kız kalp atışı için miydi yoksa o değer benim aklımda nerden kalmış acabaaa bişey iiçin öle konuşulduğunu kesin hatırlıyorum ben amaaa....semraaa kızım sen ne diyonnn 5000 lere çıkmadan kese görünmezde ne demek kese 1500 den sonra görünür
Aynennnnn con vaynennn bebeğim..Gerçi onları bugün biraz erken yaptım ama şu anda şıp sevdi sakızımı cakkırı cakkırı çiğnemekle meşgulüm
cok sagolasin arkadasim allahim dokrorun bana yapamadigi aciklamayi sen yaptin.ne dim sana allah gönlüne göre verin.bende cikolata kisti sanmistim.ama doktor sadece idrar torbanin üzerindeydi aldik dedi.peki bu cocuk olmasina engelmiymis.neden ultrasonda görülmüyor.cünkü cikolata kisti görünüyor.bu bendeki gözükmedi acik ameliyatta göründü.sperm testimiz 2009 da berbetti ondan dolayi tüp denedik olmadi.su anda normal olur diye doktor testin altina yazmis.yani sperm sonucu cok iyi.bende surda 3 ay icinde kalmaya bakiyorum.1 soru daha yine bu yapisiklik endo olusurmu.birde acik ameliyatta tüplerime mavi sivi verdiklerini acik oldugunu yazmis doktor. ameliyat sonucumda
Walla konuya long diye daliyorum sicra uzerlerine kiseye cekilme bkayinwalide de bnm anami cekemiyor kocam azince agzindn kacirdi bugun eve annemleri kabul etmedi canimi sikti cok ayip oldu annem tlfnu kapatmis ulasamiyorum ne zamn annesiyle basbasa vakit gecirse esim degisiyor cok gicik olmus durumdayim kendileri e yil basi progrmi var otelde sagolsn kocam annemi bakici gordugu icin anneyi alalim ama otobusle gonderelim annem kiskanmasin dedi su kadini yolmak istiyorum bende birkere yuvasini yapmazsam gozlerim acik gidicem cok icime dokunuyor yaptiklarikız milse sordum cevap yazdım dedi ama nereye yazdı bilmiyorumm özelden yazmıştır belki baktın mı özel mesaj kutunaa şekerimm milstone un profilinden bakarsan başka topiklerde de yazıları var onların sana faydası olacaktır oradan hertürlü uyguladıkları kürleri yazışıyordu diye hatırlıyorum ben şimdi bakıp bulacam ne kullandığını fena taktımm sana da özelden göndermeye çalışacammm sayfalarda karışmasınn
kız bunlaar çok fena değişmeyecekleerr..en sonunda beni sıçratacaklar yüzlerine o olacak abisi desteklemiş kocamı hak vermiş ne dediyse ama kaynanam hiç ses etmemiş belli ki o da rahatsız oluyor prenses kızının mutsuzluğundan... ee çekemiyorlar tabii anlaşmamızı berbaer tatile gidip dönmemizi çatlıyorlar kıskançlıktan ama benim ailem biizm için seferber oluyor krallar gibi ağırlıyor herbirisi her gidişimizdeee...öbür kızkardeşim arabasıyla her yere götürdü turist rehberi gibii özel çoförlük yaptıı sağolsunn...burda üvey evlat gibi olunca kocaam bafraya yerleşmeyi düşünüyor ilerdee ve söyledi de yukrdaaa koydu tabiii....yanlış taktik fena tosladılaaar hiiç bulaşmıyorumm kıvransınlaar bananeeee gülesim geldii kahkahalarlaaaa kötü kadın karakterleri gibbiiiii
sakızı usturuplu çiğnemeyen ses yapanlara uyuz olurumAynennnnn con vaynennn bebeğim..Gerçi onları bugün biraz erken yaptım ama şu anda şıp sevdi sakızımı cakkırı cakkırı çiğnemekle meşgulüm
Egunal valla çok heyecankıyım canım yaaa ne bilim günler yaklaştıkc korkuda başladı sanki keşke bir sürpriz olsa dr bir baksa deseki yumurtakarın çogalmıs heralde heyecandan düşer bayılırım yaa valla bu arada kızlar benim gögüsümde en son yani 2 sene önceki tüp denemesinden sonra fibrokistler çıktı geçen özel hastaneye gittim çok agrı yapyor duruyorlarmıs dr dediki inş hamilelik olursa emzirirken gider dedi
kız kalp atışı için miydi yoksa o değer benim aklımda nerden kalmış acabaaa bişey iiçin öle konuşulduğunu kesin hatırlıyorum ben amaaa....
çiğne bebemm ben deduşa girme aşamasına kadar geldim bornozum u astıımmm banyoyaaa
sakızı usturuplu çiğnemeyen ses yapanlara uyuz olurum
öyle çiğnemiyon dimi sen..
..
9 ay canim senin bu konularda cok bilgili oldugunu fark ettim.bende 3 negativ tüpten sonra 4 cüyü düsünelim derken doktora gittim.ve doktor rahimimde 3.30 n, lik moyomum oldugunu söyledi.ve acik ameliyat önerdi.1 ay öncede oldum ameliyatimi ve 0,8 ve 4,30 cm araliginda 5 tane miyomum varmis almislar.sonra idrar torbamin üzerini kaplayan endometriose varmis.ama dikkatini cekerim bu kist degilmis .yani türkce adiyla cikolata kisti degilmis.bu endometsiosenin baska bir cesidi.sen bilirsin diye sana soruyorum.ve asiri yapisikligim varmis acmis doktor.simdi korunmuyoruz doktor 3 ay deneyin dedi hamilelik icin.sence simdi nasil bir süreci takip etmeliyim
canım iyi olmana çook sevindim 10 gün çok değil mi ben senden sonra öğrendim çarşamba görücez kısmetse her halde sen kalp atışınıda duyucan allah ın izniyle....
kızlar bgn kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik beta hcg bakıldı 1648 çıktı 8 gün önce 114 tü yani 2 katına katlanmış bu arada başka bi doktora gittik doktor 1 saat muayene etti yok görmüyorum yarında kendi doktoruma gidicez beta bu kadar düzgün artarken sorun olabilir mi sizce dış gebelikte yok dedi tüplere baktı anlamadım kızlar yaaaa lütfen iyi kötü bişiiler söyleyin
Canim o halde icini ferah tut demekki tuplerin acik ee spermde iyi o zmn hemen ovulasyon testi alip oyle deniyorsun tmm mi
Endo odaklarini temizlemisler yeniden olusmaz umarim ya da olusana dek hamile kalirsin
Uyuz olmakta ne kelimee ben daha fena şeyler olurumm...
Ama evde kisme yok ya haniii şu anda sigara içmeyeyim diye kaptırdımmm ne kadar ses varsa çıkarır durumdayım şekerimm:2:
selam kızlar ben
hayla kaynanatördeyim..
evime geçemedim henüz..
zaten geçmişe de bakamadım..
artıkım evime geçince detaylı bi şekilde incelerim..
birisi bana özet geçebilr mi şimdilik
herkese iyi akşamlar....
egunalcim sözünü tutayım şu belirtiler topiğine ben de bişiler yazayım...katkımız olsun vatana millete
amin inşallah canım bende de pek belirti yok arada bir kasıklarım batıyo bide bugün adet sancısı gibi oldum ama geçti
ama belirti için erken değilmi
datlum görmedimmmsana yazdığım mesajı gördünmüüüüü
cok sagol ya simdi bende netten iyice arastirdim.bende kist saniyodum bunu aslinda kist ultrasonda görünrmüs bu acik ameliyatimda göründü.bizde deniyoruz zaten bir daha insaallah olmaz.olmamasi icin ne yapmaliyim onuda bilmiyorum.yine ameliyatmi olacagim
Canıımmm bak sana bi sürü hamiş var dedim değeri düşük başlayan seninki normal dedim..
erken gebelik belirtileri topiğine bak istersen adanalı ne yazmış senin mesajından sonra..
14.gün değeri 45 çıkıyor şimdi 10 haftalık hamile...
yani sen ona bakarsan ikizlere gebesin
tabii abarttım..
aradım buldum şimdi kuzum.
bakcam şimdi..
ama sevindim umut oldu yani.
sağol ilgin için şekercimm
aradım buldum şimdi kuzum.
bakcam şimdi..
ama sevindim umut oldu yani.
sağol ilgin için şekercimm
canım benimkiler yüksek onun değerlerinin yanında
onun 14.gün 45
benim 11.gün 51
ALLAHIMMMMMMM
İNŞALLAH SAĞLIKLI DEVAM EDERİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?