iyi geceler hatunlar kocacım gelmişti çıktımm şimdi tekrar aranızdaıımm paşamla birlikte gözlerini açmış laptopa bakıo şaşkın ördekböle
her fazla yumurtası olan ohss olmaz zaten bu kişinin iğnelere verdiği tepkiyle alakalı..
mesela bende aşılamalarda bile ilk vurduğum iğneyle e2 hormonum bir anda fırlardı yani aşırı tepki veriyordu iğneye sonrada yumurta toplama işleminden sonra
toplanan yumurtaların yerinde su topluyor ve karın sıvıyla doluyor hayati riske kadar gider ben acilden giriş yaptım transferden önceki gece hemen yatırdılar 4 gün yattım çıktım
sıkıldım dedim ben gelir giderim öyle takip edin dedim ve bir ayda vücudum anca kendine geldi şimdi bir tedaviye başlasam yine ohss riskim olacak...ohss olma durumu nedeniyle ertelenmiş transferi arkadaşının olması gerekende bu...gebe kalırsa bhcg hormonu yükseleceğinden ohss de şiddetlenir ve 3 aya yakın hastanelere taşınır ya da yatış verirler..
her fazla yumurtası olan ohss olmaz zaten bu kişinin iğnelere verdiği tepkiyle alakalı..
mesela bende aşılamalarda bile ilk vurduğum iğneyle e2 hormonum bir anda fırlardı yani aşırı tepki veriyordu iğneye sonrada yumurta toplama işleminden sonra
toplanan yumurtaların yerinde su topluyor ve karın sıvıyla doluyor hayati riske kadar gider ben acilden giriş yaptım transferden önceki gece hemen yatırdılar 4 gün yattım çıktım
sıkıldım dedim ben gelir giderim öyle takip edin dedim ve bir ayda vücudum anca kendine geldi şimdi bir tedaviye başlasam yine ohss riskim olacak...ohss olma durumu nedeniyle ertelenmiş transferi arkadaşının olması gerekende bu...gebe kalırsa bhcg hormonu yükseleceğinden ohss de şiddetlenir ve 3 aya yakın hastanelere taşınır ya da yatış verirler..
aaaaa bu baya ciddi biseymis sayiya filan da bakmiyomus demekki oyleyse benm degerlerim normal cikmis oyle bi sisim filanda olmadi hiiii anladim saolun kizlar:)))daha neler ogrencez bakim...ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve dediğiniz gibi oldu 1 gece kaldım sadece hastanede ama evde aylarca çektim diyeblirim karnım kocaman oldu 7 cm kistler oluştu 2 sy sürdü geçmesi hamilelik olunca oluyomuş bana öyle dediler çok şükür bebeğim doğdu ama çok kötü bişe 10 yumurtam toplmıştı benimde çok ta değildi aslında
nasılsınız kızlar?
biz birazdan çıkıcaz evden.bakalım bugün ne dicekler bana.
dr.umla buluşmak için sabırsızlanıyorum.
kocaman öptüm hepinizi.
mutlu,sağlıklı,iyi günlerr...
inşallah canım....günaydın kızlar ya ALLAH deyip verdim kanı bakalım sonuç ne olucak inşallah bu sefer pozitif olur
günaydınnnnnnn.............gunaydin kizlarrr:)))
günaydın kızlar ya ALLAH deyip verdim kanı bakalım sonuç ne olucak inşallah bu sefer pozitif olur
sen bana merhaba demedin ama ben sana iyi geceler diyorum çünkümmm seni çiçeklerden şekerden sarı saçlı bebekten daha çok seviyorummmm
hayırdır güldencim halvet mi var yoksa..
Gülden şekerciğim ben geldim sen kaçıyorsun yaaa
Guzel bi bolumdu ama sonunu merak ettim kapda kim vardi acep :-D
Karadayidan sonra izledim o ses turkiyeyi
Hosgeldjn guzel annemiz nasil oldun kuzum ben bugun daha iyiyim damla verdi doktor haplar kesmeyince agriyi daha knce vere olmazmiymis
İyi geceler tatli ruyalar bidenemmmm <3 <3
iyi geceler hatunlar kocacım gelmişti çıktımm şimdi tekrar aranızdaıımm paşamla birlikte gözlerini açmış laptopa bakıo şaşkın ördekböle
ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve dediğiniz gibi oldu 1 gece kaldım sadece hastanede ama evde aylarca çektim diyeblirim karnım kocaman oldu 7 cm kistler oluştu 2 sy sürdü geçmesi hamilelik olunca oluyomuş bana öyle dediler çok şükür bebeğim doğdu ama çok kötü bişe 10 yumurtam toplmıştı benimde çok ta değildi aslında
aaaaa bu baya ciddi biseymis sayiya filan da bakmiyomus demekki oyleyse benm degerlerim normal cikmis oyle bi sisim filanda olmadi hiiii anladim saolun kizlar:)))daha neler ogrencez bakim...
egunal cnm kusura bakma sorup kacmis gibi oldum ama internrt gitti giremedim.
günaydın kızlar , benim 8.günüm ve umutlarım tükenmeye başladı bile :2:
ateşimi ölçüyordum ama yükselmiyor malesef
4.gün 36,6
5.gün 36,7
6.gün 36,3
7.gün 36,6
8.gün 36,4
sanırım tutunmadı
günaydın demeye geldim ama henüz gelmemişsin....... zor iş çiftçilik
nasılsınız kızlar?
biz birazdan çıkıcaz evden.bakalım bugün ne dicekler bana.
dr.umla buluşmak için sabırsızlanıyorum.
kocaman öptüm hepinizi.
mutlu,sağlıklı,iyi günlerr...
günaydın kızlar ya ALLAH deyip verdim kanı bakalım sonuç ne olucak inşallah bu sefer pozitif olur
gunaydin kizlarrr:)))
günaydın kızlar , benim 8.günüm ve umutlarım tükenmeye başladı bile :2:
4.gün 36,6
5.gün 36,7
6.gün 36,3
7.gün 36,6
8.gün 36,4
sanırım tutunmadı
ateşin bir gösterge değilki canım niye moralini bozuyosun..günaydın kızlar , benim 8.günüm ve umutlarım tükenmeye başladı bile :2:
4.gün 36,6
5.gün 36,7
6.gün 36,3
7.gün 36,6
8.gün 36,4
sanırım tutunmadı
günaydın...gnydnnn arkadaşlarrr
insallah cnm en zor dakikalar dimi?günaydın kızlar ya ALLAH deyip verdim kanı bakalım sonuç ne olucak inşallah bu sefer pozitif olur
gunaydinnnngnydnnn arkadaşlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?