Tüp Bebek Günlüğümüz !

aa evet mikrop kapabilirsin aslinda en kolay yuruyus de benim kicimda is yok yok cnm ankaradan deilm antepdenim.karnim yok da popom var bi kuculse ama asla kuculmez ailecek boleyiz.

Benimde göbek canım tedavilerden kalma eee birde ölü dogum kolay degil Rabbim bundan sonra inş hepimizi gönlüne göre nasip eder bir kaç ay oldu işten sırf tedavi için ayrıldımstresden uzaklaşmak için tatlım kendimi tedaviye çok güzel hazırlamaya çalışıyorum pozitif olucam inşALLAH

olu dogummu anlatsana ben bilmiyom

slm cnm.iki saatir utu yapiom sen nasilsin ?
ben de gunduz yoktum bilmiom bi gelisme var mi cnm
gözün aydın canım ütülerden kurtulmuşsun....
benim de var ama azar azar yapıyorum.

Selam tatlım hoşgeldin şimdilik hamiş haberi yokkk İnşALLAH yarın alıcazzz sen nasılsın canım nasıl gidiyor
hoşbuldum canım
inşallah güzel haberler gelir yarın.
benim iyi çok şükür.arada adet olacakışım gibi kasıklarım ve belim ağrıyor.korkutuyor beni.
dr.umu aradım şiddetli olursa yatırcakmış hastaneye..
bir kez şiddetli oldu geçti hemen bidaha olursa arıycam.
büyük ihtimalle yatırır tedbir için..
13ünü bekliyoruz sabırsızlıkla.inşallah o zamana kadar bebişe bişi olmaz....

selamlar kızlar
nasılsınız?
gündüzleri eşim laptopu götürdüğü için giremiyorum
getirir getirmez açtım.nasıl havalar varmı önemli gelişmeler???

Senin hamilelik takvimini gorunce simdi kendim gunlerim geldi onume vayy bee ne uzun bir yolculyk allh kafina burda sabri ogretiyor annelik oyle burseymiski hep sabirli ilmi zirundasin gecenin en tatli uykusunda duydugn yaygaraya gulmek hic iyi fikir degil ama iste gulerek kalkiyrsun eger bu gebelikler kisa olsaydi belkİde anne bu kafar sabirli be istekli olamazdi duanda cok uykum var ama rabbimin emaneti canim kizim var ayagimda ben idaya gurunce bebe aciyr yaa gizleri kokumu aliyor kesin yanliz yatsin artik girmeyim odaya yanii insallh o gunler bur bur gcucek ve sEnde alucksn bebegini kuvagina insallh herkes gibi

canımm inşallah senin yaşadığın güzellikleri yaşarım bende.
tek dileğim sağlıkla kavuşmak bebeğime..
ama arada tutan adet sancıları çok korkutuyor beni.13ünde keseyi bi görsek rahatlıycaz en azından nasıl olduğu belli olacak az çok

olu dogummu anlatsana ben bilmiyom

Canım 10 yıllık evliyim evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım normal yollarla 8 aylık hamileyekn birgün bebegim oynamadıgını hissettim dr gittim ogün karnımda ölmüş 4 gün suni sancı sonrası dogum yaptım aradan 3 yada 5 ay gibi zaman geçti hamile kalmak istdim ogündür bugündür olmadı 2 tüp yine olmadı laparoskopi+ historoskopi oldum sonuç yumurta rezervi az yani böyle benim hayatım canımmm:2::2:

yok.cnm bitmedi utum sadece esimin gomlekleri ve nevresimler bitti arkasi yarin ins.

O sancilari bende yasadim cok rht ve pozitf ol bebegn iyice yer yapiyr kesesine hatta ben 3 ay kanama girdum keseyi girdugumz gece cok artti kanamm kac kere dustu diye merkeze gittik hamdilsun bugune geldik darisi hepinizn basina insallhseni okadar iyi anliyrm ki nezirluklar ne korkularendiselerle geldik bugunlere insallh sonu guzel oluck sev annesi kinus onunla hadi ben kavtim iyigecekerrrr

ayyy cnm neler yasamissin cok uzuldum 4 gun sanci mi cektin offf (
Allah emeklerini bosa cikarmasin cnm ,kucagina saglikli bi bebek nasip etsin...
kizlar gozlerim kapanio ii geceler hepinize optmm

canım şu yazdıklarını okumak inan çok iyi geldi.
normal demekki benim ağrılarım.genelde hafif oluyo zaten.geçen gece uyandırdı işte bi şiddetli oldu.
Allahıma emanet artık.rabbim şu saatten sonra ayırmasın bizi...
çok teşekkürler cevabın için canım.
allah senin güzel bebişine de uzuuunnnn ömürler versin

şükürler olsun iyiyim bide heyecanlıyım :) .. bizim iş'in en güzel tarafı bu sıkıntılı insanları gördükçe hep haline şükrediyorsun... sen nasılsın tatlım...

evet doğru söylüyorsun beterin beteri var sonuçta...
bende sabahın köründe netten ovulasyon testi siparişi verdim 20 ovu testi+ 6 gebelik testi + kargo 19.90 ödedim çok uygun..
bu ay başlayım bakalım olmadı 3.tüp yollarına düşecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…