orkideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gözümden yaş geldi kızzzzzzzzzzzz..Çok yaşa emiiii..
bende gördüm ve demiştim sana ama bende sendeki duygusallığın zerresi yok herşeyi diyecekti topikle ilgili o lafı etmeyecekti...
şimdi baksın topiğe ben cevabımı verdim onlarda fena halde aldılar bundan sonra anca gizli gizli takip ederler ziyaretçi olarak...
geçmişe dair en ufak bir özlemim yok haksızlığa uğradım hakettiklerini aldılar...
:))
zerrin gibi sevindim şu yazdıklarına...
kııııızzzzz çok memnun ettin beni biliyonmu?
popo kaldıran tayt gibisin hem güzel hem akıllı.
senle konuşunca bi rahatlama geliyo bacım
gülecez tabi bacımorkideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gözümden yaş geldi kızzzzzzzzzzzz..Çok yaşa emiiii..
Canım aramızda morfoloji durumu bende dahil olmak üzere %1-2-3 lerde olan çok kişi var..Ama maalesef şunu unutma onlarda milyonlarca olan spermden mutlaka iyi olan 10 tane bulunabiliyor..Benim doktorum böyle açıklıyor en azından..Ama önemli olan yumilerin kalitesi ve durumu..
Sana tavsiyem morfoloji konusunu çok kafaya takmadan sadece önlemlerini almanı öneririm..Buda erkek infertilitesi yönünde en iyi olan merkezleri araştırman olacaktır..Imsı yöntemi bu konuda kullanılabilecek en iyi yöntem..Spermleri bilmem kaç kat daha büyütüp normal gibi gözükenlerin haricinde en sağlıklıları buluyorlar..
Rabbim seninde cümlemizinde şifasını tez zamanda versin inş..
Bu arada ilk tüp bebeğinde pgt mi yapıldı cnm..Çok sık rastladığımız bir durum değilde ondan sordum??
taam taammm dağıtıyorum duygusallık bulutlarımı hemenn
arkadaşlar selam bi kaç kere bazı arkadaşların morfoloji bozukluğunun tüp bebek tedavisini olumsuz etkilediğini embriyo oluşsada tutunma gerçekleşemeyebilir şeklinde yorumlarını okudum morelim iice bozuldu aslı var mıdır bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var!!! bizim sayı 65 milyon morfoloji %3 harekette %53- 57 civarı.temmuzda yaptığımız tüp bebek tutmadı ki pgt de yaptırmıştık her şey iiyiydi.ama transferden sonra yumurtalar büyüdü sanırım ohss denilen şey oldu.ondan mı tutmadı bilemicem.yani kafam karışıkkk( ne kadar hem eşimi hem kendimi telkin etsem de içim içimi yiyor.
ben evime doğru yola rewan oluyorum kuzularım..
evime gidinceeee muhabbetin dibine vurruk inşallah..
öperim sizi gıdıdan
orkideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gözümden yaş geldi kızzzzzzzzzzzz..Çok yaşa emiiii..
kız valla ben kardeşin zerrinden bahsetmedimm
popo kaldıran tayt gibiyim demek vay vay vaaayyyyy
e şimdi buna ne cevap versem acaba
zerrin gibi demişsin ya kardeşimin adı zerrin
hissettiklerimi bi örnekle daha iyi anlarsın sende nankörlüğe uğradın biri tarafından i....r
sen onunla ilgili bişi görsen duygusallığa kapılırmısın şimdi...
işte bende ki öyle bi duyguuu...
ohss olmuş biri olarak kesinlikle ohss olunan ay transfer yapılmamalı diyorum dondurulup embriyolar dinlenmiş rahime transfer edilmeli...
illa ondan tutmamıştır demiyorum ama etkisi var tabii..
çabuk gel ama bu akşamda ekşına geç kalırsam adam beni 8.kattan atar...
kız valla ben kardeşin zerrinden bahsetmedimm
yalan dünyadaki zerrini diyom
tam o repliğin videosunu buldum ama burda paylaşamıyom yaa
link koyayım bari..
birazcık uzunca 2dk falan
başka muhabbette var tabii
isteyenler izlesin bacımmmmm
Yalan Dünya - Popo Kaldıran Tayt Gibisin izle
ama naptı sana ENİŞTEE:26:o ciğ köfteyle kurtulamaz cnm onun cezası büyük..
eve gelecek aradı hazırlan dışarı çıkacaz dedi..
küstümde azıcık ona ben
canım ya yarını bekle baklaım inş. iyi haberlerle gelrisin üzüldüm şimdi ama..kızlar bgn kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik beta hcg bakıldı 1648 çıktı 8 gün önce 114 tü yani 2 katına katlanmış bu arada başka bi doktora gittik doktor 1 saat muayene etti yok görmüyorum yarında kendi doktoruma gidicez beta bu kadar düzgün artarken sorun olabilir mi sizce dış gebelikte yok dedi tüplere baktı anlamadım kızlar yaaaa lütfen iyi kötü bişiiler söyleyin
Canıımmm bak sana bi sürü hamiş var dedim değeri düşük başlayan seninki normal dedim..
erken gebelik belirtileri topiğine bak istersen adanalı ne yazmış senin mesajından sonra..
14.gün değeri 45 çıkıyor şimdi 10 haftalık hamile...
yani sen ona bakarsan ikizlere gebesin
tabii abarttım..
afiyet olsunnAynennnnn con vaynennn bebeğim..Gerçi onları bugün biraz erken yaptım ama şu anda şıp sevdi sakızımı cakkırı cakkırı çiğnemekle meşgulüm
biliyopmusun her an tiryaki olabilirm bugünlerde bennnn:18:Uyuz olmakta ne kelimee ben daha fena şeyler olurumm...
Ama evde kisme yok ya haniii şu anda sigara içmeyeyim diye kaptırdımmm ne kadar ses varsa çıkarır durumdayım şekerimm:2:
ÖZEEETTTTTTselam kızlar ben
hayla kaynanatördeyim..
evime geçemedim henüz..
zaten geçmişe de bakamadım..
artıkım evime geçince detaylı bi şekilde incelerim..
birisi bana özet geçebilr mi şimdilik
Kızlar bende çok tembelleştim valla sizlere takıldım takılalı yapışıp kalıyorum laptopa benim koca baka çok sitemkar bzen beni deniyor otuturken bişeyler istiyor bende anında kalkıyorum yoksa kızar valla zaten dewrt yanıyor beni unuttuın diye önceden dipinden ayrılmazdım şimdi sizlerle muhabbetimi kıskanıyor vallla
kızlar yaaa bende yaşlandımmı ne ekşina falan unuttum
Telden takipteyim :röntgeni sarı kafa:
aaa o unutulmaz şekerim hadi sen unuttun kocacındamı unuttu ayol şahsen ben unutsam benimki zorla hatırlatır yanii
sana olmayan şu sarı kafaları bulmam lazım
Canım valla kocadada bendede tık yokk
Bununla beraber üç oldu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?