Hmmmm anladım ben bugün eken uyandım Cook şükür biraz daha iyiyim bugün
Canımmm bak ne buldum:
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Gncel ve Salkl Bilgiler
Zona hastalığı için tek önerimiz çiğ olarak tüketilecek semizotudur dilerseniz yoğurtla beraber tüketebilirsiniz.
maşallahhh canım benim demek dah iyisin..
bende kötüsünde acaba ondanmı erkenden geldin topiğe düşündüm hani uyku tutmaz ağrılardan vs..
günaydınn kızlar....
hayat ne garip değilmi aslında bu gerçek hayat devam ediyorrr...
geçen hafta 15 dk içinde nagtif denilen saatte bugün uyudum uyanamadım o saati yaşamak istemiyodum mevlam uyuttu beni..
günlerdir kaçardı uykum kaçmadıı...
geç bi kahvaltı yaptık buraya geldim...
şimdi bu saatlerde krizi atlatmış şekilde evdeydik ve saat13 e doğru canım dostum egunalime bırakcaktı benii.....
Teşekkür ederim canım evet Allah nasip etmedi ne yapalım
Östrojene bağımlı olduğu için büyüyebilir evet. Bu gerçekten de berbat bir hastalık. Ama inşallah hamile olursak kurtulacağız öyle düşün.
Benim 3 tane dondurulmuşum var ama çok hızlı bölündükleri için doktor pek ümitli değil. Ben yinede şansımı deneyeceğim. Ocak ayında onların tranferi yapılacak olmazsa mayısta 2. tüp bebeğe başlayacağız napalım
Senin de tedavin hayırlı olur inşallah. Daha önceden hamile kalmış olman bir daha kalabileceğini gösteriyor. Özellikle tüp bebek konusunda çok şanslısın. Ben de hiç gebelik oluşmadı o nedenle tüp bebeğin işe yarayıp yaramayacağını bile bilmiyorum. Sen kisti düşünme artık. Hamile kalana kadar da düşünme.
Ameliyat için sakın acele etme yumurta rezervini düşürüyor. Benim sağdan kist alındı. Solda 10 yumurta oluştu sağda 3 tane 2 tanesi de olgun değildi.
Ah canım keşke olsa isteyene gösteririm tabi :) Saklamam ama kimseyi üzmemek için elimden geleni yaparım.
Ben de ilk bebek istediğimize karar verdiğimizde doktor 3 ay öncesinden folik asit kullanmam gerek diyince tüh 3 aydan kısa olacak diye üzülmüştüm. Şimdi 1 yıldır kullanıyorum. Acı ama komik de :44: Sonra KK'ne üye oldum. İlk zamanlarda konuştuklarımın çoğu doğurdu.
Görümcen çok düşünceliymiş ama ertelemesin o da kim bilir belki onun da zor olur. Benim çevremdeki herkesim maşallah ilk denemede oluyor ama belli de olmaz.
Geçmiş olsun yaStresten de oluyor zona. Kendini çok mu üzdün yoksa?
Aynen ben de! Hamile kalmış şikayet edip duruyorlar. Bir de istemiyordum diyenler yok mu... off gerçekten çok kızıyorum!
PGD neden baktılar peki? Genetik bir rahatsızlık mı tespit edilmişti yoksa standart işlem olarak mı baktılar?
Canım sen kaç yaşındasın? 11 taneden sadece 3ünün olgun çıkması seninle ilgili olmaya bilir. Erken almış olabilirler. Kabuk inceltme olayını ben sordum önermiyoruz dedi doktor nedense!
inşallah canım, normal yoldan hamile kaldım ama kalp atımı olmadı, doktor ya yumurtadan ya spermden dedi, genetikten bir şey çıkmadı, o yüzden şimdi yumurtaları merak ediyorum olursa eger,
ameliyatı da doktor bana şöyle dedi, orda durup duran ve yumurtalıga baskı yapan bir oluşum var, şimdilik takıp ederiz ama tedavi sonrası büyürse ki büyüyecekmiş , o zaman ameliyat ederim dedi, en az zarar verecek şekilde, yani en azından o orda dururkenki zararından daha az, ameliyat olmasam nasıl gececekki?
bır macun varmış meşhur ona da kaç ay para yatırdım, küçültecegıne büyüttü, ondan da umudu kestim artık, endo diyeti varmış onu uygulayacagım belki etkisi olur..
inşallah dondurulmuşlarınla yüzün güler canım, olmazsa mayıstaki tedavinle...
sizler en azından türkiyedesiniz değil mi biz yakın zamanda gidiyoruz eşimin işi nedenile( oralarda bu kistle nasıl başa cıkacagım hiç bilmiyorum
günaydınn kızlar....
hayat ne garip değilmi aslında bu gerçek hayat devam ediyorrr...
geçen hafta 15 dk içinde nagtif denilen saatte bugün uyudum uyanamadım o saati yaşamak istemiyodum mevlam uyuttu beni..
günlerdir kaçardı uykum kaçmadıı...
geç bi kahvaltı yaptık buraya geldim...
şimdi bu saatlerde krizi atlatmış şekilde evdeydik ve saat13 e doğru canım dostum egunalime bırakcaktı benii.....
Semizotunu cooook severim ama nerden bulmam ben burda tek tüm görüyorum bakkalda oda devamlı gelmiyor(((
Tabi eğer kisti aldırmazsan geçmez. Bu kistin kendi kendine geçme ihtimali yok. Ben buna çok inanmak istedim ve çok şey yaptım, yabancı forumlarda da çok kişiyle tanıştım konuştum. Kendi kendine, kürle, yemekle geçmiyor asla!
Ameliyat da zarar veriyor kistin kendisi de zarar veriyor. O nedenle çok iyi bir doktor ameliyatını yapmalı. Ameliyattan sonra sakın kendi kendine deneme. Hemen yine tüp bebek yap. Ben boşuna zaman kaybettim. Bu hastalık geri geliyor. Ameliyat çözüm değil. Ama belki senin sadece kistin vardır o nedenle ameliyatta tamamen iyileşede bilirsin. Ben de çok yapışıklık çıktı. Bğırsaklara kadar yayılmışHaberim bile yoktu.
Endo diyeti ben yaptım bir süre. Çok zor. Buğday yemeyeceksin. Ekmek, makarna yok. Süt ve süt ürünü yemeyeceksin. Ayran, yoğurt, tereyağı, peynir, kefir yok. Sabah kahvaltısında tost yiyemezsin mesela. Soya yemeyeceksin. Türkiye de pek yok ama yurt dışına gidince dikkat et. Gluten içeren şeyler de yeme diyorlar. Çünkü endometriozis hastalığı olanlar genelde çölyak da oluyormuş. Bence ben çölyak değilim ama yinede endo diyetinde gluten olmadığı için yememeye çalışıyor. Kfein yani kahve çay tüketmeyeceksin. Zaten alkol sigara yok söylemeye gerek yok sanırım :) Deterjanlarla fazla haşır neşir olma. Böcek ilacına hiç yaklaşma. Bunlar hastalığı geriletir mi peki? Pek sanmıyorum ama belki kötüye gitmesini engeller.
eşke yurt dışına gitmeden halletseniz. Bu tüp bebekle olur bence. Dua edeceğiz başka yapacak bir şey yok.
Sen de bu arada prenatal multivitamin al. doktor elevit'i önerdi. Yurt dışındaki naturapathlar da (TR'de yok bunlar alternatif tıp uzmanı gibi bir şey) 800 mg coenzyme Q10 öneriyor. Çok pahalı ama ben alacağım. Şu an daha ucuza aldığım bir tane vardı onu düşük dozda kullanıyorum. balık yağını sakın ihmal etme. Omega 3. Koenzimle beraber alabilirsin.
Evet canım çok haklısın. Biz de geçen hafta bugün savaştan çıkmış gibiydik. Şu an iyiyiz. Hatta bir sonrakinin planlarını yapıyoruz. Allah dert veriyor ama dayanma gücünü de veriyor çok şükür.
Hmm evet o sorun ama ara belki başka yerlerde vardır. Kendin de yetiştirebilirsin evde yada balkonda. 15-20 günde hasat edersin.
sizce sonuç nedir ne olur cevaplayın
Eki Görüntüle 566748
sonuç hamilesin gibi duruyorda bugün kaçıncı günün canım, ilacın etkisi olmasın
transferim 23 ünde yapıldı bu gün 9. günüm
kan testi salı günü
şekerimm ben 2 gündür uğrayamadım topiğe ama ilk mesaj seninkini görünce bir yazayım dedimm kanaman için mutlaka doktorunla görüşş inşallah gebelik habercisidir değerin düşmediğine göre bence hamile olabilirsinn ama temkinli olmakta başka ihtimalleri de gözardı etmmekte fayda var...sana iğne vermeleri lazım kanaman için vermediler mi acilen git bir doktoraaa değerin katlanmı şeredeysee bu şekilde hamile kalan birkaç arkadaşımız olduu hatta 2 ye katlanmadığı ve değer düşük başladığı için de çok zorlu bir süreçtii AMA HALA HAMİLELİĞİ DEVAM EDİYOR KESEYİ kalp atışını gecikmeli görüp duydularr bu yğzden geç tutunmuş dedi doktoruuu inşaallah aynı durumdurarkadaşlar ben tüp bebek yaptırdım cuma günü 19 olan sonucum bugün ikiye katlanması grekirken 27.9 çıktı.zaten benim testten birgün öncesinden başlayan kanamamda var nedir sizce bu hamilemiyim değilmiyim
sizce sonuç nedir ne olur cevaplayın
Eki Görüntüle 566748
transferim 23 ünde yapıldı bu gün 9. günüm
kan testi salı günü
Tabi eğer kisti aldırmazsan geçmez. Bu kistin kendi kendine geçme ihtimali yok. Ben buna çok inanmak istedim ve çok şey yaptım, yabancı forumlarda da çok kişiyle tanıştım konuştum. Kendi kendine, kürle, yemekle geçmiyor asla!
Ameliyat da zarar veriyor kistin kendisi de zarar veriyor. O nedenle çok iyi bir doktor ameliyatını yapmalı. Ameliyattan sonra sakın kendi kendine deneme. Hemen yine tüp bebek yap. Ben boşuna zaman kaybettim. Bu hastalık geri geliyor. Ameliyat çözüm değil. Ama belki senin sadece kistin vardır o nedenle ameliyatta tamamen iyileşede bilirsin. Ben de çok yapışıklık çıktı. Bğırsaklara kadar yayılmışHaberim bile yoktu.
Endo diyeti ben yaptım bir süre. Çok zor. Buğday yemeyeceksin. Ekmek, makarna yok. Süt ve süt ürünü yemeyeceksin. Ayran, yoğurt, tereyağı, peynir, kefir yok. Sabah kahvaltısında tost yiyemezsin mesela. Soya yemeyeceksin. Türkiye de pek yok ama yurt dışına gidince dikkat et. Gluten içeren şeyler de yeme diyorlar. Çünkü endometriozis hastalığı olanlar genelde çölyak da oluyormuş. Bence ben çölyak değilim ama yinede endo diyetinde gluten olmadığı için yememeye çalışıyor. Kfein yani kahve çay tüketmeyeceksin. Zaten alkol sigara yok söylemeye gerek yok sanırım :) Deterjanlarla fazla haşır neşir olma. Böcek ilacına hiç yaklaşma. Bunlar hastalığı geriletir mi peki? Pek sanmıyorum ama belki kötüye gitmesini engeller.
eşke yurt dışına gitmeden halletseniz. Bu tüp bebekle olur bence. Dua edeceğiz başka yapacak bir şey yok.
Sen de bu arada prenatal multivitamin al. doktor elevit'i önerdi. Yurt dışındaki naturapathlar da (TR'de yok bunlar alternatif tıp uzmanı gibi bir şey) 800 mg coenzyme Q10 öneriyor. Çok pahalı ama ben alacağım. Şu an daha ucuza aldığım bir tane vardı onu düşük dozda kullanıyorum. balık yağını sakın ihmal etme. Omega 3. Koenzimle beraber alabilirsin.
iyi olduğuna sevindim selocumm inşaallah toparlayacaksın kısa zamanda no stress var gülümsemek tamam mıııı..Gece iki sefer uyandım ilacımı aldım Sabah'ta aldım ondan sonra uyuyamadim allahıma çok şükür yanmam ve ağrım bu sabah hafifledi diğer günlere bakarak
canım yaa sen de de hepimizde olduğu gibi yok yok hear başka bir derin çıkıyoorr bacımm...Bizden saklamak yok biz seviniriz burda umut oluyor bizlere :) valla strestenmi immun sistemim çöktüğü için mı bilmiyorum .... Ahhhh Ahhhh bende filim asiti bir yıldır kullaniyom hemde 8mg olanı yazdı doktor bana
bacım hoşgeldiin ne bunlaar ayool ben hiiç totomu kaldırmadan tedavi beliyorumm hiç bi kür yapmadım ama başlayacam bundan sonraaa rahim kalınlığımı doğal kürlerle artırmak için oğulotu çayını dedi arkadaşlar onunla başlayacam inşaallah omega 3 ve GNC nin ürünlerinden dhea yı da düşünüyorum karıkoca içmeye arginmax be biesteron da ben tabiicnaım bunlar endo için mi?
ben endo iken hamile kaldıgım için dr hiç hsg bile çektirmedi ama tabı nerden hamile kaldım bilmiyorum, belki kistin olmadıgı yerden kalmışımdır, kistin oldugu yerde yapışıklık vardır bilemeyecegım, dr da zaten tüpe gectigimiz için bouşuna hsgye gerek yok dedi bilmiyoruz ki güveniyoruz napalım
inşallah biz de gitmeden olsun diliyoruz ama kısmet, belki nasıbım ordadır,
bir bitki kullanıyordum aslında ben karışım 2 senede hiç büyümedi onu kullanırken sonra nerde buldum o macunu kullandım birden 3 ay içinde büyümeye başladı, tabi adama göre macundan değil büyüyecegı varmış..Allaha havale ediyorum eger öyleyse de ...
diyeti aratırıyordum cnm bunları duymamıştım ama çikolata yasak diye biliyorum, işlenmiş her türlü gıda, kafein filan, dahja sıkı arastırıyım, hani endı gecmese bile bu diyetle hamile kalanlar varmıs dıye duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?