sağlık ocağına hiç gitmedim canım o konudada yardımcı olamıyacam. güldeeeen nerdesin kız? bu sorulara cevap verirdi şimdi.
progesteron gebelik 1. trimester 2,8-147,3 yazıyo canım tabi biz ilaçta kullanıyoz, benim transfer günü 38 çıkmış mesela ilaçlar sayesinde herhalde.
Cnm benim 8.gun 38di 10.gun 114 tam bi hafta sonradaa 1700lerdeydi senin kac cikti cnm????
ben kendi fotoğrafcmla anlaştım o gelck nasipse songül turgutu biliorum oda çok güsel.allahım küvezen korusun doktor bişi olmaz desede ana yüreği işte çok korkuyrum...İyi dusun iyi olsun o zamn ahmt bey oyle diyrsa sorun yok cnm bizim dr lr gerckten cook iyi bnm dr da aral bey di ay annem bende olursa seni gormeye geleyim ben insallh kizimi annm bakarsa tabiki bnm ki canavar tek disari cikmiyrm masallh az kaldi kavusucksin oglanlarina rabbim saglik versin insallh kokla guzelce bebelerini dogum fitgrfcisi cagir mutlaka songul turgutu cinarli diguma aliyr ahmet beyde alir mutlaka cagir ani olumszlestir bizim album harika dogumda babamizda var fiyattauygun
ben kendi fotoğrafcmla anlaştım o gelck nasipse songül turgutu biliorum oda çok güsel.allahım küvezen korusun doktor bişi olmaz desede ana yüreği işte çok korkuyrum...
selaammmm kızlar bugün topiği ihmal ettim biliyorum ama dışarda bankada işlerim vardı onları hallettim..
şimdide bir çorba koyup geleyim muhabbetimize başlayalım...
merak ediyorum haber varmı acabaaaa
selam şekerler,nasılsınız?
bugün oğlumu gördüm.
büyümüş tosunum,1535 gr olmuş.
doktor bir hafta önde gidiyo dedi.
ilk defa tam olarak yüzünü gördüm.
esnedi,güldü.
kordonu eline almış,bırakmadı.
fotoğrafları için doktor çok uğraştı ama kordonlu çıktı.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,ennn kısa zamanda iteyen herkese versin inşallah.
canım gelirsen çok sewinirm hastaneye.sen kaç haftalık doğurmştun?doğumdan önce kaç kilo dedi kızın kaç kilo doğdu?İyi dusun iyi olsun o zamn ahmt bey oyle diyrsa sorun yok cnm bizim dr lr gerckten cook iyi bnm dr da aral bey di ay annem bende olursa seni gormeye geleyim ben insallh kizimi annm bakarsa tabiki bnm ki canavar tek disari cikmiyrm masallh az kaldi kavusucksin oglanlarina rabbim saglik versin insallh kokla guzelce bebelerini dogum fitgrfcisi cagir mutlaka songul turgutu cinarli diguma aliyr ahmet beyde alir mutlaka cagir ani olumszlestir bizim album harika dogumda babamizda var fiyattauygun
evlenir evlenmez hamile kalanlar evet şakacı şeyler :)))napalım canım yaa...
evliliğimin 7. yılı içindeyim bir sorunum yok bilinen,eşimde hareket ve sayı düşüktü varikosel ameliyatı oldu toparladık.morfoloji %14 standartıyken bizim %11 sayımız da hareketimizde normal yolla hamile kalınacak düzeyde iyi.2 aşılama ,1 tüp bebek başarılı ama kalbi durdu kürtaj oldum 10.haftada,2 işlemimde iptal edildi yumurtalar bulunamadı erken çatlama olabilir dendi.boş folikul sendromu diyemeyiz gebelik oluşmuş yumurta toplanmış dendi,ama 2 defa üst üste yumurta bulamayışları ???erken çatlama vs.bi sürü sıkıntı ,kürtaj sonrası rahim duvarımda yapışıklık olmuş az bişe onu açtırdım histereskopiyle daha yeni.geçen ay işte başarısız denemenin ardından.şimdi sorun sıkıntı yok.her şey kafada biter diyenlere uyarak kafamı rahatlatmaya uzaklaşmaya bakıyorum bu konulardan.artık tüp bebeğe olumlu bakmıyorum .7 senedir yemedik içmedik çektiklerimiz sıkıntılarımız....allah izin verirse doğal yolla olur zaten izin vermezse gerçekten ölemem yaa
sınav buysa eğer zilin çalmasını bekliyorum tüm soruları çözdüm ben
ne kadar test ıvık zıvık varsa yaptık genetik teste kadar rahim filmi şu bu yok yok yoık sıkıntı yok.olmuyorsa allahın bir bildiği var demekki
allah gerçekleştirmeyeceği hiçbirşeyin hayalini kurdurtmazmış ya
biz de onu bekliyoruz şimdi
mucizeyse adı o mucize olsun diye bekliyoruz bu saatten sonra sadece kafamızı arındırmamız lazım,rahatlamamız lazım doğala bakmamız lazım.allah hepinizin mucizelerini gerçekleştirsin.kimseyi evlat hasretiyle sınamasın,evladıyla sınamasın.verecekse sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah hepimize
daha anne olmadan insan onları düşünüo gülden yaa.ne kadar acı çeksemde ben daha beklemeye razıydım.allah yardım etsin hepimize.oyyy yerim ben seniii ana yüreği diyooooo çok tatlııııııı
canım gelirsen çok sewinirm hastaneye.sen kaç haftalık doğurmştun?doğumdan önce kaç kilo dedi kızın kaç kilo doğdu?
canımmmmm benim içimi rahatlattın. Allahım snnde yardımcın olsun inş.ay ne güzel önümüzdeki hafta kavuşuyosun oğullarına.
Canım benim sağlıkla,hayırlısıyla al inşallah kucağına.
Bence de girmezler küveze.
Arkadaşım da geçen yıl ikiz doğurdu.
Kiloları seninkiler gibiydi.
Hiç küveze falan girmediler.
canlar dün de sordum ama sanırım gören olmadııı çapada tüp bebek raporu alan varmı veya zeynep kamilden birazcık bilgi verin...neler yapmam gerekiyoo
canım gelirsen çok sewinirm hastaneye.sen kaç haftalık doğurmştun?doğumdan önce kaç kilo dedi kızın kaç kilo doğdu?
canım inan benim hiç oralar hakkında bilgim yok, bilen biri çıkar mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?