Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmmmm benim içimi rahatlattın. Allahım snnde yardımcın olsun inş.

Sen bence kuveze takilma istirht et bol boll gorucem ben seni iki bebeyle haftaya artik anca ayda bir ugrarsin topige uyu bol bol icindeki canavarlari kucagina alinca ahhh uyku ahh uyku diyip gozun yatakta olucak bak asil morali ben verdim sana

bayanlar hamilelik tarihi tüp bebekte nasıl hesaplanıyor...takvim olayına girmek istiyorum da :) oraya hangi tarihi yazıyoruz.biz de son adet tarihimizi mi yazıyoruz.

valla ahmet bey fotoğr<fcınızı getirebilirisiniz dedi alıo demekki bi hasteneyi arayıp sormak mı lazım kii ama özel değilmi sonçta hangi fotğrafçyı istesem sokarım heralde yaa

kızlarrrr salı günü sabah 7 de doğumum varr.ÇOK HEYECANLIYIM 36+1 OLCAZ SİZCE KÜVEZE GİRER MİYİZ.BUGÜN KİLOLARI 2800 ÇIKTI AMA YANILMA PAYI NE Kadardır doğunca kaç çıkarlar bilmiyorum...

Allah tez zamanda kurtarsin seni canim benim insallah hersey allahin izniyle guzel olacak ikizlerinde saglikla dunyaya gelecek

Son düzenleme:
canlar dün de sordum ama sanırım gören olmadııı çapada tüp bebek raporu alan varmı veya zeynep kamilden birazcık bilgi verin...neler yapmam gerekiyoo

canım ben tüpü Cerrahpaşa'da yaptırdım.
orada yapılacağı için mi bilmiyorum ama çok kolay oldu rapor çıkartmak.
zaten aşılamaları da orada yaptırmıştım.
benim tahlillerim,eşimin muayenesi falan yapıldı.
normalde erkek için muayene tarihi 1 ay sonraya falan veriliyomuş.
bize 10 gün sonraya verdiler,hallettik çok şükür.
Çapa'da çok ileri tarihe veriyorlar diye duymuştum.
ama ben hiç denemedim orayı.

valla ahmet bey fotoğr<fcınızı getirebilirisiniz dedi alıo demekki bi hasteneyi arayıp sormak mı lazım kii ama özel değilmi sonçta hangi fotğrafçyı istesem sokarım heralde yaa

Cbende medicslde yaptim ozel vip de fakat basta sorun cikrdilr ankasmali ftgrfcimiz var alanayz diye songul hnm esime dedi bashekimi taniyrsunz konusun sonra doguma girerkn ben laf ve ortalik karsti arada kaynadi songulde girdi cinarlinin asil anlasmali ftgrfcisi songul turgut bize 600 resim biralbum bir dvd ve 100 adet baski 400 tl yaoti. Album cokguzel

tüp bebekte son adet tarihi değilde tranferden 2 hafta öncesi tarih olarak giriliyor diye duymuştum da :)

hayır canım son adet tarihi alınıyo yine.
bugün doktordaydım,ulutrasonu güzel diye gittim sırf.
son adet tarihi dedi,bebeğimiz tüp bebek dedim.
ne fark eder,yine son adet tarihi esastır dedi.

sen bence kuveze takilma istirht et bol boll gorucem ben seni iki bebeyle haftaya artik anca ayda bir ugrarsin topige Uyu bol bol icindeki canavarlari kucagina alinca ahhh uyku ahh uyku diyip gozun yatakta olucak bak asil morali ben verdim sana
valla öle yapiim bari gerçi kaburgam ağrıııo uyuyamıyrm kii.valla moral verdin bitanem ya sağol adın neydi bu arada.ben gzem.

valla öle yapiim bari gerçi kaburgam ağrıııo uyuyamıyrm kii.valla moral verdin bitanem ya sağol adın neydi bu arada.ben gzem.

Cnm cim sana ozel msj attim benim cevremde kimse bilmiyr bnm canimin tup bebe oldugunu burdada korkuyrmki tanidik birine deng gelmkten bak tanidik arkadsmz cikarsa bendn bahsetmek yok has ona gire poyrazin kulagina sonra egilir agla bebem agla anneni hic raht birakma derim

merhaba kızlar ben bugünde temkini elden bırakmadım ve dışarı çıkmadım banyoda yapmadım ama yarın yapacam çünkü yarın 7.günüm
yemek yiyince karnım şişiyo gibi ve aşırı gaz yapıyo bu ilaçlar hep böyle yapacaksa yandık eşime karnıma masaj yaptırdımda rahatladım az önce
pek bi nazlı oldum heee ne iş ne güç el bebek gül bebek bakıyo annem sağolsun ben onun hakkını nasıl öderim hiç bilmiyorum
eve gidince iş yapmak zoruma gidecek insan rahata çabuk alışıyomuş yalan değil yani

tatlım bnm çevremdede kmse bilmio sende hastaneye gelnce çaktrma.bn sana özeldn msj atamyrm msjj kutun dolmş msj gelmiy sana boşalt ktunu cnm

anladım canım teşekkür ederimm... biz aşılama yaptıramıyoruz malesef çok az sperm var inşallah bende çabucak hallederimm aret bey benden ve eşimden bisürü testler istedii o testler geçerli oluyomuu yoksa tekrarmı yaptırıcam...rahim filmimide çektirdimm ama simir testim yokk simir mutlaka gereklimii...uzun oldu biraz kusura bakma..:))

canımm inşallahh herşey çok güzel olur Allahım emeklerimizin karşılıgını verir inşallahh.vallahii ben kirden ölecegimi bilsem banyo falan yapmazdım bikaçgün daha :))) ah bu annelerr haklarını nasıl öderiz

amin canım sağol inşallah herşey güzel olur

daha anne olmadan insan onları düşünüo gülden yaa.ne kadar acı çeksemde ben daha beklemeye razıydım.allah yardım etsin hepimize.

canım hamilelik haberini aldığın an onlara göre yaşamaya başlıyorsun oturup kalkmandan yeme içmenden herşeyin onlara göre oluyor ve anne olmaya hazırlanıyorsun sözlerinden de anlaşılıyor ki sen anne olmaya hazırsın artık
12.12.12 nolduuu yer bulabildinizmii

arkadaşlar merhaba bende ilk tüp bebek deneyimimi yaşıyorum ancak opudan sonra hafif dereceli ohss gerçekleşti bunun hakkında bilgisi olan varmı..yani transferi ne kadar süre erteliyor..

evet var cicim bizzat yaşadım ve başımdan geçenleri bir çok arkadaşla paylaştım burda..
birazda sana anlatayım..
hafif dereceli ohss de hastaneye yatmadan kurtuluyorsun ben orta derece yaşadığımdan 4 gün yattım..
yumurtaların toplanınca yerleri su topluyor ve şişiyorsun aşırı su toplama durumunda o sıvı diğer organlara yayılabilir ve bu da hayati risk demektir...
vücudundan 15 litre su çekilen arkadaşları biliyorum..
uyarıcı iğneleri vurulurken e2 yani östrojen hormonu 5000 değerine yaklaşıyor ya da geçiyor bu da çatlatma iğnesini vurduğun an ohss olabilirsin demek..
bir nevi yumurtalıklarının iğneye verdiği yan etki diyebiliriz..
transfer genelde bir sonraki aya bırakılır bunun sebebide transfer olur ve gebe kalırsan ohss şiddetlenerek artar...
ohss nin ilk sebebi e2 hormonunun fırlaması ikinci sebebide çatlatma iğnesinin içindeki BHCG yani gebelik hormonudur..
dolayısıyla gebe kalırsan bhcg yükseleceğinden ilk 3 ay hastanelere taşınırsın ya da sürekli kan vermeye ultrasona gidersin...
en doğrusu bir ay sonraya ertelenmesidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…