canım rahim kalınlığını adetten sonra belli günlerde ölçüsüne baktır doktorunda inşallah bi sorun yoktur ezbere konuşmamak lazım....benim de oyle yogun olmadi gunluk pedlerle idare ettim normal adetlerim gibi olmadi cnm
aynı şeyi sülümanın şaşkın halini görünce ben de söledim biliyon muuo sülo da güyaaa cihan padişahıı..
o kadarr halvet ettin hatunun herbiryerinide gördünde dövmesini görmedin..
bilemedim valla..ama gidecek artık suyunu çıkardı senaristler
hatceyede iyi oldu..iyide bak hatce onu diyince sevgili beyi gıcık ibraamda bu ne için geldiğine bağlı diyor..çıkmayabilirde yani
katılıyorummmm hehhehhiiiii hürreme cadaloz demiş çabuk geri allllll hürreme laf eden önce beni sonra jüliyi karşısında bulur
e tabii progesteron hormonu artışa geçtiğinden uyku yapıyor şekerim..
dış gebelikte de gayet düzenli artış olabilir gebeliğin kimyasal ya da dış gebelik denebilmesi için kesenin görüleceği 1500 lü değerler beklenir..
o gün kese yoksa ki Allah korusun dış gebelikten şüphelenilir...
aynı zamanda da progesteron hormonuna bakılır bebek rahimdeyse olması gereken yerdeyse progesteron artar...
dış gebelikte ise yerinde olmadığından progesteron düşük çıkar bende olduğu gibi...
sende öyle bişey yok merak etme..
mikemmel bir sahne tez kellesi vurulaaaa
gülden de anlatmış şimdikiler güncel listelerimiz olmayan hamişliği devam eden arkadaşlar da var bu şekilde hamiş kalan ben bizzat şahidim bacıımmcanım inşallah herşey normaldir
ama listeyi didik didik ettim değerleri benim kadar düşük olup hamiş olan yok...
gün geçtikçe korkularım artıyor...
benim 11.gün 51.70
sanırım bi aksilik var..
:18::18::18:
Amiin canımmm güzel düşün güzel olsun her bişeeyy...içime su serptin canım yaa.
aklımda bi sürü şey vardı...
korkuyorum ister istemez...
bide olmuyodu ya ondan herhalde alışamadım bu duruma...
senelerce hayalini kurdum
ilk denememde tutmayabileceğini düşünüyodum.
şimdi şükrediyorum.
bir de keseyi görsek rahatlıcaz.
Allahım isteyen herkese nasip etsin...
kızlar bgn kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik beta hcg bakıldı 1648 çıktı 8 gün önce 114 tü yani 2 katına katlanmış bu arada başka bi doktora gittik doktor 1 saat muayene etti yok görmüyorum yarında kendi doktoruma gidicez beta bu kadar düzgün artarken sorun olabilir mi sizce dış gebelikte yok dedi tüplere baktı anlamadım kızlar yaaaa lütfen iyi kötü bişiiler söyleyin
hiç sorma hem de ne yavru kartal.
gitti bir ton para verdi BLK'li hastane çıkışı aldı.
artık Gülden teyzesi bayılır fotoları görünce.
bizde de durum sizinkinin tam tersi.
ben GS manitam BJK.
sanırım oğlum da BJK'li olacak.
babsı sağ olsun.
bilmiyorum ne yazıcamını tek bildiğim bu 4. bebeğim olucak kaybettiğim inşallah olmaz demekten başka bişii söyleyemiyorum...ne kadar zor bir durum çok iyi anlıyorum 1300 lü değerimden 2 gün sonra doktora gittim o gün ki değerimin kan sonucu gelmeden ultrasona girdim doktor kese görülmeli dedi öncesinde ve benim tahminen o gün değerim 2500 ü geçmiş olmalıydı ona göre rahime baktı kese yok tertemiz dedi değerimde öğleden sonra 1300 çıkmıştı aynen kalmış yani sonra dış gebelik süreci işte...ne mutlulukla girdim ama o hastaneden o gün nasıl çıktım ben biliyorum...ve seni çok iyi anlıyorum...sen benim yaşadıklarımı yaşamayacaksın ve keseyi yarın göreceksin sıkma canını demek saçma ama iyi düşünmeye çalış lütfen..yarın güzel haberini dört gözle bekleyecem...ve dua edip yatacam senin için..
hemen basalım setii ...sarayın dışındaki bazı sahnelerin seti biizm evin aşağısında diyolar biliyon muu tem studyolarının üst sokağında oturuyom daaa....face den yer bildirirken muhteşem yüzyıl seti yakınında hatta meryem uzerli bile çıkıyooo ama kapıda güvenlik var bacıımm giremeyiz kii....ben pelin karahanın mihrimah olacağını geçen sezondan biliyodummm çekimleri görmüş kaynanam ..şimdi kapattılar etraflarını koyu renkli örme tellerleeçok doğru didin hemen bir buluşma ayarlayıp basalım seti kaldıralım ibraaamııı
bilmiyorum ne yazıcamını tek bildiğim bu 4. bebeğim olucak kaybettiğim inşallah olmaz demekten başka bişii söyleyemiyorum...
kizlar fenerin maci kimle?
sağol cnm bol bol çekicem allah yardımcım olsun bi daha yaşatmasın cnmhemen basalım setii ...sarayın dışındaki bazı sahnelerin seti biizm evin aşağısında diyolar biliyon muu tem studyolarının üst sokağında oturuyom daaa....face den yer bildirirken muhteşem yüzyıl seti yakınında hatta meryem uzerli bile çıkıyooo ama kapıda güvenlik var bacıımm giremeyiz kii....ben pelin karahanın mihrimah olacağını geçen sezondan biliyodummm çekimleri görmüş kaynanam ..şimdi kapattılar etraflarını koyu renkli örme tellerlee
kız Ağzından yel alsın delüüüü elini karnına götür ya mubdi ya musavvir çek bol bol
oyyy yerim ben onun hastane çıkışlarını yaaa tabiki bayılacam görünce
gs li de olsa bişi demezdim ama yavru kartal olması çok daha iyi beşiktaş taraftarı farklıdır bizden olsun paşam...
canım rahim kalınlığını adetten sonra belli günlerde ölçüsüne baktır doktorunda inşallah bi sorun yoktur ezbere konuşmamak lazım....
aynı şeyi sülümanın şaşkın halini görünce ben de söledim biliyon muu
katılıyorummmm hehheh
gülden de anlatmış şimdikiler güncel listelerimiz olmayan hamişliği devam eden arkadaşlar da var bu şekilde hamiş kalan ben bizzat şahidim bacıımm
Amiin canımmm güzel düşün güzel olsun her bişeeyy...
canım değerin 5000 lere çıkmadan kese görünmez sen niye bozuyosun moralini sık dişini bir kaç gün sonra çıkar o değere inşaallah..doktor da açıklamamış ki adam gibii
olsun bakalım boynumuz kıldan ince
kizlar fenerin maci kimle?
pastırmaylaaaa
bilmiyorum ne yazıcamını tek bildiğim bu 4. bebeğim olucak kaybettiğim inşallah olmaz demekten başka bişii söyleyemiyorum...
Selam kızlar ben geldim 2 gündür kaçaktımm çok özledim sizleri aklım hep sitedeydi valla
hosgeldin cnmSelam kızlar ben geldim 2 gündür kaçaktımm çok özledim sizleri aklım hep sitedeydi valla
napıyon yine çekirdek çıtlatıp cips yeyip bizemi bakıyonnn
cnm haklısın
gecmiş olsun
endo kisti ile endo farklı
endoda endometriozis odakları oluyor, o odaklar her ay adet zamanı kendince kanıyor, orda normal dışı bir kanama oluyor zamanla yapışıklık oluyor
endo kisti ise, bu yaının yumurtalık içinde kistleşmesi demek, her ay o kst kanıyor ve büyüyor.
endo odaklarını yakıyorlar, ama sana neden 3 cmlik kist için açık ameliyat önermişler ki?
bence 9ayın dediği gibi bekleme lüksümüz yok, bulundugun yerde bir diğer doktora görün
tüplerin ne alemde? eşine hiç test yapıldı mı?
bu ikisi olumlu ise ovulasyon testi ile dene bakalım, inşalah olur
napıyon yine çekirdek çıtlatıp cips yeyip bizemi bakıyonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?