mahidevran yarım akıllısı ibraama mektup yazıyor işte hürrem için tedbir almalıyız falan filan..
ibraamda buna cevap yazıp gizliden yollayıveriyor bir ulakla..
ama ulak rüstem ağa engeline takılıyor ve rüstem ağa tarafında boynu itina ile kırılıyor..
o mektupta önce hürreme sonrada kanuniye veriliyor efenim..
ayy yerinde olsan gitmezdim vallahi hemde carsamba akşamıı
Kızlar yine soğan kürüne başladım. Tadının ne kadar güzel (!!!) olduğunu unutmuşum...
Ama ben bunun polipin kaybolmasında faydalı olacağını umuyorum. Şekli de rahme benziyor. Böyle kat kat :)
kizlar bu ohss neydi hangi durumlarda oluyordu?
sormaa kocişimm bu akşam benle oturmak için bi işi vardı gitmedi ..
bu kez adam daha bi düşkün oldu halimden korktu galiba yada durumum vahimmm
ama ben naptım yemek yedik neysee otuyoduk trt belgeselde otistik çocukları açmış..
onları hayatlaırnı izledik ağladım yaa...eşiminde gözleri doldu..
ne kadar zor hayallerle dünayaya gelsinn
kaıdnın biri diyoki" 7yaşında anne dediğinde çocuğum şükür namazı kıldım".
adamın biride"çocuğunuz oluyor erkek diysonuz aslker olcak okuycak ama karşınıza biri çıkyo bunları yapamayacağını söylüyor"..
yani rabbim yardım etsin eğitimlerini gösterdi aile ilgisi ne kadar önemlii..
neyse proğram bitti sızmışım kanapede..1sat uymuşum eşimde çay yapmış uyandım sağolsun..
yani adam gitmedi benle oturcak diye ama ben uyudmmmoslun gece uzun karadayı izliyosss...
hamsi yeduk daaaaa
afilli bir kutlama mesajı yapacaktım
neyse 10.000e hayallerim artık..belkide tek kişi kutlamam yaa
ayy ne güzel topik maşallah çok hoşssunuz kızlar yaa
öyle bi girmişken söylym dedim
ayy ne olur dua edinde benim transefer hayırlı bi şekilde çarşamba olsun valla streslendim yaaa
inş sonuda güzel olur tabi tüm isteyenlerlerle birlikte RABBİM bizede nasip eder inş:26:
süppersin şekerim ne güzel cümleler bunlar pozitif enerjimde sayende level atladım
inşallah canım dediğin gibidir yalnız bu ay gelsin artık nazlı sıpa olmadı aralık adetiylen ben yine tedavi yollarına düşcem
mahidevran yarım akıllısı ibraama mektup yazıyor işte hürrem için tedbir almalıyız falan filan..
ibraamda buna cevap yazıp gizliden yollayıveriyor bir ulakla..
ama ulak rüstem ağa engeline takılıyor ve rüstem ağa tarafında boynu itina ile kırılıyor..
o mektupta önce hürreme sonrada kanuniye veriliyor efenim..
ayy yerinde olsan gitmezdim vallahi hemde carsamba akşamıı
İnşallah alırsın canım yıl başı hediyeni! Genelde bu son diyince gelir bebiş. Tedaviye gerek kalmasan gelsin artık çok bekletmesin annesini!
Yaaaa inanmıyorummm. Kaçmaz bu bölüm. Sonunda yüzümüz gülecek yani! Hürrem devri başlıyor
Spinning dersi var. Olmasa gitmezdim. Dersi de gelip çarşambaya koydular!
senin tamda tedavinde vermişsin testlerini..kızlar bugün stres için kan vermiştim ya sonuçları çıkmış, kortizol 7,6 çıkmış (normal değer 3,7-19,4) iyi yani..ama başka testlerde var baktıkları sonuçlarımı yazayım hiç bu dönemde baktırmamıştık tabii bunlara
prolaktin 63,87 (normal değer 1,9-25)
fsh 0,62
e2 1178
progesteron 40 tan büyük yazıyoo. fikri olan var mı??
projeye kesinlikle katıl derim ben. bu hafta yeni grup başlıyo 1 ay sürecek, bir sonraki gruba başlayabilirsin tam de tedaviye başlayacağın zamana denk gelir. bikere çok güzel vekit geçiriyoruz, her seansta meditasyon da yapıyoruz ve hayatımız boyunca uygulamamız gereken faydalı bilgiler öğreniyoruz.
stresle ilgili en basiti şunu söyleyeyim, en ufak bir stres yaşadığımızda bile beynimiz kortizol denen bir hormon salgılıyor ve bu hormon kana karışıyo, atılması da yaklaşık 1,5 ay sürüyor. düşünün şimdi her olayda yaşadığımız stresleri kanımızda aşırı birikiyo ve bağışıklık sistemimizi zayıflatıyo. birçok hastalığa sebep oluyo. bunları bize bilimsel olarak öğretiyolar ve başa çıkma yollarını.
ne güzel olur valla yılbaşına bebeğimin haberiyle girsemmm...
valla güzel bölüm kaçırmamanı isterdim burda da değerlendirirdik canlı canlı kötü olmuş aynı akşama dek gelmesi..
kuzum yılbaşına var 28 gün ama...
he 1ocakta değilde yeni yılın ilk aylarında inşallah diyorummmm...
benim kuzenimin kizi oyle cnm nasil tatli bi bebekti kim bilirdi boyle olucagini .okula gidiyor okulda sarki ogrenmisti cisini kakasini soyluyordu geleni taniyor adini soyluyordu sonra kizin ustunde denemedik sey koymadilar simdi alti bezleniyor kimseyle konusmuyor buyumus kocaman olmus gogusleri cikmaya baslamis ayy Allahim nasil uzuldum dun gordum sarildim birsuru oynadim onunla eskiden beni bilirdi beraber ali babanin ciftligini soylerdik simdi hic bise algilayamiyor yavrum annesi hep bi uzgun.Ama Allah ya kac yasindan sonra kuzenim hamile kaldi dis gebelik oldu sonra kendiliginden bi oglu oldu:))hediye gibi...sormaa kocişimm bu akşam benle oturmak için bi işi vardı gitmedi ..
bu kez adam daha bi düşkün oldu halimden korktu galiba yada durumum vahimmm
ama ben naptım yemek yedik neysee otuyoduk trt belgeselde otistik çocukları açmış..
onları hayatlaırnı izledik ağladım yaa...eşiminde gözleri doldu..
ne kadar zor hayallerle dünayaya gelsinn
kaıdnın biri diyoki" 7yaşında anne dediğinde çocuğum şükür namazı kıldım".
adamın biride"çocuğunuz oluyor erkek diysonuz aslker olcak okuycak ama karşınıza biri çıkyo bunları yapamayacağını söylüyor"..
yani rabbim yardım etsin eğitimlerini gösterdi aile ilgisi ne kadar önemlii..
neyse proğram bitti sızmışım kanapede..1sat uymuşum eşimde çay yapmış uyandım sağolsun..
yani adam gitmedi benle oturcak diye ama ben uyudmmmoslun gece uzun karadayı izliyosss...
ne sor ne ben söyleyim cinsten bişey...
yumurtalıkların aşırı uyarılmasıyla e2 hormonunun 5000 nin üzerine çıkması ve çatlatma iğnesinin vurduktan sonraki dönemde ortaya çıkan bir durum...
genelde yumurta sayısı fazla olanlarda görülür...
tetikleyen durum bhcg içeren çatlatma iğnesidir yani bhcg hormonudur bi de transfer olup gebe kalırsa kişi bhcg artışa geçeceğinden
ohss yaşama riski artar ya da ohss transferden önce başlamışsa şiddetli olarak artış gösterir...
hii cnm anladim da bi arkadasla konustum 20 yumurtasi toplanmis doktor da transferi yapmayalim 1 ya da 2 ay bekleyelim sonra transfer yapalim,yumurtasi cok toplaban kisilerin yumurtaliklari su topluyo demis ben de dedim benden 30 tane toplandi hic bise demediler o da dediki ohss olusabilir.acaba bende oyle bise mi oldu
ondan mi tutmadi acaba
Benden bu kadar kızlar iyi geceler hepimize
hayırdır güldencim halvet mi var yoksa..
Guzel bi bolumdu ama sonunu merak ettim kapda kim vardi acep :-Dvay selocan sende bendensin kuzum beraberce izleyek miiiiiii??
Karadayidan sonra izledim o ses turkiyeyibende izliyom ama burdayım yanii gerçi beyim zorla izletiyooo ben o ses Türkiye ye bakcaktımm..
yalaannnnnnn 2.fragman mı var hemen bakıyorum çok heycanlandım
bende okudum bebekim
Hosgeldjn guzel annemiz nasil oldun kuzum ben bugun daha iyiyim damla verdi doktor haplar kesmeyince agriyi daha knce vere olmazmiymisakşamınız güzel olsun anne olasıca güzel kadınlar......
madem ağrını kesebiliyomuş niye daha önce vermemiş gıcık doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?