Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol canım benim . bakıcaz artık inşallah benimki de ii çıkar

Cnm benim 8.gun 38di 10.gun 114 tam bi hafta sonradaa 1700lerdeydi senin kac cikti cnm????

progestoron hormonunu diyosun değil mi canımm,, bakcam yarın sağlık ocağına gidip baktırcam ben de
hamilelik takvimini yesinler anacııım. bu neye göre belirleniyo yani transfer tarihini mi yazıosunuz

Porogesteron degil cnm beta hcg ben daha yapmadim onlari ptesi yaptircam carsamba doktoruma gostericem sende yap cnm hamislik takvimi motive ediyo bide kucagimiza alsak daha ne isterim ki

ben kendi fotoğrafcmla anlaştım o gelck nasipse songül turgutu biliorum oda çok güsel.allahım küvezen korusun doktor bişi olmaz desede ana yüreği işte çok korkuyrum...

selaammmm kızlar bugün topiği ihmal ettim biliyorum ama dışarda bankada işlerim vardı onları hallettim..
şimdide bir çorba koyup geleyim muhabbetimize başlayalım...
merak ediyorum haber varmı acabaaaa

selam şekerler,nasılsınız?
bugün oğlumu gördüm.
büyümüş tosunum,1535 gr olmuş.
doktor bir hafta önde gidiyo dedi.
ilk defa tam olarak yüzünü gördüm.
esnedi,güldü.
kordonu eline almış,bırakmadı.
fotoğrafları için doktor çok uğraştı ama kordonlu çıktı.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,ennn kısa zamanda iteyen herkese versin inşallah.

ben kendi fotoğrafcmla anlaştım o gelck nasipse songül turgutu biliorum oda çok güsel.allahım küvezen korusun doktor bişi olmaz desede ana yüreği işte çok korkuyrum...

oyyy yerim ben seniii ana yüreği diyooooo çok tatlııııııı

maşallahhhh paşamaaa
şekerim o izmiri temsilen kordonunu göstermek istemiştir

canım gelirsen çok sewinirm hastaneye.sen kaç haftalık doğurmştun?doğumdan önce kaç kilo dedi kızın kaç kilo doğdu?

selam yeni negatif almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum içimden ve beynimden geçen ama yüksek sesle söyleyemediğim bütün sözleri yazmışsın çok doğru söylüyorsun ALLAH ol dicek ancak o zaman olucak mevlam hepimizin yardımcısı olsun

canım gelirsen çok sewinirm hastaneye.sen kaç haftalık doğurmştun?doğumdan önce kaç kilo dedi kızın kaç kilo doğdu?

ay ne güzel önümüzdeki hafta kavuşuyosun oğullarına.
canım benim sağlıkla,hayırlısıyla al inşallah kucağına.
bence de girmezler küveze.
arkadaşım da geçen yıl ikiz doğurdu.
kiloları seninkiler gibiydi.
hiç küveze falan girmediler.

arkadaşlar merhaba bende ilk tüp bebek deneyimimi yaşıyorum ancak opudan sonra hafif dereceli ohss gerçekleşti bunun hakkında bilgisi olan varmı..yani transferi ne kadar süre erteliyor..

canımmmmm benim içimi rahatlattın. Allahım snnde yardımcın olsun inş.

canlar dün de sordum ama sanırım gören olmadııı çapada tüp bebek raporu alan varmı veya zeynep kamilden birazcık bilgi verin...neler yapmam gerekiyoo

Allahımmmm az önce molfiks reklamı vardı ilk görüyorum bunu. ne şekerlerdi ya o kızları ısırasım geldi valla..kim yapmışsa reklamı süper olmuş valla.

Cnm cim insallh annem gelir ben cikarim evdn seni ve bebisleri gormeye gelirim sali gunu ben 38+3 te dogm yaptim bende istemedim erkn olmasini ama aral bey 300 grm icin bekleneye degermi riskeatmayalim dedi esra cigim 3426 gr dgdu dr tahmini de 3400 bekliyorum diyrdu sen rht ol allhin izniyle gerek kalmaz inanki disarida daha cabuk topluyorlar bnm abimin oglu 37+0 da dogdu masllh zehir gibi bur canavr ele avuca sigmiyr kuveede girmedi annesinn suyu azaldi aldilr hemn doguma ahmet bey gerek olucagini dusunse soyler seni hazirlardi bu duruma hem ben 38 hafta icinde dogn kuveze giren bebek bile gordum rabbim saglik versin insallh aral bey 32. Haftayi gectikmi korkma diyrdu bana ftgrfci cagirmkla iyi yapmissin ben halen resimlere bakinca sulu goz oluyorum iyiki cagrmisim diyorum cinarli alickmi doguma. Ftgrfcini bendn istedigin birsey varmi gelirkn getirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…