kızlar testimin sonucu 274.2 hamileyimmm
çokkk doğru inan benim hemşire 15 dk negatif dediği ande bile ogün iştahım açıldı bituhatım midemin bulantısı ağrısı gitti yani..
hoş benim içime doğuyodu biakç gün yok dedim doğru çıktıdaa..
ilaçları bırakınca herşey geçti zaten..
akıllı kadınsın maaşalahhh eee didem hanımın etkiside çok değilmi böyle düşünmyee...
bana bidaha deneyebilrisn şansın var demiştii..herşey değişebilir diye tekrarla demişti..
okudunmu sana yazdım bikaç sayfa öncesiii
merhaba kızlar geçmişe bakayım dedim içinden çıkamadım vazgeçtim
herkesler nasıldır inşallah iyisinizdir
güzel haberler varmı hamileler varsa tebrik ediyorum
üzüntülü haberi olan varsada Allah sabır versin diyorum
beni soracak olursanız ben iyiyim galiba dün gece lavaboya gidince bi sancı oldum ama geçti bugün kasıklarım batıyo başım dönüyo midem bulanıyo
bide kızlar bugün dördüncü gün banyo yapabilirim dimi yoksa kokacam
Maşşallaaaahh ssubhanallaaaahh..kızlar testimin sonucu 274.2 hamileyimmm
allah kucağına aldırsın canımmm kaçıncı gün değerin bu tatlımm
merhaba canlarım sizlere tünaydın bana günaydıınn
nerdesiniz kızlaaarrr, hamarat hatunlar, kesin temizlik, ütü, yemek vs. yapıyonuz ya da kek börek yapıyonuz ya da gezmeye gittiniz dimiiii. bende tembel tembel oturuyom yaa
Canımcım tebrikler şelale.Allah kucağına almayı nasip etsin
ya sen milleti tebrik edene kadar test yaptırmadınmı sanki bugün saat 10.30 için randevu aldım dediğini hatırlıyorum acaba günümü karıştırdım ki:26:
ya sen milleti tebrik edene kadar test yaptırmadınmı sanki bugün saat 10.30 için randevu aldım dediğini hatırlıyorum acaba günümü karıştırdım ki:26:
selam fıstıklarrrr
kıslar bi türlü kan veremedim bildiğiniz üzere ama kader herşey yaa. bugün boş dersinde 9.20 gibi sağlık ocağına gittim. doktor kan testleri gitti. ancak 2 günde çıkar şimdi verseniz en iyisi hastaneye gidfin dedsi. canım sıkıldı ama neyse ki hast. randevu almıştım.10 dk falan sonra asagıda eşimi beklerken bi görevli elinde kan tüpleriyle önümden geçti. kanlar yeni mi gidio dedim evet dediler. yani paşa doktorumuz varsayımlar üzerine hareket ediyo, kan verebilirmişim ama gitti dior... ben böyle düzenin,,neyse bozmiim agzımı.
eşim geldi , hast gittik. kadın doğumda sıra beklediğim doktor rahatsızlandı gitti.
hemşiresine sordum bi tek test die. neyse kadın yazdı. aşagıyaa kan vermeye indim. kan aletimiz bozuk dediler. istanbuldan parça gelcekmiş. yarın çıkarmış sonu.
yani bilemiyorum bu talih değil de nedir a dostlarr sorarım size
idrar okey ama kan istiyorummm kaaaaannn...vampirleşecem ben bu memlekette
yok artık gerçekten ama daha neler diyorum başka bi ifade varsa onlarıda kullanıyorum bu durum için...
gerçekten ilk kez kan vermek için bu kadar aksilikle karşılaşanını görüyorum millet dayanamaz erkenden verir kanı sen vermek istesende veremiyorsun...
neyse vardır bi bildiği takdir edenin diyelim bebek doğana kadar kanda öğrenmeni diliyorum canım
kan testiyle gebeliğini öğrenen bazı arkadaşlarımız bi idrar testi yapmadım içimde kaldı dediler sende bi kan testiyle öğrenemedim gebeliğimi diye vahlanırsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?