Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende ilk hamile kalmayı düşündüğümde almıştım o testlerden. eczaneden almıştım ilk önce süper zeka eczacı kalfası gebelik testi vermiş işte cahil.. :)) geri verdim soora bi dünya para verip almıştım ama tabi işe yaramadı.. bizim sayımız düşüktü olmadı çokda uğraşmadık bikaç ay sora tüp yaptık. ilki tutmadıydı ..şimdiiiiiiiiiiiii heyecan doruktaaaa

sabahın köründe işe geldik biz güzelim :))) uyanasın yoksa yat ne güzell... antalyada hava iyi bugün günlük güneşlik.......
ya ne guzel iki gundur yagmur durmadi gce de cok yagdi simdi durmus ama 5 dakka sonra yagcakmis gibi evde isigi acsan acilir yani guneslikleri actim da biraz isik girdi.oglen yatarim simdi kalktim artik:))dunden utum var evi toplim filan gelim geri yaniniza:))

günaaydın hatunlar..
dün doktorla ggörüşmeye gitmiştik..
vee doktorumuz laaporoskopide ısrarlı..
amaistemiyorsan tüpe başlayalım dedi..
bunu sölerkende dediki..
bazı riskleri kabul ediyosun..
örneğin o tüplerde sıvı birkimi varsa ve bu rahime akıptutunmaya engeller..
bunu demekki kabul ediyosun dedi..
öyle deyince bizim kafalar yine karıştı..
bi bakalım dedi içerde ne var ne yok..
sol tüp zatenm sıkıntılı sağda öle pek içaçıcı değil dedi..
şimdi siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız..
laporoskopiyi yaptırır mıydınız yoksa hiç kalkışmadan direk tüp mü yapardınız..
hormonlara da evet biraz yükselme var dedi.
addetimin geciktiğini söledim..kisstik bişe olabilir dedi..
ondan kaynaklanmıştır dedi..
yani bisürü kafa karışıklığı ile yine dööndük aynı noktaya.

sabahın köründe işe geldik biz güzelim :))) uyanasın yoksa yat ne güzell... antalyada hava iyi bugün günlük güneşlik.......

gunaydın kızlarrr...sabahın körü olayına katılıyorum canım..eee nasılsın psikolog bugun son gun güzel haberlerini almak için..güzel bi gün...

ev hanımı olmak en güzel iş valla bende evde olmak iisterdim şimdik :))) vallahi ben ev işi falan yapamıyorum zaman yok . yoruluıyorum kafam bi milyon oluyo.. bi yardımcım var allah razı olsun herşeyi yapıo ..

gunaydın kızlarrr...sabahın körü olayına katılıyorum canım..eee nasılsın psikolog bugun son gun güzel haberlerini almak için..güzel bi gün...

valla bu gün kurul günü.. yazdığımız roporlar heyete giriyo onun için randevu yok .. öle boş boş oturuyororum... sıkıcı yaniii zaman geçsede çıkıp gitsem diye bakıyorum. saat 4 de dr randevum var boğazımda bir nodül var 2 ay önce öğrendim onun kontrolu var ultrasona gidicem işte öleee... yarın bu saatte öğrenmiş olcaz inşallahhh..

günaydııııııınnnnn...

canlaaar dün doktorum kaç tane yumurta var bişey demedi e2 iyi gidiyor çok görünüyor ama sayısını yumurta yoplamada netleştiririz ancak dedi.. yarın çatlatma iğnesi pazartesi toplama işlemi yapılabilirrr... heyecan doruktaaaa

şimdiii;
öncelikle bu dünyanın sonu değil... tüpleri tıkalı olan milyon tane insan tüp bebek yolu ile hamile kalıyoır. ayrıca her operasyon bir risk. ne demek o bi bakalım içerde neler var hiçde dutymadım öle .. dr mu baytarmı* mutlaka tahmini vardır öyle farazi olurmu hiç.. bence sen bu konuda uzman başka bir dr la daha görüş.. onunda fikrini al derim ben.. bazen sayın drlar öyle çok ticari davranıyorlar ki ahh ah... ben antalyadaki akdeniz üni. tübb bebek bölüm başkanının yaptıklarını anlatsam ağzınız açık kalır... onun için bir dr a daha görün için raht etsin.

saat 4 e kadar zaman geçirmek için bi iact bul kendine bence ...diğer düşünceleride kafandan at ,su akar yolunu bulur ..biz herşeyi ayrıntılı düşünüyoruz sanırım illa bi yerden pürüz çıkarıyoruz..başa gelecek varsa çekiliyor ..düşünerek hiç birşey değiştiremiyoruz maalesef,düşünüpte kendine sıkıntı yapma barii..yarın bu saatllerde güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum

anında görüntü yapıcam.. sonucun fotosunu çekip atmak isterim ama bu sitenin öle bi özelliği yok galiba.. hemen yazazrım.. inş iy haberler olurda.. yok takmıyorum yaw tedbir amaclı gidicem çünki eğer hamileysem sayın dr ila. ayarlaması yapalım dedi de.. antalyada iyi bi endokrinci bulamadım malesef ya..

kızlar bu günde pek olamayacaamm aranızda..
bi komşu mevlüt okutuyor bu gün ona gidicem..
görüşmek üzere.. hşçakalın..

deryaa seni çook iyi anlıyorum aynı soru 3 ay önce banada sorulmuştu sol tüpte sıvı bürükintisi bebek tutunmasına engel olur gel önce onları halledelim yada sen bilirsin dedi biz düşündük taşındık önce halletmeye karar verdik birde bende sağda 8cm solda 6cm çikolta kisti vardı... ve ben ameliyatın laporoskopik değil açık olmasını istedim tabi doktorumun fikir vermesiyle aldık bu kararı çünkü sağdaki kist tüpe çok baskı yapıyor ve ultrasonda tüpün durumu net görünmüyordu... iyikii açık ameliyat olmuşum doktorum dediki sağ tüp soldanda betermiş ve bir sürü yapışıklık olmuş rahimde onları falan düzelttiler 2 tüpümüde bağladılar şimdi sıvılar rahim içine akmıyor kistlerden ağrılardan kurtulum ameliyattan sonra 3 günde ayağa kalktım rahim içim tertemiz yumurta rezervleri açık ameliyatta zarar görmüyormuşş laparoskopiden ziyade (kistlerim büyüktü oda bir etken tabi) ekim başında oldum 1 det dönemi boş geçti 2. adet dönemimde aralık başında tüp bebek tedavisine başladıkk ve şuan güzel gidiyor pazartesi toplama işlemi olcak bence sende riske atma o sıvı bebek tutunmasına engel o kadar emeğe paraya yazıkk

deryaa rahim filmi istemedi mi doktorun??? hidosalpenks zaten rahim filminde çıkıyor, eğer sıvı birikimi varsa o zaman laporaskopi olabilirsin , çünkü benim ilk iki tüp deneme bu şekilde olmuştu ikisi de tutmadı ..

bende hayatımda ilk kez kullandığım ay gebe kaldım ama dış gebelik oluştu
yarın güzel haberini kutlarken bir daha ovu testlerine yapmamak üzere veda edeceksin inşallah...

ama gerçekten kafa karıştırır bi durumda kalmış..
benim sana tavsiyem laparaskopi her önüne gelene yaptırılmaz bu işi iyi bilen bir doktorla laparaskopini yaptırıp
öyle tüpe başlamalısın..

günaydın canımcım..
e ama ben merak ettim şimdi kaç yumoş varki tahminen ve kaç mm ler...

kızlar bu günde pek olamayacaamm aranızda..
bi komşu mevlüt okutuyor bu gün ona gidicem..
görüşmek üzere.. hşçakalın..

yaaa amaaaa yine mi yoksunnn

hamarat hatun seni maşallah bacıma

inşallah canım hayırlısı olsun

hep yatmıyorum canım evde turluyorum

günaydın canım her zamanki gibi içimi açtın

bence başka bi doktora daha görün canım risk etme

günaydın canımcım..
e ama ben merak ettim şimdi kaç yumoş varki tahminen ve kaç mm ler...:

bende çok merak ettim 2,3 kere sordum ama yapım kist oluşturmaya çok müsait malesefff... doktor küçük kistlerde olaiblir ben onalrın hepsinin içine gircem kötü görünmüyor iyi görünüyor ama net bişey söyleyemem dedi

anamm kızlar gezmeler tozmalar sizde vallahiii.... biz ofis bekleyelim reva mı bu yaaaaaaaaa

inşallah yarın güzel haberlerini alıp sevinecez psikolog arkadaşım bende çalışıyorum ama şimdi evde annemin yanındayım bi dahaki hafta işe başlamak tatilden sonra banada zor gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…