Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve dediğiniz gibi oldu 1 gece kaldım sadece hastanede ama evde aylarca çektim diyeblirim karnım kocaman oldu 7 cm kistler oluştu 2 sy sürdü geçmesi hamilelik olunca oluyomuş bana öyle dediler çok şükür bebeğim doğdu ama çok kötü bişe 10 yumurtam toplmıştı benimde çok ta değildi aslında

aaaaa bu baya ciddi biseymis sayiya filan da bakmiyomus demekki oyleyse benm degerlerim normal cikmis oyle bi sisim filanda olmadi hiiii anladim saolun kizlar:)))daha neler ogrencez bakim...
egunal cnm kusura bakma sorup kacmis gibi oldum ama internrt gitti giremedim.

nasılsınız kızlar?
biz birazdan çıkıcaz evden.bakalım bugün ne dicekler bana.
dr.umla buluşmak için sabırsızlanıyorum.
kocaman öptüm hepinizi.
mutlu,sağlıklı,iyi günlerr...

günaydın kızlar , benim 8.günüm ve umutlarım tükenmeye başladı bile :2:
ateşimi ölçüyordum ama yükselmiyor malesef
4.gün 36,6
5.gün 36,7
6.gün 36,3
7.gün 36,6
8.gün 36,4

sanırım tutunmadı

sen bana merhaba demedin ama ben sana iyi geceler diyorum çünkümmm seni çiçeklerden şekerden sarı saçlı bebekten daha çok seviyorummmm

bende senii seviyorummmmm

hayırdır güldencim halvet mi var yoksa..

yok be gülüm dün kırmızılarım geldi ya ne halveti

Gülden şekerciğim ben geldim sen kaçıyorsun yaaa

kaçmadım şekerim uykum geldiydi..

bende sonrasında izleyebildim o ses tirkiyeyi

iyi geceler hatunlar kocacım gelmişti çıktımm şimdi tekrar aranızdaıımm paşamla birlikte gözlerini açmış laptopa bakıo şaşkın ördek böle

oyyyy yerim onu

çok zor bi süreç oluyor hemen geçmiyor daha ağır durumları var neyseki sende bende o aşamaya gelmeden atlatmışız bazı arkadaşların vücudundan 15 litre su çekildi çok ağrılar yaşadılar..

canım kusura bakmada ne demek kafana göre takıl sen ...
ohss çok yumurtadan değil e2 hormonunun iğnelere verdiği aşırı tepkiden kaynaklanıyor değerinin opu öncesi 3000 lerde kalması en makbulü ama ohss durumunda 5000 ve üzeri oluyoo..

günaydın demeye geldim ama henüz gelmemişsin....... zor iş çiftçilik

günaydın şekerim evet zor iş ırgatlık bende bi sürü var bi de

nasılsınız kızlar?
biz birazdan çıkıcaz evden.bakalım bugün ne dicekler bana.
dr.umla buluşmak için sabırsızlanıyorum.
kocaman öptüm hepinizi.
mutlu,sağlıklı,iyi günlerr...

güzel haberlerle gel inşallahhh bekliyorum canımcım..

günaydın kızlar ya ALLAH deyip verdim kanı bakalım sonuç ne olucak inşallah bu sefer pozitif olur

ayyy verdin demek kanı çok heyecanlı pozitifi görcez inşallah..

gunaydin kizlarrr:)))

günaydın cicim..

ama bu doğal yolla gebelik değil vücut ısını ona göre değerlendir lütfen ben hem kimyasal hem dış gebeliğimde
ölçtüm hep aynı seviyede devam etti ama genel bi vücut ısımda artış vardı bunu hissediyordum söyledimde sürekli burda ama
ölçtüğümde ateşim normal çıkıyodu...

canım sen ilaç kullanmıyor musun? ateş ölçümünü etkiler o. Bu arada benim ateşim 37.2 lere çıktı (normalde en yüksek 36.5 olur) ama negatif. Bence bunu çok takma. ateş ölçme yöntemi tüp bebekte bir şey ifade etmiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…