Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlaaaaaarrr bi yardım in lütfen.. Az önce tuvalete gittim pecetenin üstünde jel birikintisi oluyorya ikidir hafif pembemsi neden öyleee bilen varmı yada hiç öle bi durum yaşayan ???

bence senin canın sıkılıyo

bu saatte böyle oluyommm
beyim yattı aslında sabah erken kalkıp kendisine mükellef kahvaltı hazırlayacam bu sa sabah saat 7 oluyooo 8 de de o çıkar gözleme börek bişiler hazırladım sabah pişcek sıcak sıcak yedireyim beyime...konu nerden geldi buraya

Kızlaaaaaarrr bi yardım in lütfen.. Az önce tuvalete gittim pecetenin üstünde jel birikintisi oluyorya ikidir hafif pembemsi neden öyleee bilen varmı yada hiç öle bi durum yaşayan ???

ayyy hadi inşallah valla çok umutladım şu an
çok duyduk pembemsi ya da kahverengi lekelenmeyi gebelerde...
Allah yanıltmasın inşallah bu iyi bir sona doğru gidiyoruz demek..

hehehe dogru:))
belimbkirildi ya utu yapmaktan esimin gomlekler bitti simdi icerden bi kucak nevresimleri getirdim 5 dakka ara verdim.siz de utuluyomusunuz nevresimleri carsaflari filan?

Evet canım bende acayipp titizim hayatta kültavlası yıkayamam yakınlarıma yıkatırım farklı bir bulasık süngeriyle birde tuhafınıza gider belki ama fönsüz ve makyajsız markete bile gitmem

Kültabla demek istedim yaniii valla biraz görsellige önem veririm tatlımmm yeni tamıştıgım kişiler benim 10 yıllık evli olduguma inanmazlar şekerrr

kızlar bi sıcak basıyo bi üşüyom ben yaaa bide aşırı gazım var
bendede oluyodu ateş üşüme ama gaz yoktuu yani inşaallah sen gebesinnn..bak farkı buuldum
canım yaşayanlar gebe çıktı inş. gebesinnn kızzz...
ooo cesur arkdaşım benimmmmm
şükürki eşimin yarın dersi 11de az uyuycaz hoş o gidince ben yatıyom bu ara kafamda kalkmıyor..
tava böreğimi yapsam bendee
bende hapşırmaya başlaıdm ...
diyodumda stres yaaşdıktan sonra şişer biyerlerim bu kez gecikti ama inşaallah bademcik v.s olmaz griple ataltırım ama bende sinüzit var oda fena yani..
neyse hap içemem aylardır iğne hap mahvoldu bünyemm doğallaara yüklence..
konu nerdne geldii burayaaa

belimbkirildi ya utu yapmaktan esimin gomlekler bitti simdi icerden bi kucak nevresimleri getirdim 5 dakka ara verdim.siz de utuluyomusunuz nevresimleri carsaflari filan?

he bacim yeni fantazimiz utu masasinin ustunde ikiz dun hallettik o isi bi gun birikmesin mi biraz:))))hatta bi bos bi dolu degilde 2 bos bi dolu mu yapsak diom sprem sayisi az olanlarin birikmesi lazimmis ne dion?
ben de sevmiom kirisik carsaf utulu olan cekmecedede guzel duruyo.
ben ütülüyom dört kat edip öyle kolay oluyo
aynennnn ben de ole yapiom
bide bu sefer 4 kat edip peteklerde kuruttum daha muntazam kurudular.

ayyy hadi inşallah valla çok umutladım şu an
çok duyduk pembemsi ya da kahverengi lekelenmeyi gebelerde...
Allah yanıltmasın inşallah bu iyi bir sona doğru gidiyoruz demek..

Leke mi bilemedim ama o jel tortusu geri gelioya onun rengi hafif pembeydi işte.. Hala adet gibi ağrım oluoo Çok az kaldı yatcaz kalcaz bidaa yatcazz sona tes günüüüüüü idrar testi yapmamak içi zor tutuyom kendimi eşimle söz verdik beklicez diye

geçen sene kermeste baya çalışmıştım hem durdum orda hem evden bişile ryaptım satıldı sürekli..
komşulardanda götüryodumm..
açılmış yinee 5 gün olmuş 15 gün sürcekmiş çağırıyolar..
ama şimdlik evden bişiler yapsamda haftaya aktif çalışsam diyorum hala kalabalığa giremiyorum çünküü..
bide grip olayım var dahası hava çok soğuduu...
yarın makarna salatsı yapcam başka ne yapsamki satılıcak ????*

Sara Sultaan napıyosun bebeğimm ohh ananeın köşesinde keyfin yerindeee yatıyosun da çok yatma arada kalk yürüyüş falan yap hareketsizlikten şişmişsinidr senn kesiinn bacımmm....he bana da olmaz dedi doktor taşıyıcı anne düşün biraz zayıfla gene dene olmasa deyiverdi kaldım ama ne diyosunuz siz dedimm zinhar olmaz caiz değildirrr dinen ve fikreennn...
Rabbim yardımcın olur inşaallah tatlım bak bişeyler düzelme yolunda sankii..O kızcağızın da Rabbim yüüznüü en kısa zamanda güldürsün inşaallah
ayy biz de pek sevişiyoruzzz 2 saattir oturuyorduu kocamın kurtlar vadisi zevkinin içine etmeye gelmişş.....az önce gitti neyse uykusu gelmişşş de...
iyi geceler güzeller...
iyi geceler fıstıkk
O atalarımız birbirlerine gıcık olup ozanlar gibi atışırken uydurmuşlar galiba o sözlerii
el ben den de birtane ne alakaysa
tenciri dibin kara seninki benden karaaa*********üzüm üzüüme baka bakaaa kararırr

hiiçç iişim olmaz zaten benim koca 105 kilo yatağa serdimi önce ütülüyor ondan sonra altında döne döne öle bir kırıştırıyor ki öyle bir ütü icat edilmemiştir...düzeltecek mümkünü yok benceee
hahaha ben de pek bi tembel gördümm kendimii size bakarktan hangi arada ütülüyosunuz kız o kadar çarşafıı
kızlar bi sıcak basıyo bi üşüyom ben yaaa bide aşırı gazım var
ahan da hatuun menapoza giriyor biz hamile haberi beklerkeneeee
bacımmmm kan sulandırııccc coraspin ya da iğne oluyorsaann o insanın kan akışını hızlandırıyor bu da trelemenin ateş basmasının sebebii..ben ne yanmıştım yaz sıcağında banyo da yapamadığğım için ne çektimm üşümen zaten normal terleyip terleyip sonra da üşürsün tabii:26::26::26::26:dikkat et gözünü seveyiim girp falan olmaaa:2::2:

yaa daha çok var ama..
sen yarın öğrensene kızım belgemi imzaladınız ya bak strese girdiysen al sonucu erkenden bence..
bend ediyodum ama 10.gün duramadım yaniii...
direk kana git yarınnnn ...

he bacim yeni fantazimiz utu masasinin ustunde ikiz dun hallettik o isi bi gun birikmesin mi biraz:))))hatta bi bos bi dolu degilde 2 bos bi dolu mu yapsak diom sprem sayisi az olanlarin birikmesi lazimmis ne dion?
ben de sevmiom kirisik carsaf utulu olan cekmecedede guzel duruyo.
ben ütülüyom dört kat edip öyle kolay oluyo
aynennnn ben de ole yapiom
bide bu sefer 4 kat edip peteklerde kuruttum daha muntazam kurudular.

Oooyy benim becerikli arkadaşımm kız ben valla sabah kalkıp yolcu bile etmem helede beni yataga gelip öpmeden gitsin hayatta o gün konusmam telide açmam valla trip atarrımmm off yine efkar bastı hamileyken bebegi yani göbüşümü ve beni öüp giderdi kocacım işe off offfff

valla diyorum iyi sabrettin şahsen beni bu durumda yarın kimse tutamazdı
kesin bi test yapmıştım...
ama söz verdiyseniz dayanın zaten az kaldı...

yaniii saraa hep yatmaa ben yatmadım okadar...
hareektde şart bilmiyom kötümü yaptımda...
ooo kaygana neler etmişş...oyyy severmişteeedemek vadiyi berbat ettii tühhhhh
aman bende nevresim çok kırışmıyosa ütülemeem ama cinsi çok kıvrışansa kesin ütülerinnn yaniii

Alllaaaaaaaam alaaaaaammmm inşaaaaalaaaaaahhhhh fakirlere sadakalar vericemmmmm

Acil çıkış kapısını kullanıyorum aklınıza zinhar bişi gelmesin zira halvet mümkün değil
size iyi sohbetler ekşıncılara bol enerji test gününü bekleyenlere sabır diliyorum...
ve gidiyorum hayden iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…