Tüp Bebek Günlüğümüz !

geçen ay 31.günde gelen kırmızılar bu ay 27.günde geldi...
yumurtlama gününü kaçırmadım vs..herşeyi yine yaptım bu ay yine olmadı arkadaş
neyse bi daha ki kırmızılarda daktır ve tedavi yolları görünüyoooo artık...
bu ay son bu ay da olmadı arkadaşınız 3.tüpe başlıyor

şükür kararını verdin yani..
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında inşallaaah..

bu sene bu bikaç kere yaşadım yaa geciksin heyecan yaaplım derken bide erken gelmezmi yani hay aksii...
bende 34te bile olurdum bazen ama 28lere iniyodu olay...
canım benimmm keşke gerek kalmasaydı ama naaplım bizim nasibimizde tüpse tüp işte...
kıyamam sana buyüzdenmi geç geldin buralara heee arıycaktım içim sıkıldı benim demek içime doğdu ama
yine uyandırırım dedim hep öyle oluyro yaa aksi gibi...

günün ilk günaydını bende olsunnnnnn
gününüz güzel gecsinnnn
günaydıınnnnn
gunaydınlaaarrrrr.. : 42: : 42:
gnaydınn gargii sana özel mesajlar attım gördün müü milstone canısımın takip ettiği ve aynı dertten muzdarip arkadaşlarının bilgiler verdiği bir topiktenn okudun mu bacımm cevap yazamayacağını biliyorummm sadece oku ve linklere göz at taam mı
Günaydın güzel kadınlar.......

bu gün 8. günümüz......... heyecan doruktaaaaaaaaaaa. :)))))))))))))
Günaydın sayın psikolog arkadaşımmm....ayy ben de heyecan yaptım şimdii güm güm atıyo ya kalbimm...
günaydınlaaaaaaaaaarrr..

Günaydıııınnn fenerlii kardeşş nasılsınız bugün bakeeemm:44::44:

bu sene bu bikaç kere yaşadım yaa geciksin heyecan yaaplım derken bide erken gelmezmi yani hay aksii...
bende 34te bile olurdum bazen ama 28lere iniyodu olay...
canım benimmm keşke gerek kalmasaydı ama naaplım bizim nasibimizde tüpse tüp işte...
kıyamam sana buyüzdenmi geç geldin buralara heee arıycaktım içim sıkıldı benim demek içime doğdu ama
yine uyandırırım dedim hep öyle oluyro yaa aksi gibi...

kızlar çooooooooooooookkkkkk şükür gördüm keseyi hatta 1 i netti 2.si tutunmaya çalışıyo dedi 10 gün sonrada kalbini duyucaz inşallahhh rabbim hepinize nasip etsin inşallhhhhh tez zamanda.........

canım beniiimmm çok şükür çok sevindimmm...
maşallahhh hemde iki taneee

canım benim çok mutlu oldum. bakalım biz de o günleri görebilcez mi. kaç haftalıkken belli oluyo kese.
canım doktorum dediği tüp bebekte transferden 13 gün çıkarıp öyle hesaplanıyomuş bizim gebelik haftamız sat a göre değil yani öyle olunca 4+5 te oluyo benim bebiş tam uyumlu yani inşallahhh cnm tüp e gerek kalmadan rabbim ol der olur.......

çok şükür arkadaşım ya inşallah pıt pıtları da duyarsın........Çok sevindim senin adına....Allah sağlıklı evlat(lar) versin....
inşallahhhh canım darısı başına inşallah sen nasılsınnn

Son düzenleme:
evet canım ya şunu anladım kendi doktorumuzdan başkasına gitmemek lazım onlar anlaya biliyolar bizi....sağol canım biliyorum ki biz bir birimize yürekten dua ediyoruz sevinçlerimiz ortak üzüntülerimiz ortak eminim rabbim bu kadar temiz yürekli insanları evlatsız bırakmaz inşallahh tez zamanda kendiliğinden gelir canım bebeğinn...

nerde kaldııın kıııızzzz gözümüz yollarda kaldııı

teldayım millstone ile görüşüyom bir saatir

tatlı kuşlarrr hepinize güzel bi hafta diliorummm.
yeni hamişler var mı geriye bakamnadımmm.

sen hala kan testi yaptırmadınmı halaaaa..

ne güzel bir günaydınn buuu bayıldım gene farkını gösterdin ya kııızzz

ne farkı ayol kırmızılar geldi ya kırmızılı bi mesaj yazayım dedim

şu an ki kararım bu evet

illa tüp htaktıracam yani hayret bişi napalım artık bu gerçeği kabullenip fazla düşünmeden başlamak lazım bi yerden..

canım beniiimmm çok şükür çok sevindimmm...
maşallahhh hemde iki taneee
sağolllll canımmmmm yaaaa görsen dr hemencecik gördü dünkü nereye baktıysa canım darısı başına inşallahhhhhhhhhhh tez vakitte çifter çifter inşallahhhhhhh biran önce başla tedavinede burda hep beraber çığlık atalım senin için

kızlar çooooooooooooookkkkkk şükür gördüm keseyi hatta 1 i netti 2.si tutunmaya çalışıyo dedi 10 gün sonrada kalbini duyucaz inşallahhh rabbim hepinize nasip etsin inşallhhhhh tez zamanda.........

çok sevindim.kalp atışını da duymana aqz kalmış.inşallah bizlerde görürüz o0 günleri...

günaydın cnmmmm
inşallah öyle olur inşallahhh
gözünaydın cnm bak boşuna evham ettin.
sağlıkla kucağına al inşallahh

eee güldenim başla yani bir yerden tekrar..
hayırlısı olsun tatlımmm gelsin bebiş inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…