Uyuz olmakta ne kelimee ben daha fena şeyler olurumm...
Ama evde kisme yok ya haniii şu anda sigara içmeyeyim diye kaptırdımmm ne kadar ses varsa çıkarır durumdayım şekerimm:2:
Eki Görüntüle 566972 :97::97::97::97::97:
Ayyyyy ne guzel yanlizsn takil yanina kahvede yaP yak bircigara
Ayyyyy ne guzel yanlizsn takil yanina kahvede yaP yak bircigara
süppersin şekerim yaz tabii..
bi de sen hamişler listemizde eklisin ve bilgilerin eksik bi zahmette o bilgilerini tamamlarsan harika bi iş yapmış olursun tişikkür ederim:13:
Akşamüstü yaptım kayfemi canım beyimlen içtikk
şimdi üleee duruyomm tuhaf tuhaff..
merhaba kızlllaaaarrrr
uzun zamandır yoktum böyle bakıyorum neler var neler yok diye...
millstoneeee ikramayaaa
ben şimdi eski mesajlarınızdan güncelliyorum kendimi...
sevgiler hepinizeee...
evet ben de şimdi bunu görmeden orayı incelemeye geçmiştim listenin sonunda adımı görrünce bi heves doldurdum...Ben teşekkür ederim
:))aynen öyle şekerim ben böyle daha ne çok değerler biliyorum gebeliği sağlıkla devam edenler var iyi düşün bundan sonrasını
kimse bilemez şu an ki durumun tadını çıkar eşinle..
merhaba kızlllaaaarrrr
uzun zamandır yoktum böyle bakıyorum neler var neler yok diye...
millstoneeee ikramayaaa
ben şimdi eski mesajlarınızdan güncelliyorum kendimi...
sevgiler hepinizeee...
Cnmmmdurma uleee tuhaftuhaf atla gel berabr icelim kahve bir de sigara bu kiz beni baslaticak sigaraya bahane ariyorum galiba ben icmek icin
:))
zerrin gibi sevindim şu yazdıklarına...
kııııızzzzz çok memnun ettin beni biliyonmu?
popo kaldıran tayt gibisin hem güzel hem akıllı.
senle konuşunca bi rahatlama geliyo bacım
eguuuuu ben ne yaptım biliyonmu...
Şeytan dürttü işte
Şimdi ben dicem sen anlıcan tabii...
hani bir zamanlar çok sevidğimiz ama güzel kazığını yediğimiz bir arkadaş vardıhani çoook düşük değerler ile gebeliği başlayann..Hanii o işte...
Merak ettim faceten bakıyim dedim hamiş fotolarına tabii kendiminkinden imkansız bileceğin gibi..Girdim eşiminkinden gördümm..
Maşallah çok tatlı olmuşş çok yakışmış hamişlik..İçim bir tuhaf olduu amaGüzel geçen günlerimiz geldi aklıma efkarlandım..Oysa ben onun bebişine ne cicili bicili şeyler alacaktımm hayallerim vardıı..Ne yapsam duygularımla oynadığı için manevi tazminat davasına mı götürsem bu işi..
Bak saçmalamaya başladım ben gene en iyisimi sizi seyretmeye devam edeyim dimi ben kismeye bulaşmadann
arkadaşlar selam bi kaç kere bazı arkadaşların morfoloji bozukluğunun tüp bebek tedavisini olumsuz etkilediğini embriyo oluşsada tutunma gerçekleşemeyebilir şeklinde yorumlarını okudum morelim iice bozuldu aslı var mıdır bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var!!! bizim sayı 65 milyon morfoloji %3 harekette %53- 57 civarı.temmuzda yaptığımız tüp bebek tutmadı ki pgt de yaptırmıştık her şey iiyiydi.ama transferden sonra yumurtalar büyüdü sanırım ohss denilen şey oldu.ondan mı tutmadı bilemicem.yani kafam karışıkkk( ne kadar hem eşimi hem kendimi telkin etsem de içim içimi yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?