- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
yok canım donmuşumen iyi 2 taneyi koydu doktor ama olmadıfazla yumurta çıkması için uzun tedavi mi gerekiyor benim kısa protokoldü 10 gün içinde herşey oldu bitti
Canım uzun yada kısa protokole neye göre karar veriyorlar bilmiyorum ki canım. Benim uzundu ama çok olmadı yinede. Sanırım yumurta rezervlerine göre değişiyor yumurta sayısı.
kızlar çooooooooooooookkkkkk şükür gördüm keseyi hatta 1 i netti 2.si tutunmaya çalışıyo dedi10 gün sonrada kalbini duyucaz inşallahhh rabbim hepinize nasip etsin inşallhhhhh tez zamanda.........
geçen ay 31.günde gelen kırmızılar bu ay 27.günde geldi...
yumurtlama gününü kaçırmadım vs..herşeyi yine yaptım bu ay yine olmadı arkadaş
neyse bi daha ki kırmızılarda daktır ve tedavi yolları görünüyoooo artık...
bu ay son bu ay da olmadı arkadaşınız 3.tüpe başlıyor
Canım sen yumurtlama kiti falan kullanıyor musun?
daldın ya işteee
hiç bi yere bırakmam gidemezsin artık..
inşallah canım...
benim için burda iki kez ne kutlamalar yapıldı biliyomusun kaç sayfa gözlerine inanamazsın
o günleri asla unutmuyorum hepsinde sonuç hüsranla bitti ama saolsun kızlar ayağa kaldırdı kk yı...
bizimle takılmayan ama test günüm olduğunu takip etmiş tanımadığım bir sürü insan topiğe geldi kutlamaya...
kullanıcı sayısında rekorlar kırıldı resmen ahhhh hey gidi günler
Canım inşallah çok yakında o kutlamayı bir kez daha yapacağız ve sonu bebişle bitecek. Sen gönlünü ferah tut. Bir şekilde olacak, öyle yada böyle.
en önemlisi zamanın nası geçtiğini anlamamak..bu ne gibi durumlarda olur önce onu bi bulmalısın canım..
İş yerinde
Canım bir şey sorucam. Benim de donmuşlarımı çözer çözmez transfer edecekler ama nerden biliyorlar onların bölünmeye devam edeceğini. Bazen hücreler olduğu yerde kalır. Çözülünce yaşar ama bölünmez. Neden onu takip etmeden transfer ediyorlar anlamıyorum. Beklesek olmaz mı dedim doktora hayır önermem onu böylesi daha iyi dedi.
selam kızlar nasılsınız, benim biraz moralim bozuk donmuş bebeğimi almadan önce dahiliyeye gidip bir tahlillerimi yaptırayım dedim herşey normal demirinden tutunda B12 si hemogramı vs.. ama tiroid priobelime hala tam anlamıyla bir ilaç dozu ayarlayamdık çıldırıcam artık yine yükselmiş 50 mg çok geliyor 25 içinde de az geliyor haftasonu kullanma demişti doktorum öyle yaptım ama nafile TSH 4.56(( artık bu böyle olmayacak kendime bir endokrin uzmanı bulmam lazım. izmit ve istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir endokrin doktoru var mı kızlar
ben bebeğimi almaya canı gönülden hazırken bu tiroid beni deli ediyor zaten yüksek şuanda bir de hamile kalırsam iyice yükseliyor. acilen önlem almam lazım.
Ercelf aber canım? TSH aşırı da yükske değilmiş alında. 5.5'a kadar normal sayılmıyor mu?
6. gün embriyosu ve 11. gün ya,değer bu bilgilere göre nasıl yani,kızlar 5iz mi diyolarda tırstım azcık :))) ikizdir mi?2 embriyo ya
Canım tebrik ederiiim. Çok güzel değerin. Bebişler geliyor inşallah!