Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba kızlllaaaarrrr
uzun zamandır yoktum böyle bakıyorum neler var neler yok diye...
millstoneeee ikramayaaa
ben şimdi eski mesajlarınızdan güncelliyorum kendimi...
sevgiler hepinizeee...

süppersin şekerim yaz tabii..
bi de sen hamişler listemizde eklisin ve bilgilerin eksik bi zahmette o bilgilerini tamamlarsan harika bi iş yapmış olursun tişikkür ederim:13:

evet ben de şimdi bunu görmeden orayı incelemeye geçmiştim listenin sonunda adımı görrünce bi heves doldurdum...Ben teşekkür ederim

merhaba kızlllaaaarrrr
millstoneeee ikramayaaa
sevgiler hepinizeee...

merhabalar efenim

evet ben de şimdi bunu görmeden orayı incelemeye geçmiştim listenin sonunda adımı görrünce bi heves doldurdum...Ben teşekkür ederim

saol canımcım yarında eklerim eksik bilgilerini...
son listede artık annelerimiz ve bebeklerimiz listesinde bebeğinle beraber yer alırsın

eguuuuu ben ne yaptım biliyonmu...

Şeytan dürttü işte

Şimdi ben dicem sen anlıcan tabii...

hani bir zamanlar çok sevidğimiz ama güzel kazığını yediğimiz bir arkadaş vardı hani çoook düşük değerler ile gebeliği başlayann..Hanii o işte...

Merak ettim faceten bakıyim dedim hamiş fotolarına tabii kendiminkinden imkansız bileceğin gibi..Girdim eşiminkinden gördümm..

Maşallah çok tatlı olmuşş çok yakışmış hamişlik..İçim bir tuhaf olduu ama Güzel geçen günlerimiz geldi aklıma efkarlandım..Oysa ben onun bebişine ne cicili bicili şeyler alacaktımm hayallerim vardıı..Ne yapsam duygularımla oynadığı için manevi tazminat davasına mı götürsem bu işi..

Bak saçmalamaya başladım ben gene en iyisimi sizi seyretmeye devam edeyim dimi ben kismeye bulaşmadann

Kızlar bende çok tembelleştim valla sizlere takıldım takılalı yapışıp kalıyorum laptopa benim koca baka çok sitemkar bzen beni deniyor otuturken bişeyler istiyor bende anında kalkıyorum yoksa kızar valla zaten dewrt yanıyor beni unuttuın diye önceden dipinden ayrılmazdım şimdi sizlerle muhabbetimi kıskanıyor vallla

arkadaşlar selam bi kaç kere bazı arkadaşların morfoloji bozukluğunun tüp bebek tedavisini olumsuz etkilediğini embriyo oluşsada tutunma gerçekleşemeyebilir şeklinde yorumlarını okudum morelim iice bozuldu aslı var mıdır bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var!!! bizim sayı 65 milyon morfoloji %3 harekette %53- 57 civarı.temmuzda yaptığımız tüp bebek tutmadı ki pgt de yaptırmıştık her şey iiyiydi.ama transferden sonra yumurtalar büyüdü sanırım ohss denilen şey oldu.ondan mı tutmadı bilemicem.yani kafam karışıkkk ( ne kadar hem eşimi hem kendimi telkin etsem de içim içimi yiyor.

ben evime doğru yola rewan oluyorum kuzularım..
evime gidinceeee muhabbetin dibine vurruk inşallah..
öperim sizi gıdıdan

aynen öyle şekerim ben böyle daha ne çok değerler biliyorum gebeliği sağlıkla devam edenler var iyi düşün bundan sonrasını
kimse bilemez şu an ki durumun tadını çıkar eşinle..
:))
zerrin gibi sevindim şu yazdıklarına...
kııııızzzzz çok memnun ettin beni biliyonmu?
popo kaldıran tayt gibisin hem güzel hem akıllı.
senle konuşunca bi rahatlama geliyo bacım

merhaba kızlllaaaarrrr
millstoneeee ikramayaaa
sevgiler hepinizeee...

Ayy mantıcım gelmişş canım selam nasılsın sen yahu..Biz bildiğin gibi bıraktığın yerden aynen devamm..Bir değişiklik yok..İnş olursa zaten hemen sana özelden de yazarım ben açınca hayırlı haberler al diye..Öpüyorum dikkat et kendine..

Cnmmm durma uleee tuhaftuhaf atla gel berabr icelim kahve bir de sigara bu kiz beni baslaticak sigaraya bahane ariyorum galiba ben icmek icin

Anammm eguu duyunca kızacak şimdi bize..Aman diyim canım yaa valla inan şu lanet şeyi bırakmak için önümüzdeki hafta bir şey denemek için randevum alındı..350 tl para verip beynimden sildiricemm kendisini..Bir daha içemeyeceğim inş..
Keyif içicisi olabilseydim keşke ama inan artık ne keyif veriyor ne de başka birşey..sadece elimi dudağımı boş bıraktırmıyor..Ben hep zaten bu bitse meleğim gelecek gibi hissederdim inş bitecek..Zaten demiştim eski içici değilim 2010 da başladım ama son zamanlarda evde yalnız olduğumdan günde 1 pakete vurdu ibre..Günde 5 tane 0,2 mg nikotinli içerken bu senenin başında şimdii abartmış durumdayım ama bitecek inş..Hem maddi hem manevi yönden zararlı biliyoruz zatenn...

Noolurrr sana yalvarıyorum eğer içmediysen şu ana kadar sık dişini bacımmm içmeeee..

:))
zerrin gibi sevindim şu yazdıklarına...
kııııızzzzz çok memnun ettin beni biliyonmu?
popo kaldıran tayt gibisin hem güzel hem akıllı.
senle konuşunca bi rahatlama geliyo bacım

orkideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gözümden yaş geldi kızzzzzzzzzzzz..Çok yaşa emiiii..

bende gördüm ve demiştim sana ama bende sendeki duygusallığın zerresi yok herşeyi diyecekti topikle ilgili o lafı etmeyecekti...
şimdi baksın topiğe ben cevabımı verdim onlarda fena halde aldılar bundan sonra anca gizli gizli takip ederler ziyaretçi olarak...
geçmişe dair en ufak bir özlemim yok haksızlığa uğradım hakettiklerini aldılar...

Canım aramızda morfoloji durumu bende dahil olmak üzere %1-2-3 lerde olan çok kişi var..Ama maalesef şunu unutma onlarda milyonlarca olan spermden mutlaka iyi olan 10 tane bulunabiliyor..Benim doktorum böyle açıklıyor en azından..Ama önemli olan yumilerin kalitesi ve durumu..
Sana tavsiyem morfoloji konusunu çok kafaya takmadan sadece önlemlerini almanı öneririm..Buda erkek infertilitesi yönünde en iyi olan merkezleri araştırman olacaktır..Imsı yöntemi bu konuda kullanılabilecek en iyi yöntem..Spermleri bilmem kaç kat daha büyütüp normal gibi gözükenlerin haricinde en sağlıklıları buluyorlar..

Rabbim seninde cümlemizinde şifasını tez zamanda versin inş..

Bu arada ilk tüp bebeğinde pgt mi yapıldı cnm..Çok sık rastladığımız bir durum değilde ondan sordum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…