Tüp Bebek Günlüğümüz !

:))) inşallahh yaa büyük konuşmamak lazımm hiç belli olmaz bide dölleyiveriyomuşş Allah büyükk

Allahtan ümit kesilmez fundacım o test olayında da benim endişelenmem bu nedenledir tıp her ne kadar imkansız desede sperme can verirse zamanı gelir yumurtayıda döller o sperm..
gördün işte canlı sperm sıfır derken şimdi %15 i canlı çıkıveriyor..

o zaman alkışlar kayınvalidene
bizde çok iyi anlaşıyoz

cnm gittigidiyordan ovulasyon testine baktim 23 tl.daha bi de icinde de gebelik testi var cok ucuz hayret eczaneden sadece 1 tane gebelik testini alioz 5 6 tl ye cok ii valla kargoda icinde.

cnm gittigidiyordan ovulasyon testine baktim 23 tl.daha bi de icinde de gebelik testi var cok ucuz hayret eczaneden sadece 1 tane gebelik testini alioz 5 6 tl ye cok ii valla kargoda icinde.

evet canım aynen öyle çok ucuza geliyo ve testler doğru sonuç veriyo denemiş biri olarak söylüyorum...
adet bitince başla yapmaya..biliyorsundur belki gelevek testler LH testi yani ovulasyon bir de BCGH gebelik testi...
gebelik oluşursa LH hormonuda artacağından LH yani ovu testlerini gebelik testi gibi olarakta kullanabilirsin..

tıp fak. dışardan hiçbir şey kabul etmiyo,her şeyi sıfırdan yaptırıyo canım.
zaten sperm çok az ise sizi doğrudan tüp bebek bölümüne sevk ederler.
benden smear istediler.
devlet olduğu için de 1 test hari her şeyi bedava yaptırıyosun.

iyi yapmışsın canım...
sende ben gibi 7.gün yıkan gariiii
sorma o nazı niyazı bide ben tam 4ay gitim geldim ankara anneme git gel buraya düzene alış ama..
son gidişimde opuydu trasnferdi 2hafta yatışta olunca yediğim önümde yemediğim arkamda misali..
sürahimi bile babam taşıyodu artık düşün....
son günlerde anneme diyodum ya bu sultanlığım devam edicek yada bitcek test günü...
inşaallah seninki devam edicek evinede gitsen annecin bakar sana ilk aylar önemlii hem bizim donmuş yeğenlerimiz çok kıymetli olucak
az kaldı hadi hayırlısı canım benimmmmmmmmmm

yok cnm bilmiom haberim yok biseden:))adetimin 14. gunu bu gunler yumurtlama gunum normal hesaba gore artik testleri diger ay kullanmaya baslarim

benideee hiççç merak eden olmuyooo nedennn kiiii

neyini merak etcez kuzum günlerdir beyinlen ayrı evinden ayrıydın işin gücün vardır diye merak etmiyoz

yok cnm bilmiom haberim yok biseden:))adetimin 14. gunu bu gunler yumurtlama gunum normal hesaba gore artik testleri diger ay kullanmaya baslarim

heee taammm o zaman ama gelen testlerden bi kaçını muhtemel adet tarihine yakın yap belki gebesindir
bende yarın sipariş vereyim unutmadan...
kırmızılar gidiyoooo testler geliyooooo ve ekşın timeee

aaaa etmez olur muyuz ben sahsen dedim ki kdr acaba bugun kocasiyla misir yedi mi:)))
yok yemedik

ya tabii tabii sen bi sabah geç gel ben seni nasılll merak ediyom amaaa
hem beyim hep evdemiii hıhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
şu an vadi olduğundan beyim bana bakmıyor bile..
ahh ahh böyle bir perşembeydi kzuuları almıştım göbüşe...
ilk akşamdan vadi izletmektenmi tutmadıkiii
egucum bende hala testler var ee beraber aldık ama sen çalışkan kadınsın vesselam..
benim histreskopiler doktor derken kullanmadım ovu v.s. ekşında olmadı nerdeyse...
hee noldu biliyomusun sana dedim ya ben evden test valize atmıştım ama diğer gelişimdi herhalde...
şimdi yanımda yok ....
sonra ben o valizi hep annemlerde dolaba boşallttım valiz öyle duruyodu son gidişimde başka çantayla gittim..
neyse eve geldim buraya valizde eliem çekmecede bişi geldi bi baktım test bide oturup ona ağladım..
yapsam nolcekti negatif olucaktı ama alır gelir sende yapardık

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar ne var yok yogun ve soguk birgün geçirdim bugün agbime kız istemeye gittik donduk valla hala kendime gelemedim yarın büyük gün canlarım bütün geçmişe ait herşey hazırladım 3 de ASM Aydın Beye,e randevumuz var dua edin arkadaşlarım İnş çalıcagım son kapım olurr

Son düzenleme:
yok yemedik

ya tabii tabii sen bi sabah geç gel ben seni nasılll merak ediyom amaaa
hem beyim hep evdemiii hıhhhhhhhhhhhhh

kız bende bu ara topiğe bi geliyom bi gelmiyom hele bugün her gelmeye çalışmamda bişi oldu yani topikte olmamandan kaynaklı anlayıp merak etmem yani diyim...
en son ikramaya ile irtibata geçmişin bişi olsa haberim olardı...
bu hafta kimseylen tel görüşmeside yapmıyom işte bi aşkısımlan görüşüyom bi sebepten dolayıııı ama sizinlen ilgisi yok yaniii:13:

kız yeminlen az önce aklıma düştün yarın 7 aralık acaba napıyooo hatun dedim kendi kendimeee...
e bi de görümce olma işleri vardı tabii..

naz yapıyom sevidğim dostlarıma ben ondan yaniii...
hee bişi olsa kara haber çabık yayılırdı
bende koçusum senin aşkıısınla en son cigara için giderkene konuştuk dünden beri kendisi yok..noldu acaba terapide ordamı kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…