Tüp Bebek Günlüğümüz !

8.günüm benim ama benim 3.gün transferi
rahimde bir sorun olup olmadığına bakıyorlamış yumurtalıklara falan

canım bende hiç bu dönemde kontrol duymadım, bu 3. tedavim öyle bişey olmadı. İyi bişey tabi arada kontrol etmeleri, hem daktırın belki güzel şeyler söyler rahim kalınlaşmıştır meselaaa bebiş için.

böyle zamanda çalan telefonlardan nefret ediyorum

canım al sessizee sen dönmek istediğin cnaının istediği olursa dönersin..
ben beni anlayan lafları bana boş gelmeyecek dostlaırmla konuştum sadece..
çünkü yersiz boş geliyor daha yeni üzüntün hiç kasma kendini..
hesapta vercek değilsin..

sonuçlar çıktı kocaman bir negatifff

üzüldüm canım. boşver telefonları, bende konuşmak istememiştim kimseyle. sadece şunu söylemek istiyorum eşinle birlikte sağlığınız yerinde olsun yeter. Allahım dermansız dert vermesin. yaşadığımıza şükretmeliyiz.

ilk tüpte test tarihimi az çok bilençoktu aynı gün olsun peşinden olsun arayan çok oldu..
tbai çoğuda açmadım ama açtıklarım ağaldığım anlıyodu bu hoşuma gtimiyodu..
bundada benim hala tedavide olduğumu bilen trasnferiminde daha olmadığını bilneler vardı..
hatta bazılarına test günüme daha çok var dedim durdum...oys agelmişit günlerimm..
tabi noldu birhafat sonra arayan oldu cevap verdim ama geçmişti bile daha iyi konuşabildim..
duyurmak istmedim ama ankarada okada rolunca burda olsun orda olsun duyan çok oluyor...

merhaba kızlar geçmişe bakayım dedim içinden çıkamadım vazgeçtim

herkesler nasıldır inşallah iyisinizdir

güzel haberler varmı hamileler varsa tebrik ediyorum

üzüntülü haberi olan varsada Allah sabır versin diyorum

beni soracak olursanız ben iyiyim galiba dün gece lavaboya gidince bi sancı oldum ama geçti bugün kasıklarım batıyo başım dönüyo midem bulanıyo

bide kızlar bugün dördüncü gün banyo yapabilirim dimi yoksa kokacam

slm herkese nasılsınız? bende yenı katıldım aranıza bende 1 tüp bebek yaptırdım malesef sonucum negatıftı forumu okuyorum sızler nerede yaptırdınız tüp bebek tedavınızı acaba ınş... sonuc bkleyenlerın yuzu guler

canım yapma banyo yat dinlen ben 8. gün pozitifi gördüm 9. gün banyo yaptım kokmazsın canım boşver bebişlere dikkat et

canım yapma banyo yat dinlen ben 8. gün pozitifi gördüm 9. gün banyo yaptım kokmazsın canım boşver bebişlere dikkat et

hadi yaaaa bugün yapabilirim heralde diyodum ama ypma diyosun düşünecem bunu sağol canım

sende de sancı oldumu kasıkların battımı

canım dikkat et kendine, ayakta ılık duş alabilirsin canım valla ben 2. gün başladım duşa.

esneyen kedim güzeldir evet
gün içinde uykuyu pek sevmem ben hep kötü kalkarım sende kötü rüyalar görmüşsün..
ama bahar hariç...

canım benim bebeklerini aldın bizden uzakta büyütüyorsun göbüşünde sen güzel haberi verde biz sana hasret kalalım
banyo konusunda valla çelişkili ifadeler var ben sana bırakıyorum için nasıl rahat edecekse öyle davran..
banyo yapacaksanda ayakta ılık suyla hemencecik yap çık ani hareketlerden kaçın...

hoşgeldiinnn...
bi çok kez negatif almışlar ve pozitifi negatiflerden sonra görmüşlerin hatta doğurmuşların arasındasın...
mesela bende kırmızılarla beraber 3.denememe başlayacam..
Ankaradayım ve başkent hastanesinde olacak tedavim..
sen nerdesin peki?

boşver vazgeç sen kendini yorma...
gebelerde var yani bizden sonra maaşalalhhh diyelimde..
sen de geliceksin bu gebelerin peşindennn inşallah..
banyo konsuuna gelince ben ilk tüpte 3. gün yapmıştım..
bundada baya bir sordum genelde ikiz tutanlardan 5.gün yaptık demeleri üzerine bende böyle karar vermiştimm..
amaa transfer gününüde sayarsak çünkü transfer olcağım sabahın gecesinde duş almıştım..
ben 8.gün yıkandım yani diyeyim..zatne 2 gün sonrasıda test günüm oldu..
ama eguşumada dedim bidahasına hergün yıkancm belik tutarr
üşütmeyim diyede aslında briazda ben çabuk hsta oluyorumda ondan yıkanmadımm

test gününü bekleyen kader arkadaşlarım, size tavsiyem belirtilere çok takmayın ne olur.
benimde günlerdir yaşadığım şeyler var ama bahsetmiyorum bile çünkü biliyorum ilaçlardan olduğunu.
1. tedavimde sonuç pozitifti ve hemen herkeste olan belirtilerim vardı,
2. tedavimde de vardı hemen hemen aynı belirtiler ama sonuç negatifti ve o gün ilaçları kestiğimizde hepsi bitti. ilaçlar yanıltmasın bizi.
bir umut aramak güzel bişey ama kendimizi kaptırmadan yapalım veya belirtiler yok diye olumsuzluğa kapılmayalım.

çokkk doğru inan benim hemşire 15 dk negatif dediği ande bile ogün iştahım açıldı bituhatım midemin bulantısı ağrısı gitti yani..
hoş benim içime doğuyodu biakç gün yok dedim doğru çıktıdaa..
ilaçları bırakınca herşey geçti zaten..
akıllı kadınsın maaşalahhh eee didem hanımın etkiside çok değilmi böyle düşünmyee...
bana bidaha deneyebilrisn şansın var demiştii..herşey değişebilir diye tekrarla demişti..
okudunmu sana yazdım bikaç sayfa öncesiii

hadi yaaaa bugün yapabilirim heralde diyodum ama ypma diyosun düşünecem bunu sağol canım

sende de sancı oldumu kasıkların battımı
canım bende çok yapmak istedimde biri test günüme kadar dayandım pozitif çıkınca banyo yaptım diye yazmıştı bende onun kerametine inandım nedense yapmadım teste kadar evet canım batmalarım vardı adet alıcakmışım gibi hissettim hep şişkinlikte vardı kasıklarımda hiç dışarıda çıkmadım yormadım kendimi herşey bebişler için inşallah seninde güzel haberini alıcaz canım elini sürekli karnına götürüp allah ım sana emanetler de sonuçta orda bebişlerin var allah a emanet et canım onları:26::26::26::26::26:

kızlar testimin sonucu 274.2 hamileyimmm

çooook tebrik ediyorum aslında biliyorduk böyle bir değer geleceğini
idrar testinde çift çizgileri önceden görmüştün...
Ailecek gözünüzaydın sağlıkla ve vaktiyle gelsin bebeklerin inşallah...
bebeklerin diyorum sanki ikiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…