kalayım tatlım :)))) hepinizi takip ediyorum aslında
sizde sohbet koyu dalamıyorum araya :)))
sağolllll canımmmmm yaaaa görsen dr hemencecik gördü dünkü nereye baktıysacanım darısı başına inşallahhhhhhhhhhh tez vakitte çifter çifter inşallahhhhhhh biran önce başla tedavinede burda hep beraber çığlık atalım senin için
inşallah canı az kaldı ne zaman çağırdı seni doktorun tatlımmmm
günaydın cnmmmm
inşallah öyle olur inşallahhh
gözünaydın cnm bak boşuna evham ettin.
sağlıkla kucağına al inşallahh
eee güldenim başla yani bir yerden tekrar..
hayırlısı olsun tatlımmm gelsin bebiş inşallahhhh
canım doktorum dediği tüp bebekte transferden 13 gün çıkarıp öyle hesaplanıyomuş bizim gebelik haftamız sat a göre değil yani öyle olunca 4+5 te oluyo benim bebiş tam uyumlu yani inşallahhh cnm tüp e gerek kalmadan rabbim ol der olur.......
inşallahhhh canım darısı başına inşallah sen nasılsınnn
daldın ya işteee
hiç bi yere bırakmam gidemezsin artık..
inşallah canım...
benim için burda iki kez ne kutlamalar yapıldı biliyomusun kaç sayfa gözlerine inanamazsın
o günleri asla unutmuyorum hepsinde sonuç hüsranla bitti ama saolsun kızlar ayağa kaldırdı kk yı...
bizimle takılmayan ama test günüm olduğunu takip etmiş tanımadığım bir sürü insan topiğe geldi kutlamaya...
kullanıcı sayısında rekorlar kırıldı resmen ahhhh hey gidi günler
ya egunal kafayı yicem bulunduğum yerde 1 tane hastane var , kadın doğuma randevu almaya çalıştım sabah saatinde kan alınıyo die o saatlerde hiç boşluk yok.neyse acile gittim dün gece durumu anlattım hocam randevu bulamadım. dersim de öğleden sonra bitiyo dedim adam ben yazamam kadın doğuma gitmelisin dedi. artık yarın için aldım randevuyu , saat 10.30 da.
ööle işte tatlım. üç tane farklı idrar testi yaptım çizgiler çıkıo ama kanı görmeden tam da emin olunmuyo işte..öperim halde hatırda arkadaşım
cnm listeye benide ekle öyleyse 17 aralıkta uzun protokolle başlıyorum inş
eğer sende başlıycaksan bu ay hemen hemen aynı dönemde olacağız
herkese yaşatsın o mutluluğu ALLAH ım
hiii kız sen kan testi yaptırana kadar doğuma gidecen iyimi
farklı idrar testlerinde çıkıyosa şüphe edilecek bişey yok Allahın izniyle herşey yolunda canımcım...
tamam canım eklerim..
liste topiğine bilgilerini yazmadıysan buraya yaz..
yaş, deneme sayısı,merkez,sebep...
aralık adetiyle başlayım diyorum bakalım bi aksilik çıkmazsa aynı dönemlere dek gelecez...
bende de uzun protokol olur kesin ilk 2 tedavimde de öyle oldu çünkü..
ya egunal kafayı yicem bulunduğum yerde 1 tane hastane var , kadın doğuma randevu almaya çalıştım sabah saatinde kan alınıyo die o saatlerde hiç boşluk yok.neyse acile gittim dün gece durumu anlattım hocam randevu bulamadım. dersim de öğleden sonra bitiyo dedim adam ben yazamam kadın doğuma gitmelisin dedi. artık yarın için aldım randevuyu , saat 10.30 da.
ööle işte tatlım. üç tane farklı idrar testi yaptım çizgiler çıkıo ama kanı görmeden tam da emin olunmuyo işte..öperim halde hatırda arkadaşım
günaydın bebekim..
bi yerden ama nerden başlayım deseneeee
selam kızlar size bişey sormam lazım benim transfer ertelenmişti bu çarşamba transferimim var tabi RABBİM izin verirse
bu gün beni merkezden aradılar embryoları bu gün çözdürüyoruz bi sorun olmassa çarşamba transfer dedi bu nedemek yani daha ne sorun olabilirki
offfff iyice bunaldım ne zormuşş yaaaa bu ne demek yani kızlar bana bi akıl veriin hiç bişey anlamadım
sabahtan yemeklerimi koydum evi toparladım birazdan da ütüye başlayacam
selam kızlar size bişey sormam lazım benim transfer ertelenmişti bu çarşamba transferimim var tabi RABBİM izin verirse
bu gün beni merkezden aradılar embryoları bu gün çözdürüyoruz bi sorun olmassa çarşamba transfer dedi bu nedemek yani daha ne sorun olabilirki
offfff iyice bunaldım ne zormuşş yaaaa bu ne demek yani kızlar bana bi akıl veriin hiç bişey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?