aaaaaaa cok cahilim o aklima hic gelmemisti:)))))))pozitif bir insan olmamdan kaynaklı nickmin yanında + var
sen benim arkadaş listemdesin de ondan yani proifilinde ekli olan arkadaşların nicklerinin yanında + yazar..
slm kızlar yarın transferim olacak 12 yumurtam toplandı 8 döllenmiş 6 olgunmuş iyimi sizce ne olur dua edin çok heyecanlıyım.dualarım sizinle
bütün ilginç olaylar bizim neslimizi bulmuş farkındamısınız kızlar...
eguuuuu ben ne yaptım biliyonmu...
Şeytan dürttü işte
Şimdi ben dicem sen anlıcan tabii...
hani bir zamanlar çok sevidğimiz ama güzel kazığını yediğimiz bir arkadaş vardıhani çoook düşük değerler ile gebeliği başlayann..Hanii o işte...
Merak ettim faceten bakıyim dedim hamiş fotolarına tabii kendiminkinden imkansız bileceğin gibi..Girdim eşiminkinden gördümm..
Maşallah çok tatlı olmuşş çok yakışmış hamişlik..İçim bir tuhaf olduu amaGüzel geçen günlerimiz geldi aklıma efkarlandım..Oysa ben onun bebişine ne cicili bicili şeyler alacaktımm hayallerim vardıı..Ne yapsam duygularımla oynadığı için manevi tazminat davasına mı götürsem bu işi..
Bak saçmalamaya başladım ben gene en iyisimi sizi seyretmeye devam edeyim dimi ben kismeye bulaşmadann
arkadaşlar selam bi kaç kere bazı arkadaşların morfoloji bozukluğunun tüp bebek tedavisini olumsuz etkilediğini embriyo oluşsada tutunma gerçekleşemeyebilir şeklinde yorumlarını okudum morelim iice bozuldu aslı var mıdır bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var!!! bizim sayı 65 milyon morfoloji %3 harekette %53- 57 civarı.temmuzda yaptığımız tüp bebek tutmadı ki pgt de yaptırmıştık her şey iiyiydi.ama transferden sonra yumurtalar büyüdü sanırım ohss denilen şey oldu.ondan mı tutmadı bilemicem.yani kafam karışıkkk( ne kadar hem eşimi hem kendimi telkin etsem de içim içimi yiyor.
slm kızlar yarın transferim olacak 12 yumurtam toplandı 8 döllenmiş 6 olgunmuş iyimi sizce ne olur dua edin çok heyecanlıyım.dualarım sizinle
aaaaaaa cok cahilim o aklima hic gelmemisti:)))))))
canım gayet güzel embriyo sayısı.
inşallah sana sımsıkı tutunurlar da göbüşün bebiş dolar
gülden
kız sen hayla burdamısın..
kocan almayacak valla seni yatağa..
hani ekşına gidiyodun sen
Canım ne yaşadınız bilmiyorum ama çok tatlısınSeni üzmüş ama sen hala bakıp çok tatlıydı diyorsun. Üzülme sen tamam mı
Millstone'un dediğine aynen katılıyorum canım. bizim de %3. Zaten en iyisini seçiyor doktorlar tüp bebek için. Kendine kendine hamile kalman çok güzel. Yumurtaların oluyor, spermle dölleniyor, embriyo tüplerden geçiyor, rahme tutunuyor. Buraya kadar her şey normal. Boş gebelik embriyolar genetik olarak normal olmadığında olur. Demek ki son yaşadığın farklı bir olaydı. PDG'de normal çıktıysa.
Egunal'ın dediği gibi OSS yüzünden de olmamış olabilir. yüksek E2 değerleri tutunmayı engelliyormuş. Donmuşun var mı canım?
Çok iyi canım. İnşallah hayırlı olur transferin
hakkaten tup bebegin doktorasini yapioz:)))bugun bana annem kan pihti ignesinden bahsedio biri vurunuyormus biliyorum anne ondan 15 tane vurdum kendine o ilacin kitabini yazdik diyemedim:))haberi yokcahillik böyle şeyden olsun şekerim + yı bilsek noluuurrr bilmesek tüp bebeğin doktorasını yapıyoz biz..Allah yardımcın olsunarkadaşım..
cnm bu morfoloji ne?bana anlatabilir misin?oof yaaa şu morfoloji konusunu açtınız yine benim canım sıkıld..
hani 1-2 filan olsaaa..
amaa bizde morfoloji 0 yaaaa
napim ben şimdi yaaaaa
cnm bu morfoloji ne?bana anlatabilir misin?
cnm bu morfoloji ne?bana anlatabilir misin?
iyi geceler cnm bizde seni seviyoruz hadi bas basCanlar ben kaçar sizleri çokkk seviyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?