aa evet mikrop kapabilirsin aslinda en kolay yuruyus de benim kicimda is yok yok cnm ankaradan deilm antepdenim.karnim yok da popom var bi kuculse ama asla kuculmez ailecek boleyiz.
selamlar kızlar
nasılsınız?
gündüzleri eşim laptopu götürdüğü için giremiyorum
getirir getirmez açtım.nasıl havalar varmı önemli gelişmeler???
olu dogummu anlatsana ben bilmiyomBenimde göbek canım tedavilerden kalma eee birde ölü dogum kolay degil Rabbim bundan sonra inş hepimizi gönlüne göre nasip eder bir kaç ay oldu işten sırf tedavi için ayrıldımstresden uzaklaşmak için tatlım kendimi tedaviye çok güzel hazırlamaya çalışıyorum pozitif olucam inşALLAH
gözün aydın canım ütülerden kurtulmuşsun....slm cnm.iki saatir utu yapiom sen nasilsin ?
ben de gunduz yoktum bilmiom bi gelisme var mi cnm
hoşbuldum canımSelam tatlım hoşgeldin şimdilik hamiş haberi yokkk İnşALLAH yarın alıcazzzsen nasılsın canım nasıl gidiyor
selamlar kızlar
nasılsınız?
gündüzleri eşim laptopu götürdüğü için giremiyorum
getirir getirmez açtım.nasıl havalar varmı önemli gelişmeler???
canımm inşallah senin yaşadığın güzellikleri yaşarım bende.Senin hamilelik takvimini gorunce simdi kendim gunlerim geldi onume vayy bee ne uzun bir yolculyk allh kafina burda sabri ogretiyor annelik oyle burseymiski hep sabirli ilmi zirundasin gecenin en tatli uykusunda duydugn yaygaraya gulmek hic iyi fikir degil ama iste gulerek kalkiyrsun eger bu gebelikler kisa olsaydi belkİde anne bu kafar sabirli be istekli olamazdi duanda cok uykum var ama rabbimin emaneti canim kizim var ayagimda ben idaya gurunce bebe aciyr yaa gizleri kokumu aliyor kesin yanliz yatsin artik girmeyim odaya yanii insallh o gunler bur bur gcucek ve sEnde alucksn bebegini kuvagina insallh herkes gibi
olu dogummu anlatsana ben bilmiyom
yok.cnm bitmedi utum sadece esimin gomlekleri ve nevresimler bitti arkasi yarin ins.gözün aydın canım ütülerden kurtulmuşsun....
benim de var ama azar azar yapıyorum.
hoşbuldum canım
inşallah güzel haberler gelir yarın.
benim iyi çok şükür.arada adet olacakışım gibi kasıklarım ve belim ağrıyor.korkutuyor beni.
dr.umu aradım şiddetli olursa yatırcakmış hastaneye..
bir kez şiddetli oldu geçti hemen bidaha olursa arıycam.
büyük ihtimalle yatırır tedbir için..
13ünü bekliyoruz sabırsızlıkla.inşallah o zamana kadar bebişe bişi olmaz....
O sancilari bende yasadim cok rht ve pozitf ol bebegn iyice yer yapiyr kesesine hatta ben 3 ay kanama girdum keseyi girdugumz gece cok artti kanamm kac kere dustu diye merkeze gittik hamdilsun bugune geldik darisi hepinizn basina insallhseni okadar iyi anliyrm ki nezirluklar ne korkularendiselerle geldik bugunlere insallh sonu guzel oluck sev annesi kinus onunla hadi ben kavtim iyigecekerrrrcanımm inşallah senin yaşadığın güzellikleri yaşarım bende.
tek dileğim sağlıkla kavuşmak bebeğime..
ama arada tutan adet sancıları çok korkutuyor beni.13ünde keseyi bi görsek rahatlıycaz en azından nasıl olduğu belli olacak az çok
ayyy cnm neler yasamissin cok uzuldum 4 gun sanci mi cektin offfCanım 10 yıllık evliyim evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım normal yollarla 8 aylık hamileyekn birgün bebegim oynamadıgını hissettim dr gittim ogün karnımda ölmüş 4 gün suni sancı sonrası dogum yaptım aradan 3 yada 5 ay gibi zaman geçti hamile kalmak istdim ogündür bugündür olmadı 2 tüp yine olmadı laparoskopi+ historoskopi oldum sonuç yumurta rezervi az yani böyle benim hayatım canımmm:2::2:
canım şu yazdıklarını okumak inan çok iyi geldi.O sancilari bende yasadim cok rht ve pozitf ol bebegn iyice yer yapiyr kesesine hatta ben 3 ay kanama girdum keseyi girdugumz gece cok artti kanamm kac kere dustu diye merkeze gittik hamdilsun bugune geldik darisi hepinizn basina insallhseni okadar iyi anliyrm ki nezirluklar ne korkularendiselerle geldik bugunlere insallh sonu guzel oluck sev annesi kinus onunla hadi ben kavtim iyigecekerrrr
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................
günaydın tatlım bugün nasılsın daha doğrusu dün geceden sonra bugün ki ruh halin nasıl
şükürler olsun iyiyim bide heyecanlıyım :) .. bizim iş'in en güzel tarafı bu sıkıntılı insanları gördükçe hep haline şükrediyorsun... sen nasılsın tatlım...
gunaydin kizlarrr
hic uyanasim yok cok kasvetli bi hava ...buz gibi sukur Allaha evimiz sicak...
gunaydin kizlarrr
hic uyanasim yok cok kasvetli bi hava ...buz gibi sukur Allaha evimiz sicak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?