Tüp Bebek Günlüğümüz !

neyse bugün verdim kanı bari ,ilk adımı yaptım. bi tek sonucu almak kaldı. hakkaten bahtsız bedevi durumları yaniii
bana ne olur dualar edinnn...sonrası tıkır tıkır gitsin bari

ayyyy cnm valla senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez
çok merak etttim nerde yaşıyosun ilçede falanmı
inşşş bundan sonra sıkıntı yaşamazsın

[SUP]D[/SUP]
sağ ol canım benim,iyiyim ben de.
heyecanla sonucunu bekliyorum,zaten idrar da çıkmıştı di mi?
Allah devamını nasip etsin inşallah.
ne zaman belli olacak?

Vallahi canım bugün verdim kanı,aletleri bozukmus ancak yarına çıkar diyorlar .bakalım artık ben de meraklardayım

[SUP]D[/SUP]

Vallahi canım bugün verdim kanı,aletleri bozukmus ancak yarına çıkar diyorlar .bakalım artık ben de meraklardayım

hadi bakalım hayırlısı olsun.
o zaman yarın yaparız kutlamayı.
dediğin gibi haberi aldıktan sonra her şey akıp gitsin inşallah.

kader arkadaşlarım benmde bugn raporum çıktı.. kırmızıları bekliyorum2-34 güne gelir..başlıcam hayırlısıyla tedavime..

hamile olan arkadaşlarım dualarınızdan bizide eksik etmeyin.. elinizde puregon- 300 ovitrelle 250 mg -orgalutran 0,25 kalan var mı ?? varsa yardımcı olurmuusunuz bana.. teşekkürler..

iyi akşamlar

selam kızlar güzel haberlerde varmış bugün rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin tebrik ediyorum hepinizi

hayırlısı olsun tatlımm inşallah güzel duygularla başlasın Tedaviinn...Rabbim son tedavin olsunn birkaç yıl ara verip bebişini büyütmeyi nasip etsin inşaallah
selam kızlar güzel haberlerde varmış bugün rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin tebrik ediyorum hepinizi

Tatlımm en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alalım inşaallahh..son negatifin haberini almanı temenni ediyorum geçtiğimiz tedaviden....

slm güzeller nasılsınızzzz
slm tatlımm topikte çalışma vardıı kaç saattir yenigeldim bend ebitmiştir deyipp....bitmiş çok şükürr.....ben de bugün regl oldumm perşembe raporum için ilk muyaneye gidecem aralık sonunda belki de ocak ta raporm çıkar inşaallah başlarım tedavime birkça ay içinde biyerden başlamak lazım değil miiii....
ayyyy cnm valla senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez
çok merak etttim nerde yaşıyosun ilçede falanmı
inşşş bundan sonra sıkıntı yaşamazsın
sorma sevilco bacımm inşallah yarın beklediğine değen güzel sonucunla gelirsin aramızaaa
selam şekerler,nasılsınız?

selam tatlımmm

Son düzenleme:
Bugün çok gelemedim topiğe havam yok bi uyuşuk haller içindeyim enerjim düşük....
E topiğe gelemeyişimden de belli sanırsam...
Siz nerdesiniz pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26:

kızlar öğlende bi sürü alıntı yaptım ama hepsi gitti topikte bakım çalışmasımı ne varmış

şimdi özet geçeyim

güldenim bebeklerimi aldım sizden uzakta büyütüyorum ama aklım hep sizde sadece anne engeline takılmış durumdayım ve anemi kırmak istemiyorum çünkü burada kalacağım günler sınırlı ve tüm zamanımı onunla geçirmek istiyorum ama hepinizi çok seviyorum ve özlüyorum o ayrı

durulife tüm belirtilerin psikolojik olduğunu ilaçlardan kaynaklı olduğunu bende biliyorum ve itibar etmiyorum ama umut işte acaba mı işte de demeden edemiyor insan sende bilirsinki zaten akla kara 9 gün sonra belli olacak benim için Allah hepimizin yüzünü güldürsün

zekk Allah tamamına erdirsin çok sevindim hamilesin darısı başıma başımıza

sevilco talihsizlik olmuş ama her şerde bi hayır vardır inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım

ikramaya inşallah raporun çıkıp tedaviye başlayana kadar hamiş olursun

millstone inşallah sende bu ay yumoşlarla süpermenleri buluşturursun ve hamiş olursun

canım hayırlı olsun bebişlerin benimde dört düşüğüm var hepsi erken dönem kayıplarıydı nasıl bir tedavi gördün problem neydi?bilgi verirsen çok mutlu olurum ben gebeliklerimde kalp atışlarını hiç duyamadım.rabbim yardımcımız olsun sen ve beişlerin Allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…