sonuçlar çıktı kocaman bir negatifff
8.günüm benim ama benim 3.gün transferi
rahimde bir sorun olup olmadığına bakıyorlamış yumurtalıklara falan
böyle zamanda çalan telefonlardan nefret ediyorum
sonuçlar çıktı kocaman bir negatifff
üzüldüm canım. boşver telefonları, bende konuşmak istememiştim kimseyle. sadece şunu söylemek istiyorum eşinle birlikte sağlığınız yerinde olsun yeter. Allahım dermansız dert vermesin. yaşadığımıza şükretmeliyiz.
canım böyle olunca ne diyeceğim bilmiyorum rabbim sabrını versin tez zamanda bebişin kendi gelsin inşalahhhh...sonuçlar çıktı kocaman bir negatifff
böyle zamanda çalan telefonlardan nefret ediyorum
canım yapma banyo yat dinlen ben 8. gün pozitifi gördüm 9. gün banyo yaptım kokmazsın canım boşvermerhaba kızlar geçmişe bakayım dedim içinden çıkamadım vazgeçtim
herkesler nasıldır inşallah iyisinizdir
güzel haberler varmı hamileler varsa tebrik ediyorum
üzüntülü haberi olan varsada Allah sabır versin diyorum
beni soracak olursanız ben iyiyim galiba dün gece lavaboya gidince bi sancı oldum ama geçti bugün kasıklarım batıyo başım dönüyo midem bulanıyo
bide kızlar bugün dördüncü gün banyo yapabilirim dimi yoksa kokacam
canım yapma banyo yat dinlen ben 8. gün pozitifi gördüm 9. gün banyo yaptım kokmazsın canım boşverbebişlere dikkat et
merhaba kızlar geçmişe bakayım dedim içinden çıkamadım vazgeçtim
beni soracak olursanız ben iyiyim galiba dün gece lavaboya gidince bi sancı oldum ama geçti bugün kasıklarım batıyo başım dönüyo midem bulanıyo
günaydınnnnn canımmm...esneyne kedin süpperrr
ben çok uyumuşum aslında eşimden sonra uyudum saçma salak rüyalar gördümmm..
güzelleride vardı bahar kzuumu seviyodumm giydiriyodm....
inşallah hep mutlu olalım....
slm herkese nasılsınız? bende yenı katıldım aranıza bende 1 tüp bebek yaptırdım malesef sonucum negatıftı forumu okuyorum sızler nerede yaptırdınız tüp bebek tedavınızı acaba ınş... sonuc bkleyenlerın yuzu guler
test gününü bekleyen kader arkadaşlarım, size tavsiyem belirtilere çok takmayın ne olur.
benimde günlerdir yaşadığım şeyler var ama bahsetmiyorum bile çünkü biliyorum ilaçlardan olduğunu.
1. tedavimde sonuç pozitifti ve hemen herkeste olan belirtilerim vardı,
2. tedavimde de vardı hemen hemen aynı belirtiler ama sonuç negatifti ve o gün ilaçları kestiğimizde hepsi bitti. ilaçlar yanıltmasın bizi.
bir umut aramak güzel bişey ama kendimizi kaptırmadan yapalım veya belirtiler yok diye olumsuzluğa kapılmayalım.
canım bende çok yapmak istedimde biri test günüme kadar dayandım pozitif çıkınca banyo yaptım diye yazmıştı bende onun kerametine inandım nedense yapmadım teste kadarhadi yaaaa bugün yapabilirim heralde diyodum ama ypma diyosun düşünecem bunu sağol canım
sende de sancı oldumu kasıkların battımı
kızlar testimin sonucu 274.2 hamileyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?