Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızım el kızıyız ya habire ezikliyolar bunlar biziii tızııımmm..ezdirmeyeleim kendimizi de ailemizi de kimseye kocalarımıza bileee
düzeltmemi yaparım diyoosuunn..ne var işte bikaç gün tekrar baktırdığında kalp atışını da duyardı fenamı olurdu yaniiii..tam garantici yaklaşım benimkiisii

selam kızlar ben
hayla kaynanatördeyim..
evime geçemedim henüz..
zaten geçmişe de bakamadım..
artıkım evime geçince detaylı bi şekilde incelerim..
birisi bana özet geçebilr mi şimdilik
pışıkk ben bile senin yazdığına nacak cevap verebiliyoom hangibirini takip edeyim bacıımmmm....listlere bak beebemmm asıl özetler orada valaa
Walla bnm de kasiklarim batiyordu cimcikliyrdu bu cadi beni sanki iki tane trnsfer edilmisti bu azimli cadi diger kardesini sutladi kesin cok kapistilar kesin way anam benim diger bebeme ne cekmistir bu kizdan iceride
koparttın benii karasuuuuuuu....kardeşini dışarı tamış yapmıştır var ya o ne cadııı o oo
Ayyyyy ne guzel yanlizsn takil yanina kahvede yaP yak bircigara

merhaba kızlllaaaarrrr
uzun zamandır yoktum böyle bakıyorum neler var neler yok diye...
millstoneeee ikramayaaa
ben şimdi eski mesajlarınızdan güncelliyorum kendimi...
sevgiler hepinizeee...
ayyy öpüyorum seni dieğr topiğe sordumm ne var ne yokkkk diyeee gelemdin ben de yeni döndümm gerçi tatildeydim ama aklımdaydın şekerimm nasılsın özlemişim ben yaaa
Cnmmm durma uleee tuhaftuhaf atla gel berabr icelim kahve bir de sigara bu kiz beni baslaticak sigaraya bahane ariyorum galiba ben icmek icin
bak kaçtır sölüyo çekecem kulaklarını yarama z seniii
he ben de afını ettim akşam bir hatuna fatoş da demişti durumundan az çok anlatmıştı özelden ama haberim yok sonuçtaaa... sağlıkla doğursunn Allah analı babalı büyütsünn
:))
zerrin gibi sevindim şu yazdıklarına...
kııııızzzzz çok memnun ettin beni biliyonmu?
popo kaldıran tayt gibisin hem güzel hem akıllı.
senle konuşunca bi rahatlama geliyo bacım
ayy benimde favorimm beğenmeyen varsa köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın kıızzz..

Cok kiskandim simcik neden bnm kizima cicili bicili seyler almadin bakimmm hain teyzos seni sen git baskalarinin bebeleriyle ilgilen

Haklisn ezdirmemk lazimama ben yapamiyorum benim esim yapiyor allhtan kayimnvalide ayni sehrde degil tam bosanma sebebi esime bugece cok iclendim hicbirsey diyemedim simdi beni bu cadi delirtti hay senin anani dedim dur kiz anam benim hay senin ebeni dedim ayagimda saLliyorum hadi ben kactim optum seni

günaydınnn canımm...
günaydın kızlar................

gunaydınlaaarrrrr.. : 42: : 42:

Günaydın güzel kadınlar.......

günaydınlaaaaaaaaaarrr..

tekrar günaydın kızcelerrrr...
ne yapiyorsunuz?ben temizlik bşr yandanda kendime kahvaltı hazırlıyorum..

bu gün 8. günümüz......... heyecan doruktaaaaaaaaaaa. :)))))))))))))

oo maşallah cnm az kalmış..
inşallah güzel haberler verirsin bize..

tekrar günaydın kızcelerrrr...
ne yapiyorsunuz?ben temizlik bşr yandanda kendime kahvaltı hazırlıyorum..

oo maşallah cnm az kalmış..
inşallah güzel haberler verirsin bize..

bende artık baktım yapan yok el atıcam eve...
napıyım bekledimn gelrisniz diye ama tık yok yaniiiiiş başa düştü...
normalde stres atardım iş yapınca ama bukez farklı oldum elim kolum kalkmadı yani..
yaptığım bi yemek mutfak..bida gece 1erkek 1kadını izlerken 4 pantulun ütüledim..
gömlekelrid eyıkayınca çok olmasın diyee...
neysee sil baştan başlamak gerekk yaniiiii

nerdesinnnn hasta falan değilsin inşallah canım benimmmmmmmm
inş. keyiften girmemişindir...

kızlar çooooooooooooookkkkkk şükür gördüm keseyi hatta 1 i netti 2.si tutunmaya çalışıyo dedi 10 gün sonrada kalbini duyucaz inşallahhh rabbim hepinize nasip etsin inşallhhhhh tez zamanda.........

kızlar çooooooooooooookkkkkk şükür gördüm keseyi hatta 1 i netti 2.si tutunmaya çalışıyo dedi 10 gün sonrada kalbini duyucaz inşallahhh rabbim hepinize nasip etsin inşallhhhhh tez zamanda.........

canım benim çok mutlu oldum. bakalım biz de o günleri görebilcez mi. kaç haftalıkken belli oluyo kese.

şimdiii ben dünki daktıra ne desem bilemedim..
tamam biz tüpçüyüz pimpirikliyiz ama onalrın yaklaşımıda önemli yani...
biraz ılımlı konş dikkalti ol demiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............
neyse canımm çok sevindimmmm inşallah sağlıkal alacaksın bu kez kucağına bebiş yada bebişleri...
dedik ya dur bakalım bak şükür kese varmış bileeee

çok şükür arkadaşım ya inşallah pıt pıtları da duyarsın........Çok sevindim senin adına....Allah sağlıklı evlat(lar) versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…