hii peki cnm yani iyi bir sperm % kac cikmali?tatlııımm morfoloji demek spermlerin yapısı demek..
yani bizde de sağlam yapılı sperm yok..
kızım el kızıyız ya habire ezikliyolar bunlar biziii tızııımmm..ezdirmeyeleim kendimizi de ailemizi de kimseye kocalarımıza bileeeWalla konuya long diye daliyorum sicra uzerlerine kiseye cekilme bkayinwalide de bnm anami cekemiyor kocam azince agzindn kacirdi bugun eve annemleri kabul etmedi canimi sikti cok ayip oldu annem tlfnu kapatmis ulasamiyorum ne zamn annesiyle basbasa vakit gecirse esim degisiyor cok gicik olmus durumdayim kendileri e yil basi progrmi var otelde sagolsn kocam annemi bakici gordugu icin anneyi alalim ama otobusle gonderelim annem kiskanmasin dedi su kadini yolmak istiyorum bende birkere yuvasini yapmazsam gozlerim acik gidicem cok icime dokunuyor yaptiklari
düzeltmemi yaparım diyoosuunn..ne var işte bikaç gün tekrar baktırdığında kalp atışını da duyardı fenamı olurdu yaniiii..tam garantici yaklaşım benimkiisiisakızı usturuplu çiğnemeyen ses yapanlara uyuz olurum
öyle çiğnemiyon dimi sen..
inşallah canım bol bol yumoşun olsun çok çok versin Rabbim..
fibrokistlerden korkma canım bişey olmaz ayrıca ağrımasıda iyidir sessiz takılanlardan korkun der daktırlar zira bu konuda çok bilgiyimdir..
annemde bir kitle var yıllardır 6 ay da bir takip ettiriyoruz bi sürü daktır gezdik neler neler öğrendim..
evet canım kalp atışı için oooo...
ya da bebeğin görünmesi diyelim daha doğru olur..
keseyle ilgisi yok bebekim..
Eki Görüntüle 566972 :97::97::97::97::97:
pışıkk ben bile senin yazdığına nacak cevap verebiliyoom hangibirini takip edeyim bacıımmmm....listlere bak beebemmm asıl özetler orada valaaselam kızlar ben
hayla kaynanatördeyim..
evime geçemedim henüz..
zaten geçmişe de bakamadım..
artıkım evime geçince detaylı bi şekilde incelerim..
birisi bana özet geçebilr mi şimdilik
koparttın benii karasuuuuuuu....kardeşini dışarı tamış yapmıştır var ya oWalla bnm de kasiklarim batiyordu cimcikliyrdu bu cadi beni sanki iki tane trnsfer edilmisti bu azimli cadi diger kardesini sutladi kesincok kapistilar kesin way anam benim diger bebeme ne cekmistir bu kizdan iceride
Ayyyyy ne guzel yanlizsn takil yanina kahvede yaP yak bircigara
ayyy öpüyorum seni dieğr topiğe sordumm ne var ne yokkkk diyeee gelemdin ben de yeni döndümm gerçi tatildeydim ama aklımdaydın şekerimm nasılsın özlemişim ben yaaamerhaba kızlllaaaarrrr
uzun zamandır yoktum böyle bakıyorum neler var neler yok diye...
millstoneeee ikramayaaa
ben şimdi eski mesajlarınızdan güncelliyorum kendimi...
sevgiler hepinizeee...
Cnmmmdurma uleee tuhaftuhaf atla gel berabr icelim kahve bir de sigara bu kiz beni baslaticak sigaraya bahane ariyorum galiba ben icmek icin
he ben de afını ettim akşam bir hatuna fatoş da demişti durumundan az çok anlatmıştı özelden ama haberim yok sonuçtaaa...eguuuuu ben ne yaptım biliyonmu...
Şeytan dürttü işte
Şimdi ben dicem sen anlıcan tabii...
hani bir zamanlar çok sevidğimiz ama güzel kazığını yediğimiz bir arkadaş vardıhani çoook düşük değerler ile gebeliği başlayann..Hanii o işte...
Merak ettim faceten bakıyim dedim hamiş fotolarına tabii kendiminkinden imkansız bileceğin gibi..Girdim eşiminkinden gördümm..
Maşallah çok tatlı olmuşş çok yakışmış hamişlik..İçim bir tuhaf olduu amaGüzel geçen günlerimiz geldi aklıma efkarlandım..Oysa ben onun bebişine ne cicili bicili şeyler alacaktımm hayallerim vardıı..Ne yapsam duygularımla oynadığı için manevi tazminat davasına mı götürsem bu işi..
Bak saçmalamaya başladım ben gene en iyisimi sizi seyretmeye devam edeyim dimi ben kismeye bulaşmadann
ayy benimde favorimm beğenmeyen varsa köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın kıızzz..:))
zerrin gibi sevindim şu yazdıklarına...
kııııızzzzz çok memnun ettin beni biliyonmu?
popo kaldıran tayt gibisin hem güzel hem akıllı.
senle konuşunca bi rahatlama geliyo bacım
eguuuuu ben ne yaptım biliyonmu...
Şeytan dürttü işte
Şimdi ben dicem sen anlıcan tabii...
hani bir zamanlar çok sevidğimiz ama güzel kazığını yediğimiz bir arkadaş vardıhani çoook düşük değerler ile gebeliği başlayann..Hanii o işte...
Merak ettim faceten bakıyim dedim hamiş fotolarına tabii kendiminkinden imkansız bileceğin gibi..Girdim eşiminkinden gördümm..
Maşallah çok tatlı olmuşş çok yakışmış hamişlik..İçim bir tuhaf olduu amaGüzel geçen günlerimiz geldi aklıma efkarlandım..Oysa ben onun bebişine ne cicili bicili şeyler alacaktımm hayallerim vardıı..Ne yapsam duygularımla oynadığı için manevi tazminat davasına mı götürsem bu işi..
Bak saçmalamaya başladım ben gene en iyisimi sizi seyretmeye devam edeyim dimi ben kismeye bulaşmadann
kızım el kızıyız ya habire ezikliyolar bunlar biziii tızııımmm..ezdirmeyeleim kendimizi de ailemizi de kimseye kocalarımıza bileee
düzeltmemi yaparım diyoosuunn..ne var işte bikaç gün tekrar baktırdığında kalp atışını da duyardı fenamı olurdu yaniiii..tam garantici yaklaşım benimkiisii
pışıkk ben bile senin yazdığına nacak cevap verebiliyoom hangibirini takip edeyim bacıımmmm....listlere bak beebemmm asıl özetler orada valaa
koparttın benii karasuuuuuuu....kardeşini dışarı tamış yapmıştır var ya one cadııı o oo
ayyy öpüyorum seni dieğr topiğe sordumm ne var ne yokkkk diyeee gelemdin ben de yeni döndümm gerçi tatildeydim ama aklımdaydın şekerimm nasılsın özlemişim ben yaaa
bak kaçtır sölüyo çekecem kulaklarını yarama z seniii
he ben de afını ettim akşam bir hatuna fatoş da demişti durumundan az çok anlatmıştı özelden ama haberim yok sonuçtaaa...sağlıkla doğursunn Allah analı babalı büyütsünn
ayy benimde favorimm beğenmeyen varsa köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın kıızzz..
günün ilk günaydını bende olsunnnnnn
gününüz güzel gecsinnnn
günaydınnn canımm...
günaydın kızlar................
gunaydınlaaarrrrr..: 42: : 42:
Günaydın güzel kadınlar.......
günaydınlaaaaaaaaaarrr..
bu gün 8. günümüz......... heyecan doruktaaaaaaaaaaa. :)))))))))))))
tekrar günaydın kızcelerrrr...
ne yapiyorsunuz?ben temizlik bşr yandanda kendime kahvaltı hazırlıyorum..
oo maşallah cnm az kalmış..
inşallah güzel haberler verirsin bize..
Eki Görüntüle 567154 Eki Görüntüle 567155 Eki Görüntüle 567156 Eki Görüntüle 567155 Eki Görüntüle 567154
Güünnaayyyddııınnnn
Güzel haberleri bol bir hafta bizimle olsun
Herşey gönlünüzce olsun
Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157 Eki Görüntüle 567157
kızlar çooooooooooooookkkkkk şükür gördüm keseyi hatta 1 i netti 2.si tutunmaya çalışıyo dedi10 gün sonrada kalbini duyucaz inşallahhh rabbim hepinize nasip etsin inşallhhhhh tez zamanda.........
kızlar çooooooooooooookkkkkk şükür gördüm keseyi hatta 1 i netti 2.si tutunmaya çalışıyo dedi10 gün sonrada kalbini duyucaz inşallahhh rabbim hepinize nasip etsin inşallhhhhh tez zamanda.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?