Eki Görüntüle 567154 Eki Görüntüle 567155 Eki Görüntüle 567156 Eki Görüntüle 567155 Eki Görüntüle 567154
Güünnaayyyddııınnnn
Güzel haberleri bol bir hafta bizimle olsun
Herşey gönlünüzce olsun
Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157
kızlar çooooooooooooookkkkkk şükür gördüm keseyi hatta 1 i netti 2.si tutunmaya çalışıyo dedi10 gün sonrada kalbini duyucaz inşallahhh rabbim hepinize nasip etsin inşallhhhhh tez zamanda.........
geçen ay 31.günde gelen kırmızılar bu ay 27.günde geldi...
yumurtlama gününü kaçırmadım vs..herşeyi yine yaptım bu ay yine olmadı arkadaş
neyse bi daha ki kırmızılarda daktır ve tedavi yolları görünüyoooo artık...
bu ay son bu ay da olmadı arkadaşınız 3.tüpe başlıyor
günaydıınnnnngünün ilk günaydını bende olsunnnnnn
gününüz güzel gecsinnnn
gnaydınn gargii sana özel mesajlar attım gördün müü milstone canısımın takip ettiği ve aynı dertten muzdarip arkadaşlarının bilgiler verdiği bir topiktenn okudun mu bacımm cevap yazamayacağını biliyorummm sadece oku ve linklere göz at taam mıgunaydınlaaarrrrr..: 42: : 42:
Günaydın güzel kadınlar.......
Günaydın sayın psikolog arkadaşımmm....ayy ben de heyecan yaptım şimdii güm güm atıyo ya kalbimm...bu gün 8. günümüz......... heyecan doruktaaaaaaaaaaa. :)))))))))))))
günaydınlaaaaaaaaaarrr..
kızlar çooooooooooooookkkkkk şükür gördüm keseyi hatta 1 i netti 2.si tutunmaya çalışıyo dedi10 gün sonrada kalbini duyucaz inşallahhh rabbim hepinize nasip etsin inşallhhhhh tez zamanda.........
canım doktorum dediği tüp bebekte transferden 13 gün çıkarıp öyle hesaplanıyomuş bizim gebelik haftamız sat a göre değil yani öyle olunca 4+5 te oluyo benim bebiş tam uyumlu yani inşallahhh cnm tüp e gerek kalmadan rabbim ol der olur.......canım benim çok mutlu oldum. bakalım biz de o günleri görebilcez mi. kaç haftalıkken belli oluyo kese.
şimdiii ben dünki daktıra ne desem bilemedim..
tamam biz tüpçüyüz pimpirikliyiz ama onalrın yaklaşımıda önemli yani...
biraz ılımlı konş dikkalti ol demiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............
neyse canımm çok sevindimmmm inşallah sağlıkal alacaksın bu kez kucağına bebiş yada bebişleri...
evet canım ya şunu anladım kendi doktorumuzdan başkasına gitmemek lazım onlar anlaya biliyolar bizi....sağol canım biliyorum ki biz bir birimize yürekten dua ediyoruz sevinçlerimiz ortak üzüntülerimiz ortak eminim rabbim bu kadar temiz yürekli insanları evlatsız bırakmaz inşallahh tez zamanda kendiliğinden gelir canım bebeğinn....
dedik ya dur bakalım bak şükür kese varmış bileeee
inşallahhhh canım darısı başına inşallah sen nasılsınnnçok şükür arkadaşım ya inşallah pıt pıtları da duyarsın........Çok sevindim senin adına....Allah sağlıklı evlat(lar) versin....
nerde kaldııın kıııızzzz gözümüz yollarda kaldııı
tatlı kuşlarrr hepinize güzel bi hafta diliorummm.
yeni hamişler var mı geriye bakamnadımmm.
ne güzel bir günaydınn buuu bayıldım gene farkını gösterdin ya kııızzz
şükür kararını verdin yani..
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında inşallaaah..
bu sene bu bikaç kere yaşadım yaa geciksin heyecan yaaplım derken bide erken gelmezmi yani hay aksii...
bende 34te bile olurdum bazen ama 28lere iniyodu olay...
canım benimmm keşke gerek kalmasaydı ama naaplım bizim nasibimizde tüpse tüp işte...
kıyamam sana buyüzdenmi geç geldin buralara heee arıycaktım içim sıkıldı benim demek içime doğdu ama
yine uyandırırım dedim hep öyle oluyro yaa aksi gibi...
ikramaya dünki msjımı görmedinmi tatlımm
selam şekerim ama bi ikramayaya yazıp gidiyosun hep kalsana bizimle
sağolllll canımmmmm yaaaa görsen dr hemencecik gördü dünkü nereye baktıysa
canım beniiimmm çok şükür çok sevindimmm...
maşallahhh hemde iki taneee
inşallah canı az kaldı ne zaman çağırdı seni doktorun tatlımmmmçok sevindim.kalp atışını da duymana aqz kalmış.inşallah bizlerde görürüz o0 günleri...
günaydın cnmmmm
Eki Görüntüle 567154 Eki Görüntüle 567155 Eki Görüntüle 567156 Eki Görüntüle 567155 Eki Görüntüle 567154
Güünnaayyyddııınnnn
Güzel haberleri bol bir hafta bizimle olsun
Herşey gönlünüzce olsun
Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157
gözünaydın cnm bak boşuna evham ettin.kızlar çooooooooooooookkkkkk şükür gördüm keseyi hatta 1 i netti 2.si tutunmaya çalışıyo dedi10 gün sonrada kalbini duyucaz inşallahhh rabbim hepinize nasip etsin inşallhhhhh tez zamanda.........
eee güldenim başla yani bir yerden tekrar..geçen ay 31.günde gelen kırmızılar bu ay 27.günde geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?