Tüp Bebek Günlüğümüz !

bebelerden fırsat bulamıyolardır akasya hastaydı nasıl oldu acaba .evet ya dimi bebiş koksun topiğimizzz

beyim geliyiiii giyinip süsleneyim hemen yedirip içirip geliciiimmmm öperim hepiniziiiiiii muaahhhhhh

bebelerden fırsat bulamıyolardır akasya hastaydı nasıl oldu acaba .evet ya dimi bebiş koksun topiğimizzz

az daha iyi canım...
ama atamamış henüz üzerinden..
kokularınıda yerim her bi yerlerinide ıssırarım onların koksun tabii doluşsunlar topiğimize

herkeze slm bugun transferım 8.cı gunu test yapsam cıkarmı acaba adet olucak gıbı sancım var(

az daha iyi canım...
ama atamamış henüz üzerinden..
kokularınıda yerim her bi yerlerinide ıssırarım onların koksun tabii doluşsunlar topiğimize

canımın içiii hadi sen beyine süslen eniştemizee sonra bize kızar karımı alıkoyuyonuz diyee

herkeze slm bugun transferım 8.cı gunu test yapsam cıkarmı acaba adet olucak gıbı sancım var(
bende 8.gün yaptırdım canım hatta yükseliyomu diye 9.gün ve 11.gün de yaptırdım.
yarın kesin belli olur dr.randevumuz var.değerler yükselmeye devam etti fazla merakta kalmadım.
adet sancısı gibi benimde oluyor.
bel ağrısı bide...
yaptır bence canım artışa bakmak için tekrarlarsın

mrb ilayda255 yazılarınızdan yanlış okumadıysam transferinizi zeynep kamilde yaptırdığınızı yazmışsınız. sorum şu araştırma hastanesinde tüp bebek tedavisi avantajı veya dezavantajı var mı . benim yarın nasipse araştırma hast. tüp bebek için raporum çıkıyor eşim ve ben hiç tedavi görmedik ilaçda kullanmadık bizim için araştırma hastanesine devam etmek mi yoksa özel bir tüp bebek merkezimi avntajlı olur ne yapsak bilmiyoruz yardımcı olur musunuz

2.fragmanı izledinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…