Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım ne yaşadınız bilmiyorum ama çok tatlısın Seni üzmüş ama sen hala bakıp çok tatlıydı diyorsun. Üzülme sen tamam mı

Millstone'un dediğine aynen katılıyorum canım. bizim de %3. Zaten en iyisini seçiyor doktorlar tüp bebek için. Kendine kendine hamile kalman çok güzel. Yumurtaların oluyor, spermle dölleniyor, embriyo tüplerden geçiyor, rahme tutunuyor. Buraya kadar her şey normal. Boş gebelik embriyolar genetik olarak normal olmadığında olur. Demek ki son yaşadığın farklı bir olaydı. PDG'de normal çıktıysa.

Egunal'ın dediği gibi OSS yüzünden de olmamış olabilir. yüksek E2 değerleri tutunmayı engelliyormuş. Donmuşun var mı canım?

slm kızlar yarın transferim olacak 12 yumurtam toplandı 8 döllenmiş 6 olgunmuş iyimi sizce ne olur dua edin çok heyecanlıyım.dualarım sizinle

Çok iyi canım. İnşallah hayırlı olur transferin

aaaaaaa cok cahilim o aklima hic gelmemisti:)))))))

cahillik böyle şeyden olsun şekerim + yı bilsek noluuurrr bilmesek tüp bebeğin doktorasını yapıyoz biz..

slm kızlar yarın transferim olacak 12 yumurtam toplandı 8 döllenmiş 6 olgunmuş iyimi sizce ne olur dua edin çok heyecanlıyım.dualarım sizinle

Allah yardımcın olsunarkadaşım..

Susuknlar'da Bilal baba oluyorum diye bağıra bağıra geziyordu ya öküz sanki eşim o en biraz üzüldü gibi geldi bana İnşallah üzülmemiştir.

Acil çıkış kapısından çıkıyorum daha giyinip süslencem
hayden iyi geceler

yok canım donmuşumen iyi 2 taneyi koydu doktor ama olmadı fazla yumurta çıkması için uzun tedavi mi gerekiyor benim kısa protokoldü 10 gün içinde herşey oldu bitti

oof yaaa şu morfoloji konusunu açtınız yine benim canım sıkıld..
hani 1-2 filan olsaaa..
amaa bizde morfoloji 0 yaaaa
napim ben şimdi yaaaaa

cahillik böyle şeyden olsun şekerim + yı bilsek noluuurrr bilmesek tüp bebeğin doktorasını yapıyoz biz..Allah yardımcın olsunarkadaşım..
hakkaten tup bebegin doktorasini yapioz:)))bugun bana annem kan pihti ignesinden bahsedio biri vurunuyormus biliyorum anne ondan 15 tane vurdum kendine o ilacin kitabini yazdik diyemedim:))haberi yok

cnm slm diğer formda yazını okudum sende 2013 ü bekliyormuşsun bencede maddi manevi insan kendini hazır hissetmeli bende gün sayıyorum 17 sinde başlıyoruz kısmetse uzun protokol olacak zaman geçmiyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…