Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok canım donmuşumen iyi 2 taneyi koydu doktor ama olmadı fazla yumurta çıkması için uzun tedavi mi gerekiyor benim kısa protokoldü 10 gün içinde herşey oldu bitti

Canım uzun yada kısa protokole neye göre karar veriyorlar bilmiyorum ki canım. Benim uzundu ama çok olmadı yinede. Sanırım yumurta rezervlerine göre değişiyor yumurta sayısı.

kızlar çooooooooooooookkkkkk şükür gördüm keseyi hatta 1 i netti 2.si tutunmaya çalışıyo dedi 10 gün sonrada kalbini duyucaz inşallahhh rabbim hepinize nasip etsin inşallhhhhh tez zamanda.........

canım gözün aydın!

Canım sen yumurtlama kiti falan kullanıyor musun?

Canım inşallah çok yakında o kutlamayı bir kez daha yapacağız ve sonu bebişle bitecek. Sen gönlünü ferah tut. Bir şekilde olacak, öyle yada böyle.

en önemlisi zamanın nası geçtiğini anlamamak..bu ne gibi durumlarda olur önce onu bi bulmalısın canım..

İş yerinde

Canım bir şey sorucam. Benim de donmuşlarımı çözer çözmez transfer edecekler ama nerden biliyorlar onların bölünmeye devam edeceğini. Bazen hücreler olduğu yerde kalır. Çözülünce yaşar ama bölünmez. Neden onu takip etmeden transfer ediyorlar anlamıyorum. Beklesek olmaz mı dedim doktora hayır önermem onu böylesi daha iyi dedi.

Ercelf aber canım? TSH aşırı da yükske değilmiş alında. 5.5'a kadar normal sayılmıyor mu?

6. gün embriyosu ve 11. gün ya,değer bu bilgilere göre nasıl yani,kızlar 5iz mi diyolarda tırstım azcık :))) ikizdir mi?2 embriyo ya

Canım tebrik ederiiim. Çok güzel değerin. Bebişler geliyor inşallah!

Ben karadayi izliyorum askitom

ama dizi bakıyoz haayatım napalım yani

vay selocan sende bendensin kuzum beraberce izleyek miiiiiii??

bende izliyom ama burdayım yanii gerçi beyim zorla izletiyooo ben o ses Türkiye ye bakcaktımm..

2.fragmanı izledinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yalaannnnnnn 2.fragman mı var hemen bakıyorum çok heycanlandım

sana yazdımmmmmmmmmm bebikimmmmm

bende okudum bebekim

Kızlar yine soğan kürüne başladım. Tadının ne kadar güzel (!!!) olduğunu unutmuşum...

Ama ben bunun polipin kaybolmasında faydalı olacağını umuyorum. Şekli de rahme benziyor. Böyle kat kat :)

Hürremin dönemi fena halde başlıyooooo süpperr bi fragman harika..kuruya seninle birlikte bütün düşmanlarımın kaderi değişti diyooo bi de rüstemi takdirle karşılıyorum mektubu ele geçirmişşşşşş bittin ibrammm

Kızlar yine soğan kürüne başladım. Tadının ne kadar güzel (!!!) olduğunu unutmuşum...

Ama ben bunun polipin kaybolmasında faydalı olacağını umuyorum. Şekli de rahme benziyor. Böyle kat kat :)

şifa olsun inşallah canımcım...
bende hayatımda tek bir kez yaptım o ay kendiliğinden hamile kaldım yine ilk kez
sanırım yanlış tür soğan kullanımışım dış gebelik olduu

ipraamınn ippini cekiyor güzeller güzeli sultanımızzzzz

rüstemde fena heeeee...

aynen öyle ibramm, hatce hepsinin kaderi değişecek kuru firuze sayesindeee..

bu hafta süpper bir bölüm izleyecezz cnmmm

8000.syfaya da yetişemedim yaaaa...
kuaförden sonra k.pederim balık yemeye cagırdı oraya gittik..
halbuki ne hayaller kurdumduuuu

Canım sen yumurtlama kiti falan kullanıyor musun?
Canım inşallah çok yakında o kutlamayı bir kez daha yapacağız ve sonu bebişle bitecek. Sen gönlünü ferah tut. Bir şekilde olacak, öyle yada böyle.

inşallah kuzum hepimizin o güzel günleri gelsin bayram yerine dönsün topikimiz..
ben sadece iki ay ovulasyon testi kullandım soğan kürü ve ovulasyon testini kullandığım ilk ayda gebe kaldım...
yumurtlama günlerimden emin oluyorum hep tam 14 gün sonrasında da regl oluyorum zaten...

rüstemde fena heeeee...

valla bu bölümü hepimiz kakettik çok çektik yani hürremle beraber içimiz bayıldı artık azcık yüzümüz gülsün dimi ama

şifa olsun inşallah canımcım...
bende hayatımda tek bir kez yaptım o ay kendiliğinden hamile kaldım yine ilk kez
sanırım yanlış tür soğan kullanımışım dış gebelik olduu

Amin inşallah. Bir op daha istemiyorum.

Kih kih Hedefi şaşırmış soğan. Canım bence sen kalacaksın hamile. Çok az kalmış. Dış gebelik hakkını kullandın, kimyasal da oldu. Çok yaklaştın sen olacak bu defa!

8000.syfaya da yetişemedim yaaaa...
kuaförden sonra k.pederim balık yemeye cagırdı oraya gittik..
halbuki ne hayaller kurdumduuuu

afiyet olsun canım..hangi balıktan yediniz benim her daim favorim palamuttur zaten balığı zor yerim bi de hamsi işte..
ne hayaller kurdun ki merak ettim bak şimdii

rüstemde fena heeeee...

Amaan ben kaçırdım ne mektubu. Ya biz çarşamba spora gidecektik. Şimdi aklım hürremde kalacak.

süppersin şekerim ne güzel cümleler bunlar pozitif enerjimde sayende level atladım
inşallah canım dediğin gibidir yalnız bu ay gelsin artık nazlı sıpa olmadı aralık adetiylen ben yine tedavi yollarına düşcem

aynen bacımmm hepimiz hürremizzzzzzz

Amaan ben kaçırdım ne mektubu. Ya biz çarşamba spora gidecektik. Şimdi aklım hürremde kalacak.

mahidevran yarım akıllısı ibraama mektup yazıyor işte hürrem için tedbir almalıyız falan filan..

ibraamda buna cevap yazıp gizliden yollayıveriyor bir ulakla..

ama ulak rüstem ağa engeline takılıyor ve rüstem ağa tarafında boynu itina ile kırılıyor..

o mektupta önce hürreme sonrada kanuniye veriliyor efenim..

ayy yerinde olsan gitmezdim vallahi hemde carsamba akşamıı

kızlaaarrr niye sesiniz çıkmıyooooo

sormaa kocişimm bu akşam benle oturmak için bi işi vardı gitmedi ..
bu kez adam daha bi düşkün oldu halimden korktu galiba yada durumum vahimmm
ama ben naptım yemek yedik neysee otuyoduk trt belgeselde otistik çocukları açmış..
onları hayatlaırnı izledik ağladım yaa...eşiminde gözleri doldu..
ne kadar zor hayallerle dünayaya gelsinn
kaıdnın biri diyoki" 7yaşında anne dediğinde çocuğum şükür namazı kıldım".
adamın biride"çocuğunuz oluyor erkek diysonuz aslker olcak okuycak ama karşınıza biri çıkyo bunları yapamayacağını söylüyor"..
yani rabbim yardım etsin eğitimlerini gösterdi aile ilgisi ne kadar önemlii..
neyse proğram bitti sızmışım kanapede..1sat uymuşum eşimde çay yapmış uyandım sağolsun..
yani adam gitmedi benle oturcak diye ama ben uyudmmmoslun gece uzun karadayı izliyosss...

afiyet olsun canım..hangi balıktan yediniz benim her daim favorim palamuttur zaten balığı zor yerim bi de hamsi işte..
ne hayaller kurdun ki merak ettim bak şimdii

hamsi yeduk daaaaa

afilli bir kutlama mesajı yapacaktım

neyse 10.000e hayallerim artık..belkide tek kişi kutlamam yaa

aynı şeyii ben bugün düşün,yodummm bukez tam olucak inşallah arkdaşım gebe kalıcaakkkkk

ayy ne güzel topik maşallah çok hoşssunuz kızlar yaa
öyle bi girmişken söylym dedim
ayy ne olur dua edinde benim transefer hayırlı bi şekilde çarşamba olsun valla streslendim yaaa
inş sonuda güzel olur tabi tüm isteyenlerlerle birlikte RABBİM bizede nasip eder inş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…