neyse bugün verdim kanı bari ,ilk adımı yaptım. bi tek sonucu almak kaldı. hakkaten bahtsız bedevi durumları yaniii
bana ne olur dualar edinnn...sonrası tıkır tıkır gitsin bari
ayyyy cnm valla senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez
çok merak etttim nerde yaşıyosun ilçede falanmı
inşşş bundan sonra sıkıntı yaşamazsın
selam şekerler,nasılsınız?
iyidir cancağzım meslektasım sen nasılsınnn,
slm güzeller nasılsınızzzz
neyse bugün verdim kanı bari ,ilk adımı yaptım. bi tek sonucu almak kaldı. hakkaten bahtsız bedevi durumları yaniii
bana ne olur dualar edinnn...sonrası tıkır tıkır gitsin bari
sağ ol canım benim,iyiyim ben de.
heyecanla sonucunu bekliyorum,zaten idrar da çıkmıştı di mi?
Allah devamını nasip etsin inşallah.
ne zaman belli olacak?
[SUP]D[/SUP]
Vallahi canım bugün verdim kanı,aletleri bozukmus ancak yarına çıkar diyorlar .bakalım artık ben de meraklardayım
hayırlısı olsun tatlımm inşallah güzel duygularla başlasın Tedaviinn...Rabbim son tedavin olsunn birkaç yıl ara verip bebişini büyütmeyi nasip etsin inşaallahkader arkadaşlarım benmde bugn raporum çıktı.. kırmızıları bekliyorum2-34 güne gelir..başlıcam hayırlısıyla tedavime..
hamile olan arkadaşlarım dualarınızdan bizide eksik etmeyin.. elinizde puregon- 300 ovitrelle 250 mg -orgalutran 0,25 kalan var mı ?? varsa yardımcı olurmuusunuz bana.. teşekkürler..
iyi akşamlar
selam kızlar güzel haberlerde varmış bugünrabbim hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin tebrik ediyorum hepinizi
slm tatlımm topikte çalışma vardıı kaç saattir yenigeldim bend ebitmiştir deyipp....bitmiş çok şükürr.....ben de bugün regl oldumm perşembe raporum için ilk muyaneye gidecem aralık sonunda belki de ocak ta raporm çıkar inşaallah başlarım tedavime birkça ay içinde biyerden başlamak lazım değil miiii....slm güzeller nasılsınızzzz
sorma sevilco bacımm inşallah yarın beklediğine değen güzel sonucunla gelirsin aramızaaaayyyy cnm valla senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez
çok merak etttim nerde yaşıyosun ilçede falanmı
inşşş bundan sonra sıkıntı yaşamazsın
selam şekerler,nasılsınız?
canım 114 10. gün değerim anlamadım cnm halimizi görsen eşimle ikimiz hastane bahçesinde kala kaldık çözemiyorum niye böyle oluyo diye vardır allah ın bi bildiği diyorum ama içimi ferahlatamıyorum cnm yarın bakalım benim doktorum ne dicek onu merak ediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?