Tüp Bebek Günlüğümüz !

benim de oyle yogun olmadi gunluk pedlerle idare ettim normal adetlerim gibi olmadi cnm
canım rahim kalınlığını adetten sonra belli günlerde ölçüsüne baktır doktorunda inşallah bi sorun yoktur ezbere konuşmamak lazım....
aynı şeyi sülümanın şaşkın halini görünce ben de söledim biliyon muu
katılıyorummmm hehheh
gülden de anlatmış şimdikiler güncel listelerimiz olmayan hamişliği devam eden arkadaşlar da var bu şekilde hamiş kalan ben bizzat şahidim bacıımm
Amiin canımmm güzel düşün güzel olsun her bişeeyy...

canım değerin 5000 lere çıkmadan kese görünmez sen niye bozuyosun moralini sık dişini bir kaç gün sonra çıkar o değere inşaallah..doktor da açıklamamış ki adam gibii

oyyy yerim ben onun hastane çıkışlarını yaaa tabiki bayılacam görünce
gs li de olsa bişi demezdim ama yavru kartal olması çok daha iyi beşiktaş taraftarı farklıdır bizden olsun paşam...

bilmiyorum ne yazıcamını tek bildiğim bu 4. bebeğim olucak kaybettiğim inşallah olmaz demekten başka bişii söyleyemiyorum...

çok doğru didin hemen bir buluşma ayarlayıp basalım seti kaldıralım ibraaamııı
hemen basalım setii ...sarayın dışındaki bazı sahnelerin seti biizm evin aşağısında diyolar biliyon muu tem studyolarının üst sokağında oturuyom daaa....face den yer bildirirken muhteşem yüzyıl seti yakınında hatta meryem uzerli bile çıkıyooo ama kapıda güvenlik var bacıımm giremeyiz kii....ben pelin karahanın mihrimah olacağını geçen sezondan biliyodummm çekimleri görmüş kaynanam ..şimdi kapattılar etraflarını koyu renkli örme tellerlee
bilmiyorum ne yazıcamını tek bildiğim bu 4. bebeğim olucak kaybettiğim inşallah olmaz demekten başka bişii söyleyemiyorum...

kız Ağzından yel alsın delüüüü elini karnına götür ya mubdi ya musavvir çek bol bol

sağol cnm bol bol çekicem allah yardımcım olsun bi daha yaşatmasın cnm

semraaa kızım sen ne diyonnn 5000 lere çıkmadan kese görünmezde ne demek kese 1500 den sonra görünür

inşallah canım değerin daha yeni 1600 leri geçmiş benim fikrim kese görmenin zamanı yeni gelmiş...
yarın itibariyle kese görülebilir...

Canıımmm bak sana bi sürü hamiş var dedim değeri düşük başlayan seninki normal dedim..
erken gebelik belirtileri topiğine bak istersen adanalı ne yazmış senin mesajından sonra..
14.gün değeri 45 çıkıyor şimdi 10 haftalık hamile...
yani sen ona bakarsan ikizlere gebesin
tabii abarttım..

merhaba arkadasim hala senden cvp bekliyorum mümkünse

napıyon yine çekirdek çıtlatıp cips yeyip bizemi bakıyonnn

Egunal valla çok heyecankıyım canım yaaa ne bilim günler yaklaştıkc korkuda başladı sanki keşke bir sürpriz olsa dr bir baksa deseki yumurtakarın çogalmıs heralde heyecandan düşer bayılırım yaa valla bu arada kızlar benim gögüsümde en son yani 2 sene önceki tüp denemesinden sonra fibrokistler çıktı geçen özel hastaneye gittim çok agrı yapyor duruyorlarmıs dr dediki inş hamilelik olursa emzirirken gider dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…