Tüp Bebek Günlüğümüz !

adamı hem aç gönder hem tirp att oooooo
ama yazının sonu beni mahvetti canım....
bende tam 7 sene önce nerdeyse 7 hafta yaşaıdm bu duyguyuuu ahh ahh..
bide aşılamada kimyasalda 2 gecerabbim bidaha nasip etsin hemde 9 ay inşaallahhhhhhh hepimizee..

yok gelmedii gelirmii hiçççççç
benimde kafam ağrıyor ekrana daha bakamıyom hasta olmamalıyım diyorum kendime ama bakalım işe yarıycakmııı
haydii iyi geceler...ben ne test bekliyom nede ekşınnn

Kızlaaaaaarrr bi yardım in lütfen.. Az önce tuvalete gittim pecetenin üstünde jel birikintisi oluyorya ikidir hafif pembemsi neden öyleee bilen varmı yada hiç öle bi durum yaşayan ???
inşallah güzel belirtiler bunlaar tutnma lekelenmesidir inşallah tortulara takılmaaa geleni çıkar gitsiinnn ...jeli sıktıktan sonraa dolanıyor musun hareket ediyor muusn direk yatarsan içerde tortu şeklinde kalıyor ama naparsan yap birikiyor bi şekilde içerdee
Evet canım bende acayipp titizim hayatta kültavlası yıkayamam yakınlarıma yıkatırım farklı bir bulasık süngeriyle birde tuhafınıza gider belki ama fönsüz ve makyajsız markete bile gitmem
yok artıkkk hiiçç mkyajsıxz saçım rastgele toplu dolaşırım genelde...ben aylardır ilk defaaa hafiif makyajlı ve saçıımı da şeklilli toplamıştım salık gittim köşedeki bakkaldan bozma markete...hergün muhabbet ettiğim kız saçımın parlaklığına rengine hayran kaldı ki saçımın boyası geçti dibi geldiii...tam boyayım derken adet oldumm....düşün artık o kadar bakımsız dolaşıyorumm kii hergün gördüğüm kızz ne iltifatlar etti bu gün güler miisn ağlarmısın yavrımmm...

yapma şekerim bekle inşaalah değecek beklediğineee

Kocam geç oldu yatalım artık diyorr hepiniiz öpüyor vee yarın görüşmek üzere diyorumm

Cumartesi sabah testimizi yaptıcaz.. Süslencem püslencem gidicem harika haberimi alıcam yüce rabbimin izniyleeee

inşaallah kimse yaşamasın negatifi...
ben daha 12 gün önce kocişimle ilk tüpt eyanımda yoktu o var diye 10.gün öğrendim negatif çok zor oluyor çok...
inşaallah cnaımmm süslen püslen al gebe haberi gel bizde sevinelimmmmmmmmm

o jele uyuz oluyodum allahtan 2.de kullanmadım progestanla aram gayet iyidi ama beni teerketti...

canım yaa dimek kız sana öle dedi...
cnaım benimm...bend eyatıyommm kafma gidii valla...sabha nasıl kalkarım bilmemm uyuşuk sinüslerimmmmmm nütfeennnnnnnnn

hahahahaha cok guldum sana bnmki de zayif degil kilosunu bir sir gibi saklio ama 95 den asagidegil kesinlikleeeee ben de bundan sonra serim carsafi ustunde iki tombalak actirim tamamdir

Herkese iyi gge elr nasilsnz akasyacim bu surp ise yaradi bugece vermicektim ama evde ninemle yanliz olunca basa cikamadim verdim esra nin gozleri donuyor enaz 10 saat uyuyr tabiki emmeye kalkiyor gozler kapali 11 de 90 lik mama yedrdim 4 gibi kalkar emer yatar insallh sende mutlakaal iki gecedr kendime geldim walla uyuyorum ilk gece ay bisey olurmu diye rht uyumadim dun gece rahata bagladim oh mis simdide gidicem bi cay icip yataga

hahahahaha cok guldum sana bnmki de zayif degil kilosunu bir sir gibi saklio ama 95 den asagidegil kesinlikleeeee ben de bundan sonra serim carsafi ustunde iki tombalak actirim tamamdir

Yaaa benim kocaya ne demeli adamı aldıgımda manken gibiydi 75 ddi şimdi 97 kilo bende yanında manken gibiyim şimdi 55 şi bir tek hamileyken geçtim suan 54 kiloyum canlarr

İlk denemede bende popoma baka baka geri dönmüştüm... Evet üzücüydü

Yaaa benim kocaya ne demeli adamı aldıgımda manken gibiydi 75 ddi şimdi 97 kilo bende yanında manken gibiyim şimdi 55 şi bir tek hamileyken geçtim suan 54 kiloyum canlarr
aynennnn bdn de kocami aldigimda biraz kiloluydu ama cikarken filinta gibiydi sonra ne olduysa oldu yoksa o zamanda boyleydiler de bizim asktan gozumuz manken gibi mi gordu?ama bende evlenirken 49 dum simdi 55 im.pilatese baslicam igneler 1 2 kilo aldirdi ya da yedim aldim:))

Maşllah sende iyisin cnm bende yüzmeye gittim şimdi tedaviye başlıcagım için bıraktım havuzdan mikrop falan kapmamak için canım bu arada sende Ankaradaydın demi tatlımm

selamlar kızlar
nasılsınız?
gündüzleri eşim laptopu götürdüğü için giremiyorum
getirir getirmez açtım.nasıl havalar varmı önemli gelişmeler???

Maşllah sende iyisin cnm bende yüzmeye gittim şimdi tedaviye başlıcagım için bıraktım havuzdan mikrop falan kapmamak için canım bu arada sende Ankaradaydın demi tatlımm
aa evet mikrop kapabilirsin aslinda en kolay yuruyus de benim kicimda is yok yok cnm ankaradan deilm antepdenim.karnim yok da popom var bi kuculse ama asla kuculmez ailecek boleyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…