Sevgili dert ortaklarım,,, kutlama yapacaktık diye heveslenmiştim ama olması 3 embriyonun 3 de tutumamış sonuç negatif. Biraz üzgün biraz kırgın ve ümitsizim yıpratttı... Haber vermek istedimmm... İnşaallah birkaç ay sonra tekrar deneyeceğiz . Yüce rabbim demek ol demedi herşeyin hayırlısı..
selam kızlar
sabahtan beri deeli gibi temizlik yapıyorum..
bir tedavimizin daha başlamadan sonuna geliverdik..
hep böle oluyor..
başlamadan bitiyor maleseff..
bununla 3. oldu..
artık bende pes ettim sıkıldım yoruldum bunaldım..
başkalarının hayatıma müdaleseinden..
tam bi yola çıkıyorum sona gelmeye çlışıyorum..
biri hemen bi müdahale ediyo..
ve yine kalıyo..
artık yetr. bir iki üç sıkıldm ya bende insanım ssonuçta..
en kötüsüde başlayamadan bitmesi.
bende artık bu koonu hakkında eşime iç bişe deemiyceem..olursa kendiliğine olur olmazsa napim..
o kadar kötüyüm ki napıcamı bilemediğimden kendimi temizliğe vurdum..
temiz evimi tekr temizliyorum..
sizleride öpüyorrum..
yine buralarda oolucam ama size sevinmek için
Sevgili dert ortaklarım,,, kutlama yapacaktık diye heveslenmiştim ama olması 3 embriyonun 3 de tutumamış sonuç negatif. Biraz üzgün biraz kırgın ve ümitsizim yıpratttı... Haber vermek istedimmm... İnşaallah birkaç ay sonra tekrar deneyeceğiz . Yüce rabbim demek ol demedi herşeyin hayırlısı..
Dr la gorstum hemn geleyim dedim yok yok dedi ilac verdi tlfnda gecmezse o zamn giruselim dedi idrar zoru derler halkarasinda iste ondn dedi9 ay delirttim ya adamcagizi korkuyor benden gel demeye
tatlım sana dünde yazdım ama beni görmedin sigarayı bırakma terapilerin nasıl gidiyo
nisan ve psikolog Rabbim yüreklerinizi ferahlatsın kızlar..Geçicek tekrardan ayapa kalkıp evlat hasreti ile iğne peşlerine düşeceğizz..
9 ay cnm hayırlısı ile bitmiş geçmiş..Herşey yolunda imiş..Maşallah...Donma kısmı en cahil olduğum kısım hiç o aşamaya gelemdiğimden maalesef ama bilenler vardır belkii..
sincapppppppppp cnm 6 yumoşun sana bebeiş olsun lar inş..Rabbim yazdı ise olacaktır..Şimdi döllenme haberinide alınca geriye transfer ve dua ile geçirilecek 12 gün kalcakk..Sabırr ve dua ile cnm benim...
doğruyu söyliyimmi canım berbat bana göre..
O kadar çok şey söyleyebilirim kiii sana ama boşverelim..
Tuhaf bir şeyy..Çarşamba gününden beri içmedimm kokusunu duymadım ama ara ara çok kötü oluyorum..Bugünn hem destek terapi hem renk terapisi aldım ama banamısın demedii valla..Olmaycak galibaa...
doğruyu söyliyimmi canım berbat bana göre..
O kadar çok şey söyleyebilirim kiii sana ama boşverelim..
Tuhaf bir şeyy..Çarşamba gününden beri içmedimm kokusunu duymadım ama ara ara çok kötü oluyorum..Bugünn hem destek terapi hem renk terapisi aldım ama banamısın demedii valla..Olmaycak galibaa..Benim beynim bu kadar zayıf değil..Ayrıca evde çok zor oluyor..Hep hatırlıyorum..Napıyimm dayanabildiğim kadar dayanıcam ama çok sıkıntılıyım inan..eşime anneme sardırıyorum arada..dua et bana..inan neler yaptım..dün bütün günü nette sigara ile ilgili videolar izleyerek geçirdim..Yapılabilecek herşeyi yapıyorum terapiyi yapan kadın ile de konuşuyorum..ama yok yokk işte..Can istemesi yok..yani nikotin isteği yok ama psikolojik bağımlılık o kadar yüksek seviyedeki bende onu yenmek te çok kolay değil maalesef..Kadın dediki bugün farkındalığınız çok fazla..Bunu olumlu kullanırsanız ancak başarabilirsiniz..Ama ben o kadar kendimi tanıyan bilen bir kadınım ki görüyorum kendimi..Evvelsi gün öğlen 11 den gece 12 ye kadar yarım saat bir saat aralıklarla katıla katıla ağladım..Her namaza Allahuekber dediğimde bir ağlama ki anlatamamm..Katlanamıyuorum resmen bu kadar bağımlı olmama..Bunu biterememe..Allahım diyorum yardım et nolurr..Kimse için değil kendi sağlığım için istiyorumm ama bilmiyorum gülüm...Güya çok şey söylemicektimm Başını şişirdiysem hakkını helal et saracım..
Sen nasılsın bebişler ne alemde Allahın izni ile..
selam kızlar
sabahtan beri deeli gibi temizlik yapıyorum..
bir tedavimizin daha başlamadan sonuna geliverdik..
hep böle oluyor..
başlamadan bitiyor maleseff..
bununla 3. oldu..
artık bende pes ettim sıkıldım yoruldum bunaldım..
başkalarının hayatıma müdaleseinden..
tam bi yola çıkıyorum sona gelmeye çlışıyorum..
biri hemen bi müdahale ediyo..
ve yine kalıyo..
artık yetr. bir iki üç sıkıldm ya bende insanım ssonuçta..
en kötüsüde başlayamadan bitmesi.
bende artık bu koonu hakkında eşime iç bişe deemiyceem..olursa kendiliğine olur olmazsa napim..
o kadar kötüyüm ki napıcamı bilemediğimden kendimi temizliğe vurdum..
temiz evimi tekr temizliyorum..
sizleride öpüyorrum..
yine buralarda oolucam ama size sevinmek için
Arkadaşlar merhaba sizi uzun süredir takip ediyordum ama elim klavyeye gidip bir türlü yazamadım.Benim 9 yaşında bir oğlum var(ALlah hepimizinkini bağışlasın). Kardeşi olsun istedik anacak ben de dört yıl önce adet bozukluğu başladı. ilaçsız hiç olamıyordum bazen altı ay geçiyordu. Doktorlar PKO tehşisi koydu ona yakın doktor, ilaç ,iğne,bitkisel herşeyi yaptık Geçen ay tüp bebeğe başladık. Allah hepinizden rası olsun bu siteden çok şey öğrendim ve doktorlara sordum-pekhoşlarına gitmesede.
Neyyyyyyyyyseeeeeeeeeee 28 kasımda 2 blast transferim oldu pazartesi tahlilim vardı ama kocam tahlil almış yapmamı istedi ben korkudan reddettim. bana çok kızdı: Sabah bana tahlil yapmana gerek yok ben sonucu biliyorum dedi. Bir Gece önce istihareye yatmış. Testin sonunu doktorlarla gördüm hatta sağlık ocağını bile çok iyi hatırlıyorum dedi ama bana söylemedi bende dayanamadım tahlil yaptım sonucu beklerken bana hamile olduğumu testteki ikinci cizgiyi rüyasında gördüğünü söyledi. veeeeeeeeeeeee İkinci cizgi gtestte göründü yani bu teste göre hamileyimmm inşallah pazartesi kan da da çıkar Allah isteyen herkese nasip eder.
6 tane toplanmız kızlar . diğerlerinin içi su doluymuş işe yaramazmış yani... yarın arayıp haber verecekler . ne zaman gideriz bilmiyorum allah yardımcımız olsun...hepimizin yardımcısı olsun...
Arkadaşlar ben geldimmm
Histereskopi sonucunda rahim normal çıktı çok şükür. Dedikleri gibi polip yokmuş. Küçük bir çıkıntı varmış onu da hazır girmişken kesmiş. Ama zararı olacak bir şey de değilmiş.
Normal çıkmasına sevindim. Çünkü çok merak ediyordum. Acaba rahimde mi bir şey var da tutunmadı diyordum. En azından anatomik bir şey olmadığını görmüş olduk. Fakat boşu boşuna mı yaptık diye düşünüyorum şimdi. Ben bu işlem için anestezi aldım. 1250 TL verdik.
Asıl sinirimi bozan embriyoları slow freezing ile dondurduklarını öğrenmem oldu. Ben vitrifikasyon yaptıklarını sanmıştım. İnternette öyle yazıyor. Ama yaparken bize donduralım dediler tamam dedik. Hatta telefonda pazarlık ettiler. Çok iy bir yöntem kullanıyoruz o nedenle 750 TL vs vs diye. Bugün doktora sorasım geldi hayır 3. gün embriyosuna gerek olmadığı için yapmadık dedi. Ama onda çözünme oranları daha yüksek değil mi dedim 3. günde genelde yapılmıyor diye tekrar etti. Çok sinirlendim ama saf saf hiç bir şey diyemedimKendime çok kızıyorum. Ezik gibiyim. Zaten eşim bir şey anlamıyor bunlardan. Anlasaydı o kesin kızardı. Vitrifikasyonda çözünme oranı %95. Slow freezingde %50. Zaten 3 tane embriyom var. Neden en iyi yöntemi kullanmadı? Farkı varsa onu da öderdik! Kötü niyetle yapmıyorlar biliyorum. Muhtemelen 3. gün embriyoları zaten çözüldükten sonra büyük ölçüde hayatta kalıyor. Ben yinede en iyi yöntemi isterdim.
Sizin merkezlerinizde hangi yöntemle donduruyorlar biliyor musunuz?
kızlar kafama takıldı doktor kısa protokol uygulucaz dedi sonra ordaki hemşireye sordum oda bu yöntemle gebe kalan çok var dedi az ilaç vercekmiş önemli olan çok olması değil kaliteli olsun 3 tanede yeter dedi daha önce aşılama oldum progestan kullandım yinede 1 tane yumurtam oldu dedim o başka bu başka dedi kafam karıştı ya sizin düşünceleriniz nedir bu konuda
Selam canım hoş geldin! Çok şükür rahim iyiymiş. Acaba para almak için mi yaptılar bu histereskopiyi. Hiç güvenemiyorum ya :44:
Sen nasılsın?
kasıklardaki batmaların estrofem ve progestanla bi ilgisi olabilirmi ilaçlar buna sebep olabilirmi kızlar
Selam canım hoş geldin! Çok şükür rahim iyiymiş. Acaba para almak için mi yaptılar bu histereskopiyi. Hiç güvenemiyorum ya :44:
Sen nasılsın?
Aaay canım ya Allah yardımcın olsun. Başarıcaksın bu kesin bir şey. Belki çok zor olacak, hemen olmayacak ama eninde sonunda olacak.
ilaç champix falan kullanıyor musun?
Allah yardımcın olsun canım ilk başlarda böyle hissetmen çok normal zamanla azalacak ve alışacaksın iyiki bırakmışım diyeceksin
asla başımı şişirmezsin böyle düşünürsen üzülürüm ayrıca hakkım varsada helal olsun canım menim
gün içinde düşünmemeye çalış o videoları izleme kitap oku mutfakla ilgilen dışarı çık gez belki iyi gelir sıkıldığı bağıra bağıra ağla içinde tutma ferahlarsın eşin ve annen eminim seni çok i
yi anlıyolardır önce Allahın sonrada onların desteğiylede başaracaksın inşallah
transferden önceki ay da regl i beklerken belirtiler yazmıştın o zamanda batmalardan bahsetmiştin acaba diyorum o nedenle...
ilaçlar yapmaz kuzum bebekten ooooo
Yok canımm hiç bir ilaç yok sadece serum fizyolojik ve etil alkolün birleşmi bir sıvı var arada damla şeklinde ağzıma damlatmam için o kadar..Champixi hiç önermiyorlar orada acayip zararları varmış güyaa bilmiyom tabii..
Zorrr durumlardayım bilmiyorum tuahfım tatlım..Güya bugün bana mavi renk dalgası verdiler..Herkese 15 dk veriyorlarmış bana yarım saat verdiler ama bende var bir tuhaflık herhlade öyle çok bir fark yok..
Sağol cnm benimm yaaa..1 haftadan sonra normale döneceksin diyorlar ama sadece onların dediklerini yaptımm ve bakın olmadı demek için sabrediyormuşum gibi geliyor..Etrafımda bırakan herkes ilk ana terapi ile bıraktı..Ben ana terapi+ destek terapi+renk terapisi aldımm(4 günde!)..Ve kadın kendi isteği ile durumumu gördüğünden 1 hafta sonraya gene randevu verdi..Bakalımm kadıncağız o kadar konuştu ama yokkk arkadaşş yokkk...
Neyse kapatalım bu konuyu çok fazlada konuşmakta iyi gelmiyor..Tuhaf bir ruh hali işte..İyi gelmiyor derken istemiyorumm gibi meselaa.tuhaf işte..Öpüyorum seni çok dua et bana olarmıı..
vallahi bu söylediklerinin hiç peşine düşmedim canım sebebide dondurulacak embriyom kalmadığından..
ama sayende ne olduklarını biliyorum ve teşekkür ediyorum...
gerçekten sinir bozucu şeyler yaşamışsın çok bilince didik edince bişeylerde kusur buluyoruz işte yani doktorların hiç istemediği bir hasta tipisin...
hakkını arayıp verdiğin onca paranın peşine düşmek en doğrusu para veriyorsun en iyi olanı uygulamalılar...
bende bu durumu merkezime soracam mutlaka..
geçmiş olsun 9 ay arkadaşım ne güzel rahmin temizmiş histereskopiyi yaptırdığına pişman olma en azından aklında şüphe kalmayacak inşallah bu sefer bebeğin gelir
Ama kim seni bu hale getirdi kıyamam...
bu şu an ki kararın canım kısa bir süre sonra tam aksi düşüneceksin ve kaybolma ortalıktan..
çok tebrik ediyorum idrar testi bozuk değilse hamilesin yani oğluşun abi oluyor
bütün gün ara ara topiğe girdim seni merak ettim ama ne diyeceğimi bilmiyorum şu an çok üzüldüm
maşallah yumoş sayın gayet iyi sıra geldiiii aşk aşk aşkkkkkk
vallahi bu söylediklerinin hiç peşine düşmedim canım sebebide dondurulacak embriyom kalmadığından..
ama sayende ne olduklarını biliyorum ve teşekkür ediyorum...
gerçekten sinir bozucu şeyler yaşamışsın çok bilince didik edince bişeylerde kusur buluyoruz işte yani doktorların hiç istemediği bir hasta tipisin...
hakkını arayıp verdiğin onca paranın peşine düşmek en doğrusu para veriyorsun en iyi olanı uygulamalılar...
bende bu durumu merkezime soracam mutlaka..
canım progestanla yumurta olmaz sen mi yanlış yazdın ben mi anlayamadım:44::44::44:
az ilaç verir önce ama büyüme durumuna göre artırabilir en baştan az ilaç verecem diye kesin bişey söylenemez..
bi bakarsın yumurtalar yavaş büyür dozu artırmak zorunda kalır...
ama tatlım bebek olmadıki o zaman :44::44::44::44::44:yada kimyasal olduda benmi anlamadım
ikitaraftan bi batıyolarki sorma yan yattığım zaman özellikle batıyo hemen sırüstü dönüyorum geçiyo
bide bugün ilk defa dışarı çıktım bi kaç saat gezdik eşimle yoruldukça oturuyoduk ama eve gelince midem bi bulandı ve nerdeyse bayılıyodum kendimi kanapeye zor attım ama dinlenince
geçti bide yoldayken ıslaklık hissettim çok korktum kanamamı oldu diye ama eve geldim şükür kanam değil akıntıymış akıntıda arttı bu ara inşallah hayra alamettir bunlar
Guldenim o gunu tekrar yasamis gibi oldum allah birdaha yasatmasin insallah
Hadi hayirlisi canim
Coook gecmis olsun cooook zor seyler yasiuoruz insallah birdanki trdavinde positif gorursun canim benim
Hayirli haberler alirsin insallah canim benim
ah be kuzum hakikaten öyle, burda baktıramadım progestona mutlaka baktırmalısın dedi merkez. dün izmire gittik eşimle 29.7 çıkmış bize yolda telefon ettiler. normali 30 olmalıymış ama iğneye gerek yok dedilerr. dinlen ilaçları bırakma bi der çarşambaya bi kadın doğum uzmanına görün keseye baktır dendi. bakıcaz artık ben her ihtimale karşın zatewn günler öncesinden randevu almıstım. zira artık akıllandımöle işte. dua et herşey yolunda gitsin.
bakalım görebilecek miyiz yavrukuşu??
misafirlerin mi geliyo, hadi bakalım yap güzel güzel kekler börekler.koşturmaca devam.
benim de günüm vardı bu hafta sonu ama yapamadım artık durumu anlatınca bi komşum benim yerime aldı haftaya yapacak , iki sonra bi başkası sonra ben. inşallah güzel giderse herşey annemi çağırmayı düşünüyorum 1 ay sonra filan. hem okula da gidiyorum ya yorucu olacak gibi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?