- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
ohhh süpperrrr bi haber buuuu bi de turginur katılaydı aramıza akasyada gelse ne çoksunuz beee saymaya başladım baktım çok eksik var üşendim hepinizi saymaya doğuran kayboldu gelin artık bebelerinizleee..
hatırlarım canım ben gerçekten ilgileniyorum hepinizle laf olsun diye değil
yaa bak süper bişey bu demek 12.12.12 doğumlu olacaklar
ama doğru söylüyorsun o gün özel birgün ve rezerve olmuştur
bebelerden fırsat bulamıyolardır akasya hastaydı nasıl oldu acaba .evet ya dimi bebiş koksun topiğimizzz
iki erkeğimiz var inş. cnm rüzgar vee poyraz. Allah en ktsa zamanda sizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
bende aldırayım ya uyumuo bu uşak kafam bi dünya oluyo sonra
az daha iyi canım...
ama atamamış henüz üzerinden..
kokularınıda yerim her bi yerlerinide ıssırarım onların koksun tabii doluşsunlar topiğimize
herkeze slm bugun transferım 8.cı gunu test yapsam cıkarmı acaba adet olucak gıbı sancım var(
ben geeelldiiiiiiiiiiimmmm
ooo maşallah habiş haberi bilem var.
Ayyy ne güsel yaaa
tebrikler nes17..
herkeze slm bugun transferım 8.cı gunu test yapsam cıkarmı acaba adet olucak gıbı sancım var(
bende 8.gün yaptırdım canım hatta yükseliyomu diye 9.gün ve 11.gün de yaptırdım.herkeze slm bugun transferım 8.cı gunu test yapsam cıkarmı acaba adet olucak gıbı sancım var(
canımın içiii hadi sen beyine süslen eniştemizee sonra bize kızar karımı alıkoyuyonuz diyee
kızlaaarrr niye sesiniz çıkmıyooooo
Ben karadayi izliyorum askitom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?