Tüp Bebek Günlüğümüz !

doktorum embriyoyla ilgili blast falan diye bişey demedi 3 gün embriyosu transfer edildi inş salı günüde güzel habri alırım

cnm haklısın
gecmiş olsun
endo kisti ile endo farklı
endoda endometriozis odakları oluyor, o odaklar her ay adet zamanı kendince kanıyor, orda normal dışı bir kanama oluyor zamanla yapışıklık oluyor

endo kisti ise, bu yaının yumurtalık içinde kistleşmesi demek, her ay o kst kanıyor ve büyüyor.

endo odaklarını yakıyorlar, ama sana neden 3 cmlik kist için açık ameliyat önermişler ki?

bence 9ayın dediği gibi bekleme lüksümüz yok, bulundugun yerde bir diğer doktora görün

tüplerin ne alemde? eşine hiç test yapıldı mı?
bu ikisi olumlu ise ovulasyon testi ile dene bakalım, inşalah olur

canım rahım için nar suyunu da öneriyorlar hem çok faydalı ben güne bir bardak nar suyu içiyorum

arkadaşlar ben tüp bebek yaptırdım cuma günü 19 olan sonucum bugün ikiye katlanması grekirken 27.9 çıktı.zaten benim testten birgün öncesinden başlayan kanamamda var nedir sizce bu hamilemiyim değilmiyim

tabiki gebesin ama tam değerlendirebilmek için 2 gün sonra değerin önemli..

sizce sonuç nedir ne olur cevaplayın
Eki Görüntüle 566748

canımcım tebrikler test bozuk değilse hamilesin..
çatlatma iğnesinin etkisi 9.güne kadar kalsa bile idrarda çıkacak kadar yüksek değer kalmaz bu basbaya bebek haberci...
maşallah..yarın kan testi yaptır..

saracım özlüyorum vallahi billahiiii..
anne gibisi olmaz tabikiiii...
ne güzel hem sevidiğin ortamdasın hemde bebeklerinle berabersin..
sonuda güzel olacak inşallah..
ben daha iyiyim canım..

Öncelikle teşekkür ederim cevabın için bugün 11. günümdü perşembe günü adet olmuştum cumadan beri iğne kullanıyorum ama kanama devam ediyor değerin yeterince artmaması kafama takıldı (bu arada bana 6.gün embriyosu transfer edilmişti) dua edin....

canım bende seni özlüyorum ama annem nete girmeme kızıyo arada kaçamakda olsa bakıyorum

senin iyi olmanada sevindim hastalık çok fena Allah kimseye vermesin tatlım

hey gidi gunler hey Ne gunler gecti be cnm sendeal insallhyavrularini kucagida sen bnm kadardelinme insallhh

Slmlar hepinize iyi pazarlr ben kocamla konusmk istemiyrm hafta ikigun eve geliyr onda da basima super baba kesildi isime karisiyor cok sikiliyorum ben buaralar bu ne yas kizlar sizde amma cene var sayfalar ucmus gitmis olmazki bole biraz tutumlu olun sayfa lazim olur ileride

Canmm mübarek cuma olan transferinde inşaalh donmuş babylerin sana evlat olur ...bu belirtiler inşaat aşamasındaki beblerinden kaynaklıdır inşaallah
arada geldin mi benim misafirlerim vardı uğraayamadım buraya geçmişi okumaya çalışıyorumm ama ilerlemiyo sayfalarr...
çabucak geçsin günleer de kutlama yaapalım olar mı bebeeemmm

amin canım inşallah kutlama yaparız Allah sesini duysun

sen nasılsın canım

canım rahım için nar suyunu da öneriyorlar hem çok faydalı ben güne bir bardak nar suyu içiyorum
canıımm onu denedeim zaten ama pek bir faydası olmadı doktorumda antioksidandır dedi...benim derdim asherman sendromu (tekrarlayan yapışıklık)bunun için hiperbaric oksijen tedaviisyle birlikte içtiğim haldee zor kalınlaştıı şimdilik kendimceee normal takibe girecemm arada da bunları kullanacam çok ağır geliyo transfer öncesi ilaçlarla birlikte ondan bitkisel ne kadar ilerleyebiliyorum görmek istiyorumm...tedavime daha var maddi manevi toparlanamadık halaaa

6. gün mü o 5. gündür bacım toplama gününü saymıyosun 5. gün yani blast oluyorr tutnma şansı daha fazal inşaallah katlanır güzel güzel göbüşünde bebiş kucağında hayırlı evlat olur

Evet cnm bnm de bebegim superfresh bebek seninki de oluck insallh valla bende yok yoktu ne ararsn vardi

amin inşallah canım bende de pek belirti yok arada bir kasıklarım batıyo bide bugün adet sancısı gibi oldum ama geçti

ama belirti için erken değilmi

amin inşallah canım bende de pek belirti yok arada bir kasıklarım batıyo bide bugün adet sancısı gibi oldum ama geçti

saracımm kullandığın ilaçlar batın ağrısı ve karında batma sancı hiis yapıyor prospektüsleerini oku ben yatarken oturuken sıkıntıdan hatmetmiştim hepsini bir de climara bantı ben çok uuzn zaman kullandım ve 4 er tane takıyodumm o nun yan etkileri fena resmen halsizleştiriyor her yerin de özellikle alt karın bölgesinde ağrı yapıyoo

canım bende seni özlüyorum ama annem nete girmeme kızıyo arada kaçamakda olsa bakıyorum

senin iyi olmanada sevindim hastalık çok fena Allah kimseye vermesin tatlım

ama yaaaaa anneb bişi demesin söle ona topiğin tutunmaya etkisi çok tıbben kanıtlandı de

hey gidi gunler hey Ne gunler gecti be cnm sendeal insallhyavrularini kucagida sen bnm kadardelinme insallhh

Aminn canım..

inş. dediğin gibidir teşekkürler cevap yazdığın için...

bi dahaki değerin inşalla fırlar gider sağlıklı bi gebelik diliyorum arkadaşım

bu ara olanları değerledirmek yanıltıcı olur canımcım az bekleyelim...

amin canım inşallah kutlama yaparız Allah sesini duysun

sen nasılsın canım

ne olayımm bende aksiyon biter mii kocam gene üst kattan haberlerle geldi küçük görümcem kendi aptallıklarına kılıf bulamayıncaaa ilk günden beri kıskandığı kızkardeşime takmış kafayıı abisine gitsin sizin evden diye baskı yapmaya kalkmış kocam da buna saymış tabiii sizin ne faydanızı gördüm hastalığımızda zor günümüzde destek olan kızın neyini çekemiyosun kıskançsın sen demişş ...Ve hanfendi kendi mutsuzluğunun cezasını kardeşimi mutsz ederk çıkaracak itiraf etmiş yaaa neymiş giderse mutlu olacakmışşş... ağlatmış bir güzel kocam yüzüne vurup tüm fesatlıklarını kardeşininngelmişş ohh içimin yağları eridi ...anam bana da bir dokun bin ahh işit olmuşş yok bir sıkıntım çok şükür kafamı takmaya değmez ben zaten kızkardeşimin nişanı yalan oldu Babam resti çekti diye üzülürken bunlara hiiç kafamı yoramam....
kocam gerçekten sinirlenmişş kör şeytan diyo diğer abisinin yarım bıraktığı işi bitir ağzını yüüznü dağıt

Son düzenleme:
Aramıza yeni katılan arkadaşlarım
Bilgilerinizi yazarsanız sizide listelerimize ekleyecem...
yaş,sebep,deneme sayısı,merkez,aşama...

Eski yeni tüm hamişler taze anne adayları
Lütfen ilk sayfadaki ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ liste topiğine linkten giriş yaparak
test gününüzü beklerken hangi belirtiler yaşadığınızı idrar testi yaptıysanız kaçıncı gün ve sonucu,
kan testini kaçıncı gün yaptırdığınızı ve ilk değerinizi yazarsanız test gününü bekleyen arkadaşlarımıza yardımcı olursunuz..

Haydi üşenmeyin harekete geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…