canım kan testi salıysa blast mıydı embriyolarr 11 günü vermiş doktorun emin olmak için öyleyse blast tarnsferinde bugün normalde çıkmalı zaten pazartesi yaptırabilirsin testini çarşambada artışına bakarsınn inşallah hamilesin öyleyse
9 ay canim senin bu konularda cok bilgili oldugunu fark ettim.bende 3 negativ tüpten sonra 4 cüyü düsünelim derken doktora gittim.ve doktor rahimimde 3.30 n, lik moyomum oldugunu söyledi.ve acik ameliyat önerdi.1 ay öncede oldum ameliyatimi ve 0,8 ve 4,30 cm araliginda 5 tane miyomum varmis almislar.sonra idrar torbamin üzerini kaplayan endometriose varmis.ama dikkatini cekerim bu kist degilmis .yani türkce adiyla cikolata kisti degilmis.bu endometsiosenin baska bir cesidi.sen bilirsin diye sana soruyorum.ve asiri yapisikligim varmis acmis doktor.simdi korunmuyoruz doktor 3 ay deneyin dedi hamilelik icin.sence simdi nasil bir süreci takip etmeliyim
iyi olduğuna sevindim selocumm inşaallah toparlayacaksın kısa zamanda no stress var gülümsemek tamam mıııı..
canım yaa sen de de hepimizde olduğu gibi yok yok hear başka bir derin çıkıyoorr bacımm...
bacım hoşgeldiin ne bunlaar ayool ben hiiç totomu kaldırmadan tedavi beliyorumm hiç bi kür yapmadım ama başlayacam bundan sonraaa rahim kalınlığımı doğal kürlerle artırmak için oğulotu çayını dedi arkadaşlar onunla başlayacam inşaallah omega 3 ve GNC nin ürünlerinden dhea yı da düşünüyorum karıkoca içmeye arginmax be biesteron da ben tabii
arkadaşlar ben tüp bebek yaptırdım cuma günü 19 olan sonucum bugün ikiye katlanması grekirken 27.9 çıktı.zaten benim testten birgün öncesinden başlayan kanamamda var nedir sizce bu hamilemiyim değilmiyim
sizce sonuç nedir ne olur cevaplayın
Eki Görüntüle 566748
merhaba kızlar ben annemin yanında bebekler gibi bakılıyorum anne gibisi yok valla sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım güzel haberler varmı
beni merak edeniniz varsa ben iyiyim transfer gününüde sayarsak bugün üçüncü günüm ara ara kasıklarda batmalar oluyo bide sanki adet olacakmışım gibi sancı oldum bugün ama şimdi geçti
daha test gününe çok var o yüzden hayal kurmak istemiyorum ama inşallah Allah yardım ederde bu sefer bebeğime yada bebeklerime kavuşurum
güldencim hastaydın en son nasıl oldun daha iyimisin seni merak ettim
şekerimm ben 2 gündür uğrayamadım topiğe ama ilk mesaj seninkini görünce bir yazayım dedimm kanaman için mutlaka doktorunla görüşş inşallah gebelik habercisidir değerin düşmediğine göre bence hamile olabilirsinn ama temkinli olmakta başka ihtimalleri de gözardı etmmekte fayda var...sana iğne vermeleri lazım kanaman için vermediler mi acilen git bir doktoraaa değerin katlanmı şeredeysee bu şekilde hamile kalan birkaç arkadaşımız olduu hatta 2 ye katlanmadığı ve değer düşük başladığı için de çok zorlu bir süreçtii AMA HALA HAMİLELİĞİ DEVAM EDİYOR KESEYİ kalp atışını gecikmeli görüp duydularr bu yğzden geç tutunmuş dedi doktoruuu inşaallah aynı durumdur
canım silik ç,izgiye ve günğne bakarak inşaallah hamilesin 10 gün kan testi yaptırısan 12 gün yani tetst gününde katlanmasına artmaya devam edip etmediğine bakarak hamileyim diyebilirsinn inşaallah değerin adrar da çıktığına gçre yüksek gibi görünüyorr 50 nin latındaki değerler idrar testinde çıkmıyormuş çünküü...
tabiki gebesin ama tam değerlendirebilmek için 2 gün sonra değerin önemli..
canımcım tebrikler test bozuk değilse hamilesin..
çatlatma iğnesinin etkisi 9.güne kadar kalsa bile idrarda çıkacak kadar yüksek değer kalmaz bu basbaya bebek haberci...
maşallah..yarın kan testi yaptır..
saracım özlüyorum vallahi billahiiii..
anne gibisi olmaz tabikiiii...
ne güzel hem sevidiğin ortamdasın hemde bebeklerinle berabersin..
sonuda güzel olacak inşallah..
ben daha iyiyim canım..
kolaymı canım neler yaşadın zamanında kanamalı bir gebelik geçirdin o günleri unutmadım daha..
her topiğe gelişinde kızlar dua edin bize kanamam arttı vs..doktora gidiyoruz bebeğime bişey olmasın dua edin dediğin o kadar çok mesaj vardır kiii..
o günlerden bugünlere geldin ama epey bi delik açtırdın bu da keçi kızının bedeli oldu napalım onun miss kokusu için değer
tabiki gebesin ama tam değerlendirebilmek için 2 gün sonra değerin önemli..
inş. dediğin gibidir teşekkürler cevap yazdığın için...
hey gidi gunler hey Ne gunler gecti be cnm sendeal insallhyavrularini kucagida sen bnm kadardelinme insallhh
merhaba kızlar ben annemin yanında bebekler gibi bakılıyorum anne gibisi yok valla sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım güzel haberler varmı
beni merak edeniniz varsa ben iyiyim transfer gününüde sayarsak bugün üçüncü günüm ara ara kasıklarda batmalar oluyo bide sanki adet olacakmışım gibi sancı oldum bugün ama şimdi geçti
daha test gününe çok var o yüzden hayal kurmak istemiyorum ama inşallah Allah yardım ederde bu sefer bebeğime yada bebeklerime kavuşurum
güldencim hastaydın en son nasıl oldun daha iyimisin seni merak ettim
Canmm mübarek cuma olan transferinde inşaalh donmuş babylerin sana evlat olur ...bu belirtiler inşaat aşamasındaki beblerinden kaynaklıdır inşaallah
arada geldin mi benim misafirlerim vardı uğraayamadım buraya geçmişi okumaya çalışıyorumm ama ilerlemiyo sayfalarr...
çabucak geçsin günleer de kutlama yaapalım olar mı bebeeemmm
Evet cnm bnm de bebegim superfresh bebek seninki de oluck insallh valla bende yok yoktu ne ararsn vardikarasu canım sende donmuşlarla hamile kaldın dimi sende ne gibi belirtiler oldu
canıımm onu denedeim zaten ama pek bir faydası olmadı doktorumda antioksidandır dedi...benim derdim asherman sendromu (tekrarlayan yapışıklık)bunun için hiperbaric oksijen tedaviisyle birlikte içtiğim haldee zor kalınlaştıı şimdilik kendimceee normal takibe girecemm arada da bunları kullanacam çok ağır geliyo transfer öncesi ilaçlarla birlikte ondan bitkisel ne kadar ilerleyebiliyorum görmek istiyorumm...tedavime daha var maddi manevi toparlanamadık halaaacanım rahım için nar suyunu da öneriyorlar hem çok faydalı ben güne bir bardak nar suyu içiyorum
Öncelikle teşekkür ederim cevabın için bugün 11. günümdü perşembe günü adet olmuştum cumadan beri iğne kullanıyorum ama kanama devam ediyor değerin yeterince artmaması kafama takıldı (bu arada bana 6.gün embriyosu transfer edilmişti) dua edin....
Evet cnm bnm de bebegim superfresh bebek seninki de oluck insallh valla bende yok yoktu ne ararsn vardi
amin inşallah canım bende de pek belirti yok arada bir kasıklarım batıyo bide bugün adet sancısı gibi oldum ama geçti
ama belirti için erken değilmi
canım bende seni özlüyorum ama annem nete girmeme kızıyo arada kaçamakda olsa bakıyorum
senin iyi olmanada sevindim hastalık çok fena Allah kimseye vermesin tatlım
hey gidi gunler hey Ne gunler gecti be cnm sendeal insallhyavrularini kucagida sen bnm kadardelinme insallhh
inş. dediğin gibidir teşekkürler cevap yazdığın için...
amin inşallah canım bende de pek belirti yok arada bir kasıklarım batıyo bide bugün adet sancısı gibi oldum ama geçti
ama belirti için erken değilmi
amin canım inşallah kutlama yaparız Allah sesini duysun
sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?