hem ne hamami otur sen oturdugun yerde bakim sicak yasak sana :))o halde atla gel hemen yarın hamama gidiyoz sen hangi şehirdesin bu arada bursaya yakınmısın
:))) inşallahh yaa büyük konuşmamak lazımm hiç belli olmaz bide dölleyiveriyomuşş Allah büyükk
hehehehe amann kaynanadan ne dertliymisiniz kiz siz:))biz surekli beraberiz benimki gicik olmayandan genc kafa dengi:))yok yemege kalmim yemegi eve yolla desem tamam kizim derdi.o transfer donemimde her gun geldi yemegimi yapti kahvaltimi hazirladi oglene ayri yemek yapti evimi temizletti ananasima kadar kesti onune koydu kiz haksizlik edemem simdi.hastanede bakti bana yikanamiyom diye butun vucudumu islak mendiillerle sildiler vs vs.
iyi geceler güzeller...
cnm gittigidiyordan ovulasyon testine baktim 23 tl.daha bi de icinde de gebelik testi var cok ucuz hayret eczaneden sadece 1 tane gebelik testini alioz 5 6 tl ye cok ii valla kargoda icinde.
anladım canım teşekkür ederimm... biz aşılama yaptıramıyoruz malesef çok az sperm var inşallah bende çabucak hallederimm aret bey benden ve eşimden bisürü testler istedii o testler geçerli oluyomuu yoksa tekrarmı yaptırıcam...rahim filmimide çektirdimm ama simir testim yokk simir mutlaka gereklimii...uzun oldu biraz kusura bakma..:))
merhaba kızlar ben bugünde temkini elden bırakmadım ve dışarı çıkmadım banyoda yapmadım ama yarın yapacam çünkü yarın 7.günüm
yemek yiyince karnım şişiyo gibi ve aşırı gaz yapıyo bu ilaçlar hep böyle yapacaksa yandık eşime karnıma masaj yaptırdımda rahatladım az önce
pek bi nazlı oldum heee ne iş ne güç el bebek gül bebek bakıyo annem sağolsun ben onun hakkını nasıl öderim hiç bilmiyorum
eve gidince iş yapmak zoruma gidecek insan rahata çabuk alışıyomuş yalan değil yani
yok cnm bilmiom haberim yok biseden:))adetimin 14. gunu bu gunler yumurtlama gunum normal hesaba gore artik testleri diger ay kullanmaya baslarimevet canım aynen öyle çok ucuza geliyo ve testler doğru sonuç veriyo denemiş biri olarak söylüyorum...
adet bitince başla yapmaya..biliyorsundur belki gelevek testler LH testi yani ovulasyon bir de BCGH gebelik testi...
gebelik oluşursa LH hormonuda artacağından LH yani ovu testlerini gebelik testi gibi olarakta kullanabilirsin..
aaaa etmez olur muyuz ben sahsen dedim ki kdr acaba bugun kocasiyla misir yedi mi:)))benideee hiççç merak eden olmuyooo nedennn kiiii
benideee hiççç merak eden olmuyooo nedennn kiiii
yok cnm bilmiom haberim yok biseden:))adetimin 14. gunu bu gunler yumurtlama gunum normal hesaba gore artik testleri diger ay kullanmaya baslarim
yok yemedikaaaa etmez olur muyuz ben sahsen dedim ki kdr acaba bugun kocasiyla misir yedi mi:)))
neyini merak etcez kuzum günlerdir beyinlen ayrı evinden ayrıydın işin gücün vardır diye merak etmiyoz
heee taammm o zaman ama gelen testlerden bi kaçını muhtemel adet tarihine yakın yap belki gebesindir
bende yarın sipariş vereyim unutmadan...
kırmızılar gidiyoooo testler geliyooooo ve ekşın timeee
yok yemedik
ya tabii tabii sen bi sabah geç gel ben seni nasılll merak ediyom amaaa
hem beyim hep evdemiii hıhhhhhhhhhhhhh
sizede iyi geceler cicim...
elifnaz kesin bu saatte uyuyooo siz yatmaya niyetlenince açılcak gözleri dimiii
İyi akşamlar kızlar ne var yok yogun ve soguk birgün geçirdim bugün agbime kız istemeye gittik dondueçmişe dönükk valla hala kendime gelemedim yarın büyük gün canlarım bütün geçmişe ait herşeyi hazırladım 3 de ASM Aydın Beye,e randevumuz var dua edin arkadaşlarım İnş çalıcagım son kapım olurr
kız bende bu ara topiğe bi geliyom bi gelmiyom hele bugün her gelmeye çalışmamda bişi oldu yani topikte olmamandan kaynaklı anlayıp merak etmem yani diyim...
en son ikramaya ile irtibata geçmişin bişi olsa haberim olardı...
bu hafta kimseylen tel görüşmeside yapmıyom işte bi aşkısımlan görüşüyom bi sebepten dolayıııı ama sizinlen ilgisi yok yaniii:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?