Tüp Bebek Günlüğümüz !

okudum canım,
ben 2. negatifi aldığımda bunları düşünmüştüm zaten, Didem hn.la sonradan tanıştım, grup eğitiminin tabiki çok faydası oldu. bikere olaylara bakış açısını değiştirmeyi öğrendim. zihni zaptetme egzersizleri de çok işe yarıyo. bir söz vardı sende hatırlarsın belki "bizleri etkileyen olaylar değil, bizim olaylarla ilişkili yorumlarımız" diye. bunu uygulamaya başladım hep. gündelik farkındalık egzersizleri ile de anın tadını çıkarmayı öğrendim.

selam canıımm..
beişler göbüşte maşallaah sana...
banyo konusunda bekle birazz daha istersen..
al yanıına 1 paket ıslak mendil sil sağını solunu
ivedik style

kızlar testimin sonucu 274.2 hamileyimmm
Maşşallaaaahh ssubhanallaaaahh..
Rabbim tamamına erdirsin inşalaaaaahhh

nerdesiniz kızlaaarrr, hamarat hatunlar, kesin temizlik, ütü, yemek vs. yapıyonuz ya da kek börek yapıyonuz ya da gezmeye gittiniz dimiiii. bende tembel tembel oturuyom yaa

merhaba canlarım sizlere tünaydın bana günaydıınn

oyy sen geldin ama ben yoktummm..
dek gelemedik

nerdesiniz kızlaaarrr, hamarat hatunlar, kesin temizlik, ütü, yemek vs. yapıyonuz ya da kek börek yapıyonuz ya da gezmeye gittiniz dimiiii. bende tembel tembel oturuyom yaa

kendime zaman ayırdım bugün şekerim ama kızlarda yok hayırdır inşallah havadanmıdır nedir bi kasvet çökmüş:26:

selam fıstıklarrrr

kıslar bi türlü kan veremedim bildiğiniz üzere ama kader herşey yaa. bugün boş dersinde 9.20 gibi sağlık ocağına gittim. doktor kan testleri gitti. ancak 2 günde çıkar şimdi verseniz en iyisi hastaneye gidfin dedsi. canım sıkıldı ama neyse ki hast. randevu almıştım.10 dk falan sonra asagıda eşimi beklerken bi görevli elinde kan tüpleriyle önümden geçti. kanlar yeni mi gidio dedim evet dediler. yani paşa doktorumuz varsayımlar üzerine hareket ediyo, kan verebilirmişim ama gitti dior... ben böyle düzenin,,neyse bozmiim agzımı.

eşim geldi , hast gittik. kadın doğumda sıra beklediğim doktor rahatsızlandı gitti.
hemşiresine sordum bi tek test die. neyse kadın yazdı. aşagıyaa kan vermeye indim. kan aletimiz bozuk dediler. istanbuldan parça gelcekmiş. yarın çıkarmış sonu.

yani bilemiyorum bu talih değil de nedir a dostlarr sorarım size

idrar okey ama kan istiyorummm kaaaaannn...vampirleşecem ben bu memlekette

ya sen milleti tebrik edene kadar test yaptırmadınmı sanki bugün saat 10.30 için randevu aldım dediğini hatırlıyorum acaba günümü karıştırdım ki:26:

önceki sayfaya yazmış kuzum..
valla sırf test yapmasın die bissürü iş gelmiş başına..
valla sen test filan yptırma zaten..
sırf yaptırma die zaten büssürü aksilik olmuş..

Selam kizlar yine carsafli bir gece saat 3.45 hozlerim kapaniyor kocam soyleniyor ve carsafin icinden hi hi aguuu diye bagiran bir minik canavar uyumucm diye dliriyr ve bugun baygin hakde annemi cagirdim kendimi dusari attim balkon kapsi acip basimi cikarip hava alinca sviniyorum en sonunda surup bulundu bu gece bakalim ne olucak walla iki haftada kollarim uzadi bacak bileklerime yetisti yani guldenim burdan uzansan yakalarim walla seni uzunkollarimka
Eee ne var ne yok guldenim varmi hamilemiz cnm

ayyy sevilco ne bahtsız bedevi oldun sen ya nerdesin böyle sen mahrumiyet bölgesi gibi
boşver artık kan testini zaten bebiş kocaman oldu git direkt kendisini gör daha iyi canım

yok artık gerçekten ama daha neler diyorum başka bi ifade varsa onlarıda kullanıyorum bu durum için...
gerçekten ilk kez kan vermek için bu kadar aksilikle karşılaşanını görüyorum millet dayanamaz erkenden verir kanı sen vermek istesende veremiyorsun...
neyse vardır bi bildiği takdir edenin diyelim bebek doğana kadar kanda öğrenmeni diliyorum canım
kan testiyle gebeliğini öğrenen bazı arkadaşlarımız bi idrar testi yapmadım içimde kaldı dediler sende bi kan testiyle öğrenemedim gebeliğimi diye vahlanırsın artık

kızlar bişey soracağım sizeeeeeeee..
bu gün guatr testi yaptırdım 2 ay öncede yaptırmıştım değerler normal çıkmıştı antitpo 152 idi bu gün tekrar yaptırdım değerler normal ama anti tpo 352 olmuş..
transferimin 9. günü bu gün acaba tuttuda gebelik mi yükseltti bunu bilen nolur cvp versinnnnnnnnnnnn

neyse bugün verdim kanı bari ,ilk adımı yaptım. bi tek sonucu almak kaldı. hakkaten bahtsız bedevi durumları yaniii
bana ne olur dualar edinnn...sonrası tıkır tıkır gitsin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…