bence senin canın sıkılıyo
Kızlaaaaaarrr bi yardım in lütfen.. Az önce tuvalete gittim pecetenin üstünde jel birikintisi oluyorya ikidir hafif pembemsi neden öyleee bilen varmı yada hiç öle bi durum yaşayan ???
hehehe dogru:))
belimbkirildi ya utu yapmaktan esimin gomlekler bitti simdi icerden bi kucak nevresimleri getirdim 5 dakka ara verdim.siz de utuluyomusunuz nevresimleri carsaflari filan?
Evet canım bende acayipp titizim hayatta kültavlası yıkayamam yakınlarıma yıkatırım farklı bir bulasık süngeriyle birde tuhafınıza gider belki ama fönsüz ve makyajsız markete bile gitmem
bendede oluyodu ateş üşüme ama gaz yoktuu yani inşaallah sen gebesinnn..bak farkı buuldumkızlar bi sıcak basıyo bi üşüyom ben yaaa bide aşırı gazım var
canım yaşayanlar gebe çıktı inş. gebesinnn kızzz...Kızlaaaaaarrr bi yardım in lütfen.. Az önce tuvalete gittim pecetenin üstünde jel birikintisi oluyorya ikidir hafif pembemsi neden öyleee bilen varmı yada hiç öle bi durum yaşayan ???
ooo cesur arkdaşım benimmmmmbu saatte böyle oluyommm
beyim yattı aslında sabah erken kalkıp kendisine mükellef kahvaltı hazırlayacam bu sa sabah saat 7 oluyooo 8 de de o çıkar gözleme börek bişiler hazırladım sabah pişcek sıcak sıcak yedireyim beyime...konu nerden geldi buraya
belimbkirildi ya utu yapmaktan esimin gomlekler bitti simdi icerden bi kucak nevresimleri getirdim 5 dakka ara verdim.siz de utuluyomusunuz nevresimleri carsaflari filan?
he bacim yeni fantazimiz utu masasinin ustunde9
ooo gece gece iş kızım senin 14.gün yımırtlama günün değilmiydi o nasıl bi fantezi ayol
şu an başka işler peşinde olmalıdınız yoksa ekşının bu akşam ki kod adı ütümüüüüü
bende ütülüyorum nevresimleri hayatta kırışık çarşafta yatamam
aynennnn ben de ole yapiomben ütülüyom dört kat edip öyle kolay oluyo
ayyy hadi inşallah valla çok umutladım şu an
çok duyduk pembemsi ya da kahverengi lekelenmeyi gebelerde...
Allah yanıltmasın inşallah bu iyi bir sona doğru gidiyoruz demek..
Sara Sultaan napıyosun bebeğimm ohh ananeın köşesinde keyfin yerindeee yatıyosun da çok yatma arada kalk yürüyüş falan yap hareketsizlikten şişmişsinidr senn kesiinn bacımmm....he bana da olmaz dedi doktor taşıyıcı anne düşün biraz zayıfla gene dene olmasa deyiverditatlım doktorlar ellerindeki verilere dayanarak olmaz diyolar ama unutuyolarki Allah ne derse o olur nice çocuğun olmaz denenlerin kendiliğinden çocuğu olmuş inşallah seninde kendiliğinden gelir bebeğinde tedaviyle uğraşmak zorunda kalmazsın ama tedavi olabiliyorsak ve bununla bebeğimiz geliyorsa buda yine Allahın izniyle oluyo böylede düşünmek lazım Allah yardımcımız olsun
Rabbim yardımcın olur inşaallah tatlım bak bişeyler düzelme yolunda sankii..O kızcağızın da Rabbim yüüznüü en kısa zamanda güldürsün inşaallahAmin canım tek isteyimm bebegim olsun normal yolla veya tüp bebek ALLAHIM inşallah duyar sesimii... tüp bebek merkezinde bi kızla tanıştım ( tabi ben çok mutluyumm sonuçlarımız temiz canlı spermde varr bi görsen beni sanki hamileyimm :))))nese kızın eşinde ne canlı ne ölü hücre yokmuşş sonrada söyledii çok üzüldüm inşallahh bulunur allahım derdi verip derman aratmasın....
ayy biz de pek sevişiyoruzzzAllahtan ümit kesilmez fundacım o test olayında da benim endişelenmem bu nedenledir tıp her ne kadar imkansız desede sperme can verirse zamanı gelir yumurtayıda döller o sperm..
gördün işte canlı sperm sıfır derken şimdi %15 i canlı çıkıveriyor..
o zaman alkışlar kayınvalidene
bizde çok iyi anlaşıyoz
iyi geceler fıstıkkiyi geceler güzeller...
O atalarımız birbirlerine gıcık olup ozanlar gibi atışırken uydurmuşlar galiba o sözleriiDamlaya damlaya göl olur*****Taşıma suyuyla değirmen dönmez
İyi insan lafının üzerine gelir****İti an çomağı hazırla
Azıcık aşım ağrısız başım******Fazla mal göz çıkarmaz
Erken kalkan yol alır**********Acele işe şeytan karışır
Fazla mal göz çıkarmaz*******Azı karar çoğu zarar
Harama el uzatılmaz*********Üzümü ye bağını sorma
Çelişkili içinde gördüm Atalarımızı
hiiçç iişim olmaz zaten benim koca 105 kilo yatağa serdimi önce ütülüyor ondan sonra altında döne döne öle bir kırıştırıyor ki öyle bir ütü icat edilmemiştir.hehehe dogru:))
hahaha ben de pek bi tembel gördümm kendimii size bakarktan hangi arada ütülüyosunuz kız o kadar çarşafıı9
ooo gece gece iş kızım senin 14.gün yımırtlama günün değilmiydi o nasıl bi fantezi ayol
şu an başka işler peşinde olmalıdınız yoksa ekşının bu akşam ki kod adı ütümüüüüü
ahan da hatuun menapoza giriyor biz hamile haberi beklerkeneeeekızlar bi sıcak basıyo bi üşüyom ben yaaa bide aşırı gazım var
Leke mi bilemedim ama o jel tortusu geri gelioya onun rengi hafif pembeydi işte.. Hala adet gibi ağrım oluoo Çok az kaldı yatcaz kalcaz bidaa yatcazz sona tes günüüüüüü idrar testi yapmamak içi zor tutuyom kendimi eşimle söz verdik beklicez diye
he bacim yeni fantazimiz utu masasinin ustunde9
aynennnn ben de ole yapiomben ütülüyom dört kat edip öyle kolay oluyo
bu saatte böyle oluyommm
beyim yattı aslında sabah erken kalkıp kendisine mükellef kahvaltı hazırlayacam bu sa sabah saat 7 oluyooo 8 de de o çıkar gözleme börek bişiler hazırladım sabah pişcek sıcak sıcak yedireyim beyime...konu nerden geldi buraya
Leke mi bilemedim ama o jel tortusu geri gelioya onun rengi hafif pembeydi işte.. Hala adet gibi ağrım oluoo Çok az kaldı yatcaz kalcaz bidaa yatcazz sona tes günüüüüüü idrar testi yapmamak içi zor tutuyom kendimi eşimle söz verdik beklicez diye
Sara Sultaan napıyosun bebeğimm ohh ananeın köşesinde keyfin yerindeee yatıyosun da çok yatma arada kalk yürüyüş falan yap hareketsizlikten şişmişsinidr senn kesiinn bacımmm....he bana da olmaz dedi doktor taşıyıcı anne düşün biraz zayıfla gene dene olmasa deyiverdikaldım ama ne diyosunuz siz dedimm zinhar olmaz caiz değildirrr dinen ve fikreennn...
Rabbim yardımcın olur inşaallah tatlım bak bişeyler düzelme yolunda sankii..O kızcağızın da Rabbim yüüznüü en kısa zamanda güldürsün inşaallah
ayy biz de pek sevişiyoruzzz2 saattir oturuyorduu kocamın kurtlar vadisi zevkinin içine etmeye gelmişş.....az önce gitti neyse uykusu gelmişşş de...
iyi geceler fıstıkk
O atalarımız birbirlerine gıcık olup ozanlar gibi atışırken uydurmuşlar galiba o sözlerii
el ben den de birtane ne alakaysa
tenciri dibin kara seninki benden karaaa*********üzüm üzüüme baka bakaaa kararırr
hiiçç iişim olmaz zaten benim koca 105 kilo yatağa serdimi önce ütülüyor ondan sonra altında döne döne öle bir kırıştırıyor ki öyle bir ütü icat edilmemiştir...düzeltecek mümkünü yok benceee
hahaha ben de pek bi tembel gördümm kendimii size bakarktan hangi arada ütülüyosunuz kız o kadar çarşafıı
ahan da hatuun menapoza giriyor biz hamile haberi beklerkeneeee
bacımmmm kan sulandırııccc coraspin ya da iğne oluyorsaann o insanın kan akışını hızlandırıyor bu da trelemenin ateş basmasının sebebii..ben ne yanmıştım yaz sıcağında banyo da yapamadığğım için ne çektimm üşümen zaten normal terleyip terleyip sonra da üşürsün tabii:26::26::26::26:dikkat et gözünü seveyiim girp falan olmaaa:2::2:
Alllaaaaaaaam alaaaaaammmm inşaaaaalaaaaaahhhhh fakirlere sadakalar vericemmmmmbendede oluyodu ateş üşüme ama gaz yoktuu yani inşaallah sen gebesinnn..bak farkı buuldum
canım yaşayanlar gebe çıktı inş. gebesinnn kızzz...
ooo cesur arkdaşım benimmmmm
şükürki eşimin yarın dersi 11de az uyuycaz hoş o gidince ben yatıyom bu ara kafamda kalkmıyor..
tava böreğimi yapsam bendee
bende hapşırmaya başlaıdm ...
diyodumda stres yaaşdıktan sonra şişer biyerlerim bu kez gecikti ama inşaallah bademcik v.s olmaz griple ataltırım ama bende sinüzit var oda fena yani..
neyse hap içemem aylardır iğne hap mahvoldu bünyemm doğallaara yüklence..
konu nerdne geldii burayaaa
valla diyorum iyi sabrettin şahsen beni bu durumda yarın kimse tutamazdı
kesin bi test yapmıştım...
ama söz verdiyseniz dayanın zaten az kaldı...
Alllaaaaaaaam alaaaaaammmm inşaaaaalaaaaaahhhhh fakirlere sadakalar vericemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?