzülmüştüm. Şimdi 1 yıldır kullanıyorum. Acı ama komik de :44: Sonra KK'ne üye oldum. İlk zamanlarda konuştuklarımın çoğu doğurdu.
Görümcen çok düşünceliymiş ama ertelemesin o da kim bilir belki onun da zor olur. Benim çevremdeki herkesim maşallah ilk denemede oluyor ama belli de olmaz.
Geçmiş olsun yaStresten de oluyor zona. Kendini çok mu üzdün yoksa?
Aynen ben de! Hamile kalmış şikayet edip duruyorlar. Bir de istemiyordum diyenler yok mu... off gerçekten çok kızıyorum!
PGD neden baktılar peki? Genetik bir rahatsızlık mı tespit edilmişti yoksa standart işlem olarak mı baktılar?
Canım sen kaç yaşındasın? 11 taneden sadece 3ünün olgun çıkması seninle ilgili olmaya bilir. Erken almış olabilirler. Kabuk inceltme olayını ben sordum önermiyoruz dedi doktor nedense!
amin anım hep birlikte inşallahh,,,
işte bir kürtaj geçmişim var, herşey nasip kısmet değilmiş ne yapalım ..
pgt nerde yaptırıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?