Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlar dün de sordum ama sanırım gören olmadııı çapada tüp bebek raporu alan varmı veya zeynep kamilden birazcık bilgi verin...neler yapmam gerekiyoo

valla şekerim biliyorsun hiç alakam yok bu hastanelerle ama millstone zeynep kamil konusunda bilgili...

ohhh çok şükür dün şişmiyorum diye dertleniyordun bugün şişkinlikten bahsediyorsun
anne kuzusu oldun evine dönünce kocanın kuzusu olman biraz zor ama gebe kalman lazım acilen ki bu sultanlık sürsün

kizlarrr ben geldimmm ozledim uleynnn sizi:))) saraaaa 12 gunu tamamla bebegim gelip sana kese yapicamm sirtini tapislar gazini da alirim:)))ciddi ben karar verdim bi dahaki tupumde 12 gun yikanmicam.

kizlarrr ben geldimmm ozledim uleynnn sizi:)))saraaaa 12 gunu tamamla bebegim gelip sana kese yapicamm sirtini tapislar gazini da alirim:)))ciddi ben karar verdim bi dahaki tupumde 12 gun yikanmicam.

nerden geldin neden yoktun bakiimmmm..
diyene bak bende topiğin yolunu bulamadım bugün

evet acilen hamile olmam lazım yoksa tatil bitecek

şişme denirmi bilmiyorum karnım çok rahatsız ediyo güldenim yemek yediğim zaman özellikle

sen nasılsın bugün topiğe pek gelmemişsin:26::26::26::26::26::26::26::26::26:sensiz olmuyo haberin olsun

kizlarrr ben geldimmm ozledim uleynnn sizi:)))saraaaa 12 gunu tamamla bebegim gelip sana kese yapicamm sirtini tapislar gazini da alirim:)))ciddi ben karar verdim bi dahaki tupumde 12 gun yikanmicam.

gel canım şöyle güzel bi kese atalım beraber bursanın hamamlarıda meşhur ya hamama gidek kız valla ne güzel oluy

12 gün bekleyemem ılık suyla ayakta 5 dakka bi duş alacam artıkın

Son düzenleme:
ne son durumu kuzum..
regl oldum bitmek üzere önümüzdeki maçlara bakiciizzzz
üşenmezsem önümüzdeki regl ile bi daktıra gidiveririm

canımm maçları aksatmaa:))) ah bende bilsem normal yolla olacagınıı neler yapardım nelerr:)))) ama yokkk mümkünatıı yokk doktorcuğumda öle söylediii bende dedim doktor bey normal yolla olmıcanı biliyorum tüp bebek şansım varmı dedimmm doktorcugumm gülmeye başladııı sakin ol fundacım diyooo:))) eşimin sonucu geldiiiii evet canlı sipermler var diyince hüngür hüngür aglayasım geldii.....

tatlım doktorlar ellerindeki verilere dayanarak olmaz diyolar ama unutuyolarki Allah ne derse o olur nice çocuğun olmaz denenlerin kendiliğinden çocuğu olmuş inşallah seninde kendiliğinden gelir bebeğinde tedaviyle uğraşmak zorunda kalmazsın ama tedavi olabiliyorsak ve bununla bebeğimiz geliyorsa buda yine Allahın izniyle oluyo böylede düşünmek lazım Allah yardımcımız olsun

canımcım ben olan biten herşeyi bebektendir diye düşünmek istiyorum aksi bişeyi aklıma getirmiyorum mesela ilaçtandır demiyorum...
sonuçta bebeklerin seninle oldu ya da olmadı bunu zaten Rabbim bilir ama test gününe kadar hamile gibi davranmak düşünmek bence en doğrusu...
ben donmuş teyzoşu olcam biliyomusunnn
bugün hep bişi çıktı topiğe gelemedim bankada da işlerim vardı epey zamanımı aldı akşamada komşum memleketine gitti eşi evde yalnızdı yemeğe aldık onu misafirim vardı bi
türlü gelemedim..

valla hiç öyle düşünme Rabbim can vermiş spermlere biri gelir dölleyiverir yumurtanı o zaman utanırsın bu lafları ettiğin için sonra spermin yüzüne nasıl bakacan bi daha

Amin canım tek isteyimm bebegim olsun normal yolla veya tüp bebek ALLAHIM inşallah duyar sesimii... tüp bebek merkezinde bi kızla tanıştım ( tabi ben çok mutluyumm sonuçlarımız temiz canlı spermde varr bi görsen beni sanki hamileyimm :))))nese kızın eşinde ne canlı ne ölü hücre yokmuşş sonrada söyledii çok üzüldüm inşallahh bulunur allahım derdi verip derman aratmasın....

yaaaaa bayilirim hamamaaaa bi tane kese aldim 5 tl ye ama ne kese superr her banyoda yapiom derilerim yuzulucek yakinda.normalde esmerim bi kac aya kalmaz kar petek olurum:))

:)))gunduz kayinvalideme misafir geldi sabahtan gittiydim aksama da birakmadi yemege kalin.dedi bizde davete icabet ettik:))

gittinmi bırakmazlar zaten gıcık şeyler

inşallah seni donmuş teyzoşu yapacam bunu canı gönülden diliyorum inşallah sende beni organik teyzoş yapacan ne güzel olur 2013 bizim senemiz olsun noluuuuuuuuur

:)))gunduz kayinvalideme misafir geldi sabahtan gittiydim aksama da birakmadi yemege kalin.dedi bizde davete icabet ettik:))

hıımmmm davet önemli bir kişilikten icabet etmek lazım tabii :13: hain kadın seni alıkoymuş bizden uzaklaştırmış kaynana işte nolcak

inşallah seni donmuş teyzoşu yapacam bunu canı gönülden diliyorum inşallah sende beni organik teyzoş yapacan ne güzel olur 2013 bizim senemiz olsun noluuuuuuuuur

inşallahhhh yütfeeeennnn noluuurrrrr Allahııımmmm duuuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyyyy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:13::13::13:

yaaaaa bayilirim hamamaaaa bi tane kese aldim 5 tl ye ama ne kese superr her banyoda yapiom derilerim yuzulucek yakinda.normalde esmerim bi kac aya kalmaz kar petek olurum:))

o halde atla gel hemen yarın hamama gidiyoz sen hangi şehirdesin bu arada bursaya yakınmısın

:))) inşallahh yaa büyük konuşmamak lazımm hiç belli olmaz bide dölleyiveriyomuşş Allah büyükk

Canııımmm seni çooooooooooook merak ediyorum...
Naptın bugün hastaneye gittinmi..
Hiç gelmemişsin topiğe ya da geldin ben kaçırdım...
Hadi sesime geeelllllllllll

hıımmmm davet önemli bir kişilikten icabet etmek lazım tabii :13: hain kadın seni alıkoymuş bizden uzaklaştırmış kaynana işte nolcak
hehehehe amann kaynanadan ne dertliymisiniz kiz siz:))biz surekli beraberiz benimki gicik olmayandan genc kafa dengi:))yok yemege kalmim yemegi eve yolla desem tamam kizim derdi.o transfer donemimde her gun geldi yemegimi yapti kahvaltimi hazirladi oglene ayri yemek yapti evimi temizletti ananasima kadar kesti onune koydu kiz haksizlik edemem simdi.hastanede bakti bana yikanamiyom diye butun vucudumu islak mendiillerle sildiler vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…