kızlar öğlende bi sürü alıntı yaptım ama hepsi gitti topikte bakım çalışmasımı ne varmış
şimdi özet geçeyim
güldenim bebeklerimi aldım sizden uzakta büyütüyorum ama aklım hep sizde sadece anne engeline takılmış durumdayım ve anemi kırmak istemiyorum çünkü burada kalacağım günler sınırlı ve tüm zamanımı onunla geçirmek istiyorum ama hepinizi çok seviyorum ve özlüyorum o ayrı
kızlar öğlende bi sürü alıntı yaptım ama hepsi gitti topikte bakım çalışmasımı ne varmış
millstone inşallah sende bu ay yumoşlarla süpermenleri buluşturursun ve hamiş olursun
Ah canım benim nerdeee..Profil resmimin altında yazdığı gibi rahim bu ay tam takır kuru bakır modunda anlamadım..Daha önce hiç rahmimi bu kadar incede görmemiştim..Ama olsun napalım vardır bir hayır..Dinlensin tembel yumurtalıklarımm belki diğer aylara daha kalitelileri için uğraşıyorlardır..
Yaında cigara bıraktırmak için işlemden geçicemm..Bakalım inşş dumansız hava sahasına adım atmaya çalışıyorum..Gelecek işte o zaman inanıyorum..Renk çakramı görecekler eğer kötü ise onuda açacaklar elektro manyetik dalgalar ile..
Banada dua et aksi ispatlanan kadar hamilesinn SENNNNN taammmıı tızımmm
biz de burdayız ama benim pc çok yavaş habire düşüyorum sayfadann kocam geliyormuş az kalmışş yolu kalkıp mutfağa geçicimmmBugün çok gelemedim topiğe havam yok bi uyuşuk haller içindeyim enerjim düşük....
E topiğe gelemeyişimden de belli sanırsam...
Siz nerdesiniz pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:26:
sana daaa 33:
şimdi özet geçeyim
güldenim bebeklerimi aldım sizden uzakta büyütüyorum ama aklım hep sizde sadece anne engeline takılmış durumdayım ve anemi kırmak istemiyorum çünkü burada kalacağım günler sınırlı ve tüm zamanımı onunla geçirmek istiyorum ama hepinizi çok seviyorum ve özlüyorum o ayrı
durulife tüm belirtilerin psikolojik olduğunu ilaçlardan kaynaklı olduğunu bende biliyorum ve itibar etmiyorum ama umut işte acaba mı işte de demeden edemiyor insan sende bilirsinki zaten akla kara 9 gün sonra belli olacak benim için Allah hepimizin yüzünü güldürsün
zekk Allah tamamına erdirsin çok sevindim hamilesin darısı başıma başımıza
sevilco talihsizlik olmuş ama her şerde bi hayır vardır inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım
ikramaya inşallah raporun çıkıp tedaviye başlayana kadar hamiş olursun
millstone inşallah sende bu ay yumoşlarla süpermenleri buluşturursun ve hamiş olursun
mills kayınvalidem biilaç kullandı benim cigara off için..
champix die bişi..
biraz pahalı..
bilmiyorum duydun nu seen..
etkili bişe.. dene istersen..
bu arada bilfiil 10 yıl içmiş biri olaraktan 2 yıl önce bıraktım.
sadece beeynimde pıhtı gitti.sonucu bi gece yoğun bakım 4 gün normal hastane yatışı..
doktorum aynılarını yaşamak istemiyosan doğum kontrol hapı ve sigara yasak didi
içiş o içiş daha içmedim.. sigaraa içer gibi su içtim dene istersenn
degerım 0.100 çıktı:))) 9.cu gunum bende ilaçlarımı kestım yukelıcegını hıc sanmam((((((( 5:
Rabbim yüreğini ferahlatsın cnm..Nasib denecek çok fazla bir şey yok maalesef kii
bugün dr randevummuz vardı biliyosunuz sabahta yazmıştım çıkmadan.
bi türlü hamileliğimden emin olmıyodum.
bugün doktorum tebrikler sonucunuz olumlu diyince dünyalar benim oldu. ağlamaya başladım zaten hemşirem falan baya sarıldı bana kıyamam.
NETİCEDE HAMİLEYİMMMMMMM
11.gün tahlil sonucum 51.70ti
bugün de hemşireye sordum kaç diye 200 dedi.bugün 14.günüm.
artış güzel dimi??
ayın 13üne randevu verdiler
keseyi görmeyi bekliyoruz şimdi.
inşallah doğru yere tutunmuştur mercimeğim.
çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin.
sizi çok seviyorum
en az kendime istediğim kadar istiyorum evlat sahibi olmanızı.
dualarım sizinle.....
degerım 0.100 çıktı:))) 9.cu gunum bende ilaçlarımı kestım yukelıcegını hıc sanmam((((((( 5:
Sağol tatlım evet duydum ama maalesef bende d.kontrol hapı ile hiç bir ilacı birlikte kullanılmadığını psikolog söyleyince yapamadım..171 arayıp gittim 2012 ye temiz girecem diye ant içmiştim kadın bana günde 5 e devam dedii bant verdi onuda almadım zaten sonra tedavi iptallerim falan olunca ne 5 i uçurdum resmen..
Benim iradem sıfır..Bu terapi gibi birşeyy..Biraz dan çok pahalı bana göre aslında ama denicemm..475 tl kçkartı 440 nakit..Ama napıyim sağlık sonuçta vericem bakalım inş işe yarar..Etrafımda bir fiil içemeyenler var bu yöntemden sonra inş bende üle olucamm..
Sanada çook geçmişler olsun gülüm..demek pıhtı attı neler yaşamışsındır kim bilir..Bana bugün doktorumda dedi nette de bir sürü şey okudum ayrıca..D.kontrol hapı ve sigara içerken amh bile düşük çıkarmış..Zaten herşeye zararlı inş Rabbim kurtarsın artık elime bile almak istemiyorum..Bugün son paketimi aldım..Her yakışımda bir bakışım var sigaraya koparsın veda eder gibi...Aslında nefret ediyorumm..Bide ben 2010 da başladım o yaşıma kadar hiç içmemiş kullanmamış bir insandım..Annem babam içtiklerinden hep nefret ettik kardeşim ile ben..Ama işte bir inat uğruna eşimin yüzündenn stres ile başladım ve sonra zatenn gerisi geldii..Bir süre zaten inadımdan ne bırakması versler yemek istiyodum..Şimdi bence ben bağımlıyım..Yoksunluk krizlerini bidiğin tv de uyuşturucu madde kullananların aradığı görüntülerdeki gibi yaşıyorumm..Maddi manevi bıktım artık..Bakalım bu yöntem ile ben bırakırsam bir sürü kişi sırada bekliyor olacak başta annem babam..
bugün dr randevummuz vardı biliyosunuz sabahta yazmıştım çıkmadan.
bi türlü hamileliğimden emin olmıyodum.
bugün doktorum tebrikler sonucunuz olumlu diyince dünyalar benim oldu. ağlamaya başladım zaten hemşirem falan baya sarıldı bana kıyamam.
NETİCEDE HAMİLEYİMMMMMMM
11.gün tahlil sonucum 51.70ti
bugün de hemşireye sordum kaç diye 200 dedi.bugün 14.günüm.
artış güzel dimi??
ayın 13üne randevu verdiler
keseyi görmeyi bekliyoruz şimdi.
inşallah doğru yere tutunmuştur mercimeğim.
çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin.
sizi çok seviyorum
en az kendime istediğim kadar istiyorum evlat sahibi olmanızı.
dualarım sizinle.....
bana yrd edınn 9cu gun kan sonucum 0.100 yukselme varmıdır sızce:.......
bana yrd edınn 9cu gun kan sonucum 0.100 yukselme varmıdır sızce:.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?