Tüp Bebek Günlüğümüz !

kalayım tatlım :)))) hepinizi takip ediyorum aslında
sizde sohbet koyu dalamıyorum araya :)))

daldın ya işteee
hiç bi yere bırakmam gidemezsin artık..

inşallah canım...
benim için burda iki kez ne kutlamalar yapıldı biliyomusun kaç sayfa gözlerine inanamazsın
o günleri asla unutmuyorum hepsinde sonuç hüsranla bitti ama saolsun kızlar ayağa kaldırdı kk yı...
bizimle takılmayan ama test günüm olduğunu takip etmiş tanımadığım bir sürü insan topiğe geldi kutlamaya...
kullanıcı sayısında rekorlar kırıldı resmen ahhhh hey gidi günler

inşallah canı az kaldı ne zaman çağırdı seni doktorun tatlımmmm

canımcım biliyosun ben ctesi kan ve idrar testi yaptım çıkmıştı.bugün 10da tekrar kan verdim.okul çıkışı3 gibi sonucumu alıcam.
inşallah değerim artar da bi nebze yüreğime su serpilir...dua et cnm benim için..
doktor salı çağırdı ama test için salı demişti.ben testi tekrarladım da,arayıp sorcam 2 saat yol.gitmeme gerek yoksa gitmem.
seni transferin kaçıncı günü kese görmek için çağırdı?

günaydın bebekim..
bi yerden ama nerden başlayım deseneeee

ya egunal kafayı yicem bulunduğum yerde 1 tane hastane var , kadın doğuma randevu almaya çalıştım sabah saatinde kan alınıyo die o saatlerde hiç boşluk yok.neyse acile gittim dün gece durumu anlattım hocam randevu bulamadım. dersim de öğleden sonra bitiyo dedim adam ben yazamam kadın doğuma gitmelisin dedi. artık yarın için aldım randevuyu , saat 10.30 da.
ööle işte tatlım. üç tane farklı idrar testi yaptım çizgiler çıkıo ama kanı görmeden tam da emin olunmuyo işte..öperim halde hatırda arkadaşım

Hamdolsun.İyiyim ...Sabırsızlıkla bekliyorum..Rabbim inşallah bana da nasip eder...Aramız çok olmadığı için senden olumlu haberler aldıkça ben de umutlanıyorum...Ben gittiğimde hepsini bir görürüm inşallah...Bu kadar beklettiklerine göre...

cnm listeye benide ekle öyleyse 17 aralıkta uzun protokolle başlıyorum inş
eğer sende başlıycaksan bu ay hemen hemen aynı dönemde olacağız
herkese yaşatsın o mutluluğu ALLAH ım

hiii kız sen kan testi yaptırana kadar doğuma gidecen iyimi
farklı idrar testlerinde çıkıyosa şüphe edilecek bişey yok Allahın izniyle herşey yolunda canımcım...

cnm listeye benide ekle öyleyse 17 aralıkta uzun protokolle başlıyorum inş
eğer sende başlıycaksan bu ay hemen hemen aynı dönemde olacağız
herkese yaşatsın o mutluluğu ALLAH ım

tamam canım eklerim..
liste topiğine bilgilerini yazmadıysan buraya yaz..
yaş, deneme sayısı,merkez,sebep...
aralık adetiyle başlayım diyorum bakalım bi aksilik çıkmazsa aynı dönemlere dek gelecez...
bende de uzun protokol olur kesin ilk 2 tedavimde de öyle oldu çünkü..

hiii kız sen kan testi yaptırana kadar doğuma gidecen iyimi
farklı idrar testlerinde çıkıyosa şüphe edilecek bişey yok Allahın izniyle herşey yolunda canımcım...

sorma ya hakikatennnn dün biz de onun geyiğini yaptık eşimle..
dua et de kesesini , pıtpıtlarını ve kucağımızda kendiisini görelşim nasip etsin Rabbim.
sana da nasip etsin hepiciğimize etsin. çünkü Onun yapamayacağı bitek şey yok

benim önceki tedavim kısa protokoldü ankarada yaptırdığım için öle yaptı galiba
yaş 28, 2. denemem olacak
selçuklu tüp
asherman sendromu yani rahim yapışması sebep

selam kızlar size bişey sormam lazım benim transfer ertelenmişti bu çarşamba transferimim var tabi RABBİM izin verirse
bu gün beni merkezden aradılar embryoları bu gün çözdürüyoruz bi sorun olmassa çarşamba transfer dedi bu nedemek yani daha ne sorun olabilirki
offfff iyice bunaldım ne zormuşş yaaaa bu ne demek yani kızlar bana bi akıl veriin hiç bişey anlamadım

cnm öncelikle merhaba..
ben bugün kan testi için sağlık ocağına gittim,orda da yapılıyor haberin olsun.
hatta ben 20 dakikalık tenefüste gittim,durumumu anlattım,hemen kanı aldılar.3 gibi çıkar dediler.
sağlık ocaklarına da bi sor derim,aile hekimliği oldukları için gebe kaydı ve takibi ile yükümlü olduklarından çoğunda beta hcg testi yapılıyor

hoşgeldin tatlım..

dondurulmuş embriyolar bazen çözünme esnasında bozulabiliyor onu kasetmişlerdir cnm..
ama bu bir ihtimal..yani canını sıkma birşey olmaz Allahın iznyle
şansın bol olsun cnm

cnm bazen çözülürken embriyoda bozulma olabiliyor bildiğim kadarıyla herhalde ondan bahsetmişlerdir
umarım böyle birşey yaşanmaz bebeğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…